makis206 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Έχετε να μου προτείνετε καμιά λύση για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα? Θέλω να αποφύγω το factory reset επειδή έκανα πριν 2 μήνες. :-\ Είναι τα "κολλήματα" που τρώνε αυτά τα services κατά καιρούς και η μόνη λύση που έχω βρει είναι το reboot της συσκευής όταν παρατηρήσω ανεξήγητο drain. Λύνεται αμέσως μέχρι να έρθει η στιγμή να κάνουν τα δικά τους ξανά.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Είναι τα "κολλήματα" που τρώνε αυτά τα services κατά καιρούς και η μόνη λύση που έχω βρει είναι το reboot της συσκευής όταν παρατηρήσω ανεξήγητο drain. Λύνεται αμέσως μέχρι να έρθει η στιγμή να κάνουν τα δικά τους ξανά.. :) Μμμ το δοκίμασα και αυτό (έκανα δηλαδή και επανεκκινησεις αλλά και το έκλεινα το κινητο τα τελευταία βραδιά όταν κοιμόμουν ) αλλά και πάλι τπτ. :-/ Λες άμα κάνω εκκαθάριση δεδομένων στο υπηρεσίες Google play από τη διαχείριση εφαρμογών να έχει αποτέλεσμα? Edited May 17, 2014 by alexandrosgou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μμμ το δοκίμασα και αυτό (έκανα δηλαδή και επανεκκινησεις αλλά και το έκλεινα το κινητο τα τελευταία βραδιά όταν κοιμόμουν ) αλλά και πάλι τπτ. :-/ Λες άμα κάνω εκκαθάριση δεδομένων στο υπηρεσίες Google play από τη διαχείριση εφαρμογών να έχει αποτέλεσμα? Είναι πολύ πιθανό αλλά όπως έχεις καταλάβει κι εσύ τίποτα δεν είναι απόλυτα σίγουρο με αυτές τις υπηρεσίες.. δεν χάνεις κάτι αν δοκιμάσεις πάντως. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Είναι πολύ πιθανό αλλά όπως έχεις καταλάβει κι εσύ τίποτα δεν είναι απόλυτα σίγουρο με αυτές τις υπηρεσίες.. δεν χάνεις κάτι αν δοκιμάσεις πάντως. :) Οκ. Ευχαριστώ φίλε μου. Μόλις το έκανα. Θα δούμε αύριο αν θα αποδώσει γιατί τώρα το έβαλα για φόρτιση. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Οκ. Ευχαριστώ φίλε μου. Μόλις το έκανα. Θα δούμε αύριο αν θα αποδώσει γιατί τώρα το έβαλα για φόρτιση. :-) Καλού κακού κάνε του και μια επανεκκίνηση μόλις αποσυνδέσεις τον φορτιστή.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Καλημέρα. Κανείς με το θεμα φωτεινότητα οθονης;υποθετω δεν υπαρχει λυση ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Καλημέρα. Κανείς με το θεμα φωτεινότητα οθονης;υποθετω δεν υπαρχει λυση ..... τι πρόβλημα έχεις; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 κανένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Μια χαρά λειτουργεί το κινητακι. Αναφέρομαι στο γνωστο θεμα της χαμηλής φωτεινότητας σε σχέση με αλλα κινητά. Υπαρχει τρόπος να βελτιωθεί με Κάποια εφαρμογη η δεν μπορεί σε αυτο τον τομέας ;Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 κανένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Μια χαρά λειτουργεί το κινητακι. Αναφέρομαι στο γνωστο θεμα της χαμηλής φωτεινότητας σε σχέση με αλλα κινητά. Υπαρχει τρόπος να βελτιωθεί με Κάποια εφαρμογη η δεν μπορεί σε αυτο τον τομέας ;Ευχαριστω εκ των προτερων μήπως την έχεις στο χαμηλό;γιατί εγώ ας πούμε δε μπορώ να την έχω στο τέρμα.με ενοχλεί... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 κανένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Μια χαρά λειτουργεί το κινητακι. Αναφέρομαι στο γνωστο θεμα της χαμηλής φωτεινότητας σε σχέση με αλλα κινητά. Υπαρχει τρόπος να βελτιωθεί με Κάποια εφαρμογη η δεν μπορεί σε αυτο τον τομέας ;Ευχαριστω εκ των προτερων Αν το έχεις στο αυτόματο , υπ' όψιν ότι πολλές φορές δεν λειτουργεί σωστά . Βάλτο χειροκίνητα εκεί που θέλεις και ξετικάρισε το automatic . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Δυστυχως οι ρομ εχουν διαφορες αναλογα το region.Στα γερμανικα note 2-note 3 πχ,δεν υπαρχουν καν οι συντομευσεις στην lock screen και φυσικα και αναλογο μενου για να προσθεσεις κατι τετοιο οποτε το ξεχνας (στα υπολοιπα regions υπαρχουν κανονικα).Εδω στο s3 βλεπω αντιθετα οτι ναι μεν υπαρχουν συντομευσεις στην lock screen αλλα το κουφο ειναι οτι δεν υπαρχει επιλογη για να τις βγαλεις.Γι αυτο ρωτησα πριν,μηπως υπαρχει καπου αλλου η ρυθμιση και δεν την εβλεπα. Αληθεια,μπορει καποιος με γερμανικη στοκ 4.3 να μας πει τι γινεται στο δικο του? Έχω γερμανική και έχω το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intech Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Έχω γερμανική και έχω το ίδιο πρόβλημα. Εχω την Γερμανική (Vodafone XXUGNA5) , Χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι πολυ καλύτερη απο τη 4.1.2, ειδικά στη μνήμη και μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 καλημερα. εγω είμαι με την μαμισια 4.3 και είμαι πολύ ευχαριστημενος με την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Έχω γερμανική και έχω το ίδιο πρόβλημα. Οποτε ειναι θεμα της συγκεκριμενης ρομ.Σε ευχαριστω. Edit: Εγω το εφτιαξα,οποιος ειναι ρουτ με γερμανικη ρομ και θελει να εμφανιστει το μενου συντομευσεων της lock screen στις ρυθμισεις,μπορω να σας πω τον τροπο να το κανετε Εχω την Γερμανική (Vodafone XXUGNA5) , Χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι πολυ καλύτερη απο τη 4.1.2, ειδικά στη μνήμη και μπαταρία. Αλλη ειναι η δικη σου branded rom και αλλη η open germany και δεν.μιλαμε για θεματα μνημης και.μπαταριας,γι αλλο πραγμα συζηταμε. Edited May 19, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Σκέφτομαι να περάσω Cyanogenmod στο κινητό γιατι με την 4.3 μου εχουν σπάσει τα νεύρα το τελευταίο θέμα είναι οτι ανοίγει απο μονο του το Wi-Fi:wacko: Θελω να ρωτησω αν εχει καποιον μειον η Cyanogenmod και αν εχει radio fm. Ευχαριστω:) Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kousanos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Καλησπερα,εσπασε η οθονη σε ενα s3 και μου ζητανε 150 ευρω,ξερεται καποιο site που να εχειι φθηνοτερα ανταλακτικα ? κοιταξα ebay και το φθηνοτερο ηταν αυτο http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S3-i9300-Blue-LCD-Touch-Digitizer-Screen-Assembly-Frame-/161295968287?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item258dfd281f ..για καποια αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι γνησια ή ιμιτασιον (αν παιζει κατι τετοιο).ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Εμένα στο s3 με 4.3 όταν ακούω μουσική σε mp3 μου κάνει διακοπές σαν να πατάς παύση στιγμιαία και ξανά play δηλαδή κάνει κάτι κενά και το κάνει και σε δύο player's του Samsung και Google. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Εμένα στο s3 με 4.3 όταν ακούω μουσική σε mp3 μου κάνει διακοπές σαν να πατάς παύση στιγμιαία και ξανά play δηλαδή κάνει κάτι κενά και το κάνει και σε δύο player's του Samsung και Google. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο? Το κάνει και σε εμένα με. Player αγορασμένο και όχι αυτόν που έχει το κινητό. Προφανώς έχει να κάνει με την μνήμη του κινητού, αν ειναι γεμάτη κάνει διακοπές κλείσε εφαρμογές η στην χειρότερη κανε και μια επανεκκίνηση και ολα θα ειναι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Α ωραία για να ακούσουμε μουσική θα πρέπει να κάνουμε ολόκληρη διαδικασία εκκαθάρισης η επανεκκίνηση με τις σαβούρες που τρέχουν από την σαμμυ. Έλεγα να μην κάνω ρουτ και τα λοιπά αλλά μάλλον δεν το γλυτώνω. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Σκέφτομαι να περάσω Cyanogenmod στο κινητό γιατι με την 4.3 μου εχουν σπάσει τα νεύρα το τελευταίο θέμα είναι οτι ανοίγει απο μονο του το Wi-Fi:wacko: Θελω να ρωτησω αν εχει καποιον μειον η Cyanogenmod και αν εχει radio fm. Ευχαριστω:) Δεν έχει ραδιόφωνο,αλλά βάζεις απο το play store το spirit fm.δεν έχει καμία σχέση η CM με τις ρομ της Samsung... Καλησπερα,εσπασε η οθονη σε ενα s3 και μου ζητανε 150 ευρω,ξερεται καποιο site που να εχειι φθηνοτερα ανταλακτικα ? κοιταξα ebay και το φθηνοτερο ηταν αυτο http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S3-i9300-Blue-LCD-Touch-Digitizer-Screen-Assembly-Frame-/161295968287?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item258dfd281f ..για καποια αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι γνησια ή ιμιτασιον (αν παιζει κατι τετοιο).ευχαριστω! 200 ευρώ κάνει καινούριο πλέον...έλεος 150 ευρώ η οθόνη! Εμένα στο s3 με 4.3 όταν ακούω μουσική σε mp3 μου κάνει διακοπές σαν να πατάς παύση στιγμιαία και ξανά play δηλαδή κάνει κάτι κενά και το κάνει και σε δύο player's του Samsung και Google. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο? την μουσική μήπως την έχεις σε sd κάρτα ;; εγώ που τα έχω στη μνήμη του κινητού και ακούω απο power amp(αγορασμένο)δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Χμμμ σωστά την μουσικη μου εγώ την έχω στην sd λες για αυτό να αργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Χμμμ σωστά την μουσικη μου εγώ την έχω στην sd λες για αυτό να αργεί[/quote Και σε εμένα που δεν έχω βάλει καν κάρτα μου κάνει διακοπές αλλά επειδή χρησιμοποιώ bluetooth έλεγα θα φταίει η "ασύρματη σύνδεση" οπότε άλλος ένας χρήστης με διακοπές στην ακρόαση μουσικής.........:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Χμμμ σωστά την μουσικη μου εγώ την έχω στην sd λες για αυτό να αργεί πιθανόν.για δοκίμασε και με την μνήμη του κινητού,να δεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Χμμμ σωστά την μουσικη μου εγώ την έχω στην sd λες για αυτό να αργεί[/quote Και σε εμένα που δεν έχω βάλει καν κάρτα μου κάνει διακοπές αλλά επειδή χρησιμοποιώ bluetooth έλεγα θα φταίει η "ασύρματη σύνδεση" οπότε άλλος ένας χρήστης με διακοπές στην ακρόαση μουσικής.........:( Και το δικό μου έκανε διακοπές οι οποίες ήταν σποραδικές με άστατη συχνότητα. Δηλαδή μπορεί σε ένα τραγούδι να έκανε δύο φορές και μετά να ξανά έκανε μία μετά από τρία τραγούδια. Τη μουσική την είχα και εγώ στην κάρτα και άκουγα από bluetooth, οπότε νόμιζα ότι έφταιγε η σύνδεση. Εγώ θέλω να ρωτήσω όποιον έχει bluetooth mw600, αν όταν το συνδέει σαν ήχο πολυμέσων, παρατηρεί μια καθυστέρηση στον ήχο που παράγεται από το ηχείο της συσκευής σε σχέση με την εκτέλεση της όποιας εφαρμογής. Πχ. Οι ήχοι των πλήκτρων στον dialer ή η αναπαραγωγή της φωνής στατιστικών στο runtastic. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) Χμμμ σωστά την μουσικη μου εγώ την έχω στην sd λες για αυτό να αργεί Έχω περίπου 3gb μουσική στην sd και ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Η sd φυσικά είναι 10 class και χρησιμοποιώ τον player της Samsung Μιλώ για 4.3 χωρίς όμως να έχω θεμα και στις παλιότερες android. Κάτι σας συμβαίνει παιδιά. Μήπως έχετε βάλει κάποιο παιχνίδι που σας τρώει υποχθόνια την μνήμη; Edited May 20, 2014 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts