Tyxerakias Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Θα παρακαλέσω να λήξει εδώ το θέμα.. το myphone δεν είναι χώρος καταγγελιών και η υπόλοιπη συζήτηση είναι εκτός θέματος. Ευχόμαστε όλοι να βρεθεί άκρη. Περαιτέρω μηνύματα θα μεταφερθούν off topic. Ευχαριστώ Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Γειά σας φίλοι ένας φίλος μου ρωτάει... Πως μεταφράζω ολόκληρη ιστοσελίδα στο galaxy. Ποιος είναι ο πιο έξυπνος και απλός τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Καλημερα και απο μενα.Οταν παιρνω μηνυμα απο τον τηλεφωνητη και παω να το σβησω πατωντας καποιο νουμερο, μου σβηνει η οθόνη. Πρεπει να μπερδευεται ο αισθητηρας εγγυτητας. Εχει συμβει σε αλλον αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Παιδια απο που μπορω να αγορασω ενα πισω εσωτερικο καπακι για το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο σε καλη τιμη αλλα εχει γρατζουνιες πολλες στην καμερα κ πρεπει να αντικαταστησω το πισω εσωτερικο καπακι μου ειπαν 40 ευρο κ λεω να το παρω να το κανω μονος μου μιας κ το κινητο δεν εχει εγγυηση λογο του οτι ειναι απο μαροκο .για να μου ερθει κ πιο φθηνα αν καποιος ειναι να κανει αγορα απο ebay ας μου πει κ εμενα να του στηλω τα χρηματα ταχυδρομικος ωστε να μου φερει κ εμενα το πισω εσωτερικο καπακι αν εχει χρονο κ διαθεση γιατι δεν εχω paypal κ δεν γνωριζω απο ebay τιποτα αν μπορει να με εξυπηρετησει καποιος ας μου στηλει π.μ ευχαροστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση.Αξίζει να γίνει η αναβάθμιση από την 4.1.1 στην 4.1.2...Έχει καμιά διαφορά είτε σε απόδοση είτε σε εμφάνιση κλπ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση.Αξίζει να γίνει η αναβάθμιση από την 4.1.1 στην 4.1.2...Έχει καμιά διαφορά είτε σε απόδοση είτε σε εμφάνιση κλπ;;; Premium Suite Upgrade for Galaxy SIII @4.1.2 https://www.youtube.com/watch?v=6aM7kQ7sCRE https://www.youtube.com/watch?v=o7SEBepku-4 + Καλύτερη μπαταρία από την 4.1.1. Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση.Αξίζει να γίνει η αναβάθμιση από την 4.1.1 στην 4.1.2...Έχει καμιά διαφορά είτε σε απόδοση είτε σε εμφάνιση κλπ;;; Οχι απλως αξιζει ,επιβαλεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Καλησπέρα παιδιά!! Σήμερα καθώς έβγαινα από το αμάξι μου έφυγε από τα χέρια το Galaxy S3 και έπεσε στα πλάγια στο πεζοδρόμιο και ράγισε το ασημένιο πλαίσιο λίγο πιο κάτω από τα volume keys :(( Έχετε ιδέα αν μπορώ να το αλλάξω αυτό?? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Καλησπέρα παιδιά!! Σήμερα καθώς έβγαινα από το αμάξι μου έφυγε από τα χέρια το Galaxy S3 και έπεσε στα πλάγια στο πεζοδρόμιο και ράγισε το ασημένιο πλαίσιο λίγο πιο κάτω από τα volume keys :(( Έχετε ιδέα αν μπορώ να το αλλάξω αυτό?? Αυτο παει μαζι με την οθονη.. Αν ειναι μικρο και δεν χτυπαει στο ματι αστο ετσι η βαλε καμια θηκη..(που επρεπε να το ειχες κανει απο την αρχη). Αλλιως 160 ευρω περιπου... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Καλησπέρα παιδιά!! Σήμερα καθώς έβγαινα από το αμάξι μου έφυγε από τα χέρια το Galaxy S3 και έπεσε στα πλάγια στο πεζοδρόμιο και ράγισε το ασημένιο πλαίσιο λίγο πιο κάτω από τα volume keys :(( Έχετε ιδέα αν μπορώ να το αλλάξω αυτό?? Όχι δε μπορείς δυστυχώς :( Πάει με όλη την οθόνη. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Δηλαδή πρέπει να αλλάξω και οθόνη?? δεν αξίζει λέτε ε? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Δηλαδή πρέπει να αλλάξω και οθόνη?? δεν αξίζει λέτε ε? Αν ειναι μικρο το κακο δεν αξίζει.. Αναλογος και την τσεπη σου.... :) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 ξερει κανεις ποσο κοστιζει η αλλαγη απο ασπρο σε μπλε?μπρος πισω καπακια.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) ξερει κανεις ποσο κοστιζει η αλλαγη απο ασπρο σε μπλε?μπρος πισω καπακια.... http://viewitem.eim.ebay.gr/Genuine-Samsung-Galaxy-S3-i9300-Pebble-Blue-Front-Glass--Battery-Cover-Replace/170982182233/item Απλα ξενχα μετα την εγγυηση.. Edited February 1, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 http://viewitem.eim.ebay.gr/Genuine-Samsung-Galaxy-S3-i9300-Pebble-Blue-Front-Glass--Battery-Cover-Replace/170982182233/item Απλα ξενχα μετα την εγγυηση.. στη samsung αν το παω ποσο θα με παρουν??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 στη samsung αν το παω ποσο θα με παρουν??? Που να ξέρουμε πόσο θα κοστίσει; Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις. Είναι ευγενικοί και γρήγοροι. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Πως μπορώ να βάλω την original rom στο κινητό? ξέρει κανένας? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Πως μπορώ να βάλω την original rom στο κινητό? ξέρει κανένας? Διαβάζοντας το επισημασμένο θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Έχω την 4.1.1 original rom στο κινητό..Μου είχε βγάλει μήνυμα ότι έχει βρει νέα έκδοση για εγκατάσταση μάλλον την 4.1.2. Ότανπήγα να το αναβαθμήσω έλεγε ότι δεν μπορεί να κάνει αναβαθμήσεις γιατί το κινητό έχει τροποποιηθεί. Βλέπω το SuperSU και το CWM στις εφαρμογές και καταλαβαίνω μάλλον οτί είναι root η συσκευή για αυτό δεν μπορώ να κάνω αναβάθμηση.. Πως μπορώ να την επαναφέρω και να κάνω κανονικά αναβαθμήσεις? Χρειάζεται να περάσω την original rom ξανα? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Έχω την 4.1.1 original rom στο κινητό..Μου είχε βγάλει μήνυμα ότι έχει βρει νέα έκδοση για εγκατάσταση μάλλον την 4.1.2. Ότανπήγα να το αναβαθμήσω έλεγε ότι δεν μπορεί να κάνει αναβαθμήσεις γιατί το κινητό έχει τροποποιηθεί. Βλέπω το SuperSU και το CWM στις εφαρμογές και καταλαβαίνω μάλλον οτί είναι root η συσκευή για αυτό δεν μπορώ να κάνω αναβάθμηση.. Πως μπορώ να την επαναφέρω και να κάνω κανονικά αναβαθμήσεις? Χρειάζεται να περάσω την original rom ξανα? Μπορεις να περασεις μια official 4.1.2 με odin και μετα θα εισαι εντελώς stock και οχι root.. Edited February 1, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan30gr Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Καλησπερα παιδια,θα ηθελα να μαθω με πιον τροπο εμφανιζεται στην 4.1.2 οταν εισαγεις τα ακουστικα αυτοματα το νεο υπομενου για τα τραγουδια?Υπαρχει καποια ρυθμιση που θελει χειροκινητα για να το ενεργοποιησω?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Καλησπερα παιδια,θα ηθελα να μαθω με πιον τροπο εμφανιζεται στην 4.1.2 οταν εισαγεις τα ακουστικα αυτοματα το νεο υπομενου για τα τραγουδια?Υπαρχει καποια ρυθμιση που θελει χειροκινητα για να το ενεργοποιησω?ευχαριστω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4501047#post4501047 Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 4.1.2 ΟΤΑ όταν πατάω να κάνω εγράφη απο ράδιο μου λέει η εφαρμογή ράδιο διακόπηκε άλλα συνεχίζει να ακούγεται το ράδιο χωρίς όμως να γράφει έχει κάνεις ίδιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 εμένα μου το κάνει κανονικά... αλλά έχω παρατηρήσει και εγώ σχετικά συχνά κρασαρίσματα σε εφαρμογές (συνήθως στο fb όταν πατάω 2-3 κουμπιά σερί) με την 4.1.2. Παίζει να φταίει η έλλειψη ram? Έχω το tw , λέτε να δοκιμάσω κανά άλλο launcher? επίσης, ξαναρωτάω μπας και ξέρει κανένας, την sd που την έκανα exfat δεν με αφήνει να γράψω κάτι πάνω άπό 4gb όσο την έχω στο κινητό, πρέπει να την βγάλω και να την βάλω στο pc όπου και μου επιτρέπει κανονικά. Είναι φυσιολογικό αυτό? Μπορεί να παρακαμφθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 κολλητος μου χθες χωρις να καταλαβω πηρε το κινητο και απο developer options μου ενεργοποιησε το show screen updates... παραλιγο να μεινω στην καρεκλα που καθομουν και το μυαλο μου κατευθειαν αρχισε να δουλευει στο κοκκινο σκεφτομενος τη διαδικασια να περασω official rom πριν καει η οθονη και τη διαδικασια για να το στειλω στο service σε κατασταση μινι πανικου :lol::lol::lol: καντε το σε φιλο σας να ριξετε απειρο γελιο :p:p:p επισης απορια που εχω ειναι αν το πηγαινα σε κανα μουλτιραμα/γερμανο/πλαισιο ετσι λετε να επερναν χαμπαρι τι ειναι ή θα το στελναν στο εξωτερικο για σερβις ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts