Jump to content

Bill207

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Bill207

  1. ευχαριστώ για την πληροφορία... αν δεν αλλάξει κάτι, τότε θα πάω στο Χαιδάρι την επόμενη φορά!
  2. αυτό ακριβώς τους είπα και γω, ότι αν δεν μπορούν να βρουν τι είναι, να μου δώσουν καινούριο... αλλά άντε να βρεις το δίκιο σου 3 φορές στο Γέρακα 1 φορά στα Πατήσσια (δεν γράφω τα ονόματα γιατί δεν ξέρω αν παίζει θέμα, όποιος θέλει να μάθει σε pm)
  3. αντιγράφω από παλιά μου ποστ για να δείτε λίγο το στόρυ και αν μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας Μετά από μία ελεύθερη πτώση το S3 μου έχει αρχίσει να τα παίζει Ενώ όλα λειτουργούν όπως πριν, στις κλήσεις που κάνω ή δέχομαι έχω ένα 10% πιθανότητα να τις ολοκληρώσω Κόβεται το σήμα (χωρίς να τερματίζει η κλήση), ακούγονται θόρυβοι ενώ δεν ακούω τον συνομιλητη, καμιά φορά όταν με καλούν, δεν μπορώ να το σηκώσω καν, σκαλώνει. το κινητό πήγε για σέρβις, αλλάχτηκε η κεραία όπως μου είπαν και όλα κομπλέ (μέχρι να πάω σπίτι) το πρόβλημα παρέμενεινε ακριβώς το ίδιο! δεν άλλαξε τίποτα απολύτως. παίρνω τηλ, και εκεί που μιλάω, ή θα σταματήσει να με ακούει ο άλλος, ή θα σταματήσω να τον ακούω εγώ, ή θα ακούω θορύβους από κάτι άλιεν που μπήκαν στη γραμμή τι στο καλό μπορεί να είναι; αφού το κινητό έχει πάει 4 φορές σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, σήμερα με παίρνουν τηλ, και μου λένε ότι όλο αυτό οφείλεται στην μπαταρία που τα χει παίξει... μου φαίνετα τραβηγμένο να είναι κάτι τόσο απλό... το κινητό θα το παραλάβω την παρασκευή (το θέμα μου είναι ότι με αυτά και μ'αυτά, σε 15 μέρες λήγει και η εγγύηση) αν κάποιος ειδικός, ή έμπειρος με το θέμα να με διαφωτίσει... :cry:
  4. επαναφέρω το θέμα το κινητό πήγε για σέρβις, αλλάχτηκε η κεραία όπως μου είπαν και όλα κομπλέ (μέχρι να πάω σπίτι) το πρόβλημα παρέμενεινε ακριβώς το ίδιο! δεν άλλαξε τίποτα απολύτως. παίρνω τηλ, και εκεί που μιλάω, ή θα σταματήσει να με ακούει ο άλλος, ή θα σταματήσω να τον ακούω εγώ, ή θα ακούω θορύβους από κάτι άλιεν που μπήκαν στη γραμμή :D τι στο καλό μπορεί να είναι; αν δεν το βρήκαν αυτοί που είναι ειδικοί, τουλάχιστον αν ξέρει κάποιος να μου πει από δω
  5. Μετά από μία ελεύθερη πτώση το S3 μου έχει αρχίσει να τα παίζει Ενώ όλα λειτουργούν όπως πριν, στις κλήσεις που κάνω ή δέχομαι έχω ένα 10% πιθανότητα να τις ολοκληρώσω Κόβεται το σήμα (χωρίς να τερματίζει η κλήση), ακούγονται θόρυβοι ενώ δεν ακούω τον συνομιλητη, καμιά φορά όταν με καλούν, δεν μπορώ να το σηκώσω καν, σκαλώνει. Με reboot υπάρχει περίπτωση να στρώσει; Ή να το πάω κατευθείαν για επισκευή;
  6. Όταν μου έρχεται μήνυμα , παρόλο που το διαβάζω, στο home screen μένει η ένδειξη ότι συνεχίζω να έχω μήνυμα (αδιάβαστο) Καμιά φορά συμβαίνει και στις αναπάντητες κλήσεις αυτό. Όταν κάνω restart εξαφανίζεται (μέχρι το επόμενο μήνυμα) Έχει αντιμετωπίσει κανένας κάτι παρόμοιο; Επίσης, πολλές φορες αρχίζουν και αναβοσβήνουν όλα τα εικονίδια που μενού χωρίς λόγο για κανά 2λεπτο. wtf??
  7. ξέρει κανείς το τραγούδι από την διαφίμηση του Leon? http://www.youtube.com/watch?v=s2C24sIw7-E
×
×
  • Create New...