Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Αυτα μου βγαζει Nαι, FWD = Mαρόκο, όπως είπες. Θεωρητικά δεν καλύπτεσαι, γιατί δεν ανήκει στο Ευρωπαϊκό μπλοκ. Πάρε τηλέφωνο και ζήτα εξηγήσεις. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Aπλά κλείσε τον ήχο του κινητού από τη μπάρα ειδοποιήσεων. Αν και άβολο η μόνη επιλογή όταν είσαι stock είναι όπως είπες το αθόρυβο. Τώρα αν είσαι root θέλει edit το αρχείο /system/csc/feature.xml ώστε το παρακάτω πεδίο από false να γίνει true. <CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>true</CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu> Έτσι, εμφανίζεται η επιλογή μέσα στην εφαρμογή της κάμερας για on/off του ήχου. Edited November 7, 2012 by anapospastos Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Aπλά κλείσε τον ήχο του κινητού από τη μπάρα ειδοποιήσεων. Πες μου που ακριβώς μπερδεύεσαι διαβάζοντας το FAQ, για να το διορθώσω να είναι λιγότερο ακαταλαβίστικο. Βασικά έχω κολλήσει γιατί έχω βγάλει σήμερα ένα δόντι και άστα να πάνε,δεν συντονίζεται το μυαλό. Τι χώρα προέλευσης έχει το δικό μου κι αν έχει ευρωπαικη εγγύηση συνεπώς κι εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία!και συγνωμη κιόλας αλλά δεν είμαι πολύ καλά σήμερα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Δε γίνεται κάθε φορά να το βάζει σε αθόρυβο για να βγάλει φωτογραφία. Στη jelly bean υπάρχει επιλογή μέσα από την εφαρμογή της κάμερας. Αν φοράει ics τώρα θέλει root και edit το αρχείο /system/csc/feature.xml ώστε το παρακάτω πεδίο από true να γίνει false. <CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>false</CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu> Πού ακριβώς είναι η επιλογή αυτή; Μόλις κοίταξα και δεν τη βλέπω.... Ο λόγος για τον οποίο αυτό δεν είναι ενεργοποιημένο by default και θέλει root και χακιές, είναι ότι είναι παράνομο σε κάποιες χώρες να μην κάνει η κάμερα θόρυβο. Edited November 7, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καλησπέρα παιδιά . Είμαι νέος κάτοχος του s3 από σκρουτζομαγαζο όλα μια χαρά με το τηλέφωνο Αυτό που με παραξενεύει είναι πως στο checkfu μου ε βγαλε αυτό το κωδικό GT-I9300RWDFWD και σύμφωνα με την λίστα του τυχεράκια είναι από μαρόκο. Από το μαγαζί με διαβεβαίωσαν ότι η εγγύηση ισχύει κανονικά από την smarter στο χαϊδάρι. Εσείς τι γνώμη έχετε ? Πως μπορώ να το ψάξω σίγουρα. Να πάρω τηλ στην Samsung? Please help..... ακριβος ιδια περιπτωση ειναι Alex και απο το ιδιο μαγαζι..... καποια εισαγωγη τους μαλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Βασικά έχω κολλήσει γιατί έχω βγάλει σήμερα ένα δόντι και άστα να πάνε,δεν συντονίζεται το μυαλό. Τι χώρα προέλευσης έχει το δικό μου κι αν έχει ευρωπαικη εγγύηση συνεπώς κι εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία!και συγνωμη κιόλας αλλά δεν είμαι πολύ καλά σήμερα Έχεις εγγύηση (χώρες της Βαλτικής). Περαστικά! Και πάλι, θέλω να μου πεις που κολλάς. Θέλω η λίστα να διαβάζεται σε όλα τα επίπεδα μαστούρας. ακριβος ιδια περιπτωση ειναι Alex και απο το ιδιο μαγαζι..... καποια εισαγωγη τους μαλον. Σόρρυ λάθος μου. Ναι, αλλά εσύ πήρες τηλέφωνο και σου είπανε Γερμανία από τη Samsung... Δεν καταλαβαίνω πώς ένα γερμανικό τηλέφωνο καταλήγει με Μαροκινό firmware... Edited November 7, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Έχεις εγγύηση (χώρες της Βαλτικής). Περαστικά! Και πάλι, θέλω να μου πεις που κολλάς. Θέλω η λίστα να διαβάζεται σε όλα τα επίπεδα μαστούρας. Βασικά είδα που έγραφε Baltic αλλά δεν πήγε ο νους μου,δικαιολογούμε σήμερα:) Απλά το παρέλαβα χτες από birdphone κι ήθελα να δω αν είναι εντάξει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Σόρρυ λάθος μου. Ναι, αλλά εσύ πήρες τηλέφωνο και σου είπανε Γερμανία από τη Samsung... Δεν καταλαβαίνω πώς ένα γερμανικό τηλέφωνο καταλήγει με Μαροκινό firmware. Μπορείς λίγο να κοιτάξεις στο κουτί το χαρτάκι της εγγύησης να δεις αν γράφει πουθενά "EU bloc" ? Αυτο που φανταζομαι ειναι πως αυτα προοριζονταν για Μαροκο και ηρθαν εδω κατα λαθος. Για την εγγυηση θα σου πω το πρωι γιατι τα εχω στο γραφειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Βασικά είδα που έγραφε Baltic αλλά δεν πήγε ο νους μου,δικαιολογούμε σήμερα:) Απλά το παρέλαβα χτες από birdphone κι ήθελα να δω αν είναι εντάξει Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία. Καλύπτεται...Δεν είναι Μαρόκο. :) Edited November 7, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Πού ακριβώς είναι η επιλογή αυτή; Μόλις κοίταξα και δεν τη βλέπω.... Ο λόγος για τον οποίο αυτό δεν είναι ενεργοποιημένο by default και θέλει root και χακιές, είναι ότι είναι παράνομο σε κάποιες χώρες να μην κάνει η κάμερα θόρυβο. Διόρθωσα το post, θέλει root για να εμφανιστεί η επιλογή. Είχα την εντύπωση ότι το είχε προσθέσει η samsung στη 4.1. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παιδια καλυσπερα, εχω περασει το checkfus και ο πρωτος κωδικος που γραφει πανω πανω ειναι 19300ΧΧDLJ4 θελω να μου πειτε απο που ειναι?? (σας φενετε γελιοιο το ξερω γιατι εχει σιζυτηθει πολυ) Σας παρακαλω μην αγνωησετε το μυνημα μου,διοτι μπηκα και στην ευρεση στο lick που εχετε δωσει στις πιο προιγουμενες σελιδες,αλλα δεν αναγνωριζω το κωδικο! Σας ευχαριστω για την καλη δουλεια που κανετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παιδια καλυσπερα, εχω περασει το checkfus και ο πρωτος κωδικος που γραφει πανω πανω ειναι 19300ΧΧDLJ4 θελω να μου πειτε απο που ειναι?? (σας φενετε γελιοιο το ξερω γιατι εχει σιζυτηθει πολυ) Σας παρακαλω μην αγνωησετε το μυνημα μου,διοτι μπηκα και στην ευρεση στο lick που εχετε δωσει στις πιο προιγουμενες σελιδες,αλλα δεν αναγνωριζω το κωδικο! Σας ευχαριστω για την καλη δουλεια που κανετε! Ο πρώτος κωδικός είναι εκεί που λέει product code. Δεν είναι αυτό που λες εσύ... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelakis_96 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δεν φαίνονται pixels, φαίνονται ink marks. Πόσες φορές πρέπει να σου απαντήσει κάποιος? Καλά συγνώμη..δεν μου πε κανείς οτι είναι (ink marks)..και εκτός αυτού, ο ένας λέει οτι δεν πρέπει να γίνεται και εσύ λες ότι έτσι είναι οι AMOLED..σε ποιόν να αρκεστώ εγώ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Καλά συγνώμη..δεν μου πε κανείς οτι είναι (ink marks)..και εκτός αυτού, ο ένας λέει οτι δεν πρέπει να γίνεται και εσύ λες ότι έτσι είναι οι AMOLED..σε ποιόν να αρκεστώ εγώ?? Εγώ πάντως δε βλέπω τίποτα στην οθόνη μου...αν και δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς θέλεις να περιγράψεις. Aν βλέπεις σημάδια στην οθόνη σου, έχει πρόβλημα, άσχετο με το αν είναι κοινό πρόβλημα ή όχι. Edited November 7, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καλά συγνώμη..δεν μου πε κανείς οτι είναι (ink marks)..και εκτός αυτού, ο ένας λέει οτι δεν πρέπει να γίνεται και εσύ λες ότι έτσι είναι οι AMOLED..σε ποιόν να αρκεστώ εγώ?? Αναζητώντας στο subforum θα έβρισκες ότι έχει γίνει θέμα δύο φορές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παιδια θελω την βοήθεια σας..το πρωι στης 8 εβγαλα το κινητό μου απο την φόρτιση κ μεχρι της 9 το βραδυ με ενα μολις τηλεφωνο κ οχι υπερβολικη χρηση wi fi η μπαταρια ειναι στο 15 %...να τονισω εδω οτι εχω κατεβασει αρκετες εφαρμογές!! τι να κανω ξερει καποιος..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παιδια θελω την βοήθεια σας..το πρωι στης 8 εβγαλα το κινητό μου απο την φόρτιση κ μεχρι της 9 το βραδυ με ενα μολις τηλεφωνο κ οχι υπερβολικη χρηση wi fi η μπαταρια ειναι στο 15 %...να τονισω εδω οτι εχω κατεβασει αρκετες εφαρμογές!! τι να κανω ξερει καποιος..??? Να το φορτίσεις; :) Πέρα απ'την πλάκα, βάλε το better battery stats να δεις αν ευθύνεται κάποια εφαρμογή που κρατάει το τηλέφωνο ξύπνιο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Αυτή την εφαρμογή πρέπει να την αγοράσω ε..??? ειναι χρήσιμη..?? απο κει μπορω να σταματαω εφαρμογες που τρεχουν..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Αυτή την εφαρμογή πρέπει να την αγοράσω ε..??? ειναι χρήσιμη..?? απο κει μπορω να σταματαω εφαρμογες που τρεχουν..?? Σου δείχνει ποιες εφαρμογές ξυπνάνε την συσκευή σου και προκαλούν battery drain . Πολύ χρήσιμη ;) Edited November 7, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Αυτή την εφαρμογή πρέπει να την αγοράσω ε..??? ειναι χρήσιμη..?? απο κει μπορω να σταματαω εφαρμογες που τρεχουν..?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου! Aρα ειναι αυτος 19300ΧΧDLID ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Αυτή την εφαρμογή πρέπει να την αγοράσω ε..??? ειναι χρήσιμη..?? απο κει μπορω να σταματαω εφαρμογες που τρεχουν..?? Δε χρειάζεται να την αγοράσεις αν είσαι μέλος του xda, απλά κατέβασε το apk από το forum τους.. Όχι δε σταματάει τίποτα, απλά βλέπει τι τρώει τη μπαταρία. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 πως την κατεβαζω φιλε μου απο το xda..??? αν μπορεις να με βοηθήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ρε παιδιά, στο ημερολόγιο γιατί δεν συγχρονίζουν οι παλιές καταχωρήσεις; (google calendar) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Ρε παιδιά, στο ημερολόγιο γιατί δεν συγχρονίζουν οι παλιές καταχωρήσεις; (google calendar) Διάβασε το επισημασμένο FAQ. Edited November 7, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts