lympero Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 με το πλαισιο φανταζομαι δεν θα εχεις προβλημα. μου εχουν αλλαξει μια καμερα, ενα μοντεμ 2 φορες με καινουργια. Τελικα μου το αλλαξαν αν και κοντεψα να παθω ενα εγκεφαλικο. Κανεις δεν εβλεπε αυτο που του ελεγα. Ολα αυτα μεσω τηλεφωνου... Αυριο περιμενω το καινουργιο. Ελπιζω να ειναι ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καλώς ηρθα στην παρέα σας! Με αυτό το εκπληκτικό κινητό! Well done Sammy! Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Τελικα μου το αλλαξαν αν και κοντεψα να παθω ενα εγκεφαλικο. Κανεις δεν εβλεπε αυτο που του ελεγα. Ολα αυτα μεσω τηλεφωνου... Αυριο περιμενω το καινουργιο. Ελπιζω να ειναι ολα καλα. ωραια φιλε μου ενημερωσε οταν με το καλο ερθει αν ειναι οκ. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 παντως αν βγαλεις μια φωτο μαυρη και πας και το δεις σε σκοταδι θα δεις αν εχει η οθονη σημαδια.... απλα το διαβαζα και βλεπω αρκετουσ χρηστες που εχουν το ιδιο προβλημα .... και πηγαν και τους το αλλαξαν τωρα το θεμα το αλλαξαν και ? το αλλο δεν θα εχει η θα εχει ποιο λιγα σημαδια :P Έχει συζητηθεί αρκετές φορές... Αν η οθόνη σου έχει ορατά σημάδια πήγαινε να την αλλάξεις αφού έχεις DOA. Δεν πρέπει να έχει σημάδια. Μπορεί να παρουσιάζεται στις AMOLED όπως λένε, αλλά δεν είναι γενικό πρόβλημά τους. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Το έχω ρωτήσει ήδη δύο φορές και δεν μου έχει απαντήσει κανείς..... Ξέρει κάποιος εδώ μέσα ποιά είναι η σωστή ανάλυση ταπετσαρίας για το Siii ; Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Το έχω ρωτήσει ήδη δύο φορές και δεν μου έχει απαντήσει κανείς..... Ξέρει κάποιος εδώ μέσα ποιά είναι η σωστή ανάλυση ταπετσαρίας για το Siii ; 720 × 1280 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 720 × 1280 Και γιατί όταν ψάχνω στο internet μου βγάζει 1440x1280 ως ανάλυση για wallpaper για το siii ; Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Τελικα μου το αλλαξαν αν και κοντεψα να παθω ενα εγκεφαλικο. Κανεις δεν εβλεπε αυτο που του ελεγα. Ολα αυτα μεσω τηλεφωνου... Αυριο περιμενω το καινουργιο. Ελπιζω να ειναι ολα καλα. oλα καλα τοτε, να το χαιρεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Το έχω ρωτήσει ήδη δύο φορές και δεν μου έχει απαντήσει κανείς..... Ξέρει κάποιος εδώ μέσα ποιά είναι η σωστή ανάλυση ταπετσαρίας για το Siii ; Εμένα πάντως το zedge σαν scrollable wallpaper μου τα κατεβάζει 1440*1280 και δείχνουν μια χαρά. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 παντως αν βγαλεις μια φωτο μαυρη και πας και το δεις σε σκοταδι θα δεις αν εχει η οθονη σημαδια.... απλα το διαβαζα και βλεπω αρκετουσ χρηστες που εχουν το ιδιο προβλημα .... και πηγαν και τους το αλλαξαν τωρα το θεμα το αλλαξαν και ? το αλλο δεν θα εχει η θα εχει ποιο λιγα σημαδια :P Αν χρησιμοποιήσεις φωτογραφία που έχεις βγάλει είναι άκυρο το τεστ, γιατί αυτό που βλέπεις είναι πιθανότατα "θόρυβος" από τον αισθητήρα. Καλύτερα χρησιμοποίησε κάποιο από τα προγράμματα που εμφανίζουν ένα χρώμα σε όλη την οθόνη, πχ το dead pixel detect Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Εμένα πάντως το zedge σαν scrollable wallpaper μου τα κατεβάζει 1440*1280 και δείχνουν μια χαρά. Scrollable ποτέ γίνεται το wallpaper; Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skidrow1989 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω με την διαφορα μεταξυ της αναλυσης του υπολογιστη μου και του galaxy?εχει καποιος μηπως το ιδιο προβλημα?ή σε σας εμφανιζονται μια χαρα στον υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Scrollable ποτέ γίνεται το wallpaper; Μπορείς να χρησιμοποίησης κάποιον άλλον launcher ( nava -apex) που εχει την επιλογή για scrolling wallpaper . Επίσης με το Wallpaper Wizardrii™ απο το play ή το Scrolling Wallpaper (εκτός play store) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 http://4.bp.blogspot.com/-2aAytgOZb8A/T_jOHy3azPI/AAAAAAAAABE/D17CKODUOVg/s1600/black+wallpaper+yhj.jpg με αυτή την εικόνα σας βγάζει σημάδια; το δικό μου όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ουτε κι εγω εχω σημαδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ουτε κι εγω εχω σημαδια. Έτσι όπως πάει θα αναγκαστώ να το κάνω καινούριο θέμα και δεν του αξίζει... κάποιοι όπως ο γοργόνος πέσανε δυστυχώς σε ελαττωματικά κομμάτια... οι υπόλοιποι δεν έχουμε σημάδια. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Έτσι όπως πάει θα αναγκαστώ να το κάνω καινούριο θέμα και δεν του αξίζει... κάποιοι όπως ο γοργόνος πέσανε δυστυχώς σε ελαττωματικά κομμάτια... οι υπόλοιποι δεν έχουμε σημάδια. Εγώ έχω.Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και άλλοι έχουν, απλά είναι πολύ δύσκολο να το προσέξεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω αν σε καποιους τριζει το καλυμμα της μπαταριας στο υψος του κουμπιου αυξομοιωσης της εντασης. Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ναι εμένα. Από τα κουμπιά μέχρι την γωνία επάνω. Χρώμα μπλε ενημερωτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jin_kazama Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 με αυτή την εικόνα σας βγάζει σημάδια; το δικό μου όχι. Ουτε και σε μενα βγαζει τπτ. Μαυρη μαυριλα!! Ευτυχως.. :happy: Παράθεση My (next) BIG thing!!:happy: http://postimg.org/image/t43c67h4j/ http://www.youtube.com/watch?v=2LHv1FPd1Ec Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) Τιποτα και σε μενα. Εσβησα ολα τα φωτα στο δωματιο και δεν εμφανιζε κανενα σημαδι Edited November 27, 2012 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Η συζήτηση των παραπόνων για τα μαύρα σημάδια της οθόνης να συνεχιστεί στο θέμα Παράπονα για το Galaxy S III. Είναι κάτι που έχει συζητηθεί εκτενώς στο παρελθόν και δεν έχει πλέον λόγο να πιάνει χώρο στο Επίσημο θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω αν σε καποιους τριζει το καλυμμα της μπαταριας στο υψος του κουμπιου αυξομοιωσης της εντασης. Λευκό και δεν τρίζει καθόλου. Μόλις το δοκίμασα ξανά, όχι μονο στο σημείο αυτό αλλά γύρω γύρω. Δεν υπάρχει υποψία τριξίματος πουθενά (και το έχω 6+ μήνες) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Λευκό και δεν τρίζει καθόλου. Μόλις το δοκίμασα ξανά, όχι μονο στο σημείο αυτό αλλά γύρω γύρω. Δεν υπάρχει υποψία τριξίματος πουθενά (και το έχω 6+ μήνες) Για να πω την αληθεια το αγορασα μεταχ/μενο αλλα μου ειπαν οτι εχει τυχει σε μερικα στο συγκεκριμενο σημειο να τριζουν (με βγαλμενο καπακι μπαταριας) Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Αντιμετωπίζω πρόβλημα συγχρονισμού με το S planner και το google calendar. Έψαξα λίγο το θέμα και είδα ότι το έχουν πολλοί, αλλά ουσιαστική λύση δεν βρήκα πουθενά. To θέμα έχει ως εξής, όταν καταχωρώ κάποιο γεγονός μέσω του Splanner, με επιλεγμένο ημερολόγιο αυτό του gmail λογαριασμού μου, δεν εμφανίζεται σε καμία άλλη συσκευή που έχω, αλλά ούτε και στο pc. Επίσης όταν καταχωρώ κάτι στο google calendar από το pc ή από άλλη συσκευή, εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές μου, πλην του SIII, λόγω Splanner. Ελέγχοντας το συγχρονισμό του λογαριασμού gmail, συγχρονίζει τα πάντα και βγάζει σφάλμα στο ημερολόγιο. Έχω ελέγξει όλες τις ρυθμίσεις στο Splanner, αλλά δεν βλέπω κάτι λάθος. Το περίεργο είναι ότι κατέβασα την εφαρμογή Google Calendar από το Play Store, η οποία δουλεύει άψογα και ως θαύματος δουλεύει και το splanner. Αν σβήσω το Google Calendar όμως, το πρόβλημα επανέρχεται. Καμιά ιδέα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts