fanatikos Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Γιατί όμως εχεις κανει τοσα factory reset? Τι σου παρουσιάζει? Το έχω πάρει στην γυναίκα μου εδώ και 6 μήνες και δεν χρειάστηκε ούτε μια φορά να το ρισεταρω. Βεβαία το κινητό δεν σκαλίζεται, έχει νορμάλ χρήση και έχει τα γνωστά ψυλοκουσουρια του. Εσένα τι σου κάνει και το ρισεταρεις τόσο? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Καλημέρα :) Τελικά πέρασα επιτυχώς εχθές το βράδυ την cyanogen αλλά δεν είδα πουθενά εκείνο το κουμπάκι για εξοινόμηση ενέργειας :confused: Το έφαγε η μαρμάγκα;; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 πως κανω μια εφαρμογη που εχω κατεβασει πχ Android Lost ως εφαρμογη συστηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Με το titanium backup μου φαίνεται ότι μπορείς να το κάνεις. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) Με το titanium backup μου φαίνεται ότι μπορείς να το κάνεις. Πως γίνεται ? Και αν το κάνω αυτό να ενσωματώσω ενα app οταν θα παω να κάνω αναβάθμιση θα πρέπει να αλλάξω οτι εχω κάνει Edited July 22, 2013 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλημέρα μπορεί να πει κάποιος πως του δηλώνω να μη βγάζει και την πρωτότυπη φωτογραφία όταν βγάζω με hdr; Γιατί βγάζει 2 φωτο. Μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος Ευχαριστώ Νομίζω ότι στην official camera δεν γίνεται αυτό. Ψάξε στο xda αν είσαι root μήπως έχουν βγάλει καμιά παρσμετροποιημενη έκδοση που το επιτρέπει. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Πως γίνεται ? Και αν το κάνω αυτό να ενσωματώσω ενα app οταν θα παω να κάνω αναβάθμιση θα πρέπει να αλλάξω οτι εχω κάνει Αντίγραφα ασφαλείας / επαναφορά --> πατάς παρατεταμένα στην εφαρμογή που θες --> Μετατροπή σε εφαρμογή συστήματος. Για το άλλο που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Κάποιος που να ξέρει αν κάνω μια εφαρμογή ως εφαρμογή συστήματος οταν με το καλό βγει αναβάθμιση θα πρέπει να αλλάξω αυτή την επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Κάποιος που να ξέρει αν κάνω μια εφαρμογή ως εφαρμογή συστήματος οταν με το καλό βγει αναβάθμιση θα πρέπει να αλλάξω αυτή την επιλογή Αν περάσεις αναβάθμιση από πάνω εννοειται ότι θα σβηστεί αυτή η εφαρμογή (μαζί με όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές συστήματος). Ποια εφαρμογή θες να κάνεις συστήματος; υπάρχει κάποιος λόγος; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 παιδια να σας κανω μια ερωτηση. εσεις που το εχετε καιροο το κινητο δλδη 1+ χρονο. υπαρχουν lagαρισμα? γιαιτι ακουω απο πολλους οτι οσο δυνατη και να ειναι η συσκευη καποια στιγμη θα λαγκαρει το android. και αναφερω φυσικα να μην το εχετε πειραξει με αλλα root. υπαρχει καποιος να το εχει καιρο και να ειναι 'εργοστασιακο' να μου πει αν κολλαει πουθενα? γιατι σκεφτομαι για την αγορα του που εχει πεσει πολυ η τιμη. p.s. τα κινητα μου δεν τα χρησιμοποιω και πολυ. δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 παιδια να σας κανω μια ερωτηση. εσεις που το εχετε καιροο το κινητο δλδη 1+ χρονο. υπαρχουν lagαρισμα? γιαιτι ακουω απο πολλους οτι οσο δυνατη και να ειναι η συσκευη καποια στιγμη θα λαγκαρει το android. και αναφερω φυσικα να μην το εχετε πειραξει με αλλα root. υπαρχει καποιος να το εχει καιρο και να ειναι 'εργοστασιακο' να μου πει αν κολλαει πουθενα? γιατι σκεφτομαι για την αγορα του που εχει πεσει πολυ η τιμη. p.s. τα κινητα μου δεν τα χρησιμοποιω και πολυ. δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης εμενα ειναι μαμα το κινητο. εχει 288 εφαρμογες με αυτες που εχει και η σαμμυ μεσα. καμμια φορα αργει ελαχιστα να φορτωσει ο dialer. αυτο,τιποτα αλλο. και αυτο γινεται αν εχει ωρα να τον χρησιμοποιησεις. εχω και τον exdialer πανω και ανοιγει ακαριαια παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 εμενα ειναι μαμα το κινητο. εχει 288 εφαρμογες με αυτες που εχει και η σαμμυ μεσα. καμμια φορα αργει ελαχιστα να φορτωσει ο dialer. αυτο,τιποτα αλλο. και αυτο γινεται αν εχει ωρα να τον χρησιμοποιησεις. εχω και τον exdialer πανω και ανοιγει ακαριαια παντα. εγω δεν μιλαω για 288 εφαρμογες. μιλαω για 5-6 τις βασικες. αρα δεν θα εχω προβλημα μετα απο καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 κανενα προβλημα δεν θα εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 παιδια να σας κανω μια ερωτηση. εσεις που το εχετε καιροο το κινητο δλδη 1+ χρονο. υπαρχουν lagαρισμα? γιαιτι ακουω απο πολλους οτι οσο δυνατη και να ειναι η συσκευη καποια στιγμη θα λαγκαρει το android. και αναφερω φυσικα να μην το εχετε πειραξει με αλλα root. υπαρχει καποιος να το εχει καιρο και να ειναι 'εργοστασιακο' να μου πει αν κολλαει πουθενα? γιατι σκεφτομαι για την αγορα του που εχει πεσει πολυ η τιμη. p.s. τα κινητα μου δεν τα χρησιμοποιω και πολυ. δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης Το κινητο ειναι super. Το προβλημα που εχει και κανεις δεν το αναφερει σοβαρα ειναι η μνημη που εχει και η κακη διαχειρηση της. Δυστηχως εγω αναγκαστικα να το πουλησω ΜΟΝΟ γιατι δεν αντεχα οτι και να κανω να κανει reload λογω μνημης. Εφαρμογες, tabs τα παντα. Εγω το εμαθα με τον δυσκολο τροπο. Αν δεν σε ενδιαφερει προχωρα αφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Αν περάσεις αναβάθμιση από πάνω εννοειται ότι θα σβηστεί αυτή η εφαρμογή (μαζί με όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές συστήματος). Ποια εφαρμογή θες να κάνεις συστήματος; υπάρχει κάποιος λόγος; Θέλω το android lost οπότε αν το κλέψουν και κάνουν factory reset να είναι μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Θέλω το android lost οπότε αν το κλέψουν και κάνουν factory reset να είναι μέσα Με το android lost εχω την εντύπωση οτι πρπει να εισαι ρουτ και δεν μπορει κάποιος να κανει επαναφορά γιατι ζηταει κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Με το android lost εχω την εντύπωση οτι πρπει να εισαι ρουτ και δεν μπορει κάποιος να κανει επαναφορά γιατι ζηταει κωδικο. Είμαι root όσο για το κωδικό δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Το κινητο ειναι super. Το προβλημα που εχει και κανεις δεν το αναφερει σοβαρα ειναι η μνημη που εχει και η κακη διαχειρηση της. Δυστηχως εγω αναγκαστικα να το πουλησω ΜΟΝΟ γιατι δεν αντεχα οτι και να κανω να κανει reload λογω μνημης. Εφαρμογες, tabs τα παντα. Εγω το εμαθα με τον δυσκολο τροπο. Αν δεν σε ενδιαφερει προχωρα αφοβα. Στο S4 σου κάνει reload φίλε μου;γιατί σκέφτομαι να το πάρω, αλλά άμα είναι να μου κάνει πάλι reload θα φάει σουτ! :-p Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_pav Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Παίδες δεν ξέρω πως όμως "χάθηκε" το εικονίδιο της πλοήγησης, μπορώ κάπως να το επαναφέρω, ή να το βρω αν χώθηκε κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Ρέ παιδιά τι εννοείτε ότι κάνει Συνέχεια reload λόγο μνήμης; Δηλαδή το s3 lte που έχει 2gb μνήμη δεν έχει τέτοια προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Στο S4 σου κάνει reload φίλε μου;γιατί σκέφτομαι να το πάρω, αλλά άμα είναι να μου κάνει πάλι reload θα φάει σουτ! :-p Όχι ησυχάζεις κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 παιδια να σας κανω μια ερωτηση. εσεις που το εχετε καιροο το κινητο δλδη 1+ χρονο. υπαρχουν lagαρισμα? γιαιτι ακουω απο πολλους οτι οσο δυνατη και να ειναι η συσκευη καποια στιγμη θα λαγκαρει το android. και αναφερω φυσικα να μην το εχετε πειραξει με αλλα root. υπαρχει καποιος να το εχει καιρο και να ειναι 'εργοστασιακο' να μου πει αν κολλαει πουθενα? γιατι σκεφτομαι για την αγορα του που εχει πεσει πολυ η τιμη. p.s. τα κινητα μου δεν τα χρησιμοποιω και πολυ. δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης Κάνει. Είτε μας αρέσει είτε όχι και reload έχει και λαγκς, σε διάφορα σημεία. Η διαχειρηση μνημης εινσι ..... αντε να μην πω. Το έχω 6+ μήνες και το έχω δώσει στην γυναίκα μου. Στοκ, απειρακτο τελειως, με καμοια 35αρια εφαρμογες. Και της το εδωσα, οχι γι' αυτά που ρωτάς. Εμένα δεν μ' ενοχλούσαν ιδιαίτερα. Εγώ δεν τα ευρισκα με την οθόνη του! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Κάνει. Είτε μας αρέσει είτε όχι και reload έχει και λαγκς, σε διάφορα σημεία. Η διαχειρηση μνημης εινσι ..... αντε να μην πω. Το έχω 6+ μήνες και το έχω δώσει στην γυναίκα μου. Στοκ, απειρακτο τελειως, με καμοια 35αρια εφαρμογες. Και της το εδωσα, οχι γι' αυτά που ρωτάς. Εμένα δεν μ' ενοχλούσαν ιδιαίτερα. Εγώ δεν τα ευρισκα με την οθόνη του! Οι γνώμες διίστανται το εχω 1 χρόνο+ κανένα λαγκ κανένα απολύτως πρόβλημα και εγω αντίθετος την εχω βρει με αυτήν την οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Να προσθέσω και εγώ ότι έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος παραπάνω. Το κινητό πραγματικά χαραμίζεται λόγω της κακής διαχείρισης μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts