Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν αναφέρεται γιατί δε λειτουργεί πια, από τότε που αλλάξαν τους servers στη Samsung.... checkfus λεγότανε.

Διαβασα οτι λειτουργει, δεν την δοκιμασα απλα πηρε το ματι μου προχθές οτι καποιος έλεγξε την συσκευή του με την συγκεκριμένη εφαρμογή..Ισως και να κανω λαθος, παντως δεν μπορεσα να βρω που το διάβασα...

Edited by motomoto00

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Διαβασα οτι λειτουργει, δεν την δοκιμασα απλα πηρε το ματι μου προχθές οτι καποιος έλεγξε την συσκευή του με την συγκεκριμένη εφαρμογή..Ισως και να κανω λαθος, παντως δεν μπορεσα να βρω που το διάβασα...

Λάθος κάνεις... :)

- Alex

Δεν αναφέρεται γιατί δε λειτουργεί πια, από τότε που αλλάξαν τους servers στη Samsung.... checkfus λεγότανε.

αααα.. οκ!! έγινε! σε ευχαριστώ!

καλησπερα ! χρησιμοποιω το galaxy σαν πλοηγο για περιπου 10 ωρες με αποτελεσμα η θερμοκρασια του να φτανει τους 60 λογω του οτι βρισκεται στο τζαμι του αυτοκινητου λετε να εχω προβλημα στο μελλον με την συσκευη ?
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αν το αφήσεις αρκετή ώρα θα σου βγάλει ένα μήνυμα και μετά θα φύγει...

Αλλιώς επανεκκίνηση ...

Μου το έχει κάνει και σε εμένα πολλές φορές ...

Ευχαριστώ, επανεκκίνηση ήθελε τελικά

καλησπερα ! χρησιμοποιω το galaxy σαν πλοηγο για περιπου 10 ωρες με αποτελεσμα η θερμοκρασια του να φτανει τους 60 λογω του οτι βρισκεται στο τζαμι του αυτοκινητου λετε να εχω προβλημα στο μελλον με την συσκευη ?

60 βαθμούς? σαν επικίνδυνο μου φαίνεται εμένα.

Κάτι άλλο άσχετο, πήρα καινούρια κάρτα και φαίνεται να δουλεύει καλά για την ώρα. Ότι μεταφέρω με το gl to sd εκτός από τπαιχνίδια της gameloft (όπως το asphalt 7)ενώ μεταφέρεται κανονικά κάπου χάνεται στην πορεία μετά. Μήπως κάνω κάτι λάθος ή έτσι γίνεται?

Edited by GUZGUN

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ευχαριστώ, επανεκκίνηση ήθελε τελικά

Εναλλακτικά κρατας πατημενη για λίγα δευτερόλεπτα την μπάρα που έχει κολλήσει και σου βγάζει πληροφορίες εφαρμογής. Πατάς σε αυτή την επιλογή και μετά από το μενού που βγάζει αναγκαστική διακοπή.

Έτσι γλυτώνεις επανεκκίνηση!

Παιδιά καμία καλή custom rom για το κινητό; Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ προκαταβολικά..
Φιλικά, Κύρος.:)

Παιδιά καμία καλή custom rom για το κινητό; Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Εισαι σε λαθος θεμα, αυτο που ψαχνεις ειναι εδω..

60 βαθμούς? σαν επικίνδυνο μου φαίνεται εμένα.

Κάτι άλλο άσχετο, πήρα καινούρια κάρτα και φαίνεται να δουλεύει καλά για την ώρα. Ότι μεταφέρω με το gl to sd εκτός από τπαιχνίδια της gameloft (όπως το asphalt 7)ενώ μεταφέρεται κανονικά κάπου χάνεται στην πορεία μετά. Μήπως κάνω κάτι λάθος ή έτσι γίνεται?

δεν ειναι λιγο απαραδεκτο να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις το κινητο σαν συσκευη gps λογο προβληματων θερμοκρασιας ? τοτε για ποιο λογο να βαλουν gps στα κινητα ?

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά στον ήλιο ανεβάζει θερμοκρασία.. Εγώ χθες σε ταξίδι με το αυτοκίνητο κι ενώ ήταν απλά συνδεδεμένο στο bluetooth του αυτοκινήτου και ειδα μέχρι 45C θερμοκρασία όταν το χτυπούσε ο ήλιος, που είναι αρκετά υψηλό νούμερο.. Και είχα air condition να δουλεύει σχεδόν συνέχεια.. Δεν μου άρεσε :p

Καλημερα, χρειαζομαι τη βοηθεια σας!! ο γαλαξιας τα παιξε τελειως..μετα τα προβληματα που αναφερω στο αλλο τοπικ, τωρα εχω θεμα με τη φορτιση. Το βαλα να φορτισει στο ρευμα, κι ενω μου δειχνει στην οθονη οτι φορτιζει, δεν αναβει το λεντ, και η μπαταρια μενει στο 75%. Αλλαξα μπριζα και παλι το ιδιο. Το βαλα τωρα στον υπολογιστη, αλλα ουτε μεσω usb γινεται δουλεια. Τι συμβαινει??:wacko::(
:cool:

Παιδιά στον ήλιο ανεβάζει θερμοκρασία.. Εγώ χθες σε ταξίδι με το αυτοκίνητο κι ενώ ήταν απλά συνδεδεμένο στο bluetooth του αυτοκινήτου και ειδα μέχρι 45C θερμοκρασία όταν το χτυπούσε ο ήλιος, που είναι αρκετά υψηλό νούμερο.. Και είχα air condition να δουλεύει σχεδόν συνέχεια.. Δεν μου άρεσε :p

O βασικός λόγος που παίρνω λευκό κινητό είναι αυτός! Και μάλιστα σε βάση (για το καλοκαίρι) που στηρίζεται στον αεραγωγό.

Με τον τρόπο αυτό, σε καύσωνα μέρα μεσημέρι με τον ήλιο να πέφτει επάνω, το κινητό είναι παγωμένο!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Καλημερα, χρειαζομαι τη βοηθεια σας!! ο γαλαξιας τα παιξε τελειως..μετα τα προβληματα που αναφερω στο αλλο τοπικ, τωρα εχω θεμα με τη φορτιση. Το βαλα να φορτισει στο ρευμα, κι ενω μου δειχνει στην οθονη οτι φορτιζει, δεν αναβει το λεντ, και η μπαταρια μενει στο 75%. Αλλαξα μπριζα και παλι το ιδιο. Το βαλα τωρα στον υπολογιστη, αλλα ουτε μεσω usb γινεται δουλεια. Τι συμβαινει??:wacko::(

Εάν έχεις δοκιμάσει και άλλο φορτιστή και σου κάνει το ίδιο κατέβασε το galaxy charging current από το μάρκετ και δες εάν φορτιζει και πόσο το κινητό. Ένα Μήνα πάλευα να δω τι έφταιγε και τελικά αλλάξε η πλακέτα του κινητού επειδή είχε πρόβλημα.

O βασικός λόγος που παίρνω λευκό κινητό είναι αυτός! Και μάλιστα σε βάση (για το καλοκαίρι) που στηρίζεται στον αεραγωγό.

Με τον τρόπο αυτό, σε καύσωνα μέρα μεσημέρι με τον ήλιο να πέφτει επάνω, το κινητό είναι παγωμένο!

Αυτο σκέφτηκα ακριβώς χθες, ότι δηλαδή με μια ωραία βάση στον αεραγωγο λύνεται το πρόβλημα και η πλατουλα μένει πάντα δροσερή! Για το λευκό τώρα δεν ξέρω αν έχει αποτέλεσμα σε σχέση με μπλε, γκρι, μαύρο κτλ (ή θεωρία λέει ότι θα υπάρχει διαφορά αλλά θα ισχύει κάτι τέτοιο στην πράξη?) :confused:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι αγόρασα την μπαταρία της Samsung 3000mah (έγραψα γι αυτή σε άλλο θέμα) και μαζί αγόρασα ένα φορτιστή της Samsung που φορτίζει μόνο μπαταρίες με σκοπό να φορτίζω και την παλιά μπαταρία και την καινούρια εκεί και να τις κάνω συνέχεια τράμπα στο κινητό με αποτέλεσμα να μην κάθομαι πότε να φορτίζω το κινητό απλά να του αλλάζω μπαταρίες. Έτσι θα είμαι ξέγνοιαστος απο φορτίσεις αλλά το θέμα είναι αυτό κάνει καλό στο κινητό και στις μπαταρίες ή θα έχω πρόβλημα ? μήπως το κινητό τα παίξει που δεν θα μπαίνει ποτέ στην πρίζα και απλά θα βλέπει την μπαταρία εκεί που είναι 10% να πηγαίνει ξαφνικά 100% και η μπαταρίες λέτε να έχουν πρόβλημα που θα μπαινοβγαινουν απ το κινητό ? θα χάνουν πάντα το καλιμπράρισμα τους ? Edited by elessar86

Παιδιά να ρωτήσω κάτι αγόρασα την μπαταρία της Samsung 3000mah (έγραψα γι αυτή σε άλλο θέμα) και μαζί αγόρασα ένα φορτιστή της Samsung που φορτίζει μόνο μπαταρίες με σκοπό να φορτίζω και την παλιά μπαταρία και την καινούρια εκεί και να τις κάνω συνέχεια τράμπα στο κινητό με αποτέλεσμα να μην κάθομαι πότε να φορτίζω το κινητό απλά να του αλλάζω μπαταρίες. Έτσι θα είμαι ξέγνοιαστος απο φορτίσεις αλλά το θέμα είναι αυτό κάνει καλό στο κινητό και στις μπαταρίες ή θα έχω πρόβλημα ? μήπως το κινητό τα παίξει που δεν θα μπαίνει ποτέ στην πρίζα και απλά θα βλέπει την μπαταρία εκεί που είναι 10% να πηγαίνει ξαφνικά 100% και η μπαταρίες λέτε να έχουν πρόβλημα που θα μπαινοβγαινουν απ το κινητό ? θα χάνουν πάντα το καλιμπράρισμα τους ?

Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ και παρήγγειλα το σετ από extreme mobile, θα το έχω στα χέρια μου την Τρίτη. :)

Μη φοβάσαι δεν θα έχουν πρόβλημα οι μπαταρίες, απλά εγώ δεν σκοπεύω να τις αλλάζω συνέχεια αλλά θα έχω την μαμά συνέχεια φορτισμένη στο τσαντάκι για παν ενδεχόμενο...

Νομίζω τα 3000mAh θα είναι υπέρ αρκετά να μου βγάλουν τη μέρα. :)

Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ και παρήγγειλα το σετ από extreme mobile, θα το έχω στα χέρια μου την Τρίτη. :)

Μη φοβάσαι δεν θα έχουν πρόβλημα οι μπαταρίες, απλά εγώ δεν σκοπεύω να τις αλλάζω συνέχεια αλλά θα έχω την μαμά συνέχεια φορτισμένη στο τσαντάκι για παν ενδεχόμενο...

Νομίζω τα 3000mAh θα είναι υπέρ αρκετά να μου βγάλουν τη μέρα. :)

Μόνο την μέρα και πολύ παραπάνω διάβασε την γνώμη μου στο θέμα με τις μπαταρίες είμαι πολύ ευχαριστημενος απλά βαριέμαι να την φορτίζω 4 ώρες περίπου που θέλει γι αυτό λέω να τις έχω εναλλάξ απλά φοβάμαι μην τα παίξει το κινητό ή οι μπαταρίες αν και δεν νομίζω

Αυτο σκέφτηκα ακριβώς χθες, ότι δηλαδή με μια ωραία βάση στον αεραγωγο λύνεται το πρόβλημα και η πλατουλα μένει πάντα δροσερή! Για το λευκό τώρα δεν ξέρω αν έχει αποτέλεσμα σε σχέση με μπλε, γκρι, μαύρο κτλ (ή θεωρία λέει ότι θα υπάρχει διαφορά αλλά θα ισχύει κάτι τέτοιο στην πράξη?) :confused:

Τεράστια διαφορά. Παλιά είχα βάση λίγο πιο πάνω από τον αεραγωγο. Με το μαύρο 2Χ (κλειστή οθόνη, χωρίς gps, άναβε τόσο που κολλούσε (κατακαλοκαιρο στον ηλιο). Στην ίδια βαση, με λευκή θήκη, ήταν σημαντικά πιο δροσερό. Το λευκό S3, πάλι στην ίδια βάση ακόμα πιο δροσερό. Η διαφορά μαύρου 2Χ με λευκό S3 σε είναι πάνω από 15 βαθμούς, πάντα με κλειστή οθονη και stand by.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Καλησπερα παιδια.Ηθελα λιγο τη βοηθεια σας.Σκεφτομαι να αγορασω ενα s3 αλλα μαλλον θα ειναι ξενο και οχι Ελληνικο.Υπαρχει καποιο προβλημα με την αναβαθμιση μεσω κιες?Επισης με τα μηνυματα θα στελνει κανονικα 160 χαρακτηρες?Ειχα αγορασει πιο παλια το s ετσι και με ενα κολπο με εναν κωδικο και το ιμει σαν εντολη αλλαξα κατι και φαινοταν ελληνικο και εκανε τις αναβαθμισεις.Δεν θυμαμαι ομως τ ειχα κανει,καποιος απο το φορουμ με ειχε βοηθησει και τοτε...Τοτε με τα μηνυματα ειχα κατεβασει το go sms και ενα πληκτρολογιο(δεν θυμαμαι ποιο) και εστελνα κανονικα μηνυματα.Μπορει καποιος να με βοηθησει?Ευχαριστω προκαταβολικα...

Παιδιά μόλις αγόρασα το S3 και έχω 2 απορίες:

1) Όταν γράφω κάτι χωρίς τόνους ή λανθασμένα μου τα βγάζει από πάνω τα σωστά αλλά δεν τα περνάει αυτόματα και πρέπει να να τα επιλέγω εγώ κάθε φορά. Υπάρχει κάποια λύση;

2) Αθόρυβο γιατί δεν μπαίνει με τα κουμπιά αυξομείωσης ήχου; Για να το βάλω αθόρυβο πρέπει να το επιλέξω πατώντας το Power Button και δεν βολεύει. Κάποια λύση εδώ;

Ελπίζω να είμαι κατανοητός.

καλησπέρα! το κινητό το έχω μόνιμα γυρισμένο σε 2g και όταν θέλω να ενεργοποιήσω τα data πρώτα το γυρνάω σε WCDMA και μετά ενεργοποιώ τα data. παρόλα αυτά δε συνδέεται και για να έχω data πρέπει να μπω σε airplane mode και να ξαναβγω όπου τα βρίσκει κατευθείαν. καμιά ιδέα;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παιδιά μόλις αγόρασα το S3 και έχω 2 απορίες:

1) Όταν γράφω κάτι χωρίς τόνους ή λανθασμένα μου τα βγάζει από πάνω τα σωστά αλλά δεν τα περνάει αυτόματα και πρέπει να να τα επιλέγω εγώ κάθε φορά. Υπάρχει κάποια λύση;

2) Αθόρυβο γιατί δεν μπαίνει με τα κουμπιά αυξομείωσης ήχου; Για να το βάλω αθόρυβο πρέπει να το επιλέξω πατώντας το Power Button και δεν βολεύει. Κάποια λύση εδώ;

Ελπίζω να είμαι κατανοητός.

Το directory bind το έχει δοκιμάσει κανείς? Δουλεύει εντάξει?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro