StratosGR Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει 1) Τι θα γίνει αν φορτίσω το τηλ. με άλλο φορτιστή που έχει input: 50-60Hz, 0.15A output: 5V, 0.7A ; 2) Αν μείνει συνδεδεμένο για ώρες με τον φορτιστή στην πρίζα υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η μπαταρία; Ευχαριστώ. Αφού απάντησε οι Μιχάλης το δεύτερο, μένει το πρώτο :cool: Κανένα πρόβλημα, απλά θα φορτίσει πιο αργά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ας αρχίσω και εγώ σιγά σιγά τις ερωτήσεις ως υποψήφιος αγοραστής! -Ας πούμε ότι τελιώνω με το κινητό, το έχω σετάρει, έχω περάσει ό,τι ήταν να περάσω από εφαρμογές, multimedia, επαφές και το τηλέφωνο πλέον είναι έτοιμο. Υπάρχει κάτι ώστε να μπορώ να το ξαναφέρω στην ίδια κατάσταση αν χρειαστεί να κάνω factory reset; Κάτι σαν το image δηλαδή που κάνουμε στο PC. Ρωτάω γιατί διαβάζω για κάποιους που χρειάζονται περίπου μία ώρα να ξαναστήσουν το κινητό από το μηδέν και ο χρόνος μου φαίνεται ελάχιστος. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ας αρχίσω και εγώ σιγά σιγά τις ερωτήσεις ως υποψήφιος αγοραστής! -Ας πούμε ότι τελιώνω με το κινητό, το έχω σετάρει, έχω περάσει ό,τι ήταν να περάσω από εφαρμογές, multimedia, επαφές και το τηλέφωνο πλέον είναι έτοιμο. Υπάρχει κάτι ώστε να μπορώ να το ξαναφέρω στην ίδια κατάσταση αν χρειαστεί να κάνω factory reset; Κάτι σαν το image δηλαδή που κάνουμε στο PC. Ρωτάω γιατί διαβάζω για κάποιους που χρειάζονται περίπου μία ώρα να ξαναστήσουν το κινητό από το μηδέν και ο χρόνος μου φαίνεται ελάχιστος. Ευχαριστώ! Ναι , υπαρχει. Nandroid backup λεγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος κάποιο τρόπο-εφαρμογή για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος κάποιο τρόπο-εφαρμογή για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας?? Διάβασε μερικά χρήσιμα πραγματα .http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22865 http://antonis-news.blogspot.gr/2011/01/blog-post.html http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4004804#post4004804 Τα link υπάρχουν στην ''Βίβλος 2'' του elthis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Συνηθως οι εφαρμογες που υποσχονται μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας ειναι μουφα κ μονο περισσοτερη καταναλωση επιτυγχανουν λογω οτι ειναι συνεχεια ανοιχτες κ καθιστωνται ενεργοβορες..Η μονη λυση κατ εμε προσωπικα ειναι το root κ περασμα μιας ρομ της αρεσκειας σου που εχει ενσωματωμενη βελτιωση διαρκεια μπαταριας... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Το πήρααααααααααααααα :) Καλώς σας βρήκα ;) Είμαι με Go Launcher, έχει να προτείνει κάποιος κάτι καλύτερο? Edited November 30, 2012 by QQTilt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Το πήρααααααααααααααα :) Καλώς σας βρήκα ;) Είμαι με Go Launcher, έχει να προτείνει κάποιος κάτι καλύτερο? Καλώς ήρθες, είχα Go launcher αλλά τον έβρισκα πολύ βαρύ χωρίς λόγο. Δοκίμασα apex launcher και nova. Τελικά κατέληξα στον nova (τον πέτυχα και σε προσφορά με 0.25!!) και είναι πάρα πολύ καλός. Τον έβαλα και στο Nexus 7 (τον είχα και στο S2). Παίζει απροβλημάτιστα. Έχει τα κλασικά καλούδια - gestures - folders - ομάδες - κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ρε παιδιά συγγνώμη που το γράφω εδω, αλλά δεν ήξερα αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα. Σε μερικές μέρες θα πάω στην Αγγλία (Λονδίνο) και θα κάτσω περίπου 1μιση μήνα. Σκέφτηκα πως επειδή είναι αρκετός καιρός και λογικά το roaming είναι πανάκριβο μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο των δικών μας whats up. Καρτοκινητές δηλαδή οχι συνδέσεις. Να εχω εναν αριθμό disposable για οσο καιρό είμαι εκει Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Καλησπερα και καλο μηνα. Το s3 πολλες φορες μου κανει το εξης.Δεν μου χτυπαει ο ηχος στις κλησεις.Αλλοτε μονο δοναει και αλλοτε δεν κανει τιποτα.Φαινεται η κληση στην οθονη αλλα αν δεν την κοιτας δεν την βλεπεις.Δεν το κανει συνεχεια αλλα οποτε γουσταρει. Για παραδειγμα δεχομαι κληση απ το Χ ατομο δεν χτυπαει τελοσπαντων το σηκωνω του μιλαω και μετα που του λεω να ξαναπαρει χτυπαει κανονικα. Ξερετε τι φταιει;Γιατι εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα αφου εχω χασει κλησεις αρκετες φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ρε παιδιά συγγνώμη που το γράφω εδω, αλλά δεν ήξερα αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα. Σε μερικές μέρες θα πάω στην Αγγλία (Λονδίνο) και θα κάτσω περίπου 1μιση μήνα. Σκέφτηκα πως επειδή είναι αρκετός καιρός και λογικά το roaming είναι πανάκριβο μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο των δικών μας whats up. Καρτοκινητές δηλαδή οχι συνδέσεις. Να εχω εναν αριθμό disposable για οσο καιρό είμαι εκει Ναι υπαρχει. Θα ζητησεις ενα Pay Αs Υou Go αριθμο (χρειαζεσαι ταυτοτητα η διαβατηριο για να ενεργοποιηθει) και για μοναδες ζητας να στο κανουν top up το ποσο που θες να ριξεις μεσα. Αυτα για τηλεφωνο. Για data δεν ξερω, δεν ειχα ποτε εκει, αλλα γενικοτερα παιζουν απειρα free hotspots οποτε λογικα την δουλεια σου θα την κανεις. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ρε παιδιά συγγνώμη που το γράφω εδω, αλλά δεν ήξερα αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα. Σε μερικές μέρες θα πάω στην Αγγλία (Λονδίνο) και θα κάτσω περίπου 1μιση μήνα. Σκέφτηκα πως επειδή είναι αρκετός καιρός και λογικά το roaming είναι πανάκριβο μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο των δικών μας whats up. Καρτοκινητές δηλαδή οχι συνδέσεις. Να εχω εναν αριθμό disposable για οσο καιρό είμαι εκει Φυσικά υπάρχει, και αυτό πρέπει να κάνεις. Επίσης δε χρειάζεσαι καμία ταυτότητα. Επειδή είναι τελείως off topic σ'αυτό το θέμα, αν θέλεις παραπάνω πληροφορίες στείλε μου pm. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 καλησπέρα σε όλους!! βλέπω ότι στην κατανάλωση mb μου καταναλώνει το google+ το οποίο δεν το χρησιμοποιώ ποτέ και έχω απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις του τις ενημερώσεις! υπάρχει τρόπος να το ξηλώσω από το s3? (δεν είμαι root).. επίσης κάτι ακόμη.. ο εντοπισμός της συσκευής σε περίπτωση κλοπής κλπ μέσω του samsung dive γίνεται ανεξαρτήτως του αν είναι ανοιχτό το gps στη συσκευή.. έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 καλησπέρα σε όλους!! βλέπω ότι στην κατανάλωση mb μου καταναλώνει το google+ το οποίο δεν το χρησιμοποιώ ποτέ και έχω απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις του τις ενημερώσεις! υπάρχει τρόπος να το ξηλώσω από το s3? (δεν είμαι root).. επίσης κάτι ακόμη.. ο εντοπισμός της συσκευής σε περίπτωση κλοπής κλπ μέσω του samsung dive γίνεται ανεξαρτήτως του αν είναι ανοιχτό το gps στη συσκευή.. έτσι? Nα το ξηλώσεις αν δεν είσαι root δε γίνεται. Μπορείς να το κάνεις hide αν θες για να μη φαίνεται. Όσο για το dive, αν ζητήσεις εντοπισμό θα ανοίξει το gps μόνο του. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Nα το ξηλώσεις αν δεν είσαι root δε γίνεται. Μπορείς να το κάνεις hide αν θες για να μη φαίνεται. Όσο για το dive, αν ζητήσεις εντοπισμό θα ανοίξει το gps μόνο του. δε με νοιάζει το αν θα φαίνεται.. με νοιάζει μόνο να μη μου τρώει mb!! τέλεια για το dive.. σε ευχαριστώ.. απλά να ξέρω ώστε να το ανοίγω μόνο όταν χρειάζεται ώστε να μην μου τρώει μπαταρία γενικότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 καλησπέρα σε όλους!! βλέπω ότι στην κατανάλωση mb μου καταναλώνει το google+ το οποίο δεν το χρησιμοποιώ ποτέ και έχω απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις του τις ενημερώσεις! υπάρχει τρόπος να το ξηλώσω από το s3? (δεν είμαι root).. επίσης κάτι ακόμη.. ο εντοπισμός της συσκευής σε περίπτωση κλοπής κλπ μέσω του samsung dive γίνεται ανεξαρτήτως του αν είναι ανοιχτό το gps στη συσκευή.. έτσι? disable να κάνεις από τα settings... Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Γεια σε όλους.Τι συμβαίνει όταν μια εφαρμογή είναι εγκατεστημένη αλλά δεν υπάρχει πουθενά στις οθόνες για να την "τρέξω?" Στις εγκατεστημένες εφαρμογές υπάρχει την έβγαλα την ξαναέβαλα αλλά τίποτα...Για το Earth HD πρόκειται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Προκειται προφανως για "ζωντανη ταπετσαρια" γι αυτο δεν την βρισκεις..Στην αρχικη οθονη παρατεταμενο πατημα-ορισμος φοντου για-αρχικη οθονη κ οθονη κλειδωματος κ το βρισκεις κ το επιλεγεις... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Προκειται προφανως για "ζωντανη ταπετσαρια" γι αυτο δεν την βρισκεις..Στην αρχικη οθονη παρατεταμενο πατημα-ορισμος φοντου για-αρχικη οθονη κ οθονη κλειδωματος κ το βρισκεις κ το επιλεγεις... Oπως τα είπες είναι.Παιδευόμουν 1 ώρα.Να σαι καλά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ερώτηση: Αν μεταφέρω την μουσική μου από το PC κατευθείαν στο s3 μεσω USB (οχι Kies) θα αναγνωρίσει χωρίς πρόβλημα τους ελληνικούς χαρακτήρες ο Music player της συσκευής: Η θα τα εμφανίζει αλαμπουρνέζικα, όπως στο symbian αν δε τα συγχρονίσεις με το ovisuite. Φαντάζομαι μεσω Kies δε θα υπάρχει θέμα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Μια ερώτηση. Μπορούμε να φροντίζουμε το τηλέφωνο και όταν τελειώνει να συνεχίσουμε να το έχουμε στην μπριζα; Σταματάει η φόρτιση ή το επηρεάζει και έτσι χαλάει η μπαταρία; Δηλαδη αν το βάλω βράδυ και τελειώσει και το βγάλω το πρωι. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ερώτηση: Αν μεταφέρω την μουσική μου από το PC κατευθείαν στο s3 μεσω USB (οχι Kies) θα αναγνωρίσει χωρίς πρόβλημα τους ελληνικούς χαρακτήρες ο Music player της συσκευής: Η θα τα εμφανίζει αλαμπουρνέζικα, όπως στο symbian αν δε τα συγχρονίσεις με το ovisuite. Φαντάζομαι μεσω Kies δε θα υπάρχει θέμα. Ο music player αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες, δεν θα έχεις πρόβλημα. Προσπάθησε να αποφεύγεις κατά το δυνατό την χρήση του kies, είναι απαράδεκτο πρόγραμμα. Μια ερώτηση. Μπορούμε να φροντίζουμε το τηλέφωνο και όταν τελειώνει να συνεχίσουμε να το έχουμε στην μπριζα; Σταματάει η φόρτιση ή το επηρεάζει και έτσι χαλάει η μπαταρία; Δηλαδη αν το βάλω βράδυ και τελειώσει και το βγάλω το πρωι. Σταματάει η φόρτιση από μόνη της, μην σε απασχολεί αυτό. Και εγώ το φορτίζω πάντα το βράδυ ενώ κοιμάμαι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Είναι μια απορία που την είχα από το s2. Η Samsung έχει πολύ καλό email client αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να το σετάρω έτσι ώστε όταν έρχεται ένα email να εμφανίζεται κατευθείαν στο τηλέφωνο. Από τα settings και στο synch frequency το πιο σύντομο είναι στα 5 λεπτά. Δεν έχει επιλογή για πιο σύντομα. Έτσι πάντα χρησιμοποιουσα το Gmail client γιατί με το που έρχεται; ι ένα email μου εμφανίζεται κατευθείαν. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω έτσι ώστε το check frequency του email client της Sammy να είναι 'instant'? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Παιδια την βοηθεια σας..Γυρισα απο Omega σε custom με Odin κ τωρα το τηλ δεν εκκινει..Μενει κολλημενο αρκετη ωρα στο λογοτυπο της Samsung...Τι μπορω να κανω?:cry: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Παιδια την βοηθεια σας..Γυρισα απο Omega σε custom με Odin κ τωρα το τηλ δεν εκκινει..Μενει κολλημενο αρκετη ωρα στο λογοτυπο της Samsung...Τι μπορω να κανω?:cry: Δεν μπορείς να μπεις σε download mode να φλασαρεις απο odin καποια stock rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts