Ancient_Flame Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Παιδιά, σήμερα το πρωί έκανε το galaxy μου αναβάθμιση από μόνο του και το καινούργιο firmware έχει την ονομασία XXLH1.Μέχρι τώρα έχω παρατηρήσει βελτιώσεις μόνο στον browser (πάνω αριστερά βγάζει πλέον βελάκια μπρος-πίσω) και μέχρι στιγμής δεν μου κάνει πιά το ενοχλητικό reload των widgets.Κανείς άλλος; Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Δε θέλω να τυπώσω τις φωτογραφίες σε πόστερ. Απορία το έχω μήπως υπάρχει κάποια λύση και ενώ είναι ρυθμισμένο στα 8mp. Επειδή δε γνωρίζω και πολλά, ρωτώ :δεν αναπαράγονται σε οθόνες pc οι φοτό καλύτερα εάν είναι με μεγαλύερη ανάλυση? (Ελπίζω η απάντηση σου πριν να μην είναι ειρωνική, διότι διέκρινα κάτι τέτοιο. Εάν κάνω λάθος, ζητώ συγνώμη). Όχι δεν ήταν ειρωνική η απάντηση. Λίγο απότομη τώρα που το διαβάζω ξανά, ναι, πρέπει να ήταν και έτσι έγινε η παρεξήγηση. Κοίτα ακόμη και στον υπολογιστή η ανάλυση των σημερινών οθονών είναι αρκετά μικρότερη από τα 6 mp. Συνεπώς δεν έχει κάποια πρακτική διάφορα με τα 8. Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι το aspect ratio. Όπως ανέφερε κάποιος παραπάνω στα 6 είναι 16:9, όπως δηλαδή και όλες οι σημερινές τηλεορασεις και οι περισσότερες οθόνες. Δεν έχω το κινητό και δεν ξέρω ποιες ακριβώς επιλογές προσφέρει το μενού της κάμερας. Δες και εδώ http://web.forret.com/tools/megapixel_aspect.asp?mp=8 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Παιδιά, σήμερα το πρωί έκανε το galaxy μου αναβάθμιση από μόνο του και το καινούργιο firmware έχει την ονομασία XXLH1.Μέχρι τώρα έχω παρατηρήσει βελτιώσεις μόνο στον browser (πάνω αριστερά βγάζει πλέον βελάκια μπρος-πίσω) και μέχρι στιγμής δεν μου κάνει πιά το ενοχλητικό reload των widgets.Κανείς άλλος; Είναι ελληνικό το τηλεφωνό σου φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 XXLH1 Καλωσηρθες. Προς στιγμην νομοζα οτι ηταν το ζελεδακι αλλα θα περιμενουμε αλλες δυο εβδομαδες.. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Είναι ελληνικό το τηλεφωνό σου φίλε μου; Όχι, Αυστριακό.Συνήθως τα καθυστερούν σε μένα τα updates, τώρα μου ήρθε φαίνεται πιό νωρίς!Τα καλά νέα είναι ότι πλέον δεν μου κάνει ΠΟΤΕ reload τα widgets.Τα κακά είναι ότι τα κάναν πάλι σκατά με την αυτόματη φωτεινότητα, και όταν την βάλεις δεν βλέπεις την τύφλα σου... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Προσπαθώ να τσεκάρω για update από χθες και παίρνω αυτό. Ξέρουμε τίποτα ? Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Προσπαθώ να τσεκάρω για update από χθες και παίρνω αυτό. Ξέρουμε τίποτα ? Κάντο μέσω kies, το ΟΤΑ καθυστερεί για το λόγο που λέει. Δεν αντέχουν μάλλον οι servers. Πάντως όταν βλέπεις αυτό, υπάρχει αναβάθμιση. Συνδέσου στο pc. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Παιδιά έχω 2 ερωτήσεις: βγήκε καινούργια FW; μπορω να αλλαξω loader και απο touchwiz να βαλω κατι αλλο καλύτερο χωρις να είμαι root¿ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Περασε μια εβδομαδα με το S3 και το ψάξιμο συνεχιζεται… Μερικα θεματακια λοιπον και θα παρακαλούσα τους γνωστες για την βοηθεια τους… Α) στην συλλογή με τις φωτογραφίες και τα βιντεο μου εμφανίζονται και εικονες από τα προγράμματα πλοήγησης… Αυτά δεν μπορω να τα κανω νε μην εμφανίζονται ( στο htc υπηρχε επιλογή ποιοι φακελοι με εικονες να φαίνονται) η θα πρεπει αναγκαστικά να χρησιμοποιήσω άλλη εφαρμογη ( πραγμα που θα ηθελα να αποφύγω) Β) υπαρχει τροπος να μένει η οθόνη ανοιχτή χωρις να κλειδώνει κατά την ωρα που το κινητο είναι στην φόρτιση την ωρα της οδήγησης.. Με ενδιαφερει να βλεπω πχ το ραδιόφωνο η αλλα πραγματα που τρεχουν συγχρόνως χωρις να σβηνει η οθονη και να ειμαι αναγκασμένος να την ανοιγω συνέχεια Γ) το video Hub μπορει να δουλεψει στην χωρας μας η να το βγαλω ( η συσκευη εχει χωρα εισαγωγής την Γερμανια αν παιζει αυτό καποιο ρολο) Δ) στις επαφες στην εύρεση διπλα υπαρχει το αγγλικο αλφάβητο ώστε να σε διευκολύνει στην ευρεση της επαφης … Αυτό βγαινει σε ολες τις ευρωπαϊκές συσκευες στα αγγλικα , η είναι λογο του ότι αγοραστηκε από κατάστημα που εκανε παρεισαγωγή ( από Γερμανια ) Στα αγγλικα είναι άχρηστο υπαρχει δυνατοτητα να βγαινει ελληνικο αλφαβητο; Ε) στο all share play ( που καταφερα επιτελους να το κανω να streamαρει βιντεο και φωτο από το pc) οι υποτιτλοι δεν παιζουν ενώ κανονικα ο player του κινητού αναγνωρίζει εξωτερικούς υποτιτλους… Δεν υποστηρίζει srt αρχεια μεσω streaming η κατι μου ξεφεύγει; …και τελος… Ζ) τo διπλο χτυπημα στο πανω μερος τυο κινητου ανεβαζει την λιστα με τις επαφες στην αρχη ( ωραιο κολπακι) Αυτό όμως δεν γίνεται στις σελιδες του ιντερνετ η στο tapatalk … Μηπως γίνεται και σε αυτά; Ευχαριστω και ελπιζω να μην σας κουρασα… Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Παιδια το update ειναι μακραν οτι χειροτερο..μακρια..εμενα το τηλεφωνο εχει περιεργη συμπεριφορα απο το πρωι που αναβαθμισα (κολλημα στην home screen που πριν δεν ειχα με τον apex) καθως επισης και κατι σκασιματα στον browser. Εχουν και αλλοι αυτη την συμπεριφορα?? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Παιδια το update ειναι μακραν οτι χειροτερο..μακρια..εμενα το τηλεφωνο εχει περιεργη συμπεριφορα απο το πρωι που αναβαθμισα (κολλημα στην home screen που πριν δεν ειχα με τον apex) καθως επισης και κατι σκασιματα στον browser. Εχουν και αλλοι αυτη την συμπεριφορα?? Αν είσαι root πάρε ένα backup με titanium και κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Συμβαίνουν αυτά μετά από updates. Κάποιες εφαρμογές δεν κάθονται σωστά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Παιδιά το τελευταίο update για την κάμερα ποια ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παιδια το update ειναι μακραν οτι χειροτερο..μακρια..εμενα το τηλεφωνο εχει περιεργη συμπεριφορα απο το πρωι που αναβαθμισα (κολλημα στην home screen που πριν δεν ειχα με τον apex) καθως επισης και κατι σκασιματα στον browser. Εχουν και αλλοι αυτη την συμπεριφορα?? Το έχω κάνει OTA εδώ και μια ώρα και μου δουλεύει άψογα έως τώρα, με τον apex είμαι και εγώ! Ίδωμεν και από αύριο. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Το έχω κάνει OTA εδώ και μια ώρα και μου δουλεύει άψογα έως τώρα, με τον apex είμαι και εγώ! Ίδωμεν και από αύριο. Το οτι εκατσε σε εναν στραβα η αναβαθμιση δεν σημαινει πως το ιδιο ισχυει για ολους. Επισης το οτι κολλαει η αρχικη σημαινει πως τωρα ηρθε στα ...φυσιολογικα του. :-P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Μπορώ από ένα video που έχω τραβήξει με το τηλέφωνο να απομονώσω κάποια καρέ ως φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Το έχω κάνει OTA εδώ και μια ώρα και μου δουλεύει άψογα έως τώρα, με τον apex είμαι και εγώ! Ίδωμεν και από αύριο. Δεν ειμαι root δυστυχως... βασικα ο apex απο χτες μου κανει lag που δεν εκανε πριν το update.. θα περιμενω αναγκαστικα την jb.. Μπορω να κανω καποιου ειδους επαναφορα αλλα να μην χασω τιποτα απο το τηλεφωνο? Edited August 19, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Μπορω να κανω καποιου ειδους επαναφορα αλλα να μην χασω τιποτα απο το τηλεφωνο? Εγω θα σου προτεινα απο την στιγμη που εχεις πρόβλημα με το update και δεν εχει κάτσει καλά να κάνεις ενα factory reset . Ετσι θα λυθούν τα προβλήματα σου . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Άλλαξα την ζωντανή ταπετσαρία και τώρα που την ψάχνω για να την ξαναβαλω δεν την βρίσκω Μιλώ για την αρχική με το νερό-λίμνη που έχει το s3 Είναι δυνατόν; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Καλησπέρα παιδια.λιγο χαζη η ερώτησή,εχετε δει πως συμπεριφερεται το τηλ στις πτώσεις? πρωιν κατοχος του ν8 και εχω την εντυπωση πως το s3 θα διαλυθει με την πρωτη σουπα. του εχει πεσει κανενός? διάβασα και το ποστ και του φιλου που του εσπασε η οθονη και επαθα κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Καλησπέρα παιδια.λιγο χαζη η ερώτησή,εχετε δει πως συμπεριφερεται το τηλ στις πτώσεις? πρωιν κατοχος του ν8 και εχω την εντυπωση πως το s3 θα διαλυθει με την πρωτη σουπα. του εχει πεσει κανενός? διάβασα και το ποστ και του φιλου που του εσπασε η οθονη και επαθα κατι... Δες τα δυο κινητά και θα καταλάβεις γιατι σπάει πιο εύκολα το Siii. Αν ακολουθούσε το στυλ του N8 θα ήταν 3 εκατοστά μεγαλύτερο σε ύψος και ένα σε φάρος.;):) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Δεν ειμαι root δυστυχως... βασικα ο apex απο χτες μου κανει lag που δεν εκανε πριν το update.. θα περιμενω αναγκαστικα την jb.. Μπορω να κανω καποιου ειδους επαναφορα αλλα να μην χασω τιποτα απο το τηλεφωνο? Λοιπον αφου δεν εκατσε καλα κ δεν εισαι root να παρεις ευκολο backup τοτε κανε αντιγραφη ολο το φακελο DCIM .που εχει τις φωτος κ τα βιντεο σου στη καρτα μνημης,μετα κανε το ιδιο για τυχον αρχεια που θελεις. Βαλε τη καρτα sd σε 1 card reader και περασε τα και στο pc σου να τα εχεις για σιγουρια. Βαλε το sms to text και παρε backup ta sms σου,οι επαφες κ το calendar συγχρονιζοντε αυτοματα με το gmail σου. Κανε 1 επαναφορα το τηλεφωνο σου και πιστευω θα στρωσει. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το κινητό 1 βδομάδα τώρα και μόλις παρατήρησα κάτι πολύ σπαστικό. Όταν βάζω τα ακουστικά για να ακούσω μουσική η να δω ταινία αν χτυπήσει το τηλέφωνο τότε το κουδούνισμα ακούγετε και από το speakerphone!!! Επίσης και πολλά από τα notifications (για sms, email etc) πάλι ακουγόντανε απο το speaker :(:cry: Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνετε mute τo speaker του κινητού οταν βάζεις τα ακουστικά? Ειμαι root και φοράω Omega 12. Επίσης δοκίμασα και το Tasker και Llama αλλά το τηλέφωνο τα αγνοεί παντελώς και το speaker "λαλάει" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Συγνώμη για το off topic , αλλά έχουν αρχίσει και κουράζουν οι ίδιες και οι ίδιες γκρίνιες κάθε φορά, το reload του widget του καιρού, η χαμηλή φωτεινότητα της οθόνης κάτω από τον ηλιο , ή οθόνη μου χαράζει εύκολα , τα πλαστικά δεν είναι καλά , το κινητό είναι ακριβό και είναι απαράδεκτο , θα το γυρίσω πίσω , θα το πουλήσω , θα το ανταλλάξω και αλλα πολλά. Σε αρκετά συμφωνώ τα έχουμε επισημάνει μια φορά και δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε συνέχεια. Δικαίωμα του καθενός να το πουλήσει, να το ανταλλάξει να το κάψει , εγώ γιατί χρειάζεται να το ξέρω αυτό ? Καταλαβαίνω την αγανάκτηση κάποιον αλλά ας στείλουν ένα e-mail στην Samsung , δεν χρειάζεται να γεμίζουν το thread με κουραστικά μηνύματα που δεν αποφέρουν και τίποτα. Ας ανοίξουν στην τελική ένα καινούριο thread «παράπονα για το SGS III» +1 Για την ακρίβεια ας ανοίξουν ενα thread κλάψα. Ναι μάγκες και εγω εκνευρίζομαι για τα reloads του UI αλλά είναι 17 Αυγούστου και το γράφω δεύτερη φορά εδω μέσα. Η πρώτη ήταν πριν 2 μήνες οταν νόμιζα πως ηταν πρόβλημα που μπορούσα να το λύσω με κάποιο τρόπο. Σταματήστε να είστε κλάψες, χαρείτε αυτά που προσφέρει η συσκευή και αν τα μειονεκτήματά της δεν τα αντέχετε δώστε την. Μην μας σπάτε τα νεύρα όμως. Your wish is our command. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=341297 Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Καλησπερα παιδια!Υπαρχει τροπος οταν πηγαινουμε Επαφες/Αγαπημενα/....να μην φαινονται οι προσφατες κλησεις-ποιο συχνη επικοινωνια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Καλησπερα παιδια!Υπαρχει τροπος οταν πηγαινουμε Επαφες/Αγαπημενα/....να μην φαινονται οι προσφατες κλησεις-ποιο συχνη επικοινωνια?Αμα παραμονευει <παντοφλα> :p τις σβηνεις!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts