Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιλεγμένα μοντέλα της

Samsung θα πάρουν αναβάθμιση σε Key

Lime Pie (Android 5 .0 ) σύμφωνα με

πληροφορίες:

End at Android 4 .2 .2 update .

GT-I 9080 – Galaxy Grand

GT-I 9082 – Galaxy Grand DUOS

GT-I 8160 – Galaxy Ace 2

GT-I 8190 – Galaxy S III mini

GT-I 8350 – Galaxy Beam

GT-I 8730 – Galaxy Express

GT-I 9070 – Galaxy S Advance

GT-I 9100 – Galaxy S II

GT-I 9105 – Galaxy S II Plus

GT-I 9260 – Galaxy Premier

GT-N 7000 – Galaxy Note

GT-S 6310 – Galaxy Young

GT-S 6312 – Galaxy Young DUOS

GT-S 6810 – Galaxy Fame

GT-S 7710 – Galaxy X Cover 2

To get Android 5 .0 .

GT-I 9300 – Galaxy S III

GT-I 9305 – Galaxy S III LTE

GT-I 9500 – Galaxy S 4

GT-I 9505 – Galaxy S 4 LTE

GT-N 5100 – Galaxy Note 8 .0

GT-N 5105 – Galaxy Note 8 .0 LTE

GT-N 5110 – Galaxy Note 8 .0 Wi -Fi

GT-N 7100 – Galaxy Note II

GT-N 7105 – Galaxy Note II LTE

GT-N 8000 – Galaxy Note 10 .1

GT-N 8005 – Galaxy Note 10 .1 LTE

GT-N 8010 – Galaxy Note 10 .1 Wi- Fi

Ισχυει;;

Με την samsung να είναι τόσο απρόβλεπτη με τις αναβαθμίσεις, κανένας δεν μπορεί να ξέρει στα σίγουρα.

Λένε ότι έτσι θα είναι, για το s3 και το note 2, αλλά αν σκεφτείς ότι υπάρχει αυτή η καθυστέρηση και προσπέραση της 4.2.2 στην 4.3 τότε λίγο δύσκολο να ξέρουμε αν όντως αυτή η λίστα είναι έγκυρη.

Εγώ είμαι κάτοχος του s3 (το πρώτο samsung κινητό μου) εδώ και 3 μήνες και αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έτσι σκατά που τα έχει κάνει η samsung με τις αναβαθμίσεις, έχει γίνει το root και custom rom υποχρέωση (για εμάς τα geeks δηλαδή).

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτησω, υπαρχει τροπος να απενεργοποιω τις ειδοποιησεις του κινητου και να μην αναβοσβηνει συνεχως το πρασινο φωτακι ψηλα αριστερα? για την μπαταρια επισης, εχει δημιουργηθει καποια εφαρμογη ωστε να περιοριζει καπως την συνεχομενη καταναλωση της γιατι με μετρια χρηση του κινητου πρεπει να το φορτιζεις τουλαχιστον 2 φορες τη μερα. αναφερομαι σε στοκ ρομ παντοτε

Settings - display - led indicator - notifications. (Μάζι με άλλα) Για κατανάλωση δεν έχω χρησιμοποιήσει τπτ ακόμα άλλα έχουν αναφερθεί πολλές εφαρμογές στα τελευταια ποστ.

Παιδιά καλημέρα,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα galaxy s3.

Προσπαθώ να ακολουθήσω το thread απλά θα ήθελα κάποιοι από εσάς που έχετε την συσκευή κανένα χρόνο να συνοψίσετε τα υπέρ και τα κατά που έχει διαπιστώσει μετά από αυτό το χρονικό διάστημα.

Απλά έχω ανησυχήσει λίγο με αυτά που διαβάζω με τις αναβαθμίσεις και είπα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους.

Το κινητό το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για κλήσεις και surfing και photos. Παιχνίδια δεν παίζω.

Απλά κοιτούσα το s4 (που δεν το φτάνω οικονομικά) μετά το lg OG (που αν και στα ίδια λεφτά δεν έχω ευχάριστες εμπειρίες με lg andoid phones) και ψάχνοντας στο XDA είδα ότι γίνεται να βάλεις custom rom με τα air gestures και τα λοιπά καλούδια του s4 στο s3 και αφού δεν μου χρειάζεται η ισχύς του 4 είπα να στραφώ στο 3.

Γενικά μου αρέσει πολύ το φλασάρισμα και ποτέ δεν μένω με την εργοστασιακή ρομ.

Τέλος, ποιο μαγαζί προτείνεται από αυτά που βγάζει το skroutz?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

παιδιά, αυτήν τη στιγμή έχω την MG4 και θέλω να φλασάρω με odin την προηγούμενη. γίνεται να φλασάρω με odin και το modem της MG4 για να μην έχω πρόβλημα μετά με το IMEI; αν μπορούσατε να μου στείλετε και το αρχείο με το modem θα το εκτιμούσα...

παιδιά, αυτήν τη στιγμή έχω την MG4 και θέλω να φλασάρω με odin την προηγούμενη. γίνεται να φλασάρω με odin και το modem της MG4 για να μην έχω πρόβλημα μετά με το IMEI; αν μπορούσατε να μου στείλετε και το αρχείο με το modem θα το εκτιμούσα...

Για κοίταξε εδώ.. ;)

Για κοίταξε εδώ.. ;)

το έχω δει αυτό, φλασάρεται με custom recovery που σημαίνει root. εγώ ρωτάω αν υπάρχει τρόπος να φλασάρω το modem της MG4 μέσω odin κατευθείαν, χωρίς root.

Παιδιά καλημέρα,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα galaxy s3.

Προσπαθώ να ακολουθήσω το thread απλά θα ήθελα κάποιοι από εσάς που έχετε την συσκευή κανένα χρόνο να συνοψίσετε τα υπέρ και τα κατά που έχει διαπιστώσει μετά από αυτό το χρονικό διάστημα.

Δεν σου συνιστώ να πάρεις το απλό S3. Θα έχεις προβλήματα με την ram(όπως όλοι μας).Καλύτερα περίμενε να πέσει η τιμή του S4 (όπως περιμένω και εγώ)ή αν βιάζεσαι πάρε το S3 την έκδοση με τα 2gb ram (i9305).Κατά τα άλλα δεν έχει θέματα σαν τηλέφωνο.

το έχω δει αυτό, φλασάρεται με custom recovery που σημαίνει root. εγώ ρωτάω αν υπάρχει τρόπος να φλασάρω το modem της MG4 μέσω odin κατευθείαν, χωρίς root.

Ουσιαστικά το Modem της MG4 είναι. Δεν νομίζω να μπορείς χωρίς root.. τουλάχιστον κάτι που να γνωρίζω.

Settings - display - led indicator - notifications. (Μάζι με άλλα) Για κατανάλωση δεν έχω χρησιμοποιήσει τπτ ακόμα άλλα έχουν αναφερθεί πολλές εφαρμογές στα τελευταια ποστ.

ευχαριστω. δηλαδη εκει περα επιλεγω οχι μονο να μην αναβοσβηνει το πρασινο φωτακι(που γινεται κοκκινο οταν φορτιζεται το κινητο) αλλα και να μην ανοιγει συνεχως η οθονη οταν δεχομαι ενημερωσεις? για την μπαταρια ακουσα για το Juice defender και αλλα παρομοια αλλα δεν γνωριζω εαν κανουν αυτο που υποσχονται...:O

Edited by fourtwo

Ουσιαστικά το Modem της MG4 είναι. Δεν νομίζω να μπορείς χωρίς root.. τουλάχιστον κάτι που να γνωρίζω.

αν γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει μέσω odin ας μου πει. in the meantime, αν rootάρω, περάσω cwm, flashάρω το modem, μετά πώς γυρνάω σε stock recovery; να φύγει τελείως το cwm.

με micro sd 32gb clas4 θα εχω προβλημα?ευχαριστω

Σαν τι πρόβλημα να έχεις δηλαδή;

Κάπου στους XDA έχει ένα πακέτο σε zip για να φλασάρεις με CWM to modem που θες. Αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Δεν σου συνιστώ να πάρεις το απλό S3. Θα έχεις προβλήματα με την ram(όπως όλοι μας).Καλύτερα περίμενε να πέσει η τιμή του S4 (όπως περιμένω και εγώ)ή αν βιάζεσαι πάρε το S3 την έκδοση με τα 2gb ram (i9305).Κατά τα άλλα δεν έχει θέματα σαν τηλέφωνο.

χρησιμοποιώ βαριά βαριά 15 εφαρμογές.. δεν επαρκεί το 1gb?

Παντως το θεμα με την rom δεν νομιζω να εχει τελος.

Αυτος που δεν δουλευει πολλες εφαρμογες το 1g τον φτανει και καποιος αλλος που εχει αναγκη περισσοτερες εφαρμογες του φτανουν οριακα τα 2g.

Οσο ομως αυξανονται οι αναγκες και λογο της ιδιαιτεροτητας του android η rom ποτε δεν θα φτανει.

Αν εγω χρειαζομαι την Αρτα και τα Γιαννενα στο smartphone μου τοτε ουτε τα 3 gb δεν θα μου φτασουν γιατι πολυ απλα το android αφου θα βρισκει διαθεσημη ram θα την τρωει.

Αυτο το πραγμα μου θυμιζει windows.

χρησιμοποιώ βαριά βαριά 15 εφαρμογές.. δεν επαρκεί το 1gb?

Μπορείς να έχεις και 200 εφαρμογές. Δεν είναι εκεί το θέμα.Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν θες να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, π.χ. έχω ανοίξει 5-6 tabs στον browser και με παίρνεις τηλέφωνο. Επειδή το τηλέφωνο δεν μπορεί να έχει ανοικτά ταυτόχρονα και τις δύο εφαρμογές λόγω έλλειψης ram, κλείνει τον browser.Τελειώνω την κλήση, φτου και από την αρχή να φορτώσει τις ιστοσελίδες ο browser.Ε δεν είναι σπαστικό αυτό;ακόμα πιο σπαστικό, όταν παίζεις ένα βαρύ παιχνίδι όπως το real racing 3, να κλείνει το παιχνίδι μόλις σε πάρουν τηλέφωνο και να χάνεις το σημείο στο οποίο είχες φτάσει (αφού δεν προλαβαίνει να κάνει save).Από την άλλη, αν δεν κάνεις πολύ βαριά χρήση δεν έχεις θέμα. Τώρα ας πούμε σου γράφω από το S3 μου, ελπίζω να μην με πάρει κανείς τηλέφωνο και κλείσει ο browser και πρέπει να γράψω όλα αυτά που σου έγραψα ξανά από την αρχή :-P

Παντως το θεμα με την rom δεν νομιζω να εχει τελος.

Αυτος που δεν δουλευει πολλες εφαρμογες το 1g τον φτανει και καποιος αλλος που εχει αναγκη περισσοτερες εφαρμογες του φτανουν οριακα τα 2g.

Οσο ομως αυξανονται οι αναγκες και λογο της ιδιαιτεροτητας του android η rom ποτε δεν θα φτανει.

Αν εγω χρειαζομαι την Αρτα και τα Γιαννενα στο smartphone μου τοτε ουτε τα 3 gb δεν θα μου φτασουν γιατι πολυ απλα το android αφου θα βρισκει διαθεσημη ram θα την τρωει.

Αυτο το πραγμα μου θυμιζει windows.

Γνωρίζεις πως δουλεύουν τα unix λειτουργικά; Πως γίνεται η διαχείριση της ram;

Άδεια ram άχρηστη ram. Το πρόβλημα δεν είναι ότι γεμίζει, αλλά το ότι η διαχείριση της δεν είναι η βέλτιστη.

Edited by djuan1988
مفاجأة

Έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα κι εγώ δε το συνιστώ.

Ιδίως οι προτεραιότητες που δίνει στις εφαρμογές της η samsung στο συγκεκριμένο κινητό είναι απαράδεκτες.

Άλλη πρέπει να κλείσει πρώτη, άλλη κλείνει και τρέχουν και ένα κάρο χαζά.

Αν είναι να το πάρει κάποιος που θα το ρουτάρει, θα πετάξει ένα τόνο βλακείες από μέσα και ξέρει γενικώς να το πειράξει λίγο παραπάνω (να δώσει π.χ. διαφορετικά priorities στις κύριες εφαρμογές του κινητού), ναι τότε το συστήνω, γιατί το hardware είναι αρκετά καλό.

Για out of the box χρήση όμως, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές :cool:

Έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα κι εγώ δε το συνιστώ.

Ιδίως οι προτεραιότητες που δίνει στις εφαρμογές της η samsung στο συγκεκριμένο κινητό είναι απαράδεκτες.

Άλλη πρέπει να κλείσει πρώτη, άλλη κλείνει και τρέχουν και ένα κάρο χαζά.

Αν είναι να το πάρει κάποιος που θα το ρουτάρει, θα πετάξει ένα τόνο βλακείες από μέσα και ξέρει γενικώς να το πειράξει λίγο παραπάνω (να δώσει π.χ. διαφορετικά priorities στις κύριες εφαρμογές του κινητού), ναι τότε το συστήνω, γιατί το hardware είναι αρκετά καλό.

Για out of the box χρήση όμως, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές :cool:

Έτσι ακριβώς είναι. Τα είπες όλα.

Εγω πάντως πάγωσα καμιά 15 εφαρμογέ εέβαλα και apex και το κινητό πετάει με τη μανισια rom. Μειονέκτημα δεν είναι το ένα γιγα ράμ. Το κινητό είναι πλήρες σε όλα του, το hardware είναι εξαιρετικό ακόμα και μετά από ένα χρόνο.
All it takes is a swipe...

Εγω πάντως πάγωσα καμιά 15 εφαρμογέ εέβαλα και apex και το κινητό πετάει με τη μανισια rom. Μειονέκτημα δεν είναι το ένα γιγα ράμ. Το κινητό είναι πλήρες σε όλα του, το hardware είναι εξαιρετικό ακόμα και μετά από ένα χρόνο.

Το έκανες το root όμως...

Αυτο σημαίνει ότι το κινητό έχει μεν καλό hardware, αλλά το root χρειάζεται.

Κανένα root δεν έκανα, τις κάνω ανενεργες μέσα από τις ρυθμίσεις
All it takes is a swipe...

Γνωρίζεις πως δουλεύουν τα unix λειτουργικά; Πως γίνεται η διαχείρηση της ram;

Άδεια ram άχρηστη ram. Το πρόβλημα δεν είναι ότι γεμίζει, αλλά το ότι η διαχείρηση της δεν είναι η βέλτιστη.

Τι παει να πει αυτο (αδεια ram αχρηστη ram);

Και που την ειδες την αδεια ram αφου παντα γεματη ειναι και φυσικα δεν φτανει για επιπλεον εργασιες.

Συνεπως δεν βλεπω τι το χρησιμο εχει η γεματη ram.

Και φυσικα ειναι προφανες το προβλημα της διαχειρησης.

Ισως θα επρεπε να αλλαξει κατι στην φιλοσοφια του android.

Δεν γινεται να τρεχουν ολα στραβοι κουτσοι στον αγιο παντελεημονα.

Με αυτον γον τροπο ποτε δεν θα φτανει η ram.

δεν ειναι φιλοσοφια του αντροιντ αλλα της samsung ολες αυτες οι βλακειες που τρεχουν και αδειαζουν την ram.για καθαρο αντροιντ υπαρxουν τα nexus με τα αναλογα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα τους

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2