Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες μου ήρθε σήμερα μέσω OTA το νέο update και το κινητό πλέον δεν έχει κανένα θέμα!Ούτε φορτώνει τα widgets όλη την ώρα, επιτέλους σωστή αυτόματη φωτεινότητα και γενικά καθόλου κολλήματα!Εύγε Samsung! Edited by Ancient_Flame

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο 1 μην το πατας καθολου θα σου αλλαξει τις ρυθμισεις της καμερα και δεν ξερεις το αποτελεσμα τους.

Στο 2 αν ειναι θεμα που δημιουργηθηκε αμεσως μετα το update,η μονη λυση ειναι εκ νεου update απο Samsung,αλλα δοκιμασε ενα restart στο κινητο η΄στην ακραια περιπτωση ενα factory reset μπορει και να στρωσει.

Σ' ευχαριστώ!!

1. Δυστυχώς το πάτησα ήδη. Ξέρουμε κάτι παραπάνω γι΄αυτό; (Δεν έχω παρατηρήσει κάτι έως τώρα αλλά δε δοκίμασα την κάμερα),

2. Το factory reset φαντάζομαι σβήνει τα πάντα έτσι; (Επανεκκίνηση έχει γίνει - καθώς επίσης έβαλα το WIFI Power Save Mode off χωρίς ιδιαίτερη βελτίωση)

Παίδες μου ήρθε σήμερα μέσω OTA το νέο update και το κινητό πλέον δεν έχει κανένα θέμα!Ούτε φορτώνει τα widgets όλη την ώρα, επιτέλους σωστή αυτόματη φωτεινότητα και γενικά καθόλου κολλήματα!Εύγε Samsung!

Απο ποια Χωρα το εχεις παρει, ποια εκδοση ειχε πριν,και ποια εβαλε τωρα;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

μηπως μπορει να μου εξηγησει καποιος τι κανει το λειτουργια οδηγησης και το ειδοποιηση οταν τα ενεργοποιουμε και το αντιστροφο??

Απο ποια Χωρα το εχεις παρει, ποια εκδοση ειχε πριν,και ποια εβαλε τωρα;

Είναι Αυστριακό, είχε την XXALF (αν την λένε έτσι ακριβώς,δεν θυμάμαι και τώρα έχει την

XXBLFB.

λοιπον επειδη σκεφτομαι να το παρω αλλα διαβαζω διαφορα για το κινητο ειδικα για το software θελω να μαθω τι παιζει αν ειναι οκ η εχει προβληματα και να αξιζει φυσικα η αγορα του καθως εχει και αρκετα σχεδον ενας μισθος πλεον

Παιδια λιγες ερωτησεις κι απο μενα... Βιντεοκλησεις μεσω skype & oovoo γινονται κανονικα??

Επισης...υπαρχει η δυνατοτητα ηχογραφησης της συνομιλιας & ακροασης ραδιοφωνου απ το ηχειο?

:cool:

Παιδια λιγες ερωτησεις κι απο μενα... Βιντεοκλησεις μεσω skype & oovoo γινονται κανονικα??

Επισης...υπαρχει η δυνατοτητα ηχογραφησης της συνομιλιας & ακροασης ραδιοφωνου απ το ηχειο?

Skype Βιντεοκλησεις:Ναι και HD κιολας φοβερη εικονα

Ηχογραφηση:Ναι απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα γινεται

Ακροαση Ραδιοφωνου:Ναι γινεται απο το Ηχειο και μαλιστα εχει δυνατο ηχο.

Γενικα το SG3 ειναι φοβερο με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο.:)

λοιπον επειδη σκεφτομαι να το παρω αλλα διαβαζω διαφορα για το κινητο ειδικα για το software θελω να μαθω τι παιζει αν ειναι οκ η εχει προβληματα και να αξιζει φυσικα η αγορα του καθως εχει και αρκετα σχεδον ενας μισθος πλεον

Πλέον έχουν λυθεί όλα του τα προβλήματα με το τελευταιο update. Για μένα αξίζει και με το παραπάνω!

Ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να συνδεθω στο λογαριασμό μου στη SAMSUNG οταν συγχρονίζεται το κινητό?????
Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro

Τωρα εχω την XXBLFB και το κινητο ανεβαζει θερμοκρασια αρκετα. Πριν δεν ειχα θεμα. Τι να κανω; κανενα φορματ;

Πόσο; Εγώ βλέπω μία βελτίωση μετά την αναβάθμιση σε idle, όταν βάζω κανά παιχνίδι με το back cover βλέπω έως 49C, που δεν το θεωρώ κάτι.

Αχα! Αρα να μην ανυσηχω και εγω για τις τιμες αυτες. Γιατι μου ανεβαζει και εμενα οταν κανω σερφαρισμα. Ευχαριστω.
mpanos

Αχα! Αρα να μην ανυσηχω και εγω για τις τιμες αυτες. Γιατι μου ανεβαζει και εμενα οταν κανω σερφαρισμα. Ευχαριστω.

Σας ανεβάζει τόσο πολύ, πάνω από 45???

Ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να συνδεθω στο λογαριασμό μου στη SAMSUNG οταν συγχρονίζεται το κινητό?????[/quote

Φίλε μου εχω ακριβως το ιδιο προβλημα!!! Δεν λεει να συνδεθει με τιποτα!

Οπως επισης εχω τα ... δεν δουλευει σωστα η απευθειας κλήση μία πιάνει μία όχι, οπως επισης

Δεν λειτουργεί η λειτουργΊα οδήγησης! Επισης το κινητο μου δίνει την αισθηση οτι κάτι δεν πάει καλά!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ αν ξέρει κανένας κάτι ας πει!!!

Καλησπέρα,

Γράφω πρώτη φορά και δυστυχώς για πρόβλημα,

Πήρα το S3 και μετά από μια βδομάδα που έγινα root,

δεν λειτουργούσε μικρόφωνο και ακουστικό σε όλες τις κλήσεις, δηλαδή ενώ ανοίγει η γραμμή δεν ακούω ούτε με ακούνε.

Το περίεργο είναι ότι το ίντερνετ λειτουργεί κανονικά.(επομένως δεν είναι θέμα κεραίας)

Μήπως κάποιος ξέρει κάτι για το θέμα μου?

Ευχαριστώ.

Παιδια για σας.

Εχω το εξης προβλημα με το κινητο. Προσπαθω να συνδεσω το κινητο στο internet μεσω laptop με ad-hock ασυρματα ή μεσω usb αλλα δεν τα καταφερνω. Μεσω router συνδεεται κανονικα. Διαβασα οτι ειναι προβλημα γενικα για το android λειτουργικο.

Ξερει κανεις καμια λυση?

Ευχαριστω

Γίνεται (αν και δε βλέπω το λόγο). Απλά κάποια android δε δουλεύουν σωστά με το ad hoc connection. Στο Galaxy S1 χρειαζότανε πείραγμα ως root στους drivers του wifi για να γίνει. Επειδή όπως είπα δεν έχω ασχοληθεί και επειδή έχω το 3 μόνο μια βδομάδα δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο εδώ, αλλά αφού δεν τα καταφέρνεις φαντάζομαι πώς ναι. Σίγουρα διορθώνεται με root, φαντάζομαι ότι αν ψάξεις στο xda θα βρεις τον τρόπο.

Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις το pc σου hotspot με προγράμματα όπως το connectify και το virtual router. :google:

Καλησπέρα,

Γράφω πρώτη φορά και δυστυχώς για πρόβλημα,

Πήρα το S3 και μετά από μια βδομάδα που έγινα root,

δεν λειτουργούσε μικρόφωνο και ακουστικό σε όλες τις κλήσεις, δηλαδή ενώ ανοίγει η γραμμή δεν ακούω ούτε με ακούνε.

Το περίεργο είναι ότι το ίντερνετ λειτουργεί κανονικά.(επομένως δεν είναι θέμα κεραίας)

Μήπως κάποιος ξέρει κάτι για το θέμα μου?

Ευχαριστώ.

Aκούγεται σαν hardware πρόβλημα. Κάνε unroot και πήγαινε να σου το κοιτάξουν, αφού πρώτα περάσεις την τελευταία επίσημη rom και βεβαιωθείς ότι δε φταίει κάτι που έκανες εσύ.

Edited by Tyxerakias
- Alex

στους πόσους φτάνει; να συγκρίνουμε

Δεν πείραξα κάτι άλλο εκτός από το root.

Φοβήθηκα μήπως είναι από κάποια εφαρμογή. Όσο αφορά το unroot δε υπάρχει θέμα θα το στείλω έτσι για να μην το πειράξω άλλο.

Ευχαριστώ για την τόσο γρήγορη απάντηση.

Τωρα εχω την XXBLFB και το κινητο ανεβαζει θερμοκρασια αρκετα. Πριν δεν ειχα θεμα. Τι να κανω; κανενα φορματ;

Κάτι δεν δουλεύει σωστα. Σε browsing δεν παει πάνω απο 38 ότι και να κάνω.

Με real racing που είναι απο τα πιο βαριά games μέχρι 42-43.

Αν είσαι root θα σε συμβούλευα backup και επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Η μοναδικη περίπτωση που δικαιολογεί πλέον τις υψηλές θερμοκρασίες είναι να το δουλεψεις κάπου έξω με εξωτερικη θερμοκρασία 37° οπότε λογικα θα πιάσει 5-6 βαθμούς παραπάνω αν το ζωρισεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν πείραξα κάτι άλλο εκτός από το root.

Φοβήθηκα μήπως είναι από κάποια εφαρμογή. Όσο αφορά το unroot δε υπάρχει θέμα θα το στείλω έτσι για να μην το πειράξω άλλο.

Ευχαριστώ για την τόσο γρήγορη απάντηση.

Αν το στείλεις για service χωρίς μηδενισμένο counter,root, άλλη ρομ (επίσημη άλλης χώρας η custom) ΔΕΝ έχεις εγγύηση και πληρώνεις.

Ρε παιδιά σήμερα έτυχε να βγάλω το κινητό κάτω από τον ήλιο και δεν έβλεπα.Έχω κ ένα iphone 4s και μου φάνηκε μεγάλη διαφορά βέβαια δεν είχα χρόνο να δοκιμάσω να κάνω καμιά ρύθμιση μήπως βελτιωνόταν η κατάσταση

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα