Jump to content

xzonesotirakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xzonesotirakos

  1. Γειά σας...Πρίν λίγο καιρό αγόρασα το Galaxy και είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος...Το προηγούμενό μου κινητό ήταν το Htc Desire S το οποίο όταν έκανα κάποια κλήση σε κάποιον, όταν μου απαντούσε έκανε μία ελαφρά προειδοποιητική δόνηση...Ξέρετε αν υπάρχει κάποια αντίστοιχη ρύθμιση ή εφαρμογή?Ευχαριστώ...
  2. gps αυτοματος συγχρονισμος bluetooth όλα κλειστα και απο εφαρμογές τιποτα ειναι απο επανοφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...εστειλα και την μπαταρια για ελεγχο...ειχε και κάτι μικρα θεματακια ακομα γιαυτο το εστειλα στο σερβις...εσείς τι αυτονομία έχετε?
  3. Γειά σας μόλις παρέλαβα το κινητό μου απο σέρβις μου αντικατάστησαν πλακέτα γιατί η αυτονομία του δεν εβγαζε ούτε μέρα ενώ με την ιδια χρήση που έκανα πάντα και έβγαζε τουλάχιστον 2 μερες καλής χρήσης...Τώρα βλέπω οτι το κινητό 1 ωρα με την οθόνη αναμένη στην δεύτερη σκάλα φωτισμού με 1 ώρα κλήσης , 10 λεπτά wifi και 6 ώρες αναμονής είναι στο 35%...Πήρα τηλέφωνο στην htc και μου λένε για εργοστασιακές ρυθμίσεις ασφαλή λειτουργία αλλα πάλι κάνει τα ίδια...και χωρίς να έχω κάμια εφαρμογή εγκατεστημένη...Θα ήθελα να μου πείτε τα δικά σας τηλέφωνα πως τα πάνε με την αυτονομία?και με τι χρήση?
×
×
  • Create New...