scorpio3 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 μου βγάζει αυτό..... χρήματα έχει κανονικά η κάρτα πρόσφατα αγόραζα χωρίς πρόβλημα και τώρα μου βγάζει αυτό......δεν ξέρω αν έχει σχέση που έκανα λογαριασμό στην pay pal..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 παιδιά έχει ακουστεί πότε θα πάρουμε την 4.2 ? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να κάνω να μην φαίνονται οι φωτο από το Dropbox στη συλλογή φωτογραφιών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να κάνω να μην φαίνονται οι φωτο από το Dropbox στη συλλογή φωτογραφιών; Κατέβασε το studio Kuma. nomedia manager και από το μενού του επέλεξε το για απόκρυψη. Το χρησιμοποιουσα για να μην εμφανίζονται οι φάκελοι με τα εξώφυλλα των τραγουδιών, αλλά λογικά θα κάνει και για το Dropbox. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manxania Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 μου βγάζει αυτό..... χρήματα έχει κανονικά η κάρτα πρόσφατα αγόραζα χωρίς πρόβλημα και τώρα μου βγάζει αυτό......δεν ξέρω αν έχει σχέση που έκανα λογαριασμό στην pay pal..... Αν εχεις συνδεσει την καρτα πρόσφατα με paypal πρεπει να περιμενεις να λαβεις ενα 4ψηφιο αριθμο(μεσω τραπεζης που ανηκει η καρτα) και να τον συμπληρωσεις στον λογαριασμο paypal που εκανες για επιβεβαιωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Αν εχεις συνδεσει την καρτα πρόσφατα με paypal πρεπει να περιμενεις να λαβεις ενα 4ψηφιο αριθμο(μεσω τραπεζης που ανηκει η καρτα) και να τον συμπληρωσεις στον λογαριασμο paypal που εκανες για επιβεβαιωση. Ευχαριστώ φιλε μου αν και δεν εγινε κατι τετιο απλα αργησαν να μπου τα χρηματα στην καρτα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά.Φοράω την official αγγλική MB5.Θέλω να βάλω το mod 1% για την μπαταρία.Μπορείτε να μου δώσετε κάποιο link;Δεν το βρίσκω.Έβαλα το theme του motomoto και το χρειάζομαι. Edited March 22, 2013 by kiots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλησπέρα παιδιά.Φοράω την official αγγλική MB5.Θέλω να βάλω το mod 1% για την μπαταρία.Μπορείτε να μου δώσετε κάποιο link;Δεν το βρίσκω.Έβαλα το theme του motomoto και το χρειάζομαι. Κοίταξε μη πως βρεις εδω αυτό που θέλεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xzonesotirakos Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Γειά σας...Πρίν λίγο καιρό αγόρασα το Galaxy και είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος...Το προηγούμενό μου κινητό ήταν το Htc Desire S το οποίο όταν έκανα κάποια κλήση σε κάποιον, όταν μου απαντούσε έκανε μία ελαφρά προειδοποιητική δόνηση...Ξέρετε αν υπάρχει κάποια αντίστοιχη ρύθμιση ή εφαρμογή?Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Κοίταξε μη πως βρεις εδω αυτό που θέλεις . Εντάξει Μιχάλη έβγαλα άκρη με το παιδί που έκανε το θέμα.Κάτι άλλο ήθελα να σε ρωτήσω.Πέρασα το recovery touch 6.0.1.2 και δεν μου έβγαλε εικονίδιο στις εφαρμογές.Με τον συνδυασμό των κουμπιών ανοίγει κανονικά.Δεν έχει εικονίδιο αυτή η έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Εντάξει Μιχάλη έβγαλα άκρη με το παιδί που έκανε το θέμα.Κάτι άλλο ήθελα να σε ρωτήσω.Πέρασα το recovery touch 6.0.1.2 και δεν μου έβγαλε εικονίδιο στις εφαρμογές.Με τον συνδυασμό των κουμπιών ανοίγει κανονικά.Δεν έχει εικονίδιο αυτή η έκδοση; Όχι, δεν υπάρχει εικονίδιο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinokio21 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλησπερα κ απο μενα..χτες το πηρα κ οταν εγκατεστησα την εφαρμογη (app to sd) κ παω ν μεταφερω καποιες εφαρμογες απο συσκευη στην sd μου λεει κατι οτι η sd ειναι προσομοιωμενη κ τετοια..κ οτι μπορει να μην ειναι συμβατη η συσκευη...βοηθειααα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλησπερα κ απο μενα..χτες το πηρα κ οταν εγκατεστησα την εφαρμογη (app to sd) κ παω ν μεταφερω καποιες εφαρμογες απο συσκευη στην sd μου λεει κατι οτι η sd ειναι προσομοιωμενη κ τετοια..κ οτι μπορει να μην ειναι συμβατη η συσκευη...βοηθειααα!! Φιλε μου στο S3 δεν μεταφέρονται οι εφαρμογές στην SD, δεν εχει ανάγκη το εργαλείο.. 309 εφαρμογες ειχα και δεν ειχα κανένα προβλημα... Παντως μπορεις να μεταφέρεις μερικες αλλα πρεπει να εισαι ροοτ... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να κάνω να μην φαίνονται οι φωτο από το Dropbox στη συλλογή φωτογραφιών; Καλησπερα κ απο μενα..χτες το πηρα κ οταν εγκατεστησα την εφαρμογη (app to sd) κ παω ν μεταφερω καποιες εφαρμογες απο συσκευη στην sd μου λεει κατι οτι η sd ειναι προσομοιωμενη κ τετοια..κ οτι μπορει να μην ειναι συμβατη η συσκευη...βοηθειααα!! [ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ] Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S III Eπίσης η συζήτηση για την αγορά του S3 και από που μεταφέρθηκε στο σωστό θέμα. Παρακαλώ προσέχετε που γράφετε... Edited March 22, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 καλημερα..θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω αναβαθμιση στο κινητο μου..ο λογος ειναι πως οταν παταω ενημερωση λογισμικου μου λεει οτι το κινητο εχει τροποποιηθει...μπορει να βοηθησει καποιος? εχω την 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manxania Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Ευχαριστώ φιλε μου αν και δεν εγινε κατι τετιο απλα αργησαν να μπου τα χρηματα στην καρτα Τέλος καλο...ολα καλα!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manxania Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 καλημερα..θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω αναβαθμιση στο κινητο μου..ο λογος ειναι πως οταν παταω ενημερωση λογισμικου μου λεει οτι το κινητο εχει τροποποιηθει...μπορει να βοηθησει καποιος? εχω την 4.1.2 Εχεις την πιο πρόσφατη ενημέρωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 μου ειπανε οτι εχει βγει η 4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 μου ειπανε οτι εχει βγει η 4.2 Δεν υπάρχει ακόμα (τουλάχιστον επίσημα) 4.2 για το S3. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 αυτο που μου λεει οτι η συσκευη εχει τροποποιηθει κ δεν ειναι διαθεσιμες οι ενημερωσεις..μπορω να το διορθωσω με hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 αυτο που μου λεει οτι η συσκευη εχει τροποποιηθει κ δεν ειναι διαθεσιμες οι ενημερωσεις..μπορω να το διορθωσω με hard reset? Κανε πρώτα μια επανεκκίνηση και μετά hard reset. Εμένα έστρωσε με επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 πως κανω επανεκινηση?η απλη διαδικασια ή ενοεις κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 πως κανω επανεκινηση?η απλη διαδικασια ή ενοεις κατι αλλο? Ναι απλά μια επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 οκ ενταξει..ευχαριστω.για custom rom θελα να μαθω..μπορεις να με βοηθησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Δεν υπάρχει ακόμα (τουλάχιστον επίσημα) 4.2 για το S3. ανεπισημη που μπορουμε να βρουμε? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts