agriniopk Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 http://m.youtube.com/#/watch?v=8K02KtMA-ik&feature=player_embedded&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D8K02KtMA-ik%26feature%3Dplayer_embedded Βγήκε το επίσημο 4.2.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Είναι leaked firmware. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό όταν έσβηνε η οθόνη και ΠΡΙΝ κλειδώσει πατούσα το κεντρικό κουμπί κ με γύριζε κανονικά στην εφαρμογή που είχα ανοιχτή τώρα με γυρίζει στην αρχική οθόνη του launcher; Άλλαξα κάτι χωρίς να το πάρω είδηση; Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Παιδια μετα απο 11 μηνες η πρωτη ουσιαστικη πτωση και βγηκε απο το pouch λιγο το κιν και χτυπησε λιγο το ασημι bezel και φανηκε μαυρο απο κατω.Ρωταω απλα...ετσι για επιβεβαιωση ...λυση καμια μαλλον ε?? Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό όταν έσβηνε η οθόνη και ΠΡΙΝ κλειδώσει πατούσα το κεντρικό κουμπί κ με γύριζε κανονικά στην εφαρμογή που είχα ανοιχτή τώρα με γυρίζει στην αρχική οθόνη του launcher; Άλλαξα κάτι χωρίς να το πάρω είδηση; Μηπως απενεργοποιησες το s-voice να ανοιγει με το διπλο πατημα του home button; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους.. 1) μου βγάζει στον έλεγχο μπαταρίας την ένδειξη ''Μέσα'' 8%.... τι εννοεί ο ποιητής? πρώτη φορά το βλέπω! 2) μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί firefox στο s3 να μου πει πως απενεργοποιούμε το ιστορικό και τα tabs της αρχικής οθόνης? ευχαριστώ πολύ! Edited June 23, 2013 by giannakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Τι χαζομάρα έκανα πάλι?Έχει εξαφανιστεί η δόνηση από τα 2 κουμπιά(το δεξί και το αριστερό από το κεντρικό κουμπί).Γνωρίζει κανείς τη σχετική ρύθμιση για να την επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Τι χαζομάρα έκανα πάλι?Έχει εξαφανιστεί η δόνηση από τα 2 κουμπιά(το δεξί και το αριστερό από το κεντρικό κουμπί).Γνωρίζει κανείς τη σχετική ρύθμιση για να την επαναφέρω? Ρυθμίσεις /ήχος/ανταπόκριση δόνησης . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Ρυθμίσεις /ήχος/ανταπόκριση δόνησης . Κι όμως τικαρισμενο είναι αλλά δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Κι όμως τικαρισμενο είναι αλλά δεν. Κανε του ένα reboot. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Κι όμως τικαρισμενο είναι αλλά δεν. μηπως το εχεις σε power saving mode; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 (edited) Έκανα ριμποοτ και τίποτε.Το power saving mode που βρίσκεται για να δω αν το έχω ενεργοποιήσει? Όχι ρε αρχηγέ δίκιο είχε ς.Σε powered saving mode ήταν.Περίεργο δεν θυμάμαι καν πότε το πατησα. Edited June 24, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 στην 4.1.2, κατω απο το storage. ειναι στο μενυ των ρυθμισεω δες το ειναι πολυ ευκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 καλησπερα φιλοι μου,πριν λιγο εκει που μιλουσα με εναν φιλο μου,ειδα στην οθονη ενα εικονιδιο σαν μεγαφωνο που ειναι να ειναι πρασινο,δλδ ενεργοποιημενο,μηπως το πατησα καταλαθος οπως εβαλα το κινητο στο αυτι μου?ενεργοποιητε αυτοματα,γιατι δεν το ξαναειδα να ειναι ενεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Αυτό πάλι τι είναι;; Τεστ update 4.2.2;; http://drippler.com/updates/share/download-android-422-galaxy-s-iii-test-update-now-available Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vgkantis Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 καλησπερα φιλοι μου,πριν λιγο εκει που μιλουσα με εναν φιλο μου,ειδα στην οθονη ενα εικονιδιο σαν μεγαφωνο που ειναι να ειναι πρασινο,δλδ ενεργοποιημενο,μηπως το πατησα καταλαθος οπως εβαλα το κινητο στο αυτι μου?ενεργοποιητε αυτοματα,γιατι δεν το ξαναειδα να ειναι ενεργο. Είναι για ενίσχυση του ήχου. Αν βρίσκεται σε περιβαλλον με πόλυ θόρυβο βοηθάει να ακούς τον συνομιλητή καλύτερα. Παράθεση Samsung Mobiler (Greece) (2013) Facebook Subscribe (at) facebook.com/Vgkantis Twitter Follow (at) twitter.com/Vgkantis Samsung Mobilers GR Fan Page Facebook (at) facebook.com/SamsungMobilers.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vgkantis Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Το οποίο τρίχες δυναμώνει ,οσες φορες το δοκιμασα δεν δυναμωσε Δεν θα διαφωνήσω.. Έκτος αν χαμηλωσεις την ένταση και το πατήσεις τοτε ναι, αλλά δεν έχει νόημα.. :-) Παράθεση Samsung Mobiler (Greece) (2013) Facebook Subscribe (at) facebook.com/Vgkantis Twitter Follow (at) twitter.com/Vgkantis Samsung Mobilers GR Fan Page Facebook (at) facebook.com/SamsungMobilers.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chickenakos90 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 (edited) Χαιρετε.στο δικο μου οταν συνδεω το καλωδιο του φορτιστη εχει λιγο τζογο..δηλαδη παιζει δεξια αριστερα.λιγο αλλα κουνιεται..φορτιζει κανονικα.ειναι φυσιολογικο?και το s4 που ειδα στο γερμανο εχει ενα μικρο τζογαρισμα.ευχαριστω :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Edited June 24, 2013 by Sol_Ballads γραφή sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Χαιρρτε.στο δικο μ οταν συνδεω τ καλωδιο του φορτιστη εχει λιγο τζογο..δηλαδη παιζει δεξια σριστερα.λιγο αλλα κουνιεται..φορτιζει κανονικα.ειναι φυσιολογικο?και το s4 που ειδα στο γερμανο εχει ενα μικρο τζογαρισμα.ευχαριστω ειναι σιγουρα θεμα του κινητου; για δοκιμασε αν εχεις καποιο αλλο καλωδιο να το συνδεσεις στο κινητο να δεις αν κινείται καθολου. κοιταξε, και εμενα κανει λιγο δεξια αριστερα αλλα πολυ λιγο. δεν ειναι ομως χαλαρο ας πουμε να ξεσυνδεεται ευκολα οποτε αν και εσενα ειναι ετσι τοτε μην δινεις σημασια. δεν υπαρχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chickenakos90 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 (edited) Ετσι ειναι..δν βγαινει..ειμαι λιγο ψειρας μ αυτα..αλλα ας κοιταξω ν τ χαρω.το εχω εδω και 2 μηνες αλλα εδω και μια εβδομαδα το χρησιμοποιω λογω θητειας στην αεροπορια.ευζαριστω παντως :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Edited June 24, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 ειναι σιγουρα θεμα του κινητου; για δοκιμασε αν εχεις καποιο αλλο καλωδιο να το συνδεσεις στο κινητο να δεις αν κινείται καθολου. κοιταξε, και εμενα κανει λιγο δεξια αριστερα αλλα πολυ λιγο. δεν ειναι ομως χαλαρο ας πουμε να ξεσυνδεεται ευκολα οποτε αν και εσενα ειναι ετσι τοτε μην δινεις σημασια. δεν υπαρχει προβλημαετσι ηταν κ μενα.. με το μαμα καλωδιο του κινητου ειχε μποσικα.. αλλαξα καλωδια κ ολα μια χαρα... Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tania1985 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 (edited) Καλησπέρα σας. Μόλις σήμερα, και μετά από χρήση ενός χρόνου, το κινητό μου απέκτησε πρόβλημα. Μέσα σε 5 λεπτά το κινητό σταμάτησε να συνδέεται με το ασύρματο δίκυτο του σπιτιού μου ενώ όλες οι άλλες συσκευές (τα υπόλοιπα κινητά και οι υπολογιστές) συνδέονται κανονικά στο ασύρματο δίκτυο. Τι να κάνω; Η αναβάθμιση του έχει γίνει εδώ και καιρό και είναι στην έκδοση 4.1.2. Επίσης όντας ψιλοάσχετη έκανα μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έβαλα στο off το wifi power save mode και εντέλει δεν έγινε τίποτα. Το έχω σχεδόν ένα χρόνο και το προσέχω σαν παιδί. Θα το πάω αύριο στη wind αλλά θέλω να εξαντλήσω όλες τις πιθανές εναλλακτικές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited June 24, 2013 by tania1985 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Παιδια γνωριζετε ποτε θα εχουμε το Update 4.2.2 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Καλησπέρα σας. Μόλις σήμερα, και μετά από χρήση ενός χρόνου, το κινητό μου απέκτησε πρόβλημα. Μέσα σε 5 λεπτά το κινητό σταμάτησε να συνδέεται με το ασύρματο δίκυτο του σπιτιού μου ενώ όλες οι άλλες συσκευές (τα υπόλοιπα κινητά και οι υπολογιστές) συνδέονται κανονικά στο ασύρματο δίκτυο. Τι να κάνω; Η αναβάθμιση του έχει γίνει εδώ και καιρό και είναι στην έκδοση 4.1.2. Επίσης όντας ψιλοάσχετη έκανα μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έβαλα στο off το wifi power save mode και εντέλει δεν έγινε τίποτα. Το έχω σχεδόν ένα χρόνο και το προσέχω σαν παιδί. Θα το πάω αύριο στη wind αλλά θέλω να εξαντλήσω όλες τις πιθανές εναλλακτικές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πριν το πας στην wind κάνεις ένα ρεσετ το μοντεμ του σπιτιού σου.Επισεις δοκιμάζεις να δεις αν το κινητό σου συνδέεται σε άλλα μοντεμ η οχι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Καλησπέρα σας. Μόλις σήμερα, και μετά από χρήση ενός χρόνου, το κινητό μου απέκτησε πρόβλημα. Μέσα σε 5 λεπτά το κινητό σταμάτησε να συνδέεται με το ασύρματο δίκυτο του σπιτιού μου ενώ όλες οι άλλες συσκευές (τα υπόλοιπα κινητά και οι υπολογιστές) συνδέονται κανονικά στο ασύρματο δίκτυο. Τι να κάνω; Η αναβάθμιση του έχει γίνει εδώ και καιρό και είναι στην έκδοση 4.1.2. Επίσης όντας ψιλοάσχετη έκανα μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έβαλα στο off το wifi power save mode και εντέλει δεν έγινε τίποτα. Το έχω σχεδόν ένα χρόνο και το προσέχω σαν παιδί. Θα το πάω αύριο στη wind αλλά θέλω να εξαντλήσω όλες τις πιθανές εναλλακτικές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν είναι να το πας για Service καλύτερα να το πας απευθείας η ίδια γιατί αν βάλεις και τρίτους στη μέση θα το πάρεις το κινητό πίσω του χρόνου. Θα σου πρότεινα να το πας στη Smartec αν είσαι κάπου κοντά και σε βολεύει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts