pik. Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) καλησπερα σας. Ενδιαφερομαι να μαθω καποια πραγματα για το κινητο i9305 LTE. θα ηθελα να μαθω αν το εχει αγορασει κανεις απο εδω και αν ναι απο που; Σε ποια τιμη ειναι ευκολο να το βρει καποιος; Εμαθα οτι μονο καποια Σουηδικα ειναι nobrand ισχυει αυτο; Και το πιο σημαντικο...εχει υποστηριξη σε roms? Ευχαριστω πολυ. Edited November 4, 2012 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Δεν ισχύει αυτό σ'αυτή την έκδοση. Το είπαν όμως ότι θα γίνει στην επόμενη, την 4.2, που κανείς δεν ξέρει πότε θα βγει. Φήμες αισιόδοξες λένε για Χριστούγεννα. Οι φήμες για τα χριστούγεννα ήταν πριν την ανακοίνωση του 4.2 αν δεν κάνω λάθος. Αναφέρονταν στο multiview με update στην 4.1.2 τον Δεκέμβρη.... Τώρα με την ανακοίνωση του 4.2 ίσως αλλάξουν τα σχέδια της samsung, μπορεί να δώσει απευθείας 4.2 χωρίς να μεσολαβήσει η 4.1.2. EDIT: Κάτι βρήκα τελικά: According to our insider is Samsung already working on Android 4.1.2 for the Galaxy S III. Android 4.2 updates are planned in Q1 2013 and Samsung will give this update to the Galaxy S III and Galaxy Note II first. Στο ίδιο άρθρο αναφέρει για το Galaxy NOte (1) : Samsung is currently testing N7000XXLS3 which has Multi-View.... Ελπίζω να μην μας αφήσουν πίσω εμάς όσο αφορά το multiview με δικαιολογία το μέγεθος της οθόνης... source Ας παραμείνουμε επιφυλακτικοί για τις πιο πάνω φήμες.... Προς το παρόν μερικοί ακόμα αναμένουν για 4.1.1 ..... Edited November 4, 2012 by stsdema28 Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Οι φήμες για τα χριστούγεννα ήταν πριν την ανακοίνωση του 4.2 αν δεν κάνω λάθος. Αναφέρονταν στο multiview με update στην 4.1.2 τον Δεκέμβρη.... Τώρα με την ανακοίνωση του 4.2 ίσως αλλάξουν τα σχέδια της samsung, μπορεί να δώσει απευθείας 4.2 χωρίς να μεσολαβήσει η 4.1.2. EDIT: Κάτι βρήκα τελικά: According to our insider is Samsung already working on Android 4.1.2 for the Galaxy S III. Android 4.2 updates are planned in Q1 2013 and Samsung will give this update to the Galaxy S III and Galaxy Note II first. Στο ίδιο άρθρο αναφέρει για το Galaxy NOte (1) : Samsung is currently testing N7000XXLS3 which has Multi-View.... Ελπίζω να μην μας αφήσουν πίσω εμάς όσο αφορά το multiview με δικαιολογία το μέγεθος της οθόνης... source Ας παραμείνουμε επιφυλακτικοί για τις πιο πάνω φήμες.... Προς το παρόν μερικοί ακόμα αναμένουν για 4.1.1 ..... Ναι σόρρυ αυτό εννοούσα, 4.1.2 όχι 4.2. Όπως είπες, εγώ μένω επιφυλακτικός. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venomgr Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Καλησπερα. :) Καλυτερα βαλτες σε πιο μικρη αναληση. δεν χρειαζεται τοσο μεγαλη. δοκιμασε σε μια επαφη πχ 250x250 για αρχη. Δες σε πιο σημειο θα σου αρεσει. Να θυμασαι ομως στην λιστα επαφων θα σου φαινονται "πιξελιασμενες" κατα την φαση της κλησης ομως προσεξε το. http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/wink.gif Που είναι το μενού που ορίζουμε την ανάλυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jin_kazama Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) Που είναι το μενού που ορίζουμε την ανάλυση? Δεν υπαρχει καποιο μενου. Οταν και οποια φωτο περασεις σε καποια επαφη σου τροποποιησε την με προγραμμα (πχ ζωγραφικη). Edit: H δοκιμασε να την περασεις/προσθεσεις μεσω kies. ;) Edited November 5, 2012 by jin_kazama Παράθεση My (next) BIG thing!!:happy: http://postimg.org/image/t43c67h4j/ http://www.youtube.com/watch?v=2LHv1FPd1Ec Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς πως μηδενίζουμε το counter flash στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς πως μηδενίζουμε το counter flash στο κινητό? Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παιδια γεια σας..απο σημερα κ εγω ειμαι νεος κάτοχος του sg s3 !!! το κινητό ειναι απλα οτι πιο τέλειο εχω πιάσει στα χερια μου...ευτυχως που δεν πηρα το iphone 4s..!!! μια ερωτηση για αρχη...οταν βγαζω φωτογραφιες κ μετα παω να της δω σε καθε πρόσωπο εχουν ενα κίτρινο κουτακι...πως το βγαζω..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παιδια γεια σας..απο σημερα κ εγω ειμαι νεος κάτοχος του sg s3 !!! το κινητό ειναι απλα οτι πιο τέλειο εχω πιάσει στα χερια μου...ευτυχως που δεν πηρα το iphone 4s..!!! μια ερωτηση για αρχη...οταν βγαζω φωτογραφιες κ μετα παω να της δω σε καθε πρόσωπο εχουν ενα κίτρινο κουτακι...πως το βγαζω..??? πατας το αριστερο κουμπι αφης... θα σου βγαλει καποιες επιλογες μια απο αυτες θα ειναι η ετικετα προσωπου πατας εκει.. τικαρεις το ανενεργη και εισαι οκ! ;) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παιδια γεια σας..απο σημερα κ εγω ειμαι νεος κάτοχος του sg s3 !!! το κινητό ειναι απλα οτι πιο τέλειο εχω πιάσει στα χερια μου...ευτυχως που δεν πηρα το iphone 4s..!!! μια ερωτηση για αρχη...οταν βγαζω φωτογραφιες κ μετα παω να της δω σε καθε πρόσωπο εχουν ενα κίτρινο κουτακι...πως το βγαζω..??? απενεργοποιήσε το face tag στην εφαρμογή Gallery. Θα ήταν καλό να αναβαθμίσεις το τηλέφωνο στην τελευταία έκδοση πριν αρχήσεις να πετάς εφαρμογές, και να "στήσεις" το τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση. (αν δεν το έχει κάνει) Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasois Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλημέρα. Αναβάθμισα κι εγώ σε jelly bean πρόσφατα, όμως το google now είναι αργό σε σχέση με την προηγούμενη αναζήτηση και επίσης ενώ το έχω ρυθμίσει να κάνει αναζήτηση σε διάφορα πράγματα στο τηλέφωνο (πχ mail|) δε δείχνει να ανταποκρίνεται. Καμμιά ιδέα για το πως διορθώνεται; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι ... πήγα στις επαφές και έκανα "Συγχώνευση με λογαριασμό SAMSUNG" και όλες μου οι επαφές έχουν ένα μικρό εικονίδιο της SAMSUNG. Πώς μπορώ να αντιστρέψω αυτό που έκανα ? δλδ να γίνουν απλά επαφές τηλεφώνου ? Μπήκα και μέσω web στον λογαριασμό μου στην SAMSUNG και δεν υπάρχει πουθενά διαχείριση ή εμφάνιση επαφών ... άρα δεν μπορώ να τις διαχειριστώ μέσω sam... ποιος ο λόγος ύπαρξης αυτής της επιλογής τότε ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Όντως Μαρόκο είναι και δε θα έχεις εγγύηση. Φυσικά θα περιμένεις και την επίσημη απάντηση της Samsung. Καλημερα.Μην χανεις χρονο στειλτο πισω απο εκει που το πηρες.Αν φυσικα το site που το πηρες εχει DOA 7 ημερων. Λοιπον η απαντηση της samsung hellas ειναι οτι προκειται για γερμανικη συσκευη (βαση του imei) και αρα καλυπτεται κανονικα απο εγγυηση:confused:. Οταν παταω *#1234# ομως μου δειχνει AP: I9300XXBLH3 CP: I9300XXLH1 CSC:I9300OJVBLH2 τα οποια απο οτι καταλαβα αντοιστιχουν στο Μαροκο. Εχεις κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Υπαρχει τροπος να τα αλαξω αυτα και να βαλω γερμανικα ? Δεν ξερω τι να κανω πια.......:mad: Απο το μαγαζι αγορας εχω παρει τρεις φορες τηλεφωνο, εχω στειλει email, αλλα απαντηση ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Λοιπον η απαντηση της samsung hellas ειναι οτι προκειται για γερμανικη συσκευη (βαση του imei) και αρα καλυπτεται κανονικα απο εγγυηση:confused:. Οταν παταω *#1234# ομως μου δειχνει AP: I9300XXBLH3 CP: I9300XXLH1 CSC:I9300OJVBLH2 τα οποια απο οτι καταλαβα αντοιστιχουν στο Μαροκο. Εχεις κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Υπαρχει τροπος να τα αλαξω αυτα και να βαλω γερμανικα ? Δεν ξερω τι να κανω πια.......:mad: Απο το μαγαζι αγορας εχω παρει τρεις φορες τηλεφωνο, εχω στειλει email, αλλα απαντηση ακομα. Κατέβασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=el Πάτα Change CSC και θα σου εμφανίσει ποιο CSC έχεις και τις επιλογές σου. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.Μόλις το δεις μετά πάτα Cancel. Και πες τι CSC σου εμφανίσε ότι έχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 FWD Mου εβγαλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Το έχουν αλλάξει σίγουρα τότε.Το περίεργο είναι που έβγαλαν το γερμανικό και έβαλαν Μαρόκου.Κουφό... Μόνο στο κατάστημα που το αγόρασες θα πρέπει να απευθυνθείς και να τους κυνηγήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Αξίζει να βάλω την 4.1;σήμερα το παίρνω σε μαύρο κι αναρωτιέμαι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Το έχουν αλλάξει σίγουρα τότε.Το περίεργο είναι που έβγαλαν το γερμανικό και έβαλαν Μαρόκου.Κουφό... Μόνο στο κατάστημα που το αγόρασες θα πρέπει να απευθυνθείς και να τους κυνηγήσεις. Aν το αλαξω εγω για να μην τρεχω, τι πρεπει να βαλω για να μην εχω προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Aν το αλαξω εγω για να μην τρεχω, τι πρεπει να βαλω για να μην εχω προβλημα? Κανείς δε ξέρει σίγουρα ποιο μπορεί να ήταν το original firmware. Κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν unbranded Π.χ. αυτό http://www.hotfile.com/dl/171365395/9821b75/I9300XXBLH3_I9300DBTBLH4_DBT.zip.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Aν το αλαξω εγω για να μην τρεχω, τι πρεπει να βαλω για να μην εχω προβλημα? E υπάρχουν πολλοί άσχετοι, ή μπορεί ο προηγούμενος να ήταν Μαροκινος... βάλε την Αγγλική xxldj4, άλλαξε το csc σε DBT, και μετά βάλε αυτή που προτείνει ο Στράτος από πάνω, αν θέλεις να είσαι εντός εγγύησης. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Θέλησα να αλλάξω το CSC και αφού τρέχω το CSC Select, όταν πατάω Change CSC μου εμφανίζει ένα μήνυμα για λίγο PreconfigUI does not support SingleCSC και δε με αφήνει να προχωρήσω. Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό; Να πω ότι το κινητό φοράει την Ισπανική 4.1.1 και είναι rooted. Επίσης δεν έχω το παράμικρό πρόβλημα και το είχα αγοράσει από Πλαίσιο, σφραγισμένο, αλλά ήταν Vodafone branded ως 32GB που είναι. Παράθεση Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Θέλησα να αλλάξω το CSC και αφού τρέχω το CSC Select, όταν πατάω Change CSC μου εμφανίζει ένα μήνυμα για λίγο PreconfigUI does not support SingleCSC και δε με αφήνει να προχωρήσω. Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό; Να πω ότι το κινητό φοράει την Ισπανική 4.1.1 και είναι rooted. Επίσης δεν έχω το παράμικρό πρόβλημα και το είχα αγοράσει από Πλαίσιο, σφραγισμένο, αλλά ήταν Vodafone branded ως 32GB που είναι. Το firmware που εχεις δεν σου επιτρέπει την αλλαγή csc Πρέπει να βάλεις μια rom που να υποστηρίζει multi CSC ,στην συνέχεια έχοντας αλλάξει το csc βάζεις το firmware που έχεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Το firmware που εχεις δεν σου επιτρέπει την αλλαγή csc Πρέπει να βάλεις μια rom που να υποστηρίζει multi CSC ,στην συνέχεια έχοντας αλλάξει το csc βάζεις το firmware που έχεις . Δεν παίζει ρόλο προφανώς που η Ισπανική rom που έχω είναι unbranded. Προτείνεις να περάσω την UK unbranded (BTU) ή την Ελληνική (EUR) και μετά να αλλάξω το csc (ή μήπως και η Ελληνική δεν υποστηρίζει multi CSC ; ) Thanks anyway :) Παράθεση Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Δεν παίζει ρόλο προφανώς που η Ισπανική rom που έχω είναι unbranded. Προτείνεις να περάσω την UK unbranded (BTU) ή την Ελληνική (EUR) και μετά να αλλάξω το csc (ή μήπως και η Ελληνική δεν υποστηρίζει multi CSC ; ) Thanks anyway :) Η ελληνική είναι multicsc. Τι προσπαθείς να κάνεις όμως; Έχε υπόψη σου ότι αν θες εγγύηση το κινητό πρέπει να έχει Rom της χώρας για την οποία προορίζεται. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Η ελληνική είναι multicsc. Τι προσπαθείς να κάνεις όμως; Έχε υπόψη σου ότι αν θες εγγύηση το κινητό πρέπει να έχει Rom της χώρας για την οποία προορίζεται. Απλά επιθυμώ να αλλάξω το CSC από Vodafone (VGR) που είναι σε άλλο που να μην έχει σχέση με κάποιο brand. Αν βάλω την Ελληνική (EUR) rom και αλλάξω το csc σε EUR, εγγύηση λογικά θα έχω, έτσι δεν είναι; Παράθεση Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts