Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μου βγάζει αυτό..... χρήματα έχει κανονικά η κάρτα πρόσφατα αγόραζα χωρίς πρόβλημα και τώρα μου βγάζει αυτό......δεν ξέρω αν έχει σχέση που έκανα λογαριασμό στην pay pal.....

IPhone 15 Pro 

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να κάνω να μην φαίνονται οι φωτο από το Dropbox στη συλλογή φωτογραφιών;

Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να κάνω να μην φαίνονται οι φωτο από το Dropbox στη συλλογή φωτογραφιών;

Κατέβασε το studio Kuma. nomedia manager και από το μενού του επέλεξε το για απόκρυψη.

Το χρησιμοποιουσα για να μην εμφανίζονται οι φάκελοι με τα εξώφυλλα των τραγουδιών, αλλά λογικά θα κάνει και για το Dropbox.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

μου βγάζει αυτό..... χρήματα έχει κανονικά η κάρτα πρόσφατα αγόραζα χωρίς πρόβλημα και τώρα μου βγάζει αυτό......δεν ξέρω αν έχει σχέση που έκανα λογαριασμό στην pay pal.....

Αν εχεις συνδεσει την καρτα πρόσφατα με paypal πρεπει να περιμενεις να λαβεις ενα 4ψηφιο αριθμο(μεσω τραπεζης που ανηκει η καρτα) και να τον συμπληρωσεις στον λογαριασμο paypal που εκανες για επιβεβαιωση.

Αν εχεις συνδεσει την καρτα πρόσφατα με paypal πρεπει να περιμενεις να λαβεις ενα 4ψηφιο αριθμο(μεσω τραπεζης που ανηκει η καρτα) και να τον συμπληρωσεις στον λογαριασμο paypal που εκανες για επιβεβαιωση.

Ευχαριστώ φιλε μου αν και δεν εγινε κατι τετιο απλα αργησαν να μπου τα χρηματα στην καρτα

IPhone 15 Pro 

Καλησπέρα παιδιά.Φοράω την official αγγλική MB5.Θέλω να βάλω το mod 1% για την μπαταρία.Μπορείτε να μου δώσετε κάποιο link;Δεν το βρίσκω.Έβαλα το theme του motomoto και το χρειάζομαι. Edited by kiots

Καλησπέρα παιδιά.Φοράω την official αγγλική MB5.Θέλω να βάλω το mod 1% για την μπαταρία.Μπορείτε να μου δώσετε κάποιο link;Δεν το βρίσκω.Έβαλα το theme του motomoto και το χρειάζομαι.

Κοίταξε μη πως βρεις εδω αυτό που θέλεις .

Samsung galaxy s21+

Γειά σας...Πρίν λίγο καιρό αγόρασα το Galaxy και είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος...Το προηγούμενό μου κινητό ήταν το Htc Desire S το οποίο όταν έκανα κάποια κλήση σε κάποιον, όταν μου απαντούσε έκανε μία ελαφρά προειδοποιητική δόνηση...Ξέρετε αν υπάρχει κάποια αντίστοιχη ρύθμιση ή εφαρμογή?Ευχαριστώ...

Κοίταξε μη πως βρεις εδω αυτό που θέλεις .

Εντάξει Μιχάλη έβγαλα άκρη με το παιδί που έκανε το θέμα.Κάτι άλλο ήθελα να σε ρωτήσω.Πέρασα το recovery touch 6.0.1.2 και δεν μου έβγαλε εικονίδιο στις εφαρμογές.Με τον συνδυασμό των κουμπιών ανοίγει κανονικά.Δεν έχει εικονίδιο αυτή η έκδοση;

Εντάξει Μιχάλη έβγαλα άκρη με το παιδί που έκανε το θέμα.Κάτι άλλο ήθελα να σε ρωτήσω.Πέρασα το recovery touch 6.0.1.2 και δεν μου έβγαλε εικονίδιο στις εφαρμογές.Με τον συνδυασμό των κουμπιών ανοίγει κανονικά.Δεν έχει εικονίδιο αυτή η έκδοση;

Όχι, δεν υπάρχει εικονίδιο .

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα κ απο μενα..χτες το πηρα κ οταν εγκατεστησα την εφαρμογη (app to sd) κ παω ν μεταφερω καποιες εφαρμογες απο συσκευη στην sd μου λεει κατι οτι η sd ειναι προσομοιωμενη κ τετοια..κ οτι μπορει να μην ειναι συμβατη η συσκευη...βοηθειααα!!

Καλησπερα κ απο μενα..χτες το πηρα κ οταν εγκατεστησα την εφαρμογη (app to sd) κ παω ν μεταφερω καποιες εφαρμογες απο συσκευη στην sd μου λεει κατι οτι η sd ειναι προσομοιωμενη κ τετοια..κ οτι μπορει να μην ειναι συμβατη η συσκευη...βοηθειααα!!

Φιλε μου στο S3 δεν μεταφέρονται οι εφαρμογές στην SD, δεν εχει ανάγκη το εργαλείο.. 309 εφαρμογες ειχα και δεν ειχα κανένα προβλημα... Παντως μπορεις να μεταφέρεις μερικες αλλα πρεπει να εισαι ροοτ...

[ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ] Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S III

Eπίσης η συζήτηση για την αγορά του S3 και από που μεταφέρθηκε στο σωστό θέμα.

Παρακαλώ προσέχετε που γράφετε...

Edited by Tyxerakias
- Alex

καλημερα..θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω αναβαθμιση στο κινητο μου..ο λογος ειναι πως οταν παταω ενημερωση λογισμικου μου λεει οτι το κινητο εχει τροποποιηθει...μπορει να βοηθησει καποιος? εχω την 4.1.2

Ευχαριστώ φιλε μου αν και δεν εγινε κατι τετιο απλα αργησαν να μπου τα χρηματα στην καρτα

Τέλος καλο...ολα καλα!!! ;)

καλημερα..θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω αναβαθμιση στο κινητο μου..ο λογος ειναι πως οταν παταω ενημερωση λογισμικου μου λεει οτι το κινητο εχει τροποποιηθει...μπορει να βοηθησει καποιος? εχω την 4.1.2

Εχεις την πιο πρόσφατη ενημέρωση...

μου ειπανε οτι εχει βγει η 4.2

Δεν υπάρχει ακόμα (τουλάχιστον επίσημα) 4.2 για το S3.

αυτο που μου λεει οτι η συσκευη εχει τροποποιηθει κ δεν ειναι διαθεσιμες οι ενημερωσεις..μπορω να το διορθωσω με hard reset?

αυτο που μου λεει οτι η συσκευη εχει τροποποιηθει κ δεν ειναι διαθεσιμες οι ενημερωσεις..μπορω να το διορθωσω με hard reset?

Κανε πρώτα μια επανεκκίνηση και μετά hard reset. Εμένα έστρωσε με επανεκκίνηση.

Δεν υπάρχει ακόμα (τουλάχιστον επίσημα) 4.2 για το S3.

ανεπισημη που μπορουμε να βρουμε?

IPhone 15 Pro