vasicristo Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 τι εγινε? που πηγαν όλοι? πουλησατε τα S3 σας???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Θα μπορούσε κάποιος να μου πέι αν αυτό το thread ειναι και γιοα το ελληνικό S3 για να περάσω σε ένα φίλο την CM11?:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2558946 Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 (edited) τι εγινε? που πηγαν όλοι? πουλησατε τα S3 σας???? Μπαα... Το s3 είναι αστέρι... Θα μπορούσε κάποιος να μου πέι αν αυτό το thread ειναι και γιοα το ελληνικό S3 για να περάσω σε ένα φίλο την CM11?:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2558946 Δεν ρωτας καλύτερα στο τοπικ με τις τροποποιήσεις βελτιώσεις... Edited June 27, 2014 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Δε τα πουλήσαμε,απλά δεν κυκλοφορούν και πολλά νέα για την συσκευή μας! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ούτε εγώ το πούλησα αλλά πήρα s5 :P κακά τα ψέματα είναι καλό κινητό το s3 δεν έχει φάει τα ψωμιά του ακόμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Θα μπορούσε κάποιος να μου πέι αν αυτό το thread ειναι και γιοα το ελληνικό S3 για να περάσω σε ένα φίλο την CM11?:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2558946 Το συγκεκριμένο είναι για Verizon μοντέλο. Λογικά εσύ χρειάζεσαι το κανονικό i9300 ψάξε λίγο θα το βρεις. Η nightly εκδόσεις όπως αυτή που θέλεις να βάλεις έχουν συνήθως αρκετά προβλήματα δεν στο συνιστώ ειδικά να την περάσεις σε άλλον. Καλύτερα την 10.2 που είναι η τελευταία σταθερή έκδοση cyanogen. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πριν κάνα 2 βδομάδες το πήρα από ένα θείο μου. Έχω την official 4.3 αλλά με κάτι μοντες που έχω κάνει τα πάει πολύ καλύτερα από πολλές συσκευές που έχουν έρθει στα χέρια μου. Και μπαταρία καλή μπορώ να πω. Root, Greenify, απεγκατασταση δεκάδων αχρήστων εφαρμογών και επίσης εφαρμογών χρήσιμων όπως το Gmail αλλα αν τις διαγράψεις και μετά τις κατεβάσεις από το Play Store πλέον μπορεί το Greenify να τις παγώσει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν λίγο καιρό πάλι είχα την ίδια συσκευή έκανα κάτι πειράματα αλλά δεν είχα μείνει καθόλου ευχαριστημενος και την έδωσα. Είχα βάλει και άλλες Rom αλλά ειδικότερα δεν θέλω να χάσω την ποιότητα της κάμερας αν βάλω Cyanogen και έτσι έμεινα με την official Rom. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και έρχομαι από iphone το λέω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Τέλος το s3 και από εμένα....πολυ καλο κινητό κ γρήγορο εγώ το είχα ένα μισή χρόνο χωρίς root και ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά σταμάτησαν οι αναβαθμίσεις και ήταν λίγα το ψωμιά του...πλέον κάτοχος nexus 5.καμία σχέση.... ευχαριστώ πολύ για όλα κ όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Τέλος το s3 και από εμένα....πολυ καλο κινητό κ γρήγορο εγώ το είχα ένα μισή χρόνο χωρίς root και ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά σταμάτησαν οι αναβαθμίσεις και ήταν λίγα το ψωμιά του...πλέον κάτοχος nexus 5.καμία σχέση.... ευχαριστώ πολύ για όλα κ όλους! Αντε με γεια σου! Και με Android L σε λίγο καιρό, άρχοντας με το Nexus Εμείς να δούμε πότε θα την πάρουμε και αυτή την έκδοση μετά τα Nexus.. Φαντάζομαι η cm είναι η πιο γρήγορη με αυτά :D Εννοείται πλέον έχει σταματήσει να υπάρχει η έννοια του επίσημου ή γενικά του Ui της Samsung για εμένα :P Ούτε που θα κοιτάω το TW μετά από αυτή την πανέμορφη έκδοση που ανακοινώθηκε Edited June 28, 2014 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Αντε με γεια σου! Και με Android L σε λίγο καιρό, άρχοντας με το Nexus Εμείς να δούμε πότε θα την πάρουμε και αυτή την έκδοση μετά τα Nexus.. Φαντάζομαι η cm είναι η πιο γρήγορη με αυτά :D Εννοείται πλέον έχει σταματήσει να υπάρχει η έννοια του επίσημου ή γενικά του Ui της Samsung για εμένα :P Ούτε που θα κοιτάω το TW μετά από αυτή την πανέμορφη έκδοση που ανακοινώθηκε Ευκολη υποθεση η μεταβαση, το κινητο απλα σκιζει αρκει να σ αρεσει αυτη η lite android.ναι android l ξεκινησανε κατι δοκιμαστηκα διαβαΖΩ.μην το σκεφτεστε παντως ειναι πολυ καλη επιλογη κ απο τιμη καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ευκολη υποθεση η μεταβαση, το κινητο απλα σκιζει αρκει να σ αρεσει αυτη η lite android.ναι android l ξεκινησανε κατι δοκιμαστηκα διαβαΖΩ.μην το σκεφτεστε παντως ειναι πολυ καλη επιλογη κ απο τιμη καλη. μαλιστα.. εγω δεν σκεφτομαι ακομα να αλλαξω συσκευη βεβαια αφου το development συνεχιζει τοσο καλα, καλυβομαι και με το παραπανω, κ ας ειμαι απο αυτους που κανουν βαρια χρηση.. μονο η ram λιγο με χαλαει ομως κατα τ αλλα εξαιρετικο κινητο το s3! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Θελω να αγορασω νέο φορτιστή και δεν ειμαι σίγουρος ποσα amper θα πρεπει να είναι ώστε να εχω την γρηγορότερη φόρτιση; 1Α, 2Α, η 3Α? Να προτιμήσω τον μεγαλύτερο η παιζει να εχω πρόβλημα από την ταχεία φόρτιση; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Θελω να αγορασω νέο φορτιστή και δεν ειμαι σίγουρος ποσα amper θα πρεπει να είναι ώστε να εχω την γρηγορότερη φόρτιση; 1Α, 2Α, η 3Α? Να προτιμήσω τον μεγαλύτερο η παιζει να εχω πρόβλημα από την ταχεία φόρτιση; 3A που βρήκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Στο ebay αν ψάξεις Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Αντιμετωπίζω ένα χαζό πρόβλημα στο s3 μου. Στην τελευταία stock rom, το ρολόι στην οθόνη κλειδώματος έχει κολλήσει στο πιο μικρό μέγεθος. Το αλλάζω από τις ρυθμίσεις και αυτό παραμένει μικρό. Όλα τα άλλα δουλεύουν σωστά. Καμιά ιδέα κανείς; Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Θελω να αγορασω νέο φορτιστή και δεν ειμαι σίγουρος ποσα amper θα πρεπει να είναι ώστε να εχω την γρηγορότερη φόρτιση; 1Α, 2Α, η 3Α? Να προτιμήσω τον μεγαλύτερο η παιζει να εχω πρόβλημα από την ταχεία φόρτιση; Έτσι κι αλλιώς το κύκλωμα δεν αφήνει παραπάνω από 1a να περάσει. Μπορεί να χαλάσεις την μπαταρία με μεγαλύτερο. Οπότε καλύτερα να πάρεις 1a όπως και ο εργοστασιακος ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ούτε καν 1a. Από ότι βλέπω από τον δικό μου τώρα γράφει 0.7a Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Αυτό που αντιμετωπίζω τον τελευταίο καιρο με την φόρτιση είναι ότι αργεί παρα πολυ. Μπορεί να κάνει ως και 8 ώρες από 10% μέχρι 100%. Αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ τον φορτιστή από το κινέζικο κινητό της γυναίκας μου που σε μια - μιάμιση ώρα είναι φουλ. Προφανώς τα είχε παίξει ο φορτιστής μου Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Αυτό που αντιμετωπίζω τον τελευταίο καιρο με την φόρτιση είναι ότι αργεί παρα πολυ. Μπορεί να κάνει ως και 8 ώρες από 10% μέχρι 100%. Αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ τον φορτιστή από το κινέζικο κινητό της γυναίκας μου που σε μια - μιάμιση ώρα είναι φουλ. Προφανώς τα είχε παίξει ο φορτιστής μου Η το καλώδιο η ο φορτιστής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Το έχω δοκίμασει το καλώδιο Μακάρι να ήταν αυτο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Αντιμετωπίζω ένα χαζό πρόβλημα στο s3 μου. Στην τελευταία stock rom, το ρολόι στην οθόνη κλειδώματος έχει κολλήσει στο πιο μικρό μέγεθος. Το αλλάζω από τις ρυθμίσεις και αυτό παραμένει μικρό. Όλα τα άλλα δουλεύουν σωστά. Καμιά ιδέα κανείς; δοκιμασε μετα την ρυθμιση να κανεις επανεκινηση,ισως δεχτει την εντολη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Το δοκίμασα μόλις τώρα φίλε μου και δεν πιάνει ούτε έτσι. Μου φαίνεται δεν το γλυτώνει το reset... Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) εγινε θρυψαλα απο πτωση η gorilla glass η οθονη λειτουργει αλλα με αλλιωμενα τα χρωματα και σχεδον όλη έχει μαυρισει χρειαζεται και η οθονη αλλαγη? που θα αλλαξω το gorilla glass και ποσο θα κοστίσει? Edited June 30, 2014 by mtel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) εγινε θρυψαλα απο πτωση η gorilla glass η οθονη λειτουργει αλλα με αλλιωμενα τα χρωματα και σχεδον όλη έχει μαυρισει χρειαζεται και η οθονη αλλαγη? που θα αλλαξω το gorilla glass και ποσο θα κοστίσει? σερβις με αλλαγη ολοκληρης της οθονης,απο οτι διαβασα μεχρι τωρα απο 130-150 ευρω.πηγαινε σε εξουσιοδοτημενο σερβις,και απεφυγε e-bay υπαρχουν πολλες ιμιτασιον οθονες.εδω που τα λεμε τετοια gorilla που σπαει σχεδον στην παραμικρη προσκρουση.... Edited June 30, 2014 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 εγινε θρυψαλα απο πτωση η gorilla glass η οθονη λειτουργει αλλα με αλλιωμενα τα χρωματα και σχεδον όλη έχει μαυρισει χρειαζεται και η οθονη αλλαγη? που θα αλλαξω το gorilla glass και ποσο θα κοστίσει? Δεν μπορεις να αλλάξεις μόνο το digitizer αλλάζει όλο το σετ στην τιμή που σε είπαν και πιό επάνω. Ίσως και πιο φθηνά. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Δεν μπορεις να αλλάξεις μόνο το digitizer αλλάζει όλο το σετ στην τιμή που σε είπαν και πιό επάνω. Ίσως και πιο φθηνά. 75 eyro diabase parakato. http://www.digitallife.gr/episkeyes-samsung-netphone-90551 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 παιδιά έχω στην αναμονή μια αναβάθμιση περί τα 110MB για μια πρόσθετη λειτουργία λέει,έχςι έρθει σε κάποιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts