Jump to content

morfeas1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by morfeas1

  1. Υπέροχο δώρο! ευχαριστούμε και πάλι!
  2. επειδή το εχω ξανακούσει αυτο για να ησυχάσεις να κατεβάσεις μια παρόμοια εφαρμογή απο το playstore
  3. Στο driving mode εννοείς? ποια έκδοση android έχει?
  4. Εννοείς να μετατρέπει το laptop σε συσκευή πλοήγησης..? (χρειάζεσαι και κεραία με usb για να λαμβάνεις το σήμα gps) για δες αυτο.. http://www.clevermarket.gr/pd/gps-dongle-usb20-gia-na-metatrepsete-to-laptop-sas-se-ploigo-gps-me-google-earth-kai-google-maps-12038.htm?lang=el&path=-531001942
  5. Το μόνο που με ξενερώνει στο S3 είναι οτι δεν μπορώ να σβήσω τις υπάρχουσες εφαρμογές τις οποίες δεν χρησιμοποιώ καθόλου. προχθές συγκεκριμένα μου ήρθε ενημέρωση λογισμικού (μόνο που δεν ήταν τίποτα άλλο απο το να ενημερώσει 3 απο τις αυτές..) Προφανώς το κινητό που χρυσοπλήρωσα είναι ''ιδιοκτησία'' τις samsung και οχι δικό μου! Κύριοι τις samsung δεν γουστάρω να έχω άσχετες εφαρμογές στο κινητό μου..,αλλά τα παίρνετε χοντρά απο τις εταιρείες αυτών γιαυτό και τις βάζετε υποχρεωτικά και με το ζόρι. Και δεν θέλω να κάνω root την συσκευή μου επειδή εσείς είστε είστε απατεώνες και λωποδύτες.
  6. δηλαδή τα καινούργια κινητά θα βγαίνουν με αυτό?
  7. THL T6S κάτω απο τα 80ε http://www.dx.com/p/thl-t6s-mtk6582m-quad-core-android-4-4-phone-w-5-0-ips-8gb-rom-gps-ota-black-presale-336737#.Vp5GHdSLRdg
  8. Συμφωνώ απολύτως απο τις καλύτερες επιλογές το xiaomi! (βλέπεις για 30ε διάφορα παίρνει κλάσης ανώτερο τηλ.) και αυτο δεν θα ηταν άσχημο για κοπελα, Meizu m2.
  9. δεν εχει πολλές επιλογές με τοσο λιγα χρήματα, τι να πω? δες το ZTE Q705U κάτω απο 90ε http://www.to2c.com/zte-q705u-basic-smartphone.html
  10. Με συγχωρείς, μεταχειρισμένο ψάχνει με 90ε?
  11. morfeas1

    Huawei Mate S

    Για Huawei ακριβό λέω κι εγω
  12. δούλεψε το αν θες να μας πεις..,λέω να το πάρω κι εγώ..
  13. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι αν δεν ανανεώσω το υπόλοιπο σε 3 μήνες χάνω τα λεφτά που έχω μέσα στην κάρτα.. Τι απάτη ειναι αυτό?
  14. Mε το Measy U4A Android 4.2 Quad Core.., το εχει δουλέψει κανείς?
  15. πάντως επειδή δοκίμαζα το gs3 (730e όταν βγήκε,εγώ το πείρα 400e) το j5 έβγαζε καλύτερες φώτο,(ο φίλος το πείρε 200e).
  16. Γιαυτό και oι τιμές αυξομειώνονται..άλλη τιμή το 16αρι άλλη το 32αρι και άλλη με sd οτι θέλει ο καθένας.
  17. Lumia 640 θα το παρω
  18. αστειευόμουν για τους νέους...267 σειρά. όσο για την κάμερα που είπε κάποιος οτι απαγορεύεται..(αυτό στο κέντρο που παρουσιάζεσαι ναι μπορεί να στην πουν...) στην μονάδα μετά κανείς δεν ασχολείται με την κάμερα τη δικιά σου. Το κινητό περισσότερο το πρότεινα επειδή είναι οικονομικό..(πιθανότητα κλοπής στο κέντρο..το ακριβό κινητό το λιγουρεύονται και δύσκολο να βρεις τον ένοχο.) στην μονάδα είναι ποιο χαλαρά..μπορείς να πάρεις και το πανάκριβο smartphone σου.
  19. Αν πήγαινα στρατό τώρα το κινητό που θα περνά θα ήταν αυτό..Microsoft Lumia 435 οικονομικό (κοντά στο 60αρι), ε κάμερα οχι τόσο καλή..κακές φώτο,άλλα τι να έχεις να θυμάσαι..τα καψόνια? μικρο σχετικά, καλή αυτονομία, και το κυριότερο ίντερνετ...για σκότωμα της ώρας.
  20. σωστός αυτό εννοούσα! redmi note 2! ε ναι απο Κίνα. καλή ιδέα ε?
×
×
  • Create New...