Jump to content

johny69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

johny69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά. Εμένα δεν έχει ακόμα επιλογή για update... το build μου είναι Oxygen 10.3.8.GM21AA. To είχα πάρει απο GearBest. Ξέρει κάποιος πότε προβλέπεται αναβάθμιση για την παραπάνω build??? Ευχαριστώ
  2. johny69

    OnePlus 7T Pro

    Καλησπέρα παιδιά. Εμένα δεν έχει ακόμα επιλογή για update... το build μου είναι Oxygen 10.3.8.GM21AA. To είχα πάρει απο GearBest. Ξέρει κάποιος πότε προβλέπεται αναβάθμιση για την παραπάνω build??? Ευχαριστώ --EDIT-- Άκυρο... μόλις κατάλαβα ότι έγραψα στο λάθος θέμα :O ... έχω το 7 pro όχι το 7T pro :lol:
  3. Καλά που δεν το κάνω τότε. :lol::lol::lol:
  4. Εγώ κάνω μόνο dalvik & cache wipe, Αυτό λένε σε όλους τους οδηγούς dirty flashing. Οχι system... Στο system δεν χάνεις τις εφαρμογές? Ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την δικιά μου μέθοδο.
  5. Αυτό δεν το ξέρω... δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε οταν θα βγει η επόμενη έκδοση σε international rom απο τους Κινέζους. Αν σε μερικές μέρες απο την κυκλοφορία της δεν πάρουμε το update τότε μάλλον oxi... δεν δουλεύει το OTA. Αλλα μάλλον θα δουλεύει, έχουν κάνει καλή δουλειά οι Τσέχοι :lol::lol::lol:
  6. Χλωμό το κόβω.... Δοκίμασε να την φορμάρεις μπας και στρώσει...αλλά και αυτό δύσκολο το βλέπω....
  7. Φίλε μου μάλλον φταίει η κάρτα σου ή η ROM (το πιο πιθανό είναι η κάρτα). Εγώ έχω βάλει μια Sandisk 64αρα από την πρώτη μέρα και δουλεύει μια χαρά. Έχω αλλάξει 3-4 ROMs στην πορεία. Τώρα είμαι με 5.9.24
  8. Παιδιά έψαχνα να βρω την Original International ROM της Xiaomi αλλά κατά λάθος έβαλα μια Τσεχοσλοβάκικη (την έκανε κάποιος λινκ εδώ μέσα χωρίς να το αναφέρει) :lol::lol::lol::lol: Το κατάλαβα μετά απο καμιά βδομάδα όταν πήγα στις γλώσσες και είδα τα ελληνικά (ενώ η κανονική international δεν έχει Ελληνικά και εγώ χρησιμοποιώ τα Αγγλικά) και επίσης πήγα στο update και πάτησα what's new και με έβγαλε σε ένα τσέχικο site :lol::lol::lol: Τεσπα να μην μακρηγορώ η ROM είναι super και δεν έχω βρει κάτι που να μην δουλεύει... επίσης προσωπικά μου φαίνεται ότι και η μπαταρία έχει καλύτερη απόδοση. Ήμουν με 2 ώρες gaming και είχε παίσει στο 55%, φυσικά ανοιχτά wifi και 3g όλη μέρα. Η ROM είναι η 5.9.24 , πατήστε στα links που λεει "DOWNLOAD WEEKLY" (το μοντέλο μας είναι το "hermes"). Αν θέλετε να δοκιμάσω κάτι μιας και την φοράω ήδη, πείτε μου.
  9. Εγώ απο θήκη πείρα μια nillkin frosted shield και ενα nillkin 9H+ tempered glass. ΠΟΛΥ καλή ποιότητα και τα 2.... ιδίως το τσακμάκι τους είναι λες και δεν έχεις βάλει τίποτα.. το δάχτυλο γλιστράει σαν να ήταν η original οθονη και έχει και oleophobic επίστρωση και σκουπίζετε super εύκολα από δαχτυλιές
  10. Φίλε μου όταν το βάλεις (το AOSP) τρέξε και ένα Antutu να δούμε τι ψάρια πιάνει :lol::lol:
  11. Την ίδια απορία έχω και εγώ βασικά... Ίσως βγάζουν τις κινέζικες εφαρμογές και την βελτιώνουν κιόλας? Αν απλά βάζουν την Ελληνική γλώσσα και η International version δεν έχει κινέζικες εφαρμογές τότε για μένα δεν υπάρχει λόγος μιας και έχω τα αγγλικά στο κινητό μου.
  12. Ωχ... ευτυχώς που μας το είπες φίλε μου! Μόλις κατέβηκε και ήμουν έτυμος να το βάλω :lol::lol::lol:
  13. Από ότι φαίνεται....
×
×
  • Create New...