Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το έχεις δοκιμάσει όμως;

Γιατί αν υπόσχεται όσα και το ντιφέντερ... :X:lol:

Δεν σε καλύπτουν οι επιλογές που υπαρχουν στις ρυθμίσεις >χρήση δεδομένων >αριστερό soft key ?

Samsung galaxy s21+

Υπάρχει τρόπος να έχω την στοκ κάμερα σε aosp 4.2.2? Το ρωτάω γιατί διάβασα σήμερα για την τελευταία jellybam που έχει και touchwiz. Η συγκεκριμένη νομίζω έχει και τα snote, splanner.

Το έχεις δοκιμάσει όμως;

Γιατί αν υπόσχεται όσα και το ντιφέντερ... :X:lol:

Το χρησιμοποιω καθημερινα και στο κινητο και στην ταμπλετα.Δεν θα το ελεγα βρε στην τυχη.

θα εχω ολες τις εξυπνες λειτουργιες που εχει με την oficiall rom?

Ναι ! είναι βασισμένη σε official firmware .

Samsung galaxy s21+

Τελικα τι προτεινετε απο kernels? Boeffla ή Perseus ??

Ρε φίλε αφού σου πρότεινα τον perseus και με ρώτας πίσω για κάποιο άλλον.

Ο perseus έρχεται με το stweaks με πάρα πολλές μεταβλητές για τροποποίηση.

Ο άνθρωπος μέχρι και τα χρώματα της οθόνης προσπάθησε να φτιάξει.

Το θέμα αν δεν έχεις όρεξη να διαβάσεις δεν θα βγεις πουθενά και θα κρατησεις τα default settings που επέλεξε ο dev. Ε σε αυτή τη περίπτωση τα πράγματα είναι απλά. Δοκιμάζεις και τους δύο και κρατάς αυτό που σου κάνει.

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

Ρε φίλε αφού σου πρότεινα τον perseus και με ρώτας πίσω για κάποιο άλλον.

Ο perseus έρχεται με το stweaks με πάρα πολλές μεταβλητές για τροποποίηση.

Ο άνθρωπος μέχρι και τα χρώματα της οθόνης προσπάθησε να φτιάξει.

Το θέμα αν δεν έχεις όρεξη να διαβάσεις δεν θα βγεις πουθενά και θα κρατησεις τα default settings που επέλεξε ο dev. Ε σε αυτή τη περίπτωση τα πράγματα είναι απλά. Δοκιμάζεις και τους δύο και κρατάς αυτό που σου κάνει.

Καλα ντε μη βαρας! Απλα ειπα να ρωτησω γιατι με τοσους Kernel και λογισμικα εχω μπερδευτει λιγο!

Λοιπον εβαλα τον Perseus χωρις να πειραξω σχεδον τιποτα και βλεπω πολυ καλη αποδοση στην μπαταρια ειδικα στην αναμονη! Το μονο που πειραξα ειναι το max overclocking της cpu. Υπαρχει τροπος απο τις ρυθμισεις των χρωματων να κανω το λευκο της οθονης πιο εντονο?

Για την rom UltimaROM_V10.1 τη εμπειρία έχετε? και γενικά για την UltimaROM τη γνώμη έχετε ως ρομ?

Γενικά πρόκειται για μια από τις καλύτερες και σταθεροτερες samsung based rom. Πάντα σε αυτήν γυρνάω μετά από πειραματισμους. Προτείνω την 8.1.1 και όχι νεώτερες διότι έχω διαβάσει για καποια προβλήματα.

Παιδιά υπάρχει κάποιος που έχει liquidsmooth 4.2.2 stable να μου πει εάν του λειτουργεί η αποστολή mms?

Καλημέρα στην παρέα.

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος, αλλά έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Έχει εδώ και 5 ημέρες (από τον γυρισμό μου από την Γερμανία) που δεν μπορώ να κατεβάσω αναβαθμίσεις από το Google Play της εφαρμογής που υπάρχει στο κινητό),

μου βγάζει σφάλμα και γράφει (Δεν ήταν δυνατή λήψη της ενημέρωσης για την εφαρμογή "............." λόγω κάποιου σφάλματος (927)).

Το παράξενο είναι όταν μπω από το pc στο play της Google και ζητήσω την εφαρμογή από εκεί την στέλνει για κατέβασμα στο κινητό.

τα τηλέφωνα και όλα τα υπόλοιπα συωχρονίζοντε στο κινητό.

*Το πρόβλημα το έχω και με την 4.2 και με την 4.2.1 και με την 4.1.2

Καλημέρα στην παρέα.

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος, αλλά έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Έχει εδώ και 5 ημέρες (από τον γυρισμό μου από την Γερμανία) που δεν μπορώ να κατεβάσω αναβαθμίσεις από το Google Play της εφαρμογής που υπάρχει στο κινητό),

μου βγάζει σφάλμα και γράφει (Δεν ήταν δυνατή λήψη της ενημέρωσης για την εφαρμογή "............." λόγω κάποιου σφάλματος (927)).

Το παράξενο είναι όταν μπω από το pc στο play της Google και ζητήσω την εφαρμογή από εκεί την στέλνει για κατέβασμα στο κινητό.

τα τηλέφωνα και όλα τα υπόλοιπα συωχρονίζοντε στο κινητό.

*Το πρόβλημα το έχω και με την 4.2 και με την 4.2.1 και με την 4.1.2

Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις /διαχείριση εφαρμογών > όλα > βρες το play και κανε του μια εκκαθάριση δεδομένων .

edit το σωστό μέρος για την ερώτηση σου είναι εδω

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Καλα ντε μη βαρας! Απλα ειπα να ρωτησω γιατι με τοσους Kernel και λογισμικα εχω μπερδευτει λιγο!

Ούτε καν.. (για το βαράς)

Απλά θεωρώ ότι το θέμα Kernel είναι αρκετά λεπτό, και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τόσο στιγνά λες και είναι πορτοκάλια στην αγορά..

Εγώ σου πρότεινα αυτό που δοκίμασα, και θεωρώ ότι είναι πολύ καλή δουλειά... Δεν έχω δοκιμάσει κανένα άλλο.. και ούτε πρόκειται..

Ο συγκεκριμένος dev στη πρώτη σελήδα ανεβάζει κάθε φορά πλήρες changelog το οποίο αν διαβάζεις μπορείς να σετάρεις τον kernel και να πετύχεις τέλειο αποτέλεσμα μετά από κάποιες δοκιμές.. Σου προτείνω να διαβάσεις όλη τη πρώτη σελήδα.. αν είναι να τροποποιήσεις τις default ρυθμίσεις.

Το ότι υπάρχουν πολλές επιλογές, αυτό είναι η "χάρη" του s3, υποστηρίζεται από πολλούς dev, και ένας από τους βασικούς λόγους που το επέλεξα προσωπικά..

Από εκεί και πέρα, ο καθ'ένας πρέπει να διαθέτει κάποια ώρα για να βρει αυτό που του τεριάζει..

Λοιπον εβαλα τον Perseus χωρις να πειραξω σχεδον τιποτα και βλεπω πολυ καλη αποδοση στην μπαταρια ειδικα στην αναμονη! Το μονο που πειραξα ειναι το max overclocking της cpu. Υπαρχει τροπος απο τις ρυθμισεις των χρωματων να κανω το λευκο της οθονης πιο εντονο?

" και βλεπω πολυ καλη αποδοση στην μπαταρια ειδικα στην αναμονη! "

Φίλε δεν θα διαφωνήσω, ίσως να είδες κάποια διαφορά, αλλά λίγο προσοχή, γιατί έτσι όπως είναι τα πράγματα εδώ μέσα με την κλάψα για την μπαταρία θα αρχήσουν όλοι να φλασάρουν kernel.. Διαφορά θα δεις σίγουρα γιατί έχει γίνει πολύ δουλειά στο scaling του επεξεργαστή, αλλά δώσε λίγο περιθώριο και προπάντον χρησιμοποία την συσκευή σου κανονηκά, όπως και πριν..

Τι εννοώ?

Υπάρχουν άτομα που επείδη φλασάρουν μια rom ή ένα Kernel αφήνουν την συσκευή σε μια γωνία να σπάει ρεκόρ αδράνειας και μετά λένε είδα τρελλή διαφορά.. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ... (ΔΕΝ ΒΑΡΑω)

Θα περιμένω σχόλειο σου σε καμιά βδομάδα..

Για αρχή θα σου πρότεινα να μην κάνει overclock τον επεξεργαστή.. να δεις πρώτα αν σου έκατσα οι default ρυθμίσεις... και να δεις λίγο αν χρειάζεται να σετάρεις παραμέτρους για το scaling του επεξεργαστή.. Ρυθμίζοντας σωστά αυτά ίσως να δεις πιο καλό αποτέλεσμα.. και μετά κάνεις oc.. Εγώ με αυτό ασχολόυμαι αυτή τη περίοδο.. τον παρατήρησα λίγο με default.. και τώρα πειράζω λίγο.. να δω διαφορά..

Θα βοηθούσε το cool tool.

Mε τις ρυθμίσεις τις οθόνης δεν ασχολήθηκα ακόμα.. τα default αν τα ενεργοπ. είναι προς το natural της samsung ενώ εγώ χρησιμ. dynamic και το άφησα για πιο μετά..

ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ, ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΠΑΛΙ.

Edited by stsdema28

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

Επειδή βαρέθηκα λίγο την απλη σε θέμα παραμετροποίησης cm, λέω να αλλάξω rom. Ανάμεσα σε liquidsmooth και omega, τι λέτε; Έχετε καμία άλλη κατά νου; :D Edited by dimitrissa
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Δυο διαφορετικες ρομ aosp και sammy based και οι δυο πολυ καλες αναλογα τι σου αρεσει.Επισης codec,foxhound,slim

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Δυο διαφορετικες ρομ aosp και sammy based και οι δυο πολυ καλες αναλογα τι σου αρεσει.Επισης codec,foxhound,slim

Σ ευχαριστώ. Εσυ ποια έχεις;;

Τωρα foxhound,χθες μεσημερι silm, το βραδυ codec μεσημερι θα δειξει,δοκιμασω οταν εχω ελευθερο χρονο.Δυστυχως πρεπει να τις δοκιμασεις ολες για να δεις ποια σου καθεται καλυτερα..ειναι 100% θεμα τι παει στον καθενα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Τωρα foxhound,χθες μεσημερι silm, το βραδυ codec μεσημερι θα δειξει,δοκιμασω οταν εχω ελευθερο χρονο.Δυστυχως πρεπει να τις δοκιμασεις ολες για να δεις ποια σου καθεται καλυτερα..ειναι 100% θεμα τι παει στον καθενα

Μάλιστα, εγω θα ξεκινήσω με liquidsmooth και βλέπουμε ;)

Δοκιμαζω μια νεα stock based Rom, την Gorgoid που φαίνεται αρκετά καλή. O developer έχει ξεφορτωθεί όλη την σαβούρα της Samsung και έχει φτιάξει μια ελαφριά Rom με διάφορα mods μεσα.

Γυρνώντας σε stock based μετα απο πολυ καιρό σε AOSP δυστυχώς βλέπω πως το γενικότερο feeling του κινητού είναι πολύ πιο αργό σε stock based Roms. Οσες AOSP Roms και να δοκίμασα όμως δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Προβλήματα στην κάμερα, ξαφνικά αδικαιολογητα battery drains κτλ.. Για τα οποία φυσικά δεν φταίνε οι devs.

Αν η samsung δεν δημοσιεύσει τα sources, δεν νομίζω να δούμε άσπρη μέρα.

Δοκιμαζω μια νεα stock based Rom, την Gorgoid που φαίνεται αρκετά καλή. O developer έχει ξεφορτωθεί όλη την σαβούρα της Samsung και έχει φτιάξει μια ελαφριά Rom με διάφορα mods μεσα.

Γυρνώντας σε stock based μετα απο πολυ καιρό σε AOSP δυστυχώς βλέπω πως το γενικότερο feeling του κινητού είναι πολύ πιο αργό σε stock based Roms. Οσες AOSP Roms και να δοκίμασα όμως δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Προβλήματα στην κάμερα, ξαφνικά αδικαιολογητα battery drains κτλ.. Για τα οποία φυσικά δεν φταίνε οι devs.

Αν η samsung δεν δημοσιεύσει τα sources, δεν νομίζω να δούμε άσπρη μέρα.

Δοκίμασε την ultimarom. Είναι η μόνη stock based rom στην οποία πάντα γυρνάω μετά από πειραματισμους με AOSP. Και είναι AOSP themed.

Για όποιον δεν το γνωρίζει τσεκάρετε το lmt (pie control). Απλά κορυφαίο.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150