Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το S3 αν είναι να το πάρεις να προτιμήσεις την έκδοση 9305 με LTE η οποία έχει 2 Gb ram. Το τηλ ειναι άριστο

Oπως τα λες φιλε αλλα η ελλειψη ραδιοφωνου με προβληματιζει.

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μην ανησυχεις, συντομα θα βρουν τροπο οι ειδικοι του xda να το λυσουν και αυτο.;) παντως εαν αποφασιζες να μεινεις για παντα σε στοκ ρομ και μηδενιζες τωρα τον μετρητη θα ησουν 100% ασφαλης

Γιατί χρησιμοποιείς παρελθοντικους χρόνους;

Τώρα δεν έχω την επιλογή; :what:

Γιατί χρησιμοποιείς παρελθοντικους χρόνους;

Τώρα δεν έχω την επιλογή; :what:

σορρυ ρε συ, δεν το πιασες μαλλον, μια χαρα μπορεις να το κανεις!!;)

Καλημερα,

Δεν ξερω, αν ειμαι στο σωστο τοπικ, αλλα θα κανω εδω το ερωτημα μου.

Ειμαι αναμεσα στο S3 και S4. Μου αρεσει πολυ το S4, αλλα δεν μου περισσευουν και τα 140 ευρω διαφορα στην τιμη, και δεν θεωρω τα 400 ευρω για μεταχειρησμενο νορμαλ τιμη οταν εχει 445 καινουργιο. Αλλο ειναι το θεμα μου, το S3 για τα βασικα (κατ εμε) δηλαδη, twitter, foursquare, κανενα μαιλ, instagram, θα μου ειναι αρκετο? Δεν με ενδιαφερει το LTE αλλα σκεφτομαι οτι εχει 2GB ram αλλα εχει και 400 ευρω ενω το απλο εχει 305. Για ροοτ και τετοια δεν με πολυ ενδιαφερει αλλα δεν το αποκλειο κιολας, και διαβασα οτι στη 4.4 στο S4 θα μπορουνε να το δουνε και θα χανεται η εγγυηση. Και τελευατιο, το S3 θα παρει την 4.4 ?

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

ΥΓ. τωρα εχω iphone 5 και δεν το μπορω αλλο!!!

Κανεις???????

Σε ενα Galaxy S IΙΙ

Το ακουστικό κατά τη διάρκεια μιας κλήσης δεν ακούγετε καλά..

κάνει σαν παράσιτα (ακούς τη φωνή του συνομηλητη κάπως βραχνά) δεν ακούγετε καθαρά, ενω στα ακουστικά με το καλώδιο ακούγετε κανονικά και πεντακάθαρα.

το εχετε ξανασυναντήσει αυτο?

τι πρέπει να γίνει?

ευχαριστώ,

Κανεις???????

Για αυτά που το θελεις μια χαρά είναι το s3 ,θα σε καλύψει πλήρως .

Samsung galaxy s21+

Σε ενα Galaxy S IΙΙ

Το ακουστικό κατά τη διάρκεια μιας κλήσης δεν ακούγετε καλά..

κάνει σαν παράσιτα (ακούς τη φωνή του συνομηλητη κάπως βραχνά) δεν ακούγετε καθαρά, ενω στα ακουστικά με το καλώδιο ακούγετε κανονικά και πεντακάθαρα.

το εχετε ξανασυναντήσει αυτο?

τι πρέπει να γίνει?

ευχαριστώ,

Δοκίμασες να φυσήξεις μέσα στο ακουστικό?

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Καλημερα,

Δεν ξερω, αν ειμαι στο σωστο τοπικ, αλλα θα κανω εδω το ερωτημα μου.

Ειμαι αναμεσα στο S3 και S4. Μου αρεσει πολυ το S4, αλλα δεν μου περισσευουν και τα 140 ευρω διαφορα στην τιμη, και δεν θεωρω τα 400 ευρω για μεταχειρησμενο νορμαλ τιμη οταν εχει 445 καινουργιο. Αλλο ειναι το θεμα μου, το S3 για τα βασικα (κατ εμε) δηλαδη, twitter, foursquare, κανενα μαιλ, instagram, θα μου ειναι αρκετο? Δεν με ενδιαφερει το LTE αλλα σκεφτομαι οτι εχει 2GB ram αλλα εχει και 400 ευρω ενω το απλο εχει 305. Για ροοτ και τετοια δεν με πολυ ενδιαφερει αλλα δεν το αποκλειο κιολας, και διαβασα οτι στη 4.4 στο S4 θα μπορουνε να το δουνε και θα χανεται η εγγυηση. Και τελευατιο, το S3 θα παρει την 4.4 ?

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

ΥΓ. τωρα εχω iphone 5 και δεν το μπορω αλλο!!!

Kαλησπερα σας και απο μενα. Το ποστ μου ισως σας φανει λιγο περιεργο εως πολυ....

Πρωην κατοχος galaxy s4. Το εδωσα για διαφορους λογους. Αν και φοβερος ο επεξεργαστης του Η αποδοση του ηταν πολυ laggy και γενικοτερα δεν μου αρεσε σαν κατασκευη. Οι αισθητηρες airview κεφαλι πανω κατω και λοιπες μπουρδες αχρηστες τελειως. Μα τελειως.

Αλλα Πολυ πολυ καλη καμερα και οθονη.

Σκεφτομαι λοιπον λογω περιορισμενου bugdet (max 300-310 euro) και μιας απο ενα κινητο θελω οθονη απο 4.5" και πανω, καλη καμερα και καλο gps, θεωρω οτι στα 300-310 euro καινουργιο ισως το s3 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.

Θα μου πειτε...μα καλα εδωσες το s4 για να πας στο s3?

Ναι γιατι το s3 μου αρεσει περισσοτερο σαν κατασκευη (το γυαλι στις ακρες που αγκαλιαζει το κινητο) και γιατι το θεωρω πολυ πιο τιμιο στα λεφτα του. Συν οτι η κατασκευη του s4 ηταν μια απογοητευση. (αν θελετε μπορω να το αναλυσω).

Το μονο που με κολλαει λιγο ειναι η οθονη του s3 που ειναι αρκετα πιο ατονη και χαμηλη σε φωτεινοτητα σε σχεση με μια lcd ips η με το s4.

Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας, να κανω την μεταβαση? Αν ναι τι θα πρεπει να προσεξω?

Ειναι οντως πιο smooth το s3 απο το s4 λογω αναλυσης? (720p vs 1080p).

Σας ευχαριστω και αναμεννω απαντησεις και γνωμες σας

Φιλικα

Γιωργος

Εγώ θα σας έλεγα όχι. Η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή σε αυτά τα χρήματα είναι το LG Optimus G.

Η εμπειρία χρήσης του είναι εξαιρετική. Δεν έχει lag, δεν παραπονιέται. Είναι απλά εξαιρετικό.

Αυτή τη στιγμή γράφω από Samsung Galaxy SIII (απλό) και έχω στα χέρια μου και το LG. Καμιά σχέση ειλικρινά.

مفاجأة

800+ σελιδες εχει τα παντα για το σ3,για επιλογη συσκευης εχει αλλες σελιδες,το απλο το σ3 απο το λτε τα ιδια ειναι σε χρηση τοχει φιλος μου.καλο το οπτιμους τζι αλλα δεν ειναι εμπιστη στις αναβαθμισεις η λτζι,αν αλλαξε πλεον δεν ξερω

Ελα ομως που θελουμε το s3 lte με ραδιο;;ιδου το προβλημα.τι κανουμε;;

του βαζεις μια εφαρμογη για ραδιο η οποια δουλευει με γιφι η 3τζι;)μολις αρχισει κ η διανομη της 4.3 θα σπασει η 1000αρα για πλακα:wacko:

Siii του αδελφού μου εδώ και 2 ημέρες οταν κάνει κλήσεις δεν τον ακούνε και δεν τους ακούει και απο οτι μου ειπε στο τελος της κλησης εκει που δειχνει το σημα του δικτυου του βγαζει καποιο σημα, δεν ξερω ακριβως τι. Εχει cosmote, αν το δικτυο λεει κατι, δοκιμασε 2g και umts αλλα τιποτα. Τι μπορει να φταιει, εχει τυχει σε καποιον αλλο;

Δοκίμασα πρόσφατα το htc one και το sony Xperia. Μπορω λοιπόν να πω ότι το δικό μας σε ποιότητα κατασκευής ειναι ότι χειρότερο. Και επίσης τα λειτουργικά των άλλων δυο εταιρειών μου φάνηκαν πολύ πιο ελαφριά και γρήγορα. Μετα απο αυτη τη δοκιμή η samsung έπεσε πολύ στα ματια μου

Καλησπέρα. Πριν απο λίγο μου έπεσε κάτω το τηλέφωνο και μου έσπασε η μπροστινη πρόσοψη στη γωνία. Ξέρει κανείς πόσο κάνει και που μπορώ να πα για την αντικατάσταση. Μένω Νέα Σμύρνη.

Καλησπέρα. Πριν απο λίγο μου έπεσε κάτω το τηλέφωνο και μου έσπασε η μπροστινη πρόσοψη στη γωνία. Ξέρει κανείς πόσο κάνει και που μπορώ να πα για την αντικατάσταση. Μένω Νέα Σμύρνη.

Αν σου εχει σπασει μονο το γυαλί θα σου προτεινα να δεις βιντεο στο youtube για το πως να αλλαξεις και αν δεν φοβασε φυσικά να το κανεις μονο σου με το κόστος κάπου στα 20 ευρώ ειναι οταν το είχα κάνει σε ενα φίλο μου!! αλλιώς παρε τηλεφωνο στην smartec!!!

Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz

Στην smartec Χαϊδαρι σε δυο ωρες με 130 ευρω το αλλαξε φιλη.Προσοχη να εχεις σωσει τα δεδομενα σου

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδια ενα μπλε φωτακι που αναβοσβηνει σχεδον συνεχεια τι ακριβως ειναι?

Και μπορεις να το απενεργοποιησεις?

Τελος μηπως ξερει κανεις για ποιο λογο το απλο s3 εχει ραδιοφωνο ενω το s3 4g δεν εχει?

Παιδια ενα μπλε φωτακι που αναβοσβηνει σχεδον συνεχεια τι ακριβως ειναι?

Και μπορεις να το απενεργοποιησεις?

Τελος μηπως ξερει κανεις για ποιο λογο το απλο s3 εχει ραδιοφωνο ενω το s3 4g δεν εχει?

AΝ εννοουμε το ιδιο λαμπακι....εχεις mail

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Στο λεπτο 1:12.

Δηλαδη αυτο το λαμπακι και καλα σε ειδοποιει αν εχεις μυνημα ή κατι στο notification bar?

Στο λεπτο 1:12.

Δηλαδη αυτο το λαμπακι και καλα σε ειδοποιει αν εχεις μυνημα ή κατι στο notification bar?

ναι, μυνημα, email ,αναπαντητη κληση κλπ

Μπορεις αν θελεις να το απενεργοποιησεις?

Εγχειρίδιο χρήσης (σελίδα 149)

Βέβαια αν το διαβάσεις όλο θα σου λυθούν πολλές απορίες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.