nihardal Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα σήμερα το S3 και έκανα ένα λάθος στις αρχικές ρυθμίσεις που μου ζητούσε. Με ρώτησε κάτι για την χώρα προέλευσης και κατα λάθος πάτησα κάτι κουλό, Μακάο ή κάτι τέτοιο. Τώρα στην αρχική σελίδα lock screen που by default δείχνει 2πλό ρολόι, μου δείχνει την τοπική ώρα που είναι και η σωστή και σαν Home time 10 ώρες μετά (χωρίς να αναφέρει καν τη χώρα). Έψαξα τα πάντα μέσα στις ρυθμίσεις και δε μπορώ να βρω από που αλλάζει. Είμαι έτοιμος να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν αξίζει γιατί έχω εγκαταστήσει αρκετές εφαρμογούλες και βαριέμαι φτου κι απ'την αρχή. Όποιος μπορεί να βοηθήσει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) settings -> Lock Screen -> Lock Screen options -> Απενεργ. το Dual clock ή Set home city επλέγοντας το Dual clock http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=178&a=97 Edited March 29, 2013 by stsdema28 Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nihardal Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Ευχαριστώ φίλε για τη γρήγορη απάντηση. Ναι, αυτό το βρήκα αλλά πιστεύω ότι ΚΑΠΩΣ πρέπει να αλλάζει η ρημάδα η ρύθμιση!! Αυτό θα κάνω αν δεν το βρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 μιχαλη αν δε σου ειναι κοπος πες μου πως μπορω να το κανω καποια στιγμη γιατι μεχρι στιγμης καταφερα να κανω κατι αλλα δε βρισκω που πηγαινει το backup. σε ευχαριστω Τι ακριβως θελεις να κανεις?? Να περασεις το backup στο dropbox ή να δεις που σου παιρνει back up το titanium μεσα στην συσκευη κ να αλλαξεις προορισμο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Τι ακριβως θελεις να κανεις?? Να περασεις το backup στο dropbox ή να δεις που σου παιρνει back up το titanium μεσα στην συσκευη κ να αλλαξεις προορισμο?? να περασω το backup στο dropbox αλλα σε περιπτωση που εχω καποιο προβλημα να επαναφερει το κινητο οπως ηταν με τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 να περασω το backup στο dropbox αλλα σε περιπτωση που εχω καποιο προβλημα να επαναφερει το κινητο οπως ηταν με τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις Απο την στιγμη που θα ενεργοποιησεις το dropbox, θα σου παιρνει backup και θα στα περναει σε φακελο εκει μεσα.. (εχει κ επιλογη να στα παιρνει ολα ή επιλεγμενες ετικετες).. εσυ πρεπει να ορισεις να κανει αυτοματα backup (χρονοδιαγραμμα).. αν σου συμβει κατι, παιρνεις τον φακελο απο το dropbox που εχει το backup των εφαρμογων κ των δεδομενων,και το περνας μεσα στην μνημη της συσκευης σου... αν δεν τον βρει τον φακελο το titanium, πας προτιμησεις/θεσεις αντιγραφων ασφαλειας και κανεις ανιχνευση.. βρισκεις τον φακελο, πας πισω κ επιλεγεις επαναφορα δεδομενων ασφαλειας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Απο την στιγμη που θα ενεργοποιησεις το dropbox, θα σου παιρνει backup και θα στα περναει σε φακελο εκει μεσα.. (εχει κ επιλογη να στα παιρνει ολα ή επιλεγμενες ετικετες).. εσυ πρεπει να ορισεις να κανει αυτοματα backup (χρονοδιαγραμμα).. αν σου συμβει κατι, παιρνεις τον φακελο απο το dropbox που εχει το backup των εφαρμογων κ των δεδομενων,και το περνας μεσα στην μνημη της συσκευης σου... αν δεν τον βρει τον φακελο το titanium, πας προτιμησεις/θεσεις αντιγραφων ασφαλειας και κανεις ανιχνευση.. βρισκεις τον φακελο, πας πισω κ επιλεγεις επαναφορα δεδομενων ασφαλειας... σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Έχω το eset endpoint security for android. Δεν βλέπω διαφορά στην κατανάλωση από τότε που το έβαλα! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drairfood Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΠΑΙΔΙΆ ΘΈΛΩ ΜΙΑ ΧΆΡΗ... ΧΘΕΣ ΠΉΡΑ ΤΟ SAMSUNG GALAXY S III KAI EBΑΛΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FACEBOOK ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΟΤΙ ΦΩΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΣΒΗΣΩ ....ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΉΣΕΙ.....?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OgnostosEimai Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Καποιο νεο για αναβαθμιση εχουμε ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΠΑΙΔΙΆ ΘΈΛΩ ΜΙΑ ΧΆΡΗ... ΧΘΕΣ ΠΉΡΑ ΤΟ SAMSUNG GALAXY S III KAI EBΑΛΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FACEBOOK ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΟΤΙ ΦΩΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΣΒΗΣΩ ....ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΉΣΕΙ.....?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.... Πηγαινε στις ρυθμισεις του facebook και απενεργοποιησε την επιλογη που λεει συγχρονισμος φωτογραφιων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manxania Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Έχω το eset endpoint security for android. Δεν βλέπω διαφορά στην κατανάλωση από τότε που το έβαλα! !! και εγω χρησιμοποιώ το avg....κανενα θεμα μπαταριας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το avast... Κανένα πρόβλημα με την μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 (edited) οταν το συνδεω για φορτιση το κινητο,μια μου πεταει το dock( λογικα ειναι το μαμα προγραμμα της samsung για αναπαραγωγη μουσικης-βιντεο ) και μια φορτιζει.. τι παιζει?? Edited March 30, 2013 by kostakiss προσθήκη link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 (edited) Σήμερα το πρωί έπαιξα λίγο με το GS3 και μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικό! Τώρα θέλω να το αγοράσω αλλά λέω να περιμένω λίγο μπας και όταν έρθει το GS4 πέσει λίγο η τιμή του... Το μόνο που με κάνει και διστάζω να προβώ σε αγορά είναι η αναφορά πως το τηλέφωνο μετά από κάποιες ημέρες που κινούνται γύρω στις 200 παγώνει και μετά από μία πλήρη φόρτιση η οθόνη κλείνει και δεν ανάβει ξανά... Ισχύει κάτι τέτοιο; Έχει συμβεί σε κανένα; Edited March 30, 2013 by Koucos Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Σήμερα το πρωί έπαιξα λίγο με το GS3 και μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικό! Τώρα θέλω να το αγοράσω αλλά λέω να περιμένω λίγο μπας και όταν έρθει το GS4 πέσει λίγο η τιμή του... Το μόνο που με κάνει και διστάζω να προβώ σε αγορά είναι η αναφορά πως το τηλέφωνο μετά από κάποιες ημέρες που κινούνται γύρω στις 200 παγώνει και μετά από μία πλήρη φόρτιση η οθόνη κλείνει και δεν ανάβει ξανά... Ισχύει κάτι τέτοιο; Έχει συμβεί σε κανένα; Εγινε σε καποια μικρη μειονοτητα συσκευων..και να συμβει σε καλυπτει η εγγυηση ,ορμα μη το φοβασαι.Παρεπιπτοντος το δικο μου ειναι στις 250+ ημερες. Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Σήμερα το πρωί έπαιξα λίγο με το GS3 και μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικό! Τώρα θέλω να το αγοράσω αλλά λέω να περιμένω λίγο μπας και όταν έρθει το GS4 πέσει λίγο η τιμή του... Το μόνο που με κάνει και διστάζω να προβώ σε αγορά είναι η αναφορά πως το τηλέφωνο μετά από κάποιες ημέρες που κινούνται γύρω στις 200 παγώνει και μετά από μία πλήρη φόρτιση η οθόνη κλείνει και δεν ανάβει ξανά... Ισχύει κάτι τέτοιο; Έχει συμβεί σε κανένα; Εχει ηδη βγαλει update στο firmware η samsung στην 4.1.2, και ειδικα ολες oi custom roms και kernels σε περιπτωση που ρουταρεις εχουν το update μεσα, οποτε δεν εχεις κανενα θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Σήμερα το πρωί έπαιξα λίγο με το GS3 και μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικό! Τώρα θέλω να το αγοράσω αλλά λέω να περιμένω λίγο μπας και όταν έρθει το GS4 πέσει λίγο η τιμή του... Το μόνο που με κάνει και διστάζω να προβώ σε αγορά είναι η αναφορά πως το τηλέφωνο μετά από κάποιες ημέρες που κινούνται γύρω στις 200 παγώνει και μετά από μία πλήρη φόρτιση η οθόνη κλείνει και δεν ανάβει ξανά... Ισχύει κάτι τέτοιο; Έχει συμβεί σε κανένα; Είμαι στις ~300 μέρες. Ακόμα δουλεύει άψογα! Έτυχε σε πολύ μικρό ποσοστό. Αλλά σκέψου μετά από 40.000.000 κομμάτια, ακόμα και 0,01% να βγάλει το πρόβλημα, είναι μικρό ποσοστό, αλλά μεγάλος απόλυτος αριθμός. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 στις 270 μερες ειμαι εγω και δεν εχω κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Καλημερα σε ολους. Παρατηρησε κανεις προβλημα με το widget της accuweather με την αλλαγη της ωρας? Ενω εγινε αλλαγη ωρας στο κινητο στο widget παραμενει η παλια. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Καλημερα σε ολους. Παρατηρησε κανεις προβλημα με το widget της accuweather με την αλλαγη της ωρας? Ενω εγινε αλλαγη ωρας στο κινητο στο widget παραμενει η παλια. Και σε μένα το ίδιο κάνει. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 κάντε μια ενημερώση αφού συνδεθείτε στο internet και όλα καλά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 καλησπέρα. το κινητό το έχω μόνιμα γυρισμένο σε gsm. όταν τυγχάνει να θέλω να ενεργοποιήσω τα data κανω αλλαγή σε wcdma/gsm και μετά ενεργοποιώ τα data αλλά είτε δε μου ενεργοποιούνται είτε δε μπορώ να μπω στο ιντερνετ. μόλις κάνω επανεκκίνηση συνδέεται κατευθείαν. τι λέτε να φταίει; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Μια ερωτηση, εχω παρει προσφατα το s3 και παρατηρησα οτι σε σκοτεινο δωματιο με απολυτα μαυρη οθονη υπαρχει μια γραμμη (1 εκατοστο περιπου μηκος, 3-4 χιλιοστα πλατος) που η οθονη ειναι πιο μαυρη. Σε νορμαλ φως φαιναιτε ολη η οθονη μαυρη κανονικα αλλα σε σκοτεινο χωρο φαινεται ολη η οθονη καπως πιο "φωτεινη" εκτος απο αυτο το σημειο που ειναι πιο μαυρο. Εψαξα λιγο και αυτο πρεπει να ειναι γενικο θεμα των Amoled, εχουν και αλλοι αντιστοιχο θεμα? Να κανω κατι η να το αφησω οπως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 καλησπερα παιδια,τι παιζει με το widget καιρου κ τωρα που αλλαξε η ωρα δειχνει μια ωρα πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts