keras Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Eυχαριστώ για την απάντηση. Και εμένα μου έκανε εντύπωση γενικά το θέμα. Η απόδειξη μπορει να χαθεί, πάει να πεί οτι η επένδυση που έκανα εξανεμίζεται...? Τι να πώ. Το πρόβλημα έγκειται, στο οτι δεν ξέρω αν πρέπει να προβώ στην αγορά του τηλεφώνου αυτού ή όχι... Καμιά γνώμη κανείς..? Θεωρώ οτι, αν πας σε ενδεχόμενο πρόβλημα στη Samsung με τη συσκευή (ή και κουτί) που έχουν το ΙΜΕΙ και που θα φαίνεται οτι η συσκευή είναι ευρωπαική, δεν υπάρχει περίπτωση να μην στην καλύψουν, ότι και να ζητάνε. Μπορεί να το παλέψεις καθόλου, λίγο ή πολύ, αλλά εγώ τουλάχιστον, δεν θα έφευγα απο το μαγαζί αν δεν έκανα τη δουλειά μου. Αφού η εγγύηση είναι Πανευρωπαική, πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη αντιμετώπιση απο πλευράς τους. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Και γώ γι αυτό κοιτάω. Δε παίζει να είναι ευρωπαϊκό ε??? http://www.birdphone.gr/gr/prdid/fb1776f14e53432fab3ae343a7f5f1c9/productinfo.aspx Ή όχι????? Γερμανικό site βλέπεται. http://www.hoh.de/mobilfunk/handys-nach-hersteller/samsung/639561/samsung-galaxy-s3-i9300-16gb-onyx-black?c=41346 την προσφορα για τα μελη του φορουμ την ειδες?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 την προσφορα για τα μελη του φορουμ την ειδες?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354200 Την είδα αλλά ψάχνομαι για το μαύρο τώρα. Είχα το άσπρο και είπα να αλλάξω λίγο. Η δευτερη και επικρατέστερη επιλογή, είναι απο το πρώτο μαγαζί που έβαλες. Από όσο ξέρω, είναι Γερμανικά τα κινητά τους. Χωρίς φυσικά κανένα πρόβλημα. Γενικότερα το κατάστημα φημίζεται για την εξυπηρέτηση του, και τα προιόντα του. Οπότε, μάλλον είναι μονόδρομος. Άρα από όποιο μαγαζί και να το πάρω είναι το ίδιο.... Απλά δεν ήξερα ότι κυκλοφορεί μαύρο στην ευρωπαϊκή αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Νομίζω ότι μετά την αναβάθμιση στην 4.1.2 για Cosmote, έχει μειωθεί η ένταση για τις ειδοποιήσεις (χρησιμοποιώ τους default ήχους). Η ένταση στον ήχο κλήσης είναι μια χαρά. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο? Αν ναι, κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Πρεπει να δεις αν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη του Βοηθου Σελιδας. Ρυθμισεις-->Εμφανιση-->Βοηθος Σελιδας. Τον ανοιγεις και βλεπεις η πρωτη επιλογη, που σε αφορα, να ειναι τικαρισμενη, οποτε επιστρεφεις και ενεργοποιεις τον Βοηθο Σελιδας (Page Buddy). δεν βρισκω αυτη την επιλογη καπου...:O:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Νομίζω ότι μετά την αναβάθμιση στην 4.1.2 για Cosmote, έχει μειωθεί η ένταση για τις ειδοποιήσεις (χρησιμοποιώ τους default ήχους). Η ένταση στον ήχο κλήσης είναι μια χαρά. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο? Αν ναι, κάποια λύση? οχι φιλε εγω δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο με cos branded..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Παιδιά καλησπέρα.Ρωτάω για έναν φίλο. Υπάρχει τρόπος να δούμε στο S III την διάρκεια κλήσεων όπως π.χ στο Note II που πατάς το αριστερό πλήκτρο αφής όταν ανοίγεις την εφαρμογή Τηλέφωνο και σου εμφανίζει την επιλογή "Διάρκεια κλήσης"; Υπάρχει κάποιος τρόπος; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) Παιδιά καλησπέρα.Ρωτάω για έναν φίλο. Υπάρχει τρόπος να δούμε στο S III την διάρκεια κλήσεων όπως π.χ στο Note II που πατάς το αριστερό πλήκτρο αφής όταν ανοίγεις την εφαρμογή Τηλέφωνο και σου εμφανίζει την επιλογή "Διάρκεια κλήσης"; Υπάρχει κάποιος τρόπος; αν πας στο αρχεια καταγραφης και πατησεις πανω στον αριθμο που θελεις θα σου βγαλει ποση ωρα μιλησατε.. Αλλιως παλι αρχεια καταγραφης/μενου(κουμπι αφης)/διαρκεια κλησης. Edited January 21, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 δεν βρισκω αυτη την επιλογη καπου...:O:( Θα πρεπει να εχει την 4.1.2 για να την δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Θα πρεπει να εχει την 4.1.2 για να την δεις. αυτη εχω αλλα την επιλογη δεν την βλεπω καπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annatolis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Παιδια καλησπερα και απο εμενα...εχω το s iii με rom 4.1.2 απο αλλη χωρα την περασα πριν λιγες μερες με odin τωρα συνδεω το κινητο μεσω kies και μου βγαζει σφαλμα...ξερει κανεις τι να κανω για να ξαναγυρισω στο kies και να μην μπλεκω με odin??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) 1.Ξερει κανεις πς μπορω να απενεργοποιησω το Google voice typing? Καθε φορα που ανοιγω το πληκτρολογιο που πεταει ενα σηματακι στο notification bar Change input method Μετα ξετσεκαρω το Google voice typing αλλα οταν ανοιγω παλι πληκτρολογιο μου ξανα εμφανιζει την ειδοποιηση στο notification bar και παει λεγοντας.Τι εχει σκαλωσει? 2.o launcher touchwiz o stock δλδ που εχει το κινητο ειναι πιο ελαφρυς-γρηγορος απο αυτους που κυκλοφορουν στο google play? οπως πχ nova,apex κλπ?? Edited January 21, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 αυτη εχω αλλα την επιλογη δεν την βλεπω καπου... Την επιλογη πολλαπλά παράθυρα την βλέπεις? Αν ναι, ακριβώς απο κάτω είναι το βοηθός σελίδας. Αν δεν βλέπεις τίποτα από τα παραπάνω, κάτι δεν πάει καλά. Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων έκανες μετά την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Παιδιά καλησπέρα.Ρωτάω για έναν φίλο. Υπάρχει τρόπος να δούμε στο S III την διάρκεια κλήσεων όπως π.χ στο Note II που πατάς το αριστερό πλήκτρο αφής όταν ανοίγεις την εφαρμογή Τηλέφωνο και σου εμφανίζει την επιλογή "Διάρκεια κλήσης"; Υπάρχει κάποιος τρόπος; Με 4.1.2 το κάνει όπως το note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Ισχύει, δικό μου το ρίσκο. 420 Μαύρο 16gb. Η διαφορά στην καλυτερη, ειναι 50 ευρώ, γιατί μαυρο και επίσημης εισαγωγής δεν νοείται. Ισως και να μην αξίζει τον κόπο. Θα το κοιτάξω Ευχαριστώ και πάλι. Αμα ειναι για 420 βαλε αλλα 40 και αγορασετο απο το kaizer στην ομονοια εισαγωγης απο γερμανια καινουργιο και με 2 χρονια εγγύηση αντιπροσωπείας ! Απο εκει το αγορασα και εγω και ειναι μια χαρα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Δεν ειναι ολα εισαγωγης γερμανιας,εμενα ειναι πολωνικο απο το kaizer..Aκομα καλυτερα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Γνωρίζει κάποιος πιο site υπάρχει για μεταχειρισμένα S3??? Κάτι δηλαδή σαν το http://www.iphonehellas.gr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Δεν ειναι ολα εισαγωγης γερμανιας,εμενα ειναι πολωνικο απο το kaizer..Aκομα καλυτερα :rolleyes: Συγνωμη για το λαθος μου οτι ειναι γερμανιας,απο πολωνια ειναι ! Samsung Electronics Polska ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 αν πας στο αρχεια καταγραφης και πατησεις πανω στον αριθμο που θελεις θα σου βγαλει ποση ωρα μιλησατε.. Αλλιως παλι αρχεια καταγραφης/μενου(κουμπι αφης)/διαρκεια κλησης. Ευχαριστώ φίλε Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 καλησπερα. υπαρχει δυνατοτητα να βαλω συντομευση στην αρχικη οθονη, της αυτοματης απαντησης κλησης που βρισκετε στις ρυθμισεις τηλεφωνου σε υπομενου ? για καποιον που εχει αγγλικα η διαδρομη ειναι setting/call settings/call answering-ending Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Kαλημέρα σε όλους Σκέφτομαι να αγοράσω το S3. Το έχω βρεί μεταχειρισμένο, αλλά σφραγισμένο άρα νοείται για καινούριο. Έχω και το IMEI, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν έχει απόδειξη αγοράς, επειδή του έγινε δώρο. Μιλώντας τηλεφωνικά με την SAMSUNG, μου ζήτησαν μαζί με το ΙΜΕΙ, απόδειξη, ή την κάρτα εγγύησης με σφραγίδα από το κατάστημα αγοράς, αλλιώς λεει δεν καλύπτεται η εγγύηση. Πρώτον, υπάρχει κάποιο online tool, να δώ αν έχει εγγύηση, και δεύτερον, δεν είναι περίεργο που δεν καλύπτουν εγγύηση χωρίς απόδειξη, ενώ πάμπολες εταιρείες σε ηλεκτρονικά είδη το κάνουν? εγώ που πήρα την αντιπροσωπεία στην Αθήνα μου είπαν ότι θέλει απόδειξη οπωσδήποτε, αλλιώς δεν ισχύει η εγγύηση. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) μολις πηρα κι εγω την 4.1.2, προς το παρον δεν εχω δει καποια διαφορα (ελληνικο vodafone) Edited January 21, 2013 by margaritagr Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Γνωρίζει κάποιος πιο site υπάρχει για μεταχειρισμένα S3??? Κάτι δηλαδή σαν το http://www.iphonehellas.gr? insomnia.gr απο τις ρυθμισης στο προφιλ κινηση υπαρχει επιλογη να κινείς τα μενου χωρις να ακουμπας την οθονη εννοω την εναλλαγη των οθονων στην αρχικη οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Παιδια θα θελα να σας ευχαριστησω για την πολύτιμη βοηθεια σας. Χωρις εσας δεν θα μπορουσα να κανω τιποτα . Ειστε άψογοι. .. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Kαλησπερα και απο μενα! Νομιζω οτι η μπαταρια ειναι χειροτερη με την 4.1.2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts