GUZGUN Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Βάζεις απλά την στοκ με Odin ok. για λεπτομέρειες θα ψάξω. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 ok. για λεπτομέρειες θα ψάξω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλημέρα και καλή χρονιά. Αγόρασα ένα usb otg και βλέπω κανονικά φλασάκια αλλά μόνο αν είναι σε FAT32. Όσα είναι σε NTFS δεν τα διαβάζει. Βγάζει μήνυμα: " ο χώρος είναι κενός - εκκαθάριση δεδομένων;" Υπάρχει τρόπος να βλέπει και τα NTFS ή πρέπει να συμβιβαστούμε μόνο με τα FAT32; Σκληρό δίσκο άραγε διαβάζει; Αν ξέρει κανείς! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Από όσο ξέρω μόνο ntfs δεν μπορούν να διαβάσουν. Σκληρό δίσκο που έχω δοκιμάσει, αν είναι fat32 τον διάβαζει αρκεί να έχει εξωτερική τροφοδοσία ο σκληρός. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλημέρα και καλή χρονιά. Αγόρασα ένα usb otg και βλέπω κανονικά φλασάκια αλλά μόνο αν είναι σε FAT32. Όσα είναι σε NTFS δεν τα διαβάζει. Βγάζει μήνυμα: " ο χώρος είναι κενός - εκκαθάριση δεδομένων;" Υπάρχει τρόπος να βλέπει και τα NTFS ή πρέπει να συμβιβαστούμε μόνο με τα FAT32; Σκληρό δίσκο άραγε διαβάζει; Αν ξέρει κανείς! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter Θέλει ρουτ όμως. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter Θέλει ρουτ όμως. Τελικά, όντως, με root, paragon NTFS+... και εξωτερική τροφοδοσία στον σκληρο μου διάβασε ton σκληρο δίσκο 600MB κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Το mls destinator η έκδοση για android τρέχει στο κινητό μας? Το mls παιζει κανονικα.το θεμα ειναι ποια εκδοση θα αγορασεις. Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Τελικά, όντως, με root, paragon NTFS+... και εξωτερική τροφοδοσία στον σκληρο μου διάβασε ton σκληρο δίσκο 600MB κανονικότατα. εξωτερική τροφοδοσία πως έδωσες; Είναι δίσκος που έχει δική του τροφοδοσία ή με κάποιο (και ποιό) usb καλώδιο Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Υπάρχει μόνο μια εφαρμογή που δεν χρειάζεται root και διαβάζει και Ntfs μόνο όμως αρχεία εικόνας και ήχου νομίζω.. Το δικό μου διάβασε και δίσκο 2Τ με αυτην την εφαρμογή με εξωτερική τροφοδοσία όμως αναγκαστικά εκτός του otg. Δυστυχώς τα αρχεία είναι λίγο "χύμα" και δεν τα χωρίζει σε φακέλους απ'όσο θυμάμαι. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homeysoft.nexususb.viewer&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dnexus+photo+viewer+google+play Η εφαρμογή λέγεται nexus photo viewer. Edited January 4, 2013 by annie_ Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolakiss7 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 να ρωτησώ κατι ακόμα.τα αρχεία των εφαρμογων μου γινονταί εγκατάσταση όλα στο τηλεφώνο.γινεταί να τα μεταφέρω στην καρτά μνημής(και τα οbb files που πρεπεί να μπουν στον φακέλο android μπορουν και αυτά να μεταφερθούν?το τηλ είναι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 να ρωτησώ κατι ακόμα.τα αρχεία των εφαρμογων μου γινονταί εγκατάσταση όλα στο τηλεφώνο.γινεταί να τα μεταφέρω στην καρτά μνημής(και τα οbb files που πρεπεί να μπουν στον φακέλο android μπορουν και αυτά να μεταφερθούν?το τηλ είναι root Διάβασε το επισημασμένο θέμα των συχνών ερωτήσεων. Όλα τα σχετικά μηνύματα αφαιρέθηκαν, όπως έχουμε προειδοποιήσει δεκάδες φορές. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrix64 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) ....... Στην παρένθεση λοιπόν είναι τα 3 γράμματα του product code του κινητού, από τα οποία μπορούμε να προσδιορίσουμε τη χώρα προέλευσης. Η λίστα των χωρών είναι στο θέμα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ). To δικό μου π.χ. είναι Αγγλικό (ΒΤU). Τα ελληνικά unbranded εκεί θα γράφουν EUR... κ.ο.κ. Στο δικό μου S/N γράφει στον κωδικό για την χώρα προέλευσης (BGL) και στην σχετική λίστα που βρίσκουμε την χώρα δίπλα στ BGL γράφει unnown ξέρει κανείς για ποιά χώρα είναι ??? Edited January 5, 2013 by Tyxerakias Aφαίρεση παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) Στο δικό μου S/N γράφει στον κωδικό για την χώρα προέλευσης (BGL) και στην σχετική λίστα που βρίσκουμε την χώρα δίπλα στ BGL γράφει unnown ξέρει κανείς για ποιά χώρα είναι ??? Tελικά είναι Βουλγαρία. Edited January 5, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Tελικά είναι Βουλγαρία. Για ένα λεπτό με πρόλαβες :) Προσθέστε το στη λίστα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 καλησπέρες μπόλικες.. 1) ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για backup μηνυμάτων, ημερολογίου και επαφών? κάποια που να είναι δοκιμασμένη και στο restore της.. γιατί εγώ δοκίμασα το ''super backup'' που είχε καλές κριτικές από κάτω αλλά μου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα μετά λόγω του ότι έχω τις επαφές μου στα ελληνικά.. και κάτι ακόμα... 2) συγχώνευσα μια-μια τις επαφές του κινητού με τις αντίστοιχες του gmail.. Πως κάνω συγχρονισμό ώστε να κρατηθούν οι ρυθμίσεις που έκανα στο κινητό? καμιά ιδέα κανείς μπας και το φτιάξω σήμερα που έχω λίγο χρόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 καμιά ιδέα κανείς μπας και το φτιάξω σήμερα που έχω λίγο χρόνο? Διάβασες εδώ ?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 η 421 λλα αγγλιας δεν εχει ελλ πληκτρολογιο οσοι το θελουν να μην τη βαλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Διάβασες εδώ ?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171 βεβαίως και το διάβασα :) αλλά όταν κάνει το backup το super backup και μετά πάω να το ανοίξω για να δω αν έγινε σωστά μου τα βγάζει όλα με περίεργους χαρακτήρες και γι' αυτό ρώτησα αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει και έχει κάνει restore μετά για να μου πει αν του βγαίνουν οι επαφές του οκ όντας γραμμένες με ελληνικούς χαρακτήρες.. σε ευχαριστώ πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 η 421 λλα αγγλιας δεν εχει ελλ πληκτρολογιο οσοι το θελουν να μην τη βαλουν Φυσικά και έχει. Απλά πρέπει μπεις στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου - γλώσσες εισαγωγής και να κατεβάσεις τα ελληνικά χειροκίνητα. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσουμε το whatsapp στο MultiWindow? καλή χρονιά σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσουμε το whatsapp στο MultiWindow? καλή χρονιά σε όλους Γινε root και δοκίμασε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1996050 ή αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995697 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Γεια σας παιδια. Θα δωσω το xperia s μου και τη δευτερα θα εχω το s3. Λοιπον θελω να ρωτησω. Ποια ειναι η καλυτερη στοκ ρομ; Τις περναω μεσω odin; (αν υπαρχει οδηγος,καλοδεχουμενος ) Για ροοτ ειδα εναν οδηγο εδω στο φορουμ. Να ακολουθησω τον κλασικο τροπο με οντιν ή με την εφαρμογη που αναφερει εξαιτιας της "τρυπας" ; ευχαριστω :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Έχω προσέξει ότι και το S2 και το S3 που έχω τώρα όταν δεν τα κάνω restart για αρκετές μέρες αυξάνεται η κατανάλωση μπαταρίας.Δεν μπορούν να το φτιάξουν αυτό? Η καταναλώσεις είναι από το λειτουργικό! Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Και τι ενοχλει ενα restart αραια και που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Και τι ενοχλει ενα restart αραια και που; Δεν με ενοχλεί απλά λέω γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρουν το πρόβλημα! Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Δεν θυμαμαι να ειχα ποτε smartphone ανεξαρτητως μαρκας και λειτουργικου συστηματος που να μην χρειαζοταν εστω αραια και που ενα restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts