Jump to content

Vgkantis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Vgkantis

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 1

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Vgkantis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, έχω εντοπίσει ενα νεκρό pixel στην οθόνη. Δεν είναι ιδιαίτερα εμφανές η αλήθεια είναι. Θα βρίσκομαι μέχρι Τρίτη όπως και τον επόμενο μήνα στην Αθήνα. Αν το πάω για service, υπάρχει περιπτωση να γίνει επισκευή αυθημερόν?
  2. Καλησπέρα, απο ποιά χώρα είναι καλύτερη η 4.1.2; Να βάλω κάποιας άλλης χώρας ή να κρατήσω την Ελληνική;
  3. 40 δευτερόλεπτα για κάτι ξεχωριστό! Samsung Galaxy S4 Active ! https://www.youtube.com/watch?v=QkFI7FB4UK0&feature=youtube_gdata_player
  4. Καλημέρα στην παρέα του myphone.gr και στους κάτοχους του Galaxy Note 8.0! Σας παραθέτω 3 video που έφτιαξα για τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο Note 8.0, τον αγαπημένο μου launcher και τις λειτουργίες του και λειτουργίες του S Pen. Ελπίζω να σας αρέσουν! http://www.youtube.com/watch?v=qq--NiSciH8 - Play Samsung Galaxy Note 8.0 http://www.youtube.com/watch?v=Y-TQ8MuQVOI - Action Launcher Quick Review http://www.youtube.com/watch?v=MetW_N8TX_4 - S Pen Quick Review
  5. Δεν θα διαφωνήσω.. Έκτος αν χαμηλωσεις την ένταση και το πατήσεις τοτε ναι, αλλά δεν έχει νόημα.. :-)
  6. Είναι για ενίσχυση του ήχου. Αν βρίσκεται σε περιβαλλον με πόλυ θόρυβο βοηθάει να ακούς τον συνομιλητή καλύτερα.
  7. Ειτε μεσώ ODIN ειτε μέσω KIES .. Οδηγοί υπαρχουν στο forum :-)
  8. Προφανώς το κινητό είναι εισαγωγή απο αλλη χωρά της Ε.Ε .. Απο την στιγμή που παίρνεις OTA το KIES είναι άχρηστο.. Έτσι και αλλιως υπάρχει το ODIN.
  9. Αν είναι το κινητό με το επισημο firmware τότε απλα απο τις ρυθμίσεις έχει επιλογή για factory reset. Αλλιως ο πιο εύκολος τροπος είναι μέσω ODIN . Αν ψαξεις θα βρεις σχετικα στο forum.
×
×
  • Create New...