Jump to content

egweimai321

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About egweimai321

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

egweimai321's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ωραια. Το moto G 3rd το βρηκα στα 140 απο οτι ακουσα αρκετα αξιολογο για τα ποσο του. και το lumia 460 lx που μου λετε στα 170. Θεωρειτε οτι τα αξιζει περισσοτερο τα 30 ευρω εξτρα η καμερα του εναντι του moto G ?
  2. ευχαριστω για τις απαντησεις σας περιμενω να προτεινετε και καποιο αλλο αξιολογο μοντελο η γνωμη μιας και δεν εχω αποφασισει ακομα.
  3. το ειδα το Microsoft Lumia 640 και το βρηκα σχετικα φθηνα. θεωρητε οτι ειναι η καλυτερη επιλογη ? για το μπατζετ που διαθετω φυσικα. ευχαριστω για τις απαντησεις
  4. ειμουν ετοιμος να παρω το redmi2 αλλα διαβασα οτι βγαζει πολλα προβληματα απο το πρωτο εξαμηνο κιολλας . εσυ τι εχεις να μας πεις γιαυτο ? (φαση γκαλοπ) :lol:
  5. ευχαριστω για τις απαντισεις σας θα του ριξω μια ματια . Κατι ακομα. Απο ολα αυτα τα κινητα Λενοβο που η τιμη τους παιζει 120 με 145 (τουλαχιστον ε-μπει και σε καποια αλλα κινεζικα ε-σοπς) θεωρειτε οτι κανενα δεν ειναι ανταξιο του samsung j5 ?
  6. Καλησπερα εχω στραβωθει εδω και μερες να βρω ενα κινητο με οσο το δυνατο καλυτερη φωτογραφικη μηχανη γινετε, εγγραφη βιντεο και ενα δυνατο φλας για καλο και για κακο. :happy: Το ποσό που διαθετω ειναι μεταξυ 100 και 150 ευρω. εχω βρει αρκετα μοντελα που μοιαζουν "δυνατα" αλλα κανεις δεν εστιαζει στην καμερα ωστε να δω κατα ποσο αξιζει. Δεν με νοιαζουν τοσο οι αλλες πολυτελειες αρκει να εχει αυτο που ζηταω και να μην ειναι κανα τις πλακας και κλαιμε τα λευτα μετα. καλως σας βρηκα και περιμενω τα "φωτα" σας.
×
×
  • Create New...