GUZGUN Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Κανε και ένα battery calibration αν έχεις αλλάξει rom. Εμένα έτσι έστρωσε.. Το είχα κάνει και αυτό αλλά δεν καλυτέρεψε τίποτα. Το θέμα είναι να μην τρέχουν πολλές εφαρμογές στο background και δεν τις βλέπεις. Tα περί calibration τα βλέπω λίγο μούφα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Υπάρχει κάποια σίγουρη λύση για το mediaserver battery drain στο S3 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Υπάρχει κάποια σίγουρη λύση για το mediaserver battery drain στο S3 ; Δεν κάνει drain αν δεν υπάρχει πρόβλημα. Συνήθως είναι κάποιο προβληματικό αρχείο, ψάξε για κάποιο με μακρύ όνομα, εκεί δεν μπορεί να το διαβάσει, κολλάει και η κατανάλωση πάει στο θεό. Αν έχεις drain, βρες το αρχείο που το δημιουργεί και σβήστο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 εγώ έβαλα χθες στο doctor battery και είχα το πρωί 32% μπαταρία. Το έβαλα για φόρτιση στις 12.30 και στις 4.30 τώρα που το έβγαλα ήταν ακόμα στο 86% δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φόρτιζε τόσο αργά. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Δεν κάνει drain αν δεν υπάρχει πρόβλημα. Συνήθως είναι κάποιο προβληματικό αρχείο, ψάξε για κάποιο με μακρύ όνομα, εκεί δεν μπορεί να το διαβάσει, κολλάει και η κατανάλωση πάει στο θεό. Αν έχεις drain, βρες το αρχείο που το δημιουργεί και σβήστο. Μου κρατάει το τηλέφωνο συνεχώς awake! Δοκιμασα το rescan media root που προτειναν καποιοι και όντως σταματησε το battery drain και το τηλέφωνο ειχε deep sleep. Τι μειονέκτημα όμως έχει αυτή η εφαρμογή; Tyxerakia έψαξα για αρχείο με μακρύ όνομα αλλά δεν. Άλλωστε ολα αρχισαν να συμβαίνουν με το που αλλαξα custom Rom και δεν ξέρω τι να υποθέσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 υπαρχει καποια εφαρμογη που να μας δειχνει σε ποιες εφαρμογες εχουμε ενημερωσεις οπως fb instagram κτλ χωρις να χρειαζεται να μπουμε στην εφαρμογη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Μου κρατάει το τηλέφωνο συνεχώς awake! Δοκιμασα το rescan media root που προτειναν καποιοι και όντως σταματησε το battery drain και το τηλέφωνο ειχε deep sleep. Τι μειονέκτημα όμως έχει αυτή η εφαρμογή; Tyxerakia έψαξα για αρχείο με μακρύ όνομα αλλά δεν. Άλλωστε ολα αρχισαν να συμβαίνουν με το που αλλαξα custom Rom και δεν ξέρω τι να υποθέσω. A sorry εγώ μιλούσα για stock. Αν έβαλες custom εξαρτάται από το ποια έβαλες, αυτά είναι αναμενόμενα ειδικά σ'αυτές που δε βασίζονται στις stock. Kαλύτερα να μιλήσεις με τους δημιουργούς της rom που έβαλες... αλλά και πάλι, κάποιο corrupted αρχείο είναι. Απλά δεν το βρίσκεις. Δοκίμασε να κάνεις μια αντιγραφή από τηλέφωνο στο pc, συνήθως τέτοια αρχεία κολλάνε και εκεί. Δεν έχει μειονέκτημα το πρόγραμμα που έβαλες πάντως, εκτός από ίσως κολλήματα της gallery και αντίστοιχων προγραμμάτων που θέλουν media scan. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Παιδες γεια. Σκευτομαι να ερθω προς τα εδω μετα απο το htc one x. Το κιν που θα παρω θα το δει καποιος δικος μου γιατι εγω ειμαι μακρυα. Τι να δει? Εχω το ιμει και το s/n . Μπορω να δω κατι απο αυτα? Καμια συμβουλη? Ευχαριστω.. Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Παιδες γεια. Σκευτομαι να ερθω προς τα εδω μετα απο το htc one x. Το κιν που θα παρω θα το δει καποιος δικος μου γιατι εγω ειμαι μακρυα. Τι να δει? Εχω το ιμει και το s/n . Μπορω να δω κατι απο αυτα? Καμια συμβουλη? Ευχαριστω.. Άμα έχεις τι imei μπορείς να πάρεις στη Samsung να ρωτήσεις για ποια χώρα προορίζεται και αν καλύπτεται από Ευρωπαϊκή εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Καλησπερα! Απο εχθες και εγω στην παρεα του S3 (με δευτερο το 8810 του avatar φυσικα). Ομως δεν μπορω να βρω πως και που μπορω να απενεργοποιησω τον ηχο και την δονηση για τις ειδοποιησεις απο email- δημοσιευσεις fb-tapatalk, κτλ χωρις ομως να σταματησει και ο ηχος ειδοποιησης για τα SMS. Μαμα, τελευταιας εκδοσης ROM. Την βοηθεια σας παρακαλω... Ευχαριστω! Edited February 23, 2013 by derizio Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλησπερα! Απο εχθες και εγω στην παρεα του S3 (με δευτερο το 8810 του avatar φυσικα). Ομως δεν μπορω να βρω πως και που μπορω να απενεργοποιησω τον ηχο και την δονηση για τις ειδοποιησεις απο email- δημοσιευσεις fb-tapatalk, κτλ χωρις ομως να σταματησει και ο ηχος ειδοποιησης για τα SMS. Μαμα, τελευταιας εκδοσης ROM. Την βοηθεια σας παρακαλω... Ευχαριστω! Καλος ήρθες στην παρεα, σε καθε εφαρμογη απο αυτες που ειπες εχει επιλογες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, κοιτεξε εκει.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Σε ευχαριστω, σχεδον τα βρηκα. Πως δεν μου εκοψε καθολου.... εψαχνα στις ρυθμισεις και για αυτα! Σε ευχαριστω! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Παιδιά μόλις παρήγγειλα αυτή τη θήκη . Πιστεύω στα 8,90 είναι πολύ καλή επιλογή για αυθεντική θήκη και μ αρεσεί αρκέτα το καφέ. :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Εχει βρει κανεις θηκη σιλικονης διαφανη?απο ελληνικο μαγαζι για το s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koke_27 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το S3 μιας που η τιμή πλέον είναι προσιτή στα σκρουτζομάγαζα...Θα με συμβουλευατε να το πάρω ή όχι?αυτά με τα προβλήματα στις πλακέτες και κάποια με την οθόνη με κάνουν διστακτικό. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το S3 μιας που η τιμή πλέον είναι προσιτή στα σκρουτζομάγαζα...Θα με συμβουλευατε να το πάρω ή όχι?αυτά με τα προβλήματα στις πλακέτες και κάποια με την οθόνη με κάνουν διστακτικό. Ευχαριστώ. Λοιπον, ακου τωρα τι θα σου πω...... Παρ'το!! Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 παιδιά βάζοντας στο Kies στην αναβάθμηση του υλικολογισμικού το μοντέλο GT-I9300 και το s/n μου βγάζει PDA:LLA / PHONE:LLA / CSC:LL1 χωρίς παρένθεση με κωδικό τι σημαίνει αυτό? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 παιδιά βάζοντας στο Kies στην αναβάθμηση του υλικολογισμικού το μοντέλο GT-I9300 και το s/n μου βγάζει PDA:LLA / PHONE:LLA / CSC:LL1 χωρίς παρένθεση με κωδικό τι σημαίνει αυτό? Κι εμενα ετσι μου εκανε και πηρα στην samsung για να μου πει για ποια χώρα προορίζεται..Αν παρεις θα σου ζητησουν το IMEI.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 A sorry εγώ μιλούσα για stock. Αν έβαλες custom εξαρτάται από το ποια έβαλες, αυτά είναι αναμενόμενα ειδικά σ'αυτές που δε βασίζονται στις stock. Kαλύτερα να μιλήσεις με τους δημιουργούς της rom που έβαλες... αλλά και πάλι, κάποιο corrupted αρχείο είναι. Απλά δεν το βρίσκεις. Δοκίμασε να κάνεις μια αντιγραφή από τηλέφωνο στο pc, συνήθως τέτοια αρχεία κολλάνε και εκεί. Δεν έχει μειονέκτημα το πρόγραμμα που έβαλες πάντως, εκτός από ίσως κολλήματα της gallery και αντίστοιχων προγραμμάτων που θέλουν media scan. Ευχαριστώ πολυ Tyxerakia. Δυστυχώς όμως έχω σαλεψει από χθες με το battery drain. Χρειάζομαι και αλλη βοήθεια. Εκανα megawipe και αλλαξα Roms αλλά το πρόβλημα δεν φεύγει. Το κινητό όλο το βράδυ ήταν awake αν και σε airplane mode και με το sync off. Εξηγώ: 1) Το mediaserver αν και τρέχει αρκετες ώρες όπως φαίνεται στο battery settings είναι μονο στο 3% και δεν πρέπει τελικά να είναι το πρόβλημα. Δοκιμασα να βγαλω την sdcard και να εχω μηδέν αρχεία ηχου, βίντεο κλπ. στην internal sd αλλά και πάλι το κινητό ήταν μόνιμα awake. 2) σύμφωνα με το better battery stats, το Audioout_2 προκαλεί την ζημιά. Δοκίμασα να εγκαταστήσω μια μια τις εφαρμογές μήπως το προκαλεί κάποια , αλλά τίποτα. Παιχνίδια και βίντεο ή μουσική δεν έχω στο κινητό και εχω απενεργοποιημενα τα keytones ή ότι παράγει ήχο. 3) Το πιο παράξενο απ'ολα είναι ότι μια στις 6-7 φορές που ια κανω restart, το πρόβλημα ως δια μαγείας εξαφανίζεται και το κινητό μπαίνει σε deep sleep. Ετυχε να γίνει αυτό όταν ετρεξα το media rescan root και αυτό με αποπροσανατολισε. Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα, αλλά εχω δοκιμάσει τα πάντα που μου έρχονται στο μυαλό και εχω βρει με googling, αλλά το κινητό χάνει πολύ μπαταρία και δεν μπορώ να το χρησιμοποιησω πρακτικά χωρίς φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) Το audioout_2 είναι το process 1013 έτσι; Το έπαθα και εγώ πριν από 4 ημέρες. Δοκίμασα τα πάντα, αλλά καμία λύση δεν πέτυχε. Ξαφνικά εχθές σταμάτησε. Σε κάποιο FAQ της Intel (δεν έχω τώρα το link) που βρήκα στο XDA αναφέρει ότι αυτό το process είναι ο media server και έχει σχέση με την sd. Μερικές φορές εμφανίζεται και σαν *overflow* EDIT Το βρήκα, blog post είναι. http://software.intel.com/en-us/blogs/2012/03/30/battery-life-on-android-what-can-you-do Edited February 24, 2013 by djuan1988 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Το audioout_2 είναι το process 1013 έτσι; Το έπαθα και εγώ πριν από 4 ημέρες. Δοκίμασα τα πάντα, αλλά καμία λύση δεν πέτυχε. Ξαφνικά εχθές σταμάτησε. Σε κάποιο FAQ της Intel (δεν έχω τώρα το link) που βρήκα στο XDA αναφέρει ότι αυτό το process είναι ο media server και έχει σχέση με την sd. Μερικές φορές εμφανίζεται και σαν *overflow* EDIT Το βρήκα, blog post είναι. http://software.intel.com/en-us/blogs/2012/03/30/battery-life-on-android-what-can-you-do Το 1013 είναι, ναι. Ευχαριστώ για το άρθρο. Δοκιμασε να κάνεις ενα restart και δυστυχώς μπορεί να ξαναρχίσει η ολη ιστορία . Όπως έγραψα πιο πανω, μετά από κάποια restart φεύγει και μετά επανέρχεται. Το media server είναι στο 6% αυτή την στιγμή, έχω βγάλει την external sd card από χθες το βράδυ, το Audioout_2 συνεχίζει τα δικά του. Οπότε ίσως δεν είναι sd card αν και θα το ήλπιζα! Το έχουν πολλοί πάντως αυτό το audioout_2 bug αλλά καμία λύση δεν μου λειτουργησε. Δεν μπορώ δυστυχώς να περιμένω αν και πότε θα ξυπνήσει. Μεγάλο fail δυστυχώς του Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) Καλημερα! Μπορειτε να μου προτεινεται καποια widget καιρου που να πιανει μια γραμμη μονο και να εχει και ελληνικη γλωσσα. Το "μαμα" ειναι πολυ μεγαλο και καποια που δοκιμασα ειναι στα αγγλικα. Ευχαριστω! Edited February 24, 2013 by derizio Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Το audioout_2 είναι το process 1013 έτσι; Το έπαθα και εγώ πριν από 4 ημέρες. Δοκίμασα τα πάντα, αλλά καμία λύση δεν πέτυχε. Ξαφνικά εχθές σταμάτησε. Σε κάποιο FAQ της Intel (δεν έχω τώρα το link) που βρήκα στο XDA αναφέρει ότι αυτό το process είναι ο media server και έχει σχέση με την sd. Μερικές φορές εμφανίζεται και σαν *overflow* EDIT Το βρήκα, blog post είναι. http://software.intel.com/en-us/blogs/2012/03/30/battery-life-on-android-what-can-you-do Μήπως σου ξεκινησε το drain οταν μόλις ειχες εγκαταστησει/αναβαθμισει καποια ROM ή kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Καλημερα! Μπορειτε να μου προτεινεται καποια widget καιρου που να πιανει μια γραμμη μονο και να εχει και ελληνικη γλωσσα. Το "μαμα" ειναι πολυ μεγαλο και καποια που δοκιμασα ειναι στα αγγλικα. Ευχαριστω! GO weather EX. Σημείωσε μόνο ότι κατεβάζεις ξεχωριστά την εληνική γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Μήπως σου ξεκινησε το drain οταν μόλις ειχες εγκαταστησει/αναβαθμισει καποια ROM ή kernel; Δεν έχω κάνει τίποτα στο κινητό. Μόνο root τη στιγμή που πέρασα την 4.1.2, εδώ και πολύ καιρό δηλαδή. Δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά. Όπως σου έγραψα παραπάνω και εγώ δε βρήκα λύση, σταμάτησε απλά μόνο του. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts