geobas Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Γιά ποιό εξουσιοδοτημένο συνεργείο μιλάμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα σας :) Έχω περασμένη μια custom rom στο κινητό (CM11 του temasek) και θέλω να περάσω μια rom που είναι βασισμένη πάνω στην stock (omega v58),αλλά είναι 4.3 Πως θα το κάνω;Μέσα απο το recovery κάνοντας flash την omega ή θα υπάρξει πρόβλημα επειδή γύριζω σε παλαιότερη έκδοση android (από 4.4.3 σε 4.3); Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill207 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Στην θέση σου θα τους ενημερωνα πως εάν το πρόβλημα παραμείνει και μετά το πέρας της εγγύησης θα σας το φέρω πίσω και θα απαιτησω για τέταρτη φορά επισκευή χωρίς χρέωση εφόσον τις προηγούμενες δεν υπήρχε αποτελέσματα. Αν δεν μπορούν να το φτιάξουν ας σου δώσουν νεο αυτό ακριβώς τους είπα και γω, ότι αν δεν μπορούν να βρουν τι είναι, να μου δώσουν καινούριο... αλλά άντε να βρεις το δίκιο σου Γιά ποιό εξουσιοδοτημένο συνεργείο μιλάμε ? 3 φορές στο Γέρακα 1 φορά στα Πατήσσια (δεν γράφω τα ονόματα γιατί δεν ξέρω αν παίζει θέμα, όποιος θέλει να μάθει σε pm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 αυτό ακριβώς τους είπα και γω, ότι αν δεν μπορούν να βρουν τι είναι, να μου δώσουν καινούριο... αλλά άντε να βρεις το δίκιο σου 3 φορές στο Γέρακα 1 φορά στα Πατήσσια (δεν γράφω τα ονόματα γιατί δεν ξέρω αν παίζει θέμα, όποιος θέλει να μάθει σε pm) Αφού έφτασες μέχρι τα Πατήσια θα μπορούσες να πας μέχρι το Χαϊδάρι όπου οι μέχρι τώρα εντυπώσεις από φίλους είναι άριστες γιά εξυπηρέτηση και αποτελεσματηκότητα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα σας :) Έχω περασμένη μια custom rom στο κινητό (CM11 του temasek) και θέλω να περάσω μια rom που είναι βασισμένη πάνω στην stock (omega v58),αλλά είναι 4.3 Πως θα το κάνω;Μέσα απο το recovery κάνοντας flash την omega ή θα υπάρξει πρόβλημα επειδή γύριζω σε παλαιότερη έκδοση android (από 4.4.3 σε 4.3); Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :) Δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλύτερα να κάνεις full wipe πριν την εγκατάσταση της νέας ρομ και να κρατήσεις ένα backup τον efs folder για καλό και για κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill207 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Αφού έφτασες μέχρι τα Πατήσια θα μπορούσες να πας μέχρι το Χαϊδάρι όπου οι μέχρι τώρα εντυπώσεις από φίλους είναι άριστες γιά εξυπηρέτηση και αποτελεσματηκότητα . ευχαριστώ για την πληροφορία... αν δεν αλλάξει κάτι, τότε θα πάω στο Χαιδάρι την επόμενη φορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να επισυνάψω generic αρχεία στην stock εφαρμογή για mail. Σε αφήνει μόνο να βάλεις φωτό,ηχογράφηση κλπ. αλλά δεν σου έχει έναν file explorer για να βρεις ότι θες (πχ ένα αρχείο word). Τόσο καιρό με το share έβαζα ότι αρχείο ήθελα στο mail, αλλά τώρα ήθελα να το κάνω σε απαντητικό e-mail και ξενερωσα. έχω βάλει archidroid αν βοηθάει. Επίσης δεν με ψήνει να βάλω άλλη εφαρμογή μιας και έχω βολευτει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Σήμερα μου έπεσε το κινητό απο 5 μέτρα ύψος και μου έσπασε το γυαλί της οθόνης:(, το ερώτημα μου είναι πιο εξουσιοδοτημένο service μου συστήνετε να το πάω για επισκευή και αν γνωρίζετε πόσο θα μου στοιχίσει. Ευχαριστώ:) Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Σήμερα μου έπεσε το κινητό απο 5 μέτρα ύψος και μου έσπασε το γυαλί της οθόνης:(, το ερώτημα μου είναι πιο εξουσιοδοτημένο service μου συστήνετε να το πάω για επισκευή και αν γνωρίζετε πόσο θα μου στοιχίσει. Ευχαριστώ:) κανενα 130αρι νομιζω. στο χαιδαρι πηγαινε την στο επισημο σερβις smartek http://www.vrisko.gr/details/451f2627bi05a314_aa_bf427k0h7h01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Καλησπέρα παίδες.. Της γυναίκας μου το s3 ξεκίνησε κάτι περίεργα.. Κολλάει τελείως , freezari να το πω ετσι πολύ συχνα τις τελευταίες 2 ημερες. μετά για να ξεκινήσει θέλει hard reset. Το πιο περίεργο είναι οτι μπορεί να έχει 50% μπαταρία και οταν κολλήσει και ανοίξει παλι με hard reset να γράφει 20% ας πούμε. Το μονο που χρησιμοποιει είναι Facebook Viber και ίντερνετ και για αυτό το λογο της ειχα την omega χωρίς blotware στην 4.1.2. Μετα από αυτό περασα και πιο νέα omega με full wipe αλλά τίποτα. Έχετε κατι ρε παίδες κατα νου; η που να απευθύνθω αν είναι θέμα hardware χωρίς να με γδαρουν; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Σήμερα μου έπεσε το κινητό απο 5 μέτρα ύψος και μου έσπασε το γυαλί της οθόνης:(, το ερώτημα μου είναι πιο εξουσιοδοτημένο service μου συστήνετε να το πάω για επισκευή και αν γνωρίζετε πόσο θα μου στοιχίσει. Ευχαριστώ:) 5 μετρα?και εσπασε μονο το γιαλι,αρα εχουμε καλο κινητο.με το συμπαθιο,ευχομαι να μην το παθει κανεις. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παίδες.. Της γυναίκας μου το s3 ξεκίνησε κάτι περίεργα.. Κολλάει τελείως , freezari να το πω ετσι πολύ συχνα τις τελευταίες 2 ημερες. μετά για να ξεκινήσει θέλει hard reset. Το πιο περίεργο είναι οτι μπορεί να έχει 50% μπαταρία και οταν κολλήσει και ανοίξει παλι με hard reset να γράφει 20% ας πούμε. Το μονο που χρησιμοποιει είναι Facebook Viber και ίντερνετ και για αυτό το λογο της ειχα την omega χωρίς blotware στην 4.1.2. Μετα από αυτό περασα και πιο νέα omega με full wipe αλλά τίποτα. Έχετε κατι ρε παίδες κατα νου; η που να απευθύνθω αν είναι θέμα hardware χωρίς να με γδαρουν; καπου διαβασα οτι το viber εχει θεμα.δοκιμασε την neatrom ειναι πολυ καλη,χωρις θεματα.αυτη φοραω και στα 2 ς3 που εχω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Δεν μπορω να πιστέψω οτι είναι Θεμα Ρομ.τοσα χρόνια με την ομεγα το έχω. Το έβαλα στη φόρτιση και το εβγαλε η γυναίκα μου στο 97%. Σε 2 ώρες η μπαταρία μονο με λίγο ίντερνετ πήγε στο 17% και φυσικά παλι freezare και τέλος. Και είμαι απο full wipe με ακριβώς 3-4 προγράμματα μέσα στο κινητό. Υπάρχει περίπτωση χαλασμένη μπαταρία να κολλάει έτσι το κινητό; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 μηπως ηρεθε η ωρα της?για την μπαταρια λεω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Μια χιλιοειπωμένη ερώτηση κατά καιρούς αλλά με "τρώει" αυτές τις μέρες. Τελικά αξίζει να έχουμε antivirus ή είναι περιττό εντελώς και το μόνο που κάνει είναι να τρώει μπαταρία και ram? Έχω το avast εδώ και πολύ καιρό και είμαι ικανοποιημένος. Από χτες είπα να δοκιμάσω το CM antivirus και ενώ δουλεύει καλά, είναι ελαφρύ όπως λένε, τρώει πολύ μπαταρία. Τελικά κάτι καλό και ελαφρύ ταυτόχρονα? Ή να πάψω να ασχολούμαι πλέον με antivirus? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Μην ασχολείσαι.με antivirus εκτός και αν μπαίνεις σε παράνομα site και κατεβάζεις σπασμένες εφαρμογές Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Μην ασχολείσαι.με antivirus εκτός και αν μπαίνεις σε παράνομα site και κατεβάζεις σπασμένες εφαρμογές Αυτό είναι το πρόβλημα.Άρα να βάλω ένα και μάλλον πάλι το avast. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Δεν θα ήταν καλύτερα να μην μπλέξεις με τέτοια site που πολλές φορές οι κρακαρισμενες εφαρμογές που δίνουν μόνο προβλήματα και αστάθεια στο λειτουργικό προσφέρουν; Συν ότι γλιτώνεις την συσκευή σου από το βάρος του antivirus Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Kαλημερα στην παρεα κ καλη βδωμαδα ...! Ρε παιδια ξερουμε πως στο καλο οταν εχουμε ανοικτη κληση κ συνχρονως θελουμε να αποθυκευσουμε εναν αριθμο πως τα καταφερνουμε ? Ειναι αρκετα ευκολο πιστευω για να μην το κανει το κιν. μας ! Οπωτε το προσπαθω (κλεινοντας την γραμμη με τον συνομιλητη χανεται κ ο αριθμος που θελω να αποθηκευσω στοις επαφες ) Ευχαριστω εκ των προτερον .! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Καλημερα και καλη βδομαδα και απο μενα. Εχω το κινητο με archidroid 1.7.6. Οταν εχω πανω το handsfree και με παιρνουν τηλεφωνο πως γινεται να ακουω τον ηχο κλησης απο το ηχειο του κινητου και οχι σπο τα ακουστικα? το ιδιο και γις τον ηχο ειδοποιησεων Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Eιμαι με 4.3 χωρις ροοτ και με την τελευταιο εκδοση flash player. Γιατί εκτος απο ΣΚΑΙ δεν μπορω να δω live alla kanalia? Συγκεκριμένα προσπαθω να δω νεριτ live , και ενω ανοιγει κανονικα ακουγετε ηχος , εχω μαυρη οθόνη. το ιδιο και στο star live και στο mega live. Εχει δοκιμασει καποιος και βλεπει κανονικα? τι μπορεί να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Καλημερα και καλη βδομαδα και απο μενα. Εχω το κινητο με archidroid 1.7.6. Οταν εχω πανω το handsfree και με παιρνουν τηλεφωνο πως γινεται να ακουω τον ηχο κλησης απο το ηχειο του κινητου και οχι σπο τα ακουστικα? το ιδιο και γις τον ηχο ειδοποιησεων στο "τροποποιησεις" ρωτησε για πιοσιγουρα ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαλημερα στην παρεα κ καλη βδωμαδα ...! Ρε παιδια ξερουμε πως στο καλο οταν εχουμε ανοικτη κληση κ συνχρονως θελουμε να αποθυκευσουμε εναν αριθμο πως τα καταφερνουμε ? Ειναι αρκετα ευκολο πιστευω για να μην το κανει το κιν. μας ! Οπωτε το προσπαθω (κλεινοντας την γραμμη με τον συνομιλητη χανεται κ ο αριθμος που θελω να αποθηκευσω στοις επαφες ) Ευχαριστω εκ των προτερον .! αυτο ενδιαφερει και εμενα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Kαλημερα στην παρεα κ καλη βδωμαδα ...! Ρε παιδια ξερουμε πως στο καλο οταν εχουμε ανοικτη κληση κ συνχρονως θελουμε να αποθυκευσουμε εναν αριθμο πως τα καταφερνουμε ? Ειναι αρκετα ευκολο πιστευω για να μην το κανει το κιν. μας ! Οπωτε το προσπαθω (κλεινοντας την γραμμη με τον συνομιλητη χανεται κ ο αριθμος που θελω να αποθηκευσω στοις επαφες ) Ευχαριστω εκ των προτερον .! Με 4.3 , απλά πατάς το πληκτρο του μενού (το αριστερό) και στην αναδυόμενη λίστα επιλέγεις επαφές , οπότε γράφεις την νέα σου επαφή . Δεν θυμάμαι αν υπήρχε σε προηγούμενες εκδόσεις android . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Με 4.3 , απλά πατάς το πληκτρο του μενού (το αριστερό) και στην αναδυόμενη λίστα επιλέγεις επαφές , οπότε γράφεις την νέα σου επαφή . Δεν θυμάμαι αν υπήρχε σε προηγούμενες εκδόσεις android . Ευχαριστουμε πολυ ...! Οχι με 4.1 δεν γινεται ... να ενας λογος για να παω στην 4.3 γιατι για ΚΙΤ ΚΑΤ χλομο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Δεν μπορω να πιστέψω οτι είναι Θεμα Ρομ.τοσα χρόνια με την ομεγα το έχω. Το έβαλα στη φόρτιση και το εβγαλε η γυναίκα μου στο 97%. Σε 2 ώρες η μπαταρία μονο με λίγο ίντερνετ πήγε στο 17% και φυσικά παλι freezare και τέλος. Και είμαι απο full wipe με ακριβώς 3-4 προγράμματα μέσα στο κινητό. Υπάρχει περίπτωση χαλασμένη μπαταρία να κολλάει έτσι το κινητό;Σε ενα φιλο μου με s2 του εκανε αυτα και ηταν η μπαταρια του..Αν εκανες full wipe και στα ξανακανει τοτε μπορει να οφειλετε σε μπαταρια.. Αλλαξε την. Δεν χανεις κατι και βλεπεις.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Τελικά με τη μπαταρία έφτιαξε ...παλι καλά. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts