akizaki Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Α.. τοτε το κινητο σου κλειδωσε με την αναβαθμιση επειδη δεν ηταν international version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Που σημαινει.....????Ασχημα τα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JZRAVAGER Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Πρίν από λίγο έβαλα την αναβάθμιση χωρίς wipe..εκανα root και πραματικά το κινητό πετάει..αρκετα πιο smooth από πρίν και γρηγορότερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Μπορεις νομκζω να το πειραξεις κ εσυ κ να φτιαξει αλλα θα σου ελεγα να το πας πισω μιας κ δεν φταις εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ευχαριστω πολυ.Μαλλον θα παω για ροοτ.Δεν βγαζω ακρη με το καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 καλησπερα παιδια.διεγραψα τον φαλεκο igo και μου εμεινε ενα καταλοιπο του ενας υποφακελος content με μερικα αρχεια που δεν σβηνουν με τιποτε.παρολο οτι λεει οτι διαγραφηκε ο φακελος παραμενει.δοκιμασα απο τον υπολογιστη και παλι τιποτε.για να μην κανω φορματ,εχετε καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Μόλις είδα αυτό το video http://www.theverge.com/2012/8/31/3282865/samsung-galaxy-s-iii-jelly-bean-hands-on και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Το UI δεν εχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ διαφορά με την ICS. Κάτι που δεν με ενοχλεί γιατί αν ήθελα αυτό το UI θα άλλαζα launcher ή θα έπαιρνα Nexus. Αλλά ρε ****το αν κάνουν καμία αλλαγή στο UI τι στο καλό τους παίρνει 2μήνες τώρα; Τόσοι developers στην Samsung δεν μπορούν να βάλουν το ήδη έτοιμο TW πάνω στο JB; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Πρέπει να προσαρμόσουν την jb στο κινητό. Drivers, kernel, bugfixes κλπ. Δεν γίνεται να πάρουν την νέα έκδοση από την google και να την περάσουν στο κινητό χωρίς να την προσαρμόσουν για αυτό πρώτα. Δεν είναι "φιξ" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Πρίν από λίγο έβαλα την αναβάθμιση χωρίς wipe..εκανα root και πραματικά το κινητό πετάει..αρκετα πιο smooth από πρίν και γρηγορότερο.. Κι εγώ επιτέλους πριν λίγη ώρα την έβαλα.για να δούμε Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overgr Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Από χθες την έχω βάλει και εγώ. Δεν βλέπω τίποτε περίεργο. Όλα δουλεύουν καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Καλημεραααα! Καλο μηνα! Και εγω εβαλα την τελευταια αναβαθμιση χθες! Νομιζω οτι μου τρωει πολυ μπαταρια στο standby. Με power saving ON! Βεβαια σε ενα 24ωρο ολοι θα εχουμε μια εικονα. Να κανω μια ερωτηση, την 4.04 καναν απλα αναβαθμιση σωστα; :p Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Καλημερα και απο μενα! Όταν εχουμε ενεργοποιησει το σταματημα των ηχων γυριζοντας το αναποδα, πρεπει να σταματαει και το ραδιο την αναπαραγωγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Ρε παιδια τι αναβαθμιση λετε ολοι; Σε ποια χωρα εχει βγαλει update; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Το θέμα με τον ανταπτορα micro usd to hdmi για ενσυρματη συνδεση με tv το έχει ψάξει κανείς; Ποιοί ανταπτορες δουλεύουν με το S3; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Σας έχει τύχει η καμερα σε καποια προσπαθεια για φωτογραφια να ειναι θολη και να παραμενει θολη, μη μπορωντας να εστιασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros191989 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Ρε παιδια τι αναβαθμιση λετε ολοι; Σε ποια χωρα εχει βγαλει update; βγηκε αναβαθμιση LH1. εγω την πηρα προχθες. ειναι 27 mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Εχω ακομα δυο ερωτησεις για την καμερα: 1) H καμερα εστιαζει με το που μενει ακινητη σε καποιο θεμα ή εστιαζει με το πατημα της ληψης? 2) τι διαφορα εχει το κοκκινο πλαισιο που βγαζει πριν τη φωτογραφια απο το πρασινο πλαισιο? Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Εχω ακομα δυο ερωτησεις για την καμερα: 1) H καμερα εστιαζει με το που μενει ακινητη σε καποιο θεμα ή εστιαζει με το πατημα της ληψης? 2) τι διαφορα εχει το κοκκινο πλαισιο που βγαζει πριν τη φωτογραφια απο το πρασινο πλαισιο? Ευχαριστω εκ των προτερων! Εστιάζει μονή της, το κόκκινο πλαίσιο σημαίνει οτι ειναι αδύνατη αυτη η φωτογράφηση ή αλλιώς ο φακός δεν υποστηρίζει αυτο που θελεις να φωτογραφίσεις, με το πράσινο εισαι έτοιμος να φωτογραφήσεις (εστιασμένη) και το άσπρο ψάχνει να βρει το θέμα, σε αυτήν την κατάσταση μπορείς να μεταφέρεις με το δάχτυλο σου το τετραγωνάκι σε οποιο σημείο του θέματος θέλεις ετσι ώστε η φωτογραφία να εστιαστεί εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Εστιάζει μονή της, το κόκκινο πλαίσιο σημαίνει οτι ειναι αδύνατη αυτη η φωτογράφηση ή αλλιώς ο φακός δεν υποστηρίζει αυτο που θελεις να φωτογραφίσεις, με το πράσινο εισαι έτοιμος να φωτογραφήσεις (εστιασμένη) και το άσπρο ψάχνει να βρει το θέμα, σε αυτήν την κατάσταση μπορείς να μεταφέρεις με το δάχτυλο σου το τετραγωνάκι σε οποιο σημείο του θέματος θέλεις ετσι ώστε η φωτογραφία να εστιαστεί εκεί. Nικο σε ευχαριστω και κατι τελευταιο. Καμια φορα που τοι ρωτησα και πιο πανω. Ειναι θολη η εικονα που βλεπω οταν παω να βγαλω μια φωτο. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Γιατι παραμενει θολη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Οταν ειναι "θολη" μεταφεραι το τετρσγωνακι σε καποια αλλη θεση επανω στο θεμα μεχρι να εστιασει, εισαι εκτος εστιασης. Βεβαια συτα αφορουν στην τεχνη της φωτογραφιας και οχι στο τηλεφωνο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Οταν ειναι "θολη" μεταφεραι το τετρσγωνακι σε καποια αλλη θεση επανω στο θεμα μεχρι να εστιασει, εισαι εκτος εστιασης. Βεβαια συτα αφορουν στην τεχνη της φωτογραφιας και οχι στο τηλεφωνο :p Αρα το κανει και σε σενα απο οτι καταλαβαινω... Νομιζα πως ειναι προβλημα του δικου μου τηλεφωνου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Αρα το κανει και σε σενα απο οτι καταλαβαινω... Νομιζα πως ειναι προβλημα του δικου μου τηλεφωνου... Και σε εμένα το κάνει αρκετές φορές και σε πολλούς άλλους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Δυοι θεματακια με τον ηχο. Πρωτον,σε συγκριση με το W995 που ειχα πριν,καμια σχεση,το SONY ηταν κορυφη.Στενοχωρηθηκα σημερα οταν ακουσα τον ηχο σειρηνας που εχω βαλει για ξυπνητηρι,σε συγκριση με το πως τον ακουγα στο παλιο. Και δευτερον,ο ηχος αυτος της σειρηνας,εχει μεταφερθει απο το ΣΟΝΥ,μαζι με ολους τους αλλους ηχους που ειχα,στο Γερμανο. Το προβλημα ειναι οτι,οταν βαραγε το ξυπνητηρι,η σειρηνα ακουγοταν τρεις φορες,οποτε και ξυπναγε πεθαμενο,με τις μεγαφωναρες του τηλεφωνου,(ειχε δυο),ενω στο S3,ακουγεται μονον μια φορά και τερμα. Γιατι γινεται αυτο,και μπορει μηπως να διορθωθει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Δυοι θεματακια με τον ηχο. Πρωτον,σε συγκριση με το W995 που ειχα πριν,καμια σχεση,το SONY ηταν κορυφη.Στενοχωρηθηκα σημερα οταν ακουσα τον ηχο σειρηνας που εχω βαλει για ξυπνητηρι,σε συγκριση με το πως τον ακουγα στο παλιο. Και δευτερον,ο ηχος αυτος της σειρηνας,εχει μεταφερθει απο το ΣΟΝΥ,μαζι με ολους τους αλλους ηχους που ειχα,στο Γερμανο. Το προβλημα ειναι οτι,οταν βαραγε το ξυπνητηρι,η σειρηνα ακουγοταν τρεις φορες,οποτε και ξυπναγε πεθαμενο,με τις μεγαφωναρες του τηλεφωνου,(ειχε δυο),ενω στο S3,ακουγεται μονον μια φορά και τερμα. Γιατι γινεται αυτο,και μπορει μηπως να διορθωθει; Προτεινω να αλλαξεις ηχο στο ξυπνητηρι. Ξυπνητηρι και σειρηνα μου κανει.....επιστρατευση.:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Κατι αλλο τωρα. Μιλαγα καμποση ωρα στο κινητο,και παρατηρησα οτι αναβε και εσβυνε η οθονη ολη την ωρα,ενω δεν το κοιτουσα το τηλεφωνο,για να ενεργοποιηθει η λειτουργια που διατηρει αναμμενη την οθονη,αμα το κοιτας. Τι να συμβαινει αραγε; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts