Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θελω να αγορασω νέο φορτιστή και δεν ειμαι σίγουρος ποσα amper θα πρεπει να είναι ώστε να εχω την γρηγορότερη φόρτιση;

1Α, 2Α, η 3Α?

Να προτιμήσω τον μεγαλύτερο η παιζει να εχω πρόβλημα από την ταχεία φόρτιση;

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θελω να αγορασω νέο φορτιστή και δεν ειμαι σίγουρος ποσα amper θα πρεπει να είναι ώστε να εχω την γρηγορότερη φόρτιση;

1Α, 2Α, η 3Α?

3A που βρήκες?

Αντιμετωπίζω ένα χαζό πρόβλημα στο s3 μου. Στην τελευταία stock rom, το ρολόι στην οθόνη κλειδώματος έχει κολλήσει στο πιο μικρό μέγεθος. Το αλλάζω από τις ρυθμίσεις και αυτό παραμένει μικρό. Όλα τα άλλα δουλεύουν σωστά. Καμιά ιδέα κανείς;
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

1Α, 2Α, η 3Α?

Έτσι κι αλλιώς το κύκλωμα δεν αφήνει παραπάνω από 1a να περάσει. Μπορεί να χαλάσεις την μπαταρία με μεγαλύτερο.

Οπότε καλύτερα να πάρεις 1a όπως και ο εργοστασιακος

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ούτε καν 1a. Από ότι βλέπω από τον δικό μου τώρα γράφει 0.7a

Nokia 8800 Scirocco

Αυτό που αντιμετωπίζω τον τελευταίο καιρο με την φόρτιση είναι ότι αργεί παρα πολυ.

Μπορεί να κάνει ως και 8 ώρες από 10% μέχρι 100%.

Αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ τον φορτιστή από το κινέζικο κινητό της γυναίκας μου που σε μια - μιάμιση ώρα είναι φουλ.

Προφανώς τα είχε παίξει ο φορτιστής μου

Αυτό που αντιμετωπίζω τον τελευταίο καιρο με την φόρτιση είναι ότι αργεί παρα πολυ.

Αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ τον φορτιστή από το κινέζικο κινητό της γυναίκας μου που σε μια - μιάμιση ώρα είναι φουλ.

Η το καλώδιο η ο φορτιστής

Nokia 8800 Scirocco

Αντιμετωπίζω ένα χαζό πρόβλημα στο s3 μου. Στην τελευταία stock rom, το ρολόι στην οθόνη κλειδώματος έχει κολλήσει στο πιο μικρό μέγεθος. Το αλλάζω από τις ρυθμίσεις και αυτό παραμένει μικρό. Όλα τα άλλα δουλεύουν σωστά. Καμιά ιδέα κανείς;

δοκιμασε μετα την ρυθμιση να κανεις επανεκινηση,ισως δεχτει την εντολη.

:ninja:

εγινε θρυψαλα απο πτωση η gorilla glass

η οθονη λειτουργει αλλα με αλλιωμενα τα χρωματα και σχεδον όλη έχει μαυρισει

χρειαζεται και η οθονη αλλαγη?

που θα αλλαξω το gorilla glass και ποσο θα κοστίσει?

Edited by mtel

σερβις με αλλαγη ολοκληρης της οθονης,απο οτι διαβασα μεχρι τωρα απο 130-150 ευρω.πηγαινε σε εξουσιοδοτημενο σερβις,και απεφυγε e-bay υπαρχουν πολλες ιμιτασιον οθονες.εδω που τα λεμε τετοια gorilla που σπαει σχεδον στην παραμικρη προσκρουση....

Edited by stauros2653

Δεν μπορεις να αλλάξεις μόνο το digitizer αλλάζει όλο το σετ στην τιμή που σε είπαν και πιό επάνω. Ίσως και πιο φθηνά.

Nokia 8800 Scirocco

Δεν μπορεις να αλλάξεις μόνο το digitizer αλλάζει όλο το σετ στην τιμή που σε είπαν και πιό επάνω. Ίσως και πιο φθηνά.

75 eyro diabase parakato.

http://www.digitallife.gr/episkeyes-samsung-netphone-90551

παιδιά έχω στην αναμονή μια αναβάθμιση περί τα 110MB για μια πρόσθετη λειτουργία λέει,έχςι έρθει σε κάποιον;

νομιζω οτι η τιμη δεν περιλαμβανει οθονη και τζαμι.μιλαει για το touch και μαλλον μιλαει για το τζαμι.εχει μια ασαφεια το γραπτο.

Edited by stauros2653

Εγώ επισκευαζω κινητά. Δεν αλλάζει ξεχωριστά. Είναι κολλημένο μόλις το προσπαθήσεις σπάει η οθόνη.

Για i9300 μιλάω.

Αυτοί αν το κάνουν δεν ξέρω. Τα τελευταία τηλέφωνα όλα έρχονται με συμπαγές οθόνη μαζί με αφή για καλύτερη απόδοση και λιγότερες πιθανότητες σκόνης ανάμεσα όπως και μεγαλύτερη αντοχή στο πέσιμο.

Iphone 4 από τα πρώτα που το είχε.

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ επισκευαζω κινητά. Δεν αλλάζει ξεχωριστά. Είναι κολλημένο μόλις το προσπαθήσεις σπάει η οθόνη.

Για i9300 μιλάω.

Αυτοί αν το κάνουν δεν ξέρω. Τα τελευταία τηλέφωνα όλα έρχονται με συμπαγές οθόνη μαζί με αφή για καλύτερη απόδοση και λιγότερες πιθανότητες σκόνης ανάμεσα όπως και μεγαλύτερη αντοχή στο πέσιμο.

Iphone 4 από τα πρώτα που το είχε.

Έχω δει κάμποσα tutorials για επισκευή θέλει ζέσταμα με πιστόλι θερμού αέρα για λίγο η με πιστολάκι αν κάποιος δεν έχει τέτοιο πιστόλι. Έτσι λιώνει η κόλλα και σιγά σιγά με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο που να μην μπορεί να γρατσουνισει την οθόνη όμως το δουλεύουμε σιγά σιγά μέχρι να βγει το τζάμι. Σπάει το τζάμι αλλά η οθόνη μένει ανέπαφη. Γι αυτό περνάμε με κολλητική ταινία όλο το τζάμι να μην μαζεύουμε θραύσματα μετά.

Δεν φταίει το καλώδιο αλλά ο φορτιστής ο ίδιος.. Τα πέρασα και εγώ κάποτε.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Δεν φταίει το καλώδιο αλλά ο φορτιστής ο ίδιος.. Τα πέρασα και εγώ κάποτε.

Τελικά το καλώδιο έφταιγε.

Αν.και δοκίμασα δύο ως τώρα μάλλον.παίζει ασυμβατότητα μεταξύ καλωδιων.αφού ένα ξεχασμένο που είχα με τον.ίδιο φορτιστή δουλεύει μια χαρά.

Έχω δει κάμποσα tutorials για επισκευή θέλει ζέσταμα με πιστόλι θερμού αέρα για λίγο η με πιστολάκι αν κάποιος δεν έχει τέτοιο πιστόλι. Έτσι λιώνει η κόλλα και σιγά σιγά με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο που να μην μπορεί να γρατσουνισει την οθόνη όμως το δουλεύουμε σιγά σιγά μέχρι να βγει το τζάμι. Σπάει το τζάμι αλλά η οθόνη μένει ανέπαφη. Γι αυτό περνάμε με κολλητική ταινία όλο το τζάμι να μην μαζεύουμε θραύσματα μετά.

Έχω δει κι εγώ αυτούς τους οδηγούς.

Δεν είναι αξιόπιστο αυτό. Μετά πώς θα βάλεις αυτή την κόλλα ανάμεσα? Τα ανταλλακτικά δεν έχουν τέτοια κόλλα?

Γιατί την είχε μέσα? Μήπως είναι άχρηστη?

Τέλος πάντων εγώ συνιστώ απευθείας αλλαγή οθόνης και αφής αυτό είναι και το σωστό και δεν χάνει απόδοση η οθόνη.

Nokia 8800 Scirocco

πολλη σωστα τα λες.δυστηχως αμα τυχη αστα..παντως εχω διαβασει οτι ατομα που αλλαξαν μονο το τζαμακι αργοτερα ειχαν προβλημα με την αφη.

Έχω δει κι εγώ αυτούς τους οδηγούς.

Δεν είναι αξιόπιστο αυτό. Μετά πώς θα βάλεις αυτή την κόλλα ανάμεσα? Τα ανταλλακτικά δεν έχουν τέτοια κόλλα?

Γιατί την είχε μέσα? Μήπως είναι άχρηστη?

Τέλος πάντων εγώ συνιστώ απευθείας αλλαγή οθόνης και αφής αυτό είναι και το σωστό και δεν χάνει απόδοση η οθόνη.

Πωλείται και η κόλλα ξεχωριστά. Θέλει μαεστρία όμως και υπομονή για να την βάλεις χωρίς να κάνει φουσκάλες κλπ. Γενικά έχει πολύ φασαρία η όλη ιστορία. Η κόλλα είναι για να μην υπάρχει κενό ανάμεσα στο digitizer και την οθόνη γιατί όπως είπε και ο φίλος πάνω χωρίς κόλλα αν πατήσεις με λίγη δύναμη το digitizer ακουμπάει στην οθόνη και γίνεται μπέρδεμα εκεί θέλει restart το τηλέφωνο.

Το σωστό όπως λες είναι να αλλαχτεί όλο το σύστημα μαζί για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Πωλείται και η κόλλα ξεχωριστά. Θέλει μαεστρία όμως και υπομονή για να την βάλεις χωρίς να κάνει φουσκάλες κλπ. Γενικά έχει πολύ φασαρία η όλη ιστορία. Η κόλλα είναι για να μην υπάρχει κενό ανάμεσα στο digitizer και την οθόνη γιατί όπως είπε και ο φίλος πάνω χωρίς κόλλα αν πατήσεις με λίγη δύναμη το digitizer ακουμπάει στην οθόνη και γίνεται μπέρδεμα εκεί θέλει restart το τηλέφωνο.

Το σωστό όπως λες είναι να αλλαχτεί όλο το σύστημα μαζί για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Παιδιά εγώ τα ξέρω έχω αλλάξει οθόνες και οθόνες σε τηλέφωνα και παλιά και καινούργια.

Όλα τα καινούργια είναι έτσι οθόνη και αφή μαζί.

Επίσης μερικά είναι και ακόμα πιο πολλά πράγματα όπως σε Nexus 4 που είναι οθόνη μαζί με αφή μαζί με πλαίσιο μαζί με ακουστικό μαζί με πλήκτρα αφής.

Δηλαδή ανοίγεις από πίσω βγάζεις πλακέτες μπαταρία κεραία κλπ και τα βάζεις στο άλλο.. Και άλλα τηλέφωνα όχι μόνο αυτό.

Nokia 8800 Scirocco

παιδιά καλησπέρα. Το S3 της γυναίκας μου έχει πρόβλημα στην κάμερα. Δεν ανοίγει με τίποτα. Βγάζει μήνυμα κάτι σαν camera fail (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα). Δοκίμασα όλα τα software tips, τίποτα. Νομίζω ότι φταίει μία τούμπα που έφαγε πριν το πάθει. Το πάω για service hardware?