JamesMoore Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Αυτο λεω και γω φιλε! Jelly Bean official 4.2 η 4.3 στο I9300 δεν υπαρχει ενω καμια ICS στον κοσμο δεν εχει φτασει μεχρι την 4.1!!! οποτε το πιθανοτερο σεναριο ειναι η συγκεκριμενη εκδοση της εφαρμογης που κατεβασα να ειναι προβληματικη...:shifty: λογικά ναι. τίποτα στον κώδικα της εφαρμογής δεν θα ελέγχει σωστά το firmware. στείλε mail στον developer της εφαρμογής αν είναι, να τον βοηθήσεις τον άνθρωπο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) απ οτι φαινεται εχει διαγραφει τελειως ο efs folder.η λυση που προτεινουν σε καποια φορουμ ειναι να φλασαρεις παλι μια στοκ ρομ,αλλα οχι jelly bean.πρεπει να φλασαρεις μια ics,κατα προτιμηση αυτη που ειχε απο το εργοστασιο.εδω εχει ολες τις ρομ για φλασαρισμα μεσω odin:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646610 ξεκινα με την I9300XXALE8 και δοκιμασε οσες ειναι region europe 4.04 ics Edited September 3, 2013 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) απ οτι φαινεται εχει διαγραφει τελειως ο efs folder.η λυση που προτεινουν σε καποια φορουμ ειναι να φλασαρεις παλι μια στοκ ρομ,αλλα οχι jelly bean.πρεπει να φλασαρεις μια ics,κατα προτιμηση αυτη που ειχε απο το εργοστασιο.εδω εχει ολες τις ρομ για φλασαρισμα μεσω odin:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646610 ξεκινα με την I9300XXALE8 και δοκιμασε οσες ειναι region europe. σε ευχαριστω παρα πολυ. δοκιμαζω αμεσως. :D θα ενημερωσω συντομα αν εγινε κατι. Επειδη εχει δαιγραφει απο το myphone απο οτι ειδα η XXALE8 θα δοκιμασω με τηνXXALF5. επλιζω να ειναι το ιδιο. τελικα την βρηκα στο λινκ που μου εδωσες. :) Edited September 3, 2013 by stallone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 το προβλημα ειναι οτι ακομα και αν επανελθει η συσκευη αν δεν εχεις κρατησει καπου back up του efs folder την πατησες γενικως. μηπως φλασαρες καποια custom rom η custom kernel?αν ναι τοτε καπου θα υπαρχει στη μνημη της συσκευης ενα efs folder backup.συνηθως εχουν ενα script που το δημιουργει αυτοματα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 εχω να σου προτεινω κατι.... περνα μεσω Odin cwm 6.0.3.2 touch... Περνα στην εχωτερικη sd μια liquidsmooth px 2.8 και τα google apps της. ξεκινα το recovery..κανε wipe data ,wipe cache ,wipe dalvic cache,format system,format data,format cache.Υστερα κανε install το zip απο την εξωτερικη καρτα ,μετα τα gapps και μετα reboot...πιστευω οτι θα εισαι ενταξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) εχω να σου προτεινω κατι.... περνα μεσω Odin cwm 6.0.3.2 touch... Περνα στην εχωτερικη sd μια liquidsmooth px 2.8 και τα google apps της. ξεκινα το recovery..κανε wipe data ,wipe cache ,wipe dalvic cache,format system,format data,format cache.Υστερα κανε install το zip απο την εξωτερικη καρτα ,μετα τα gapps και μετα reboot...πιστευω οτι θα εισαι ενταξει σε ευχαριστω παρα πολυ αλλα δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ ωστε να μπορεσω να τα κανω ολααα αυτα! μου φαινονται βουνο! σε λιγο θα εχει κατεβει η ρομ. αν δεν πετυχει εκεινος ο τροπος, αναγκαστικα θα προσπαθησω τουλαχιστον να κανω αυτα που μου ειπες. αλλα το θεμα ειναι που θα βρω εναν οδηγο να κανω αυτα που ειπες και που θα βρω επισης τα αρχεια. :lol: επισης μολις ξεκιναω το recovery δεν βλεπω πουθενα το davlik! μηπως επειδη εχει προβλημα ο efs? τι να πω? σε λιγο δοκιμαζω να περασω την I9300XXALE8 το προβλημα ειναι οτι ακομα και αν επανελθει η συσκευη αν δεν εχεις κρατησει καπου back up του efs folder την πατησες γενικως. μηπως φλασαρες καποια custom rom η custom kernel?αν ναι τοτε καπου θα υπαρχει στη μνημη της συσκευης ενα efs folder backup.συνηθως εχουν ενα script που το δημιουργει αυτοματα τι σημαινει την πατησα? γινεσαι λιγο πιο συγκεκριμενος? νομιζω ειχα περασει καποια ωμεγα ρομ. αλλα εχθες ξαναπερασα καποια επισημη jb. μεσα στο τηλεφωνο πρεπει να γινεται της ******** το καγκελο. :lol: :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited September 3, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 λογικά ναι. τίποτα στον κώδικα της εφαρμογής δεν θα ελέγχει σωστά το firmware. στείλε mail στον developer της εφαρμογής αν είναι, να τον βοηθήσεις τον άνθρωπο! :) μαλλον ετσι θα ναι, γιατι το ΙCS εχει πεθανει και εφοσον δεν υπαρχει ουτε μια πιθανοτητα στο εκατομμυριο να γραφει 4.1.2(δηλαδη JB) και να εχει μεσα ICS! παει να πει οτι το σφαλμα οφειλεται στον developer!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) απ οτι φαινεται εχει διαγραφει τελειως ο efs folder.η λυση που προτεινουν σε καποια φορουμ ειναι να φλασαρεις παλι μια στοκ ρομ,αλλα οχι jelly bean.πρεπει να φλασαρεις μια ics,κατα προτιμηση αυτη που ειχε απο το εργοστασιο.εδω εχει ολες τις ρομ για φλασαρισμα μεσω odin:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646610 ξεκινα με την I9300XXALE8 και δοκιμασε οσες ειναι region europe 4.04 ics ΦΙΛΕ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ! να υποθεσω πως τωρα το κανω παλι ρουτ και περναω οποια ρομ θελω? ας πουμε την ωμεγα? επισης με αυτο που ειπε καποιος φιλος οτι την πατησα που δεν εχω backup της efs? τι κανω? θα εχω καποιο προβλημα?? και παλι σε ευχαριστω!! χχμμμμμ μολις παρατηρησα οτι δεν μου βγαζει το σημα για την σιμ καρτα.!!! δεν δουλευει ο παροχος.! μαλλον την πατησαμε....!? ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!! δεν βρισκει παροχο, δεν αναγνωριζει την σιμ, και επισης ενω βρισκει το wifi δεν μπορει να συνδεθει.! δειχνει συνεχεια συνδεση αλλα δεν συνδεεται!! Edited September 3, 2013 by stallone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 ΦΙΛΕ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ! να υποθεσω πως τωρα το κανω παλι ρουτ και περναω οποια ρομ θελω? ας πουμε την ωμεγα? επισης με αυτο που ειπε καποιος φιλος οτι την πατησα που δεν εχω backup της efs? τι κανω? θα εχω καποιο προβλημα?? και παλι σε ευχαριστω!! χχμμμμμ μολις παρατηρησα οτι δεν μου βγαζει το σημα για την σιμ καρτα.!!! δεν δουλευει ο παροχος.! μαλλον την πατησαμε....!? ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!! δεν βρισκει παροχο, δεν αναγνωριζει την σιμ, και επισης ενω βρισκει το wifi δεν μπορει να συνδεθει.! δειχνει συνεχεια συνδεση αλλα δεν συνδεεται!! Διάβασε την τελευταία σελίδα από αυτό... Ίσως βρεις λύση με τον efs φάκελό γιατί σε αυτό αναφέρονται τα τελευταία ποστ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 ΦΙΛΕ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ! να υποθεσω πως τωρα το κανω παλι ρουτ και περναω οποια ρομ θελω? ας πουμε την ωμεγα? επισης με αυτο που ειπε καποιος φιλος οτι την πατησα που δεν εχω backup της efs? τι κανω? θα εχω καποιο προβλημα?? και παλι σε ευχαριστω!! χχμμμμμ μολις παρατηρησα οτι δεν μου βγαζει το σημα για την σιμ καρτα.!!! δεν δουλευει ο παροχος.! μαλλον την πατησαμε....!? ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!! δεν βρισκει παροχο, δεν αναγνωριζει την σιμ, και επισης ενω βρισκει το wifi δεν μπορει να συνδεθει.! δειχνει συνεχεια συνδεση αλλα δεν συνδεεται!! δυστυχως αυτο εννουσα αλλα και παλι υπαρχουν λυσεις.αφου δουλευει η συσκευη ψαξε για το efs backup.αφου ειχες περασει ομεγα ρομ,καπου θα στο εχει φτιαξει. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 σας ευχαριστω καταρχην για την υπομονη! μολις θυμηθηκα και βρηκα σε εναν σκληρο μου, ενα φακελο και ενα αρχειο με αυτη την ονομασια που ειχα κρατησει απο αυτο το s3 που εχω το προβλημα. θυμαμαι ειχα κανει αυτο το backup λιγο πριν περασω custom rom!! φακελος EFSProBackup και μεσα αυτο το αρχειο. EFS_2012116_233716.img. υπαρχει ελπιδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 σας ευχαριστω καταρχην για την υπομονη! μολις θυμηθηκα και βρηκα σε εναν σκληρο μου, ενα φακελο και ενα αρχειο με αυτη την ονομασια που ειχα κρατησει απο αυτο το s3 που εχω το προβλημα. θυμαμαι ειχα κανει αυτο το backup λιγο πριν περασω custom rom!! φακελος EFSProBackup και μεσα αυτο το αρχειο. EFS_2012116_233716.img. υπαρχει ελπιδα? Είναι αυτό που θες. Ψάξε στο xda το efs pro backup.. βάλε το .img στον φάκελο του και τελείωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα δυστυχως δεν εφτιαξε με κατι απο αυτα.! και καρτα sd δεν εχω καθολου μεσα. κανενας αλλος που να ξερει τι μπορει να φταιει?? ανεβαζω ενα βιντεακι για να δειτε τι ακριβως κανει. θα παρατηρησετε οτι κανω και wipe και factory reset. μετα κανει δυο επανεκινησεις και μετα μενει σε μαυρη οθονη και μονιμα αναμενο το μπλε λαμπακι επανω αριστερα. Επισης ξαναλεω οτι αναγνωριζει και το odin κανονικα και μπορωνα του περασω οτι θελω.! τι συμβαινει? :wacko: http://www.youtube.com/watch?v=3c5hQ_0zznY απο οτι καταλαβαινω κατι γινεται με το EFS αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη! Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με την συσκευή μου και παιδευόμουν από τέλος Μαρτίου μέχρι τώρα με reset , wipe , rom , κλπ. Αρχικά ήμουν μαμά και το έστελνα στο service, όπου μου λέγαν ότι δεν έχει τίποτα και απλά κάνανε έναν επαναπρογραμματισμό. Μετα πήρά την κατάσταση στα χέρια μου Είχα δοκιμάσει ότι μου πρότειναν ή διάβαζα σε forum και λίγο πριν προλάβω να στήσω το τηλ ξανά οι επανεκινήσεις Μετά από κάθε νέα επαναφορά ή νέα rom το τηλ είχε και διαφορετική συμπεριφορά . Την μια δεν δουλευε το Wi-Fi την επόμενη έπρεπε να το κλείσω Wi-Fi και να το ξανανοίξω για να συνδεθεί , την μία είχα σήμα του παρόχου και την επόμενη όχι , όσπου διαπίστωσα ότι με καλούσαν και του έβγαξε ένδειξη ότι το έιχα κλειστό και πολλά άλλα . ΄Ότι και να δοκόμασα σε μια βδομάδα 10 ημερες ξανά και ξανά τα ίδια Τελικά το έστειλα πίσω και έγινε αντικατάσταση στα πλαίσια της εγγύησης . Κατέληξα σε δύο συμπεράσματα για το δικό μου ή πρεπει να είχε πρόβλημα ό ένας από τους 4 επεξεργαστές γιατί αυτό μου έδειχνε κάποια εφαρμογή από το play store ή αυτό που διάβασα σε κάποιο forum ότι έφταιφε η μπαταρία η οποία δεν έχει σταθερή τάση , παρόλο που την μετρησα κατά την φόρτιση και έδειχνε εντάξυ Απλά δεν δοκίμασα να την αλλάξω με άλλη . Περιμένω να δώ και τις δικές σου δοκιμές .Δεν είσαι σε εγγύηση να το στείλεις πίσω για αντικατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antrikos1990 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Ρε παιδια τοσο χαλια ειναι το S3 μπροστα στο S4 Mini που σχεδον ολοι λετε οτι κολαει λογο ram;;; Αν δεν βαριεστε μπορειτε να μου γραψεται τη χρηση κανετε στο κινητο και κολαει;; Δεν μπορω να καταλαβω το πως γινεται το S3 που ηταν το καλυτερο κινητο τις να λετε οτι το S4 mini ειναι τωρα ειναι καλυτερο που ανικη στην μεσαια ταξη Edited September 3, 2013 by Antrikos1990 Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Φίλε αφού θες να πάρεις το s3 τι το παιδευεις; στο εγγυωμαι εγώ οτι σε σχέση με το κινητο που έχεις θα σου φανεί σαν να πηγαίνεις από lada καρμπυρατερατο σε κωλοφτιαγμένο evo. Παρτο κι αν δε σε καλυψει θα στο πληρώσω Εγω! Μη την ψάχνεις τόσο αφου σ αρεσει παρτο! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Η νεα αναβαθμιση του android(kitkat) θα γινει επισημα διαθεσιμη για το galaxy S3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Κατσε ρε φίλε. Εδω υποτίθεται προσπερασαν την 4.2 και αναμένεται 4.3 Σιγα μη δώσουν την νέα στο s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 ΕΧΟΥΝ χάσει τη μπάλα εκεί στη Samsung. Δε ξέρουν τι να πρωτοαναβαθμισουν με τόσες συσκευές και εκδόσεις της καθεμιάς!Τους τρολαρουν εκει στη Google :p Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Καλησπερα και παλι. μπορει καποιος να με βοηθησει πως να κανω restore το efs.img που εχω κρατησει, γιατι to s3 δεν αναγνωριζει παροχο αλλα ουτε και συνδεεται στο wifi. εχω πελαγωσει. εχω κρατησει το efs, και δεν ξερω πως να το πρασω.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 καλησπερα σας,με το τελευταιο official firmaware update που πηρα στο κινητο κανει 3 ωρες να φορτιση η ανοιχτο η κλειστο,ενω πρωτα εκανε 2 μιση ωρες το πολυ,ειναι λογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis89 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 καλησπερα σας,με το τελευταιο official firmaware update που πηρα στο κινητο κανει 3 ωρες να φορτιση η ανοιχτο η κλειστο,ενω πρωτα εκανε 2 μιση ωρες το πολυ,ειναι λογικο? καλισπερα παιδια μιπος ξερει κανεις που μπορω να βρω οθονη για το κινιτο επιδη μου εσπασε ι δικια μου η αν δινει κανεις καμια μεταχιρισμενει απαντιστε μου αν εχει καπιος ...ευχαριστω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) καλησπερα σας,με το τελευταιο official firmaware update που πηρα στο κινητο κανει 3 ωρες να φορτιση η ανοιχτο η κλειστο,ενω πρωτα εκανε 2 μιση ωρες το πολυ,ειναι λογικο? ποιο τελευταιο update πηρες? βγηκε νεοτερη εκδοση απο την 4.1.2 Jelly Bean?? Edited September 4, 2013 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 χιλια συγνωμη εαν σας εχω πριξει,αλλα το τελευταιο μηνα παρατηρω καθε φορα που το φορτιζω αργει να φορτιση,σημερα το εβαλα στο 15% ειχαν περασει 4 ωρες κ ηταν στο 80%,τι λετε να φταει,διαβασα οτι ειναι το καλωδιο,για να παραγγειλω αλλο επειδη ειμαι απο επαρχια κ καταλαβενεται δεν ειναι ευκολο να βρω καποια βοηθεια παρα μονο απο εσας,σας ευχαριστω για ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 χιλια συγνωμη εαν σας εχω πριξει,αλλα το τελευταιο μηνα παρατηρω καθε φορα που το φορτιζω αργει να φορτιση,σημερα το εβαλα στο 15% ειχαν περασει 4 ωρες κ ηταν στο 80%,τι λετε να φταει,διαβασα οτι ειναι το καλωδιο,για να παραγγειλω αλλο επειδη ειμαι απο επαρχια κ καταλαβενεται δεν ειναι ευκολο να βρω καποια βοηθεια παρα μονο απο εσας,σας ευχαριστω για ολα. Μπορεί να φταίει το καλώδιο (το πιο σίγουρο) ή ο αντάπτορας. Εγώ πάντως που άλλαξα καλώδιο και έβαλα ένα της sony που είχα από παλιά φορτίζεις γύρω στις 2 1/2 ώρες από το 10-100%, ενώ πρώτα έκανε πάνω από 4 ώρες. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nithe Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 καλα νεα για το s3 συντομα θα εχουμε πληροφοριες για το knox security solution http://www.engadget.com/2013/09/04/samsung-opens-up-knox-security-platform-to-all-consumers/ και οκτωβριο θα εχουμε την 4.3 http://www.engadget.com/2013/09/04/android-4-3-arriving-for-galaxy-s-3-and-galaxy-s-4-in-october/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts