Theodore41 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Επίσης παρατηρώ ότι λειτουργεί ανεξαρτήτως αν έχει επιλέξει κάποιος την «αυτόματη προσαρμογή πλαισίων» από τις ρυθμίσεις -> για προχωρημένους του browser. Τι ειναι αυτο; Και κατι πιο προσωπικο. Οταν θελω να απαντησω σε ενα τηλεφωνημα,δυσκολευεται να ανοιξει η γραμμη,με το συρσιμο του χεριου μου,πανω στην οθονη.Μου βγαινει η Παναγια να το κανω και 3 και 4 και 5 φορες ακομα,μεχρι που να παρει χαμπαρι. Σε καμια αλλη λειτουργια με πατημα της οθονης,δεν δυσκολευομαι,εκτος απο αυτο.Τι μπορω να κανω; Μηπως κανω κατι στραβα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 παιδια μπορει να μου εξηγηση καποιος τι συμβαινει με το κινητο μου. οταν το πιανω με το αριστερο χερι δεν εχω σημα 3g!, ενω οταν το πιανω με το δεξι εχω!. τι κουφο ειναι αυτο.? σε εσας συμβαινει αυτο? Eίσαι φορτισμένος με 3G ενέργεια στο δεξί χέρι...:p Aπλά όπως είπαμε παραπάνω, το σήμα 3g στις Σέρρες είναι χάλια μαύρα, και με την παραμικρή παρεμβολή στην κεραία το χάνεις... μάλλον καλύπτεις την κεραία που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεφώνου όταν το πιάνεις με το αριστερό. Δοκίμασε να μην καλύπτεις το κάτω μέρος, ίσως να πιάνει καλύτερα... ακόμα καλύτερα, αν μένεις μόνιμα εκεί, άλλαξε πάροχο :p Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση να έχει πρόβλημα η συσκευή σου. Δοκίμασε μια SIM φίλου άλλου παρόχου να δεις πώς είναι το 3G... αν δεν πιάνει ούτε τότε, θέλει service η συσκευή σου γιατί έχει πρόβλημα η κεραία. Αλλά μάλλον φταίει η Wind. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Eίσαι φορτισμένος με 3G ενέργεια στο δεξί χέρι...:p Aπλά όπως είπαμε παραπάνω, το σήμα 3g στις Σέρρες είναι χάλια μαύρα, και με την παραμικρή παρεμβολή στην κεραία το χάνεις... μάλλον καλύπτεις την κεραία που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεφώνου όταν το πιάνεις με το αριστερό. Δοκίμασε να μην καλύπτεις το κάτω μέρος, ίσως να πιάνει καλύτερα... ακόμα καλύτερα, αν μένεις μόνιμα εκεί, άλλαξε πάροχο :p Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση να έχει πρόβλημα η συσκευή σου. Δοκίμασε μια SIM φίλου άλλου παρόχου να δεις πώς είναι το 3G... αν δεν πιάνει ούτε τότε, θέλει service η συσκευή σου γιατί έχει πρόβλημα η κεραία. Αλλά μάλλον φταίει η Wind. οταν το βαζω στο τραπεζι πιανει σημα και παει σφαιρα. αλλα το θεμα ειναι οταν το πιανω με τα χερια. δοκιμασα αυτο που ειπες, το να μην καλυπτω το κατω μερος και σαν να παει καλυτερα. τι να κανω ετσι θα το δουλευω?. μηπως θελει service?. ακομα δεν το πηρα. πριν 3 μερες το πηρα. τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 οταν το βαζω στο τραπεζι πιανει σημα και παει σφαιρα. αλλα το θεμα ειναι οταν το πιανω με τα χερια. δοκιμασα αυτο που ειπες, το να μην καλυπτω το κατω μερος και σαν να παει καλυτερα. τι να κανω ετσι θα το δουλευω?. μηπως θελει service?. ακομα δεν το πηρα. πριν 3 μερες το πηρα. τι να κανω? Το είπα και παραπάνω... δοκίμασε άλλη κάρτα, και αν θέλεις οπωσδήποτε 3G φύγε από τη Wind, προφανώς εκεί που είσαι δεν πιάνει. Ίσως σε μερικά χρόνια. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Μία ερώτηση... Τα εικονίδια στην οθόνη κλειδώματος πώς τα αλλάζουμε :X Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Μία ερώτηση... Τα εικονίδια στην οθόνη κλειδώματος πώς τα αλλάζουμε :X Ρυθμισεις-εμφανιση κλειδωμα οθονης-επιλογες οθονης κλειδωματος-συντομευσεις (ics). Ρυθμισεις-κλειδωμα οθονης-επιλογες οθονης κλειδωματος-συντομευσεις (jb) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Ρυθμισεις-εμφανιση κλειδωμα οθονης-επιλογες οθονης κλειδωματος-συντομευσεις (ics). Ρυθμισεις-κλειδωμα οθονης-επιλογες οθονης κλειδωματος-συντομευσεις (jb) Εγω για ics θα λεγα Settings > Ασφαλεια > επιλογες οθονης κλειδωματος > συντομευσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Εγω για ics θα λεγα Settings > Ασφαλεια > επιλογες οθονης κλειδωματος > συντομευσεις Δίκιο έχεις...έχω μάλλον αρκετές μέρες να βάλω ics... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 καλημερα παιδια μετα απο την κατωχη του s2 ανεβηκα ενα σκαλοπατη στο s3 και ειναι τελειο.απορια τωρα στο προιγουμενο ειχα ενα wighet λοψη σψρεεν για να κλειδωνω ετσι το κινητο και να μην παταω συνεχεια το κουμπι off.εδω στο s3 δεν δουλευει αυτο το widget και αλλα που κατεβασα κλεινη και ταυτοχρονα ανοιγει παλι.υπαρχει καποιο αλλο που να κανει αυτην τη δουλεια??????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 καλημερα παιδια μετα απο την κατωχη του s2 ανεβηκα ενα σκαλοπατη στο s3 και ειναι τελειο.απορια τωρα στο προιγουμενο ειχα ενα wighet λοψη σψρεεν για να κλειδωνω ετσι το κινητο και να μην παταω συνεχεια το κουμπι off.εδω στο s3 δεν δουλευει αυτο το widget και αλλα που κατεβασα κλεινη και ταυτοχρονα ανοιγει παλι.υπαρχει καποιο αλλο που να κανει αυτην τη δουλεια??????????? Σχεδόν σε όλες τις ics αυτού του τύπου τα εικονίδια κάνουν αυτό το πράγμα.. Σε Jelly Bean βλέπω να μην το κάνει. Οπότε κάνε λιγάκι υπομονή μέχρι την επίσημη αναβάθμιση ή παίξε λιγάκι με root και κάποια custom jb ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Δοκιμασε το power off and lock.. Τσεκαρε στις ρυθμισεις του πρωτα ομως την καθυστερηση κλειδωματος και θα είσαι οκ ;) Ειναι γι'αυτο το λογο ακριβως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 καλημερα παιδιά. 2 θεματακια εχω.πρωτον, ακομη δεν καταφερα να συνδεσω τον υπολογιστη με το κινητο.μπορει κανεις να μου πει τι πρεπει να κανω?για την ωρα μονον την φωτογραφικη μου εμφανιζει οτι επιλογη και να διαλεξω στο κινητο Μτρ η όχι. και να περασω αρχεια απο το pc στο κινητο ουτε λογος. εχω xp αν παιζει ρολο αυτο.2ον το κουμπι του on off εχει εναν ελαφρο τζογο ενω τα αλλα οχι.το εχει κανεις άλλος αυτο?συγνωμη αν σας ζαλισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 καλημερα παιδιά. 2 θεματακια εχω.πρωτον, ακομη δεν καταφερα να συνδεσω τον υπολογιστη με το κινητο.μπορει κανεις να μου πει τι πρεπει να κανω?για την ωρα μονον την φωτογραφικη μου εμφανιζει οτι επιλογη και να διαλεξω στο κινητο Μτρ η όχι. και να περασω αρχεια απο το pc στο κινητο ουτε λογος. εχω xp αν παιζει ρολο αυτο.2ον το κουμπι του on off εχει εναν ελαφρο τζογο ενω τα αλλα οχι.το εχει κανεις άλλος αυτο?συγνωμη αν σας ζαλισα Δοκίμασε το myphone explorer σε pc και κινητό. Έχει λίγο τζόγο το κουμπί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 (edited) Λοιπον παιδια εγκατεστησα την XXDLH7 4.1.1 μεσω odin για να τεσταρω λιγο την Jelly Bean ειναι με ημερομηνια 24 Αυγουστου και δεν ειδα παρα λιγες διαφορες σε σχεση με παγωτο οι περισσοτερες στα settings στην ουσια μια αναδιαταξη δηλαδη,κατι ψιλο διαφορες στη notification bar(Η ωρα πανω αριστερα-δεξια το εικονιδιο των setting),περισσοτερες επιλογες πατωντας αριστερο button στην επιφανεια εργασιας. Πολλη φασαρια για το τιποτα στην ουσια. Με την εκδοση αυτη που εβαλα το βασικο προβλημα ειναι στο wifi ασταθες-αδυναμο σημα-χαμηλη ταχυτητα κατεβασματος οτιδηποτε,στο μισο η ταχυτητα σε σχεση με παγωτο στην ουσια,το οποιο φανταζομαι θα λυθει με την επισημη. Κατα τα αλλα τα λαγκαρισματα σε dialer και whether παραμενουν εξισου,και γενικα δεν μου αφησε καμια αισθηση οτι η πλοηγηση στο μενου,στη διαχειρηση εφαρμογων οτι εγινε πιο αερατο σε καμια περιπτωση δηλαδη:confused::( Τα τρικ που χρησιμοποιουσα στο παγωτο δηλαδη απενεργοποιηση του Launch S Voice,στα animation scale τα ρυθμισα στα 0.5 και παλι καμια διαφορα εξισου και γενικως δεν το φορτωνο το κινητο με πανω απο 10-15 εφαρμογες επιπλεον γενικα,ουτε το βαζω σε δοκιμασια το κινητο παρα κυριως στο σερφαρισμα,μουσικη και gps. Ουτε κρυο ουτε ζεστη δηλαδη. Μεχρι την επισημη θα το αφησω ως εχει παρα το θεμα με το wifi και ελπιζω με την επισημη να βελτιωθει κυριως να γινει πιο αερατο. Ουτε λογος βεβαια για φωτεινοτητα,mass storage. Το flash εχει λυση.......δεν το βαζω ακομα δεν τρελενομαι και να το εχω........θα δουμε στη πορεια:p Και στο bluetooth με Sony Wireless Pro ολα μια χαρα οπως με παγωτο. A...ειδα στα setting μια εντολη Blocking mode ξερεις κανενας τι ειναι? Edited August 26, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Για το πρόβλημα με το wifi έχει βγει fix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staikosn1 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Καλησπερα σε ολυς. Νεος κατοχος και ςγω και περιπου 10 ημερες προσπαθω να κανω τα μνμ να ακουγονται αλλα τπτ!! Ενω ολα whatsapp, κλπ ακουγονται οι ειδοποιησεις στα απλα κλασσικα μνμ τπτ! Ουτε απο τις ρυθμισεις ουτε απο πουθενα! το εχει καποιος αυτο το προβλημα;; Δςν ξερω πια τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Λοιπον παιδια εγκατεστησα την XXDLH7 4.1.1 μεσω odin για να τεσταρω λιγο την Jelly Bean ειναι με ημερομηνια 24 Αυγουστου και δεν ειδα παρα λιγες διαφορες σε σχεση με παγωτο οι περισσοτερες στα settings στην ουσια μια αναδιαταξη δηλαδη,κατι ψιλο διαφορες στη notification bar(Η ωρα πανω αριστερα-δεξια το εικονιδιο των setting),περισσοτερες επιλογες πατωντας αριστερο button στην επιφανεια εργασιας. Πολλη φασαρια για το τιποτα στην ουσια. Με την εκδοση αυτη που εβαλα το βασικο προβλημα ειναι στο wifi ασταθες-αδυναμο σημα-χαμηλη ταχυτητα κατεβασματος οτιδηποτε,στο μισο η ταχυτητα σε σχεση με παγωτο στην ουσια,το οποιο φανταζομαι θα λυθει με την επισημη. Κατα τα αλλα τα λαγκαρισματα σε dialer και whether παραμενουν εξισου,και γενικα δεν μου αφησε καμια αισθηση οτι η πλοηγηση στο μενου,στη διαχειρηση εφαρμογων οτι εγινε πιο αερατο σε καμια περιπτωση δηλαδη:confused::( Τα τρικ που χρησιμοποιουσα στο παγωτο δηλαδη απενεργοποιηση του Launch S Voice,στα animation scale τα ρυθμισα στα 0.5 και παλι καμια διαφορα εξισου και γενικως δεν το φορτωνο το κινητο με πανω απο 10-15 εφαρμογες επιπλεον γενικα,ουτε το βαζω σε δοκιμασια το κινητο παρα κυριως στο σερφαρισμα,μουσικη και gps. Ουτε κρυο ουτε ζεστη δηλαδη. Μεχρι την επισημη θα το αφησω ως εχει παρα το θεμα με το wifi και ελπιζω με την επισημη να βελτιωθει κυριως να γινει πιο αερατο. Ουτε λογος βεβαια για φωτεινοτητα,mass storage. Το flash εχει λυση.......δεν το βαζω ακομα δεν τρελενομαι και να το εχω........θα δουμε στη πορεια:p Και στο bluetooth με Sony Wireless Pro ολα μια χαρα οπως με παγωτο. A...ειδα στα setting μια εντολη Blocking mode ξερεις κανενας τι ειναι? Αεράτο είναι. Η έκδοση που έβαλες θέλει φλασαρισμα με συγκεκριμένη διαδικασία. Το κυριότερο να έχει περαστεί πριν η Αγγλική LG8 και να γίνει στήσιμο από την αρχή. Κάποια routers έχουν πρόβλημα, λένε ότι αν μετατρέψεις το wpa 2 σε wpa παύει το πρόβλημα. Το TW δεν αλλάζει δομή. Όσα updates και να δοθούν η συσκευή παραμένει με αυτό που κυκλοφόρησε. Στο JB υπάρχουν κάποια νέα widgets άχρηστα όπως τα περισσότερα. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με το smooth και άλλα που θα τα δεις δουλεύοντας την. Δεν είναι η μέρα με την νύχτα άλλα βελτιώνει το ics. Και κατι για ολους τους νεους κατοχους samsung. Το πιθανότερο θα έχετε προβλήματα και με την επίσημη αν δεν κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και στήσιμο από την αρχή. Και πέρυσι όσοι δεν ασχολούνται παραπονιοντουσαν για προβλήματα μετά από κάθε μεγάλο update. Ακόμα και σε iPhone τόσα χρόνια κάνουμε στήσιμο από την αρχή όταν έχουμε νέα έκδοση λειτουργικού. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Δεκτα αυτα που αναφερεις και λογικα οσον αφορα τις ποσες αλλαγες τις 4.1.1 σε σχεση με το παγωτο και αναμενομενα συμφωνα με το σκεπτικο σου και την αντιληψη της Samsung. Εγω ειχα την τελευταια γερμανικη LG8 και ακολουθησα τον οδηγω του myphone στη διαδικασια μεσω odin δηλαδη εκανα επαναφορα πριν φλασαρω τη νεα εκδοση λογισμικου και εκ νεου επαναφορα αφου ολοκληρωθηκε. Ισως οπως λες επρεπε να το κανω πανω στην αγγλικη......αλλα δεν πειραζει προσωρινα την εβαλα οταν βγει η επισημη γερμανικη jelly bean για την συσκευη μου θα την περασω αυτη αφου βαλω βεβαια πριν LG8 την γερμανικη που ειχα επισημα για να γινει πιο σωστα η αναβαθμισει μεσω Kies η OTA. Πιστευω δεν θα εχω το θεματακι με το wifi.:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Μολις αγορασα κ εγω το κινητο και ειναι branded απο cosmote...δημιουργει προβλημα αυτο??μπορω να το στειλω στη samsung να μου βαλουν αλλο επισημο λογισμικο??διαγραφονται οι εφαρμογες κ η εκκινηση της cosmote?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Καλησπερα σε ολυς. Νεος κατοχος και ςγω και περιπου 10 ημερες προσπαθω να κανω τα μνμ να ακουγονται αλλα τπτ!! Ενω ολα whatsapp, κλπ ακουγονται οι ειδοποιησεις στα απλα κλασσικα μνμ τπτ! Ουτε απο τις ρυθμισεις ουτε απο πουθενα! το εχει καποιος αυτο το προβλημα;; Δςν ξερω πια τι να κανω Δοκιμασες να πας ΜΗΝΥΜΑΤΑ -> ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟ -> SETTINGS -> κατω-κατω ΝΟΤΙFICATIONS (checked) ;;; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 καλησπερα.τελικα υπαρχει τρόπος να προσθεσω λεξεις στο t9 του πληκτρολογίου 3×4 της μαμας σαμυ?.με βολευει περισσοτερο μιας και εχω δακτυλαρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Μολις αγορασα κ εγω το κινητο και ειναι branded απο cosmote...δημιουργει προβλημα αυτο??μπορω να το στειλω στη samsung να μου βαλουν αλλο επισημο λογισμικο??διαγραφονται οι εφαρμογες κ η εκκινηση της cosmote?? Θα παιρνεις τις αναβαθμισεις λιγο πιο αργα σε σχεση με τα unbranded κινητα... Να το στειλεις στην Samsung και να σου βαλουν αυτοι αλλο επισημο λογισμικο δεν γινεται... Μπορεις να το κανεις μονος σου αλλα θα χασεις την εγγυση...(αν χρειαστεις βεβαια το service ξαναβαζεις το λογισμικο της cosmote εκδοσης και ολα καλα) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Καλησπερα.τελικα δεν γινεται να βαλουμε νεες λεξεις στο t9 στο 3×4 πληκτρολογιο της σαμμυ? με ειχε βολεψει πολυ στο s2. εχω και κατι δακτυλαρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Θα παιρνεις τις αναβαθμισεις λιγο πιο αργα σε σχεση με τα unbranded κινητα... Να το στειλεις στην Samsung και να σου βαλουν αυτοι αλλο επισημο λογισμικο δεν γινεται... Μπορεις να το κανεις μονος σου αλλα θα χασεις την εγγυση...(αν χρειαστεις βεβαια το service ξαναβαζεις το λογισμικο της cosmote εκδοσης και ολα καλα) Δεν νομιζω να μην γινεται....αν πληρωσω..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Δεν νομιζω να μην γινεται....αν πληρωσω..... Φίλε μου δεν χρειάζονται και δεν γίνονται τέτοια πράγματα. Το μόνο που θα κανεις είναι να διαβάσεις τα θέματα του myphone που εξηγούν πως κάνουμε root την συσκευη μας και μετα θα φλασαρεις είτε την unbranded ελληνική ρομ η κάποια custom. Πριν απ όλα αυτα θα δεις ποια rom φοράει τώρα η συσκευη σου και θα την κατεβάσεις απο το samfirmware.com Θα την κρατήσεις στον υπολογιστη σου και σε περίπτωση που σου παρουσιάσει κάτι η συσκευη και χρειάζεσαι service θα την περάσεις και το κινητο σου θα είναι ξανά όπως όταν το αγοράσες. Εκτός της γνήσιας rom μόλις το κανεις root θα πάρεις ένα backup τον φάκελο efs και θα είσαι καλυμενος. Όλα αυτα σου φαίνονται αλαμπουρνεζικα τώρα, όμως γίνονται πολυ εύκολα. Για κάθε τι που δεν ξέρεις θα κανεις αναζητηση στο google και θα βρίσκεις τα πάντα. Πχ το efs που σου έγραψα πριν. Αν γράψεις στο google search "how can backup efs file at galaxy Siii"? θα βρεις τον σχετικο οδηγό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts