Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγαινε ρυθμίσεις , η συσκευή μου και κλήση και δες τη πρώτη ρύθμιση απόρριψη κλησης
T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημέρα, προσπάθησα να κάνω downgrade απο 4.1.2 σε 4.1.1 μέσω Odin. Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά χωρίς σφάλματα, μα τώρα η συσκευή έχει κολλήσει στο Samsung boot logo και δεν μοιάζει να εκκινεί!

Πρόκειται για την Τ999 της T-Mobile. Μπρίκαρε;:confused:

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

καλημέρα, προσπάθησα να κάνω downgrade απο 4.1.2 σε 4.1.1 μέσω Odin. Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά χωρίς σφάλματα, μα τώρα η συσκευή έχει κολλήσει στο Samsung boot logo και δεν μοιάζει να εκκινεί!

Πρόκειται για την Τ999 της T-Mobile. Μπρίκαρε;:confused:

αν ειναι σωστο το φιρμγουερ για το τηλ.μπες στο ρεκοβερυ αφου το κλεισεις,η βγαλε βαλε μπαταρια,και κανε φακτορυ ρεσετ.

:ninja:

αν ειναι σωστο το φιρμγουερ για το τηλ.μπες στο ρεκοβερυ αφου το κλεισεις,η βγαλε βαλε μπαταρια,και κανε φακτορυ ρεσετ.

Επιδιορθώθηκε! ευχαριστώ πολύ!:happy:

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Παιδιά σήμερα το πρωί με περίμενε μια αναβάθμιση 103 ΜΒ στο S3 μου. Πάνω που χάρηκα και λέω μπήκε η ΚΙΤ ΚΑΤ διαπίστωσα ότι πάλι με την 4.3 έμεινα. Ήρθε σε κάναν άλλον; Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;

Παιδιά σήμερα το πρωί με περίμενε μια αναβάθμιση 103 ΜΒ στο S3 μου. Πάνω που χάρηκα και λέω μπήκε η ΚΙΤ ΚΑΤ διαπίστωσα ότι πάλι με την 4.3 έμεινα. Ήρθε σε κάναν άλλον; Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;

Τιποτα το σημαντικο φιλε μου!:(

Και εγω περιμενα την kit kat αλλα δυστηχως δεν θα την παρουμε εμεις!:confused:

το περιεργο της υποθεσης.. τιποτα σημαντικο, ομως 100mb η αναβαθμιση..

απλα fixes δεν γινεται να ειναι.. :worry:

τι κανουυν;

Έχω επάνω την GNA5 (4.3) της Cosmote και θέλω να βάλω την EUR. Μπορώ να περάσω απλά την 4.1.2, να ρουτάρω, να μηδενίσω και μετά να περάσω την 4.3; Γίνεται έτσι απλά δηλαδή το downgrade; Πρέπει να προσέξω κάτι σε κάποια φάση που μου διαφεύγει; Ευχαριστώ!

Edited: Ποια είναι η τελευταία "Καλή" 4.3;

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να προσεξεις να πάρεις backup το efs γιατί μπορεί να χαθει κ μετα χαθηκες. Τώρα για καλη s3 ας απαντήσει κάποιος άλλος. Εμένα ξεκίνησε καλά η cos gna5 αλλά πλεον δεν παλευεται.

PS: λέω να δοκιμασω gnd. έχει βάλει κανεις; έχουμε εμπειρία;

...Εμένα ξεκίνησε καλά η cos gna5 αλλά πλεον δεν παλευεται.

PS: λέω να δοκιμασω gnd. έχει βάλει κανεις; έχουμε εμπειρία;

Ακριβώς!!!

Παιδιά μια βοήθεια!!!

είχα αφήσει το κινητό στο γραφείο μου και μόλις το βρήκα να ζαματάει!ολόκληρο και η οθόνη και η πλάτη και όλα.

άνοιξε κανονικά αλλά η μπαταρία απο το 97%έχει πάει στο 75.

Πιο πριν μου είχε βγάλει μνμ ότι η κάρτα sd είναι κατεστραμένη.Την έκανα διαμόρφωση αλλά δεν την έβγαλα.

έχει κανείς καμία ιδέα;

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά μια βοήθεια!!!

είχα αφήσει το κινητό στο γραφείο μου και μόλις το βρήκα να ζαματάει!ολόκληρο και η οθόνη και η πλάτη και όλα.

Πιο πριν μου είχε βγάλει μνμ ότι η κάρτα sd είναι κατεστραμένη.Την έκανα διαμόρφωση αλλά δεν την έβγαλα.

έχει κανείς καμία ιδέα;

μηπως κολλησε καμια εφαρμογη?πχmedia scaner κλεισε ολες τις εφαρμογες με το κεντρικο μπουτον(πατα σταθερα για2 δευτερα)και κανε επανεκινηση.λεω μηπως κολλησε η διαμορφωση της καρτας.

:ninja:

μηπως κολλησε καμια εφαρμογη?πχmedia scaner κλεισε ολες τις εφαρμογες με το κεντρικο μπουτον(πατα σταθερα για2 δευτερα)και κανε επανεκινηση.λεω μηπως κολλησε η διαμορφωση της καρτας.

ήταν κλειστό δε ξέρω...

τώρα όπως και να έχει δουλεύει μια χαρά.

την κάρτα την έβγαλα,δεν είχε και τίποτα μέσα.

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά μια βοήθεια!!!

έχει κανείς καμία ιδέα;

Κοίταξες τα στατιστικά χρήσης της μπαταρίας να δεις από που είχες drain;

Το πιο πιθανό είναι να είχε μείνει κάτι στη μνήμη και να σου απασχολούσε τη cpu στο 100% εξ ου και η θερμότητα που

παρατήρησες...Αν είναι κάτι τέτοιο λογικά θα διορθωθεί με ένα reboot.

Κοίταξες τα στατιστικά χρήσης της μπαταρίας να δεις από που είχες drain;

Το πιο πιθανό είναι να είχε μείνει κάτι στη μνήμη και να σου απασχολούσε τη cpu στο 100% εξ ου και η θερμότητα που

παρατήρησες...Αν είναι κάτι τέτοιο λογικά θα διορθωθεί με ένα reboot.

Βιάζεσαι αγορίνα...το κινητό είχε ήδη κλείσει.ή τουλάχιστον δεν αντιδρούσε.

Xiaomi 12 Pro

ήταν κλειστό δε ξέρω...

τώρα όπως και να έχει δουλεύει μια χαρά.

την κάρτα την έβγαλα,δεν είχε και τίποτα μέσα.

Μια κατεστραμμένη sd μπορει να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα ,όπως και κατι σαν αυτο που έπαθες .

Samsung galaxy s21+

Μια κατεστραμμένη sd μπορει να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα ,όπως και κατι σαν αυτο που έπαθες .

την έβγαλα.θα πάω να πάρω καμιά samsung να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Xiaomi 12 Pro

Γεία σας παιδιά, τώρα τελευταία και οχι με κάποια συχνότητα,μου βγαίνει ένα μήνυμα "αποτυχία σύνδεσης με το gmail" καθώς και τον λογαριασμό yahoo που διαθέτω.Χρησιμοποιώ τον "μαμά" mail client και δεν επιθυμώ να βάλω κάποιον άλλο.Έχει συμβεί και σε κάποιον απο εσάς;Αξίζει να σας πω οτι στους άλλους δύο λογαριασμούς που έχω (hotmail και connx) δε συμβαίνει αυτό.Επίσης, σε ένα τάμπλετ που έχω η λειτουργία αυτή του μαμά client είναι απροβλημάτιστη σε όλους τους λογαριασμούς.Είμαι unroot και έχω τη 4.3 ευχαριστώ :) :)

μολις παρελαβα αυτο http://www.ebay.com/itm/2M-MHL-Micro-USB-to-HDMI-Cable-Adapter-For-Samsung-Galaxy-S3-Note2-S4-I9500-BR-/151150438913 για συνδεση του τηλ. με τηλεοραση μεσω hdmi. δοκιμασα σε δυο τηλεοράσεις και δεν λειτουργει. δεν βλεπουν το τηλεφωο. θελει καποια ειδικη ρυθμιση ? ξερει καποιος κατι?

Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι στην φόρτιση για να δουλέψει;

Πρώτη φορά βλέπω τέτοιον ανταπτορα

ειναι κανονικα στην φορτιση. το τηλεφωνο φορτιζει αλλα δεν συνδέετε με την τηλεοραση