Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα παρακαλέσω να λήξει εδώ το θέμα.. το myphone δεν είναι χώρος καταγγελιών και η υπόλοιπη συζήτηση είναι εκτός θέματος. Ευχόμαστε όλοι να βρεθεί άκρη. Περαιτέρω μηνύματα θα μεταφερθούν off topic.

Ευχαριστώ

- Alex

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γειά σας φίλοι ένας φίλος μου ρωτάει...

Πως μεταφράζω ολόκληρη ιστοσελίδα στο galaxy. Ποιος είναι ο πιο έξυπνος και απλός τρόπος?

Καλημερα και απο μενα.Οταν παιρνω μηνυμα απο τον τηλεφωνητη και παω να το σβησω πατωντας καποιο νουμερο, μου σβηνει η οθόνη. Πρεπει να μπερδευεται ο αισθητηρας εγγυτητας. Εχει συμβει σε αλλον αυτο?

Παιδια απο που μπορω να αγορασω ενα πισω εσωτερικο καπακι για το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο σε καλη τιμη αλλα εχει γρατζουνιες πολλες στην καμερα κ πρεπει να αντικαταστησω το πισω εσωτερικο καπακι μου ειπαν 40 ευρο κ λεω να το παρω να το κανω μονος μου μιας κ το κινητο δεν εχει εγγυηση λογο του οτι ειναι απο μαροκο .για να μου ερθει κ πιο φθηνα
αν καποιος ειναι να κανει αγορα απο ebay ας μου πει κ εμενα να του στηλω τα χρηματα ταχυδρομικος ωστε να μου φερει κ εμενα το πισω εσωτερικο καπακι αν εχει χρονο κ διαθεση γιατι δεν εχω paypal κ δεν γνωριζω απο ebay τιποτα αν μπορει να με εξυπηρετησει καποιος ας μου στηλει π.μ ευχαροστω πολυ!

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση.Αξίζει να γίνει η αναβάθμιση από την 4.1.1 στην 4.1.2...Έχει καμιά διαφορά είτε σε απόδοση είτε σε εμφάνιση κλπ;;;

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση.Αξίζει να γίνει η αναβάθμιση από την 4.1.1 στην 4.1.2...Έχει καμιά διαφορά είτε σε απόδοση είτε σε εμφάνιση κλπ;;;

Premium Suite Upgrade for Galaxy SIII @4.1.2

https://www.youtube.com/watch?v=6aM7kQ7sCRE

https://www.youtube.com/watch?v=o7SEBepku-4

+ Καλύτερη μπαταρία από την 4.1.1.

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

Οχι απλως αξιζει ,επιβαλεται!!!

Καλησπέρα παιδιά!! Σήμερα καθώς έβγαινα από το αμάξι μου έφυγε από τα χέρια το Galaxy S3 και έπεσε στα πλάγια στο πεζοδρόμιο και ράγισε το ασημένιο πλαίσιο λίγο πιο κάτω από τα volume keys :(( Έχετε ιδέα αν μπορώ να το αλλάξω αυτό??
1+ Never Settle

Καλησπέρα παιδιά!! Σήμερα καθώς έβγαινα από το αμάξι μου έφυγε από τα χέρια το Galaxy S3 και έπεσε στα πλάγια στο πεζοδρόμιο και ράγισε το ασημένιο πλαίσιο λίγο πιο κάτω από τα volume keys :(( Έχετε ιδέα αν μπορώ να το αλλάξω αυτό??

Αυτο παει μαζι με την οθονη.. Αν ειναι μικρο και δεν χτυπαει στο ματι αστο ετσι η βαλε καμια θηκη..(που επρεπε να το ειχες κανει απο την αρχη).

Αλλιως 160 ευρω περιπου...

Όχι δε μπορείς δυστυχώς :( Πάει με όλη την οθόνη.

- Alex

Δηλαδή πρέπει να αλλάξω και οθόνη?? δεν αξίζει λέτε ε?

Αν ειναι μικρο το κακο δεν αξίζει..

Αναλογος και την τσεπη σου.... :)

ξερει κανεις ποσο κοστιζει η αλλαγη απο ασπρο σε μπλε?μπρος πισω καπακια....

IPhone 15 Pro 

ξερει κανεις ποσο κοστιζει η αλλαγη απο ασπρο σε μπλε?μπρος πισω καπακια....

http://viewitem.eim.ebay.gr/Genuine-Samsung-Galaxy-S3-i9300-Pebble-Blue-Front-Glass--Battery-Cover-Replace/170982182233/item

Απλα ξενχα μετα την εγγυηση..

Edited by motomoto00

στη samsung αν το παω ποσο θα με παρουν???

IPhone 15 Pro 

στη samsung αν το παω ποσο θα με παρουν???

Που να ξέρουμε πόσο θα κοστίσει;

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις. Είναι ευγενικοί και γρήγοροι.

مفاجأة

Πως μπορώ να βάλω την original rom στο κινητό? ξέρει κανένας?

Διαβάζοντας το επισημασμένο θέμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584

Έχω την 4.1.1 original rom στο κινητό..Μου είχε βγάλει μήνυμα ότι έχει βρει νέα έκδοση για εγκατάσταση μάλλον την 4.1.2. Ότανπήγα να το αναβαθμήσω έλεγε ότι δεν μπορεί να κάνει αναβαθμήσεις γιατί το κινητό έχει τροποποιηθεί. Βλέπω το SuperSU και το CWM στις εφαρμογές και καταλαβαίνω μάλλον οτί είναι root η συσκευή για αυτό δεν μπορώ να κάνω αναβάθμηση.. Πως μπορώ να την επαναφέρω και να κάνω κανονικά αναβαθμήσεις? Χρειάζεται να περάσω την original rom ξανα?
1+ Never Settle

Έχω την 4.1.1 original rom στο κινητό..Μου είχε βγάλει μήνυμα ότι έχει βρει νέα έκδοση για εγκατάσταση μάλλον την 4.1.2. Ότανπήγα να το αναβαθμήσω έλεγε ότι δεν μπορεί να κάνει αναβαθμήσεις γιατί το κινητό έχει τροποποιηθεί. Βλέπω το SuperSU και το CWM στις εφαρμογές και καταλαβαίνω μάλλον οτί είναι root η συσκευή για αυτό δεν μπορώ να κάνω αναβάθμηση.. Πως μπορώ να την επαναφέρω και να κάνω κανονικά αναβαθμήσεις? Χρειάζεται να περάσω την original rom ξανα?

Μπορεις να περασεις μια official 4.1.2 με odin και μετα θα εισαι εντελώς stock και οχι root..

Edited by motomoto00

Καλησπερα παιδια,θα ηθελα να μαθω με πιον τροπο εμφανιζεται στην 4.1.2 οταν εισαγεις τα ακουστικα αυτοματα το νεο υπομενου για τα τραγουδια?Υπαρχει καποια ρυθμιση που θελει χειροκινητα για να το ενεργοποιησω?ευχαριστω.

Καλησπερα παιδια,θα ηθελα να μαθω με πιον τροπο εμφανιζεται στην 4.1.2 οταν εισαγεις τα ακουστικα αυτοματα το νεο υπομενου για τα τραγουδια?Υπαρχει καποια ρυθμιση που θελει χειροκινητα για να το ενεργοποιησω?ευχαριστω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4501047#post4501047

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 4.1.2 ΟΤΑ όταν πατάω να κάνω εγράφη απο ράδιο μου λέει η εφαρμογή ράδιο διακόπηκε άλλα συνεχίζει να ακούγεται το ράδιο χωρίς όμως να γράφει

έχει κάνεις ίδιο θέμα?

εμένα μου το κάνει κανονικά...

αλλά έχω παρατηρήσει και εγώ σχετικά συχνά κρασαρίσματα σε εφαρμογές (συνήθως στο fb όταν πατάω 2-3 κουμπιά σερί) με την 4.1.2. Παίζει να φταίει η έλλειψη ram? Έχω το tw , λέτε να δοκιμάσω κανά άλλο launcher?

επίσης, ξαναρωτάω μπας και ξέρει κανένας, την sd που την έκανα exfat δεν με αφήνει να γράψω κάτι πάνω άπό 4gb όσο την έχω στο κινητό, πρέπει να την βγάλω και να την βάλω στο pc όπου και μου επιτρέπει κανονικά. Είναι φυσιολογικό αυτό? Μπορεί να παρακαμφθεί?

κολλητος μου χθες χωρις να καταλαβω πηρε το κινητο και απο developer options μου ενεργοποιησε το show screen updates... παραλιγο να μεινω στην καρεκλα που καθομουν και το μυαλο μου κατευθειαν αρχισε να δουλευει στο κοκκινο σκεφτομενος τη διαδικασια να περασω official rom πριν καει η οθονη και τη διαδικασια για να το στειλω στο service σε κατασταση μινι πανικου :lol::lol::lol: καντε το σε φιλο σας να ριξετε απειρο γελιο :p:p:p

επισης απορια που εχω ειναι αν το πηγαινα σε κανα μουλτιραμα/γερμανο/πλαισιο ετσι λετε να επερναν χαμπαρι τι ειναι ή θα το στελναν στο εξωτερικο για σερβις ? :p