Jump to content

perfect_elu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About perfect_elu

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

perfect_elu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτό δε λύνει το πρόβλημα με τις διαφημίσεις, αλλά λειτουργεί αντί του "Clean Master" που μπορεί να ευθύνεται γι' αυτό. Άλλες ύποπτες εφαρμογές που έχω εντοπίσει, γιατί έχουν παρόμοιες διαφημίσεις είναι το "Photo Lab" και το "Qr Barcode Scanner".
  2. Αν δεν μπορείς να εντοπίσεις ποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα, δεν έχεις άλλη λύση. Μετά την επαναφορά το δικό μου τρέχει άψογα.
  3. Τελικά... κατέφυγα στη μαγική λύση!! "Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων"... zananiro, σ' ευχαριστώ για την προσπάθεια. Δεν ήταν αυτή η περίπτωση. Υποψιάζομαι το Clean Master... παρ' όλο που το είχα αποκλείσει από τις ρυθμίσεις.
  4. Sniaf, σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δε ήμουν μέσω browser. Έχω απενεργοποιήσει τον Chrome και έχω εγκαταστήσει έναν άλλο που μπλοκάρει τις διαφημίσεις. Αυτές όμως που βγαίνουν σε όλη την οθόνη, δεν έχουν σταματήσει (μόλις μου έβγαλε τη συνημμένη).
  5. Μετά την τελευταία αναβάθμιση στη συσκευή μου Samsung Galaxy s7 edge, εμφανίζονται διαφημίσεις κυρίως του Google play για προτεινόμενες εφαρμογές αλλά και προϊόντα συνεργατών της Google σε εικόνες όχι εντός εφαρμογών, αλλά καλύπτοντας ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης (όπως στην εικόνα που επισυνάπτω). Έχω δοκιμάσει να καθαρίσω τη συσκευή από τυχόν ιούς ή malware (δεν βρέθηκε κάτι) κι έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω κάθε δυνατότητα εφαρμογής να εμφανίζει μηνύματα στην οθόνη, αλλά δεν σταματάει το κακό. Παρατήρησα όμως ότι στην παλιά μου συσκευή s6 δε συμβαίνει το ίδιο. Είναι πραγματικά πολύ εκνευριστικό, γιατί πετάγεται ξαφνικά ακόμη και όταν γράφω ένα μήνυμα. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει??
  6. Σ' ευχαριστώ!! 1. Δυστυχώς το πάτησα ήδη. Ξέρουμε κάτι παραπάνω γι΄αυτό; (Δεν έχω παρατηρήσει κάτι έως τώρα αλλά δε δοκίμασα την κάμερα), 2. Το factory reset φαντάζομαι σβήνει τα πάντα έτσι; (Επανεκκίνηση έχει γίνει - καθώς επίσης έβαλα το WIFI Power Save Mode off χωρίς ιδιαίτερη βελτίωση)
  7. Δύο ερωτήματα, διότι ψάχνω και άκρη δεν βρίσκω: 1. Αν πατηθεί το "CAM to Phone FW Dump (Rear)" τι συμβαίνει; 2. Μετά το τελευταίο update η απόδοση του σήματος σύνδεσης wifi έχει μειωθεί εξαιρετικά. Μπορεί να βελτιωθεί; Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ για κάθε προσπάθεια!
  8. Το δικό μου μενού γιατί δεν έχει τέτοια επιλογή;; :cry:
  9. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει σ' αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε προσπάθεια!
  10. Το τηλέφωνο είναι της Vodafone. Προσπαθώ να συνδεθώ μέσω bluetooth με άλλες συσκευές και δεν με βλέπουν, ούτε και έχω τις ρυθμίσεις στο αντίστοιχο μενού. Απλώς on off από το κυρίως μενού. Με ακουστικό έχει συνδεθεί κανονικά, άρα δουλεύει. Κάποια ιδέα;;
  11. Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Μήπως ξέρουμε που μπορούμε να βρούμε γραφίδα (πενάκι) για τη συσκευή;;
  12. Μήπως γνωρίζουμε το κομμάτι στη διαφήμιση της σειράς Γιούγκερμαν στον Αντ1?
×
×
  • Create New...