Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το θέμα με τις φωτογραφίες που ρωτάτε πολλοί, τα εχω διαβάσει και εγώ αυτά που λένε για το module της κάμερα, και απο οτι είδα στο δικό μου έχω και εγώ αυτό που λένε το "χειρότερο". Αλλα δεν έχω παρατηρήσει και μεγάλη διαφορά σε φωτογραφίες που λένε οτι βγαίνουν χάλια! Αυτο που λένε είναι μονο για φωτογραφίες σε σκοτεινούς χώρους(χωρίς φλάς) οτι βγάζει λίγο "φωτεινό" θόρυβο. Σε αυτό υπάρχει λύση, απλά αλλάζεις το ISO και απο αυτόματο(που είναι default) το βάζεις μια άλλη πιο χαμηλή τιμή. Έτσι φεύγει ο "θόρυβος" και απλά γίνεται λίγο πιο σκοτεινή η φωτογραφία, λίγο...! Οπότε μη σας απασχολεί και πολύ το θέμα με τις φωτογραφίες!

Δυστυχώς με τις ρυθμίσεις του ISO δεν πετυχαινεις παρα πολλα πράγματα.

Ο θόρυβος δημιουργείται στα σημεία που έχουμε φωτοσκιασεις και στα άκρα του πλάνου μας.

Η καλύτερη λύση σε εσωτερικούς χώρους με κακο φωτισμο, είναι να χρησιμοποιούμε πάντα HDR αν δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φλας. Και καλο είναι να πλησιάζουμε όσο γίνεται περισσότερο στο αντικείμενο που φωτογραφιζουμε, γιατι το φως του φλας δεν φθάνει παντου στα μεγάλα πλάνα.

Αν χρειαστει να παίξουμε με τις ρυθμίσεις του ISO, όπου αυτο είναι δυνατόν, μπορούμε εύκολα να διορθώσουμε τις φωτο ακόμα και με το προγραμμα επεξεργασίας που διαθέτει η συσκευη.

@@Αγαπητέ Τολη δεν είπα ότι είναι κακο να κάνει κάποιος βίντεο-παρουσιάσεις. Ειδικα το πρώτο σου βίντεο ήταν καταπληκτικό και κατατοπιστικότατο. Και προπαντως μέσα στα πλαίσια μια τεχνολογικής παρουσίασης.

Για το πρόσφατο, είναι παρα πολυ καλογυρισμενο, αν κριθεί σαν κάποιες σκηνές απο ταινια που αφορα την προσωπική ζωή κάποιου. Όμως τέτοιου είδους παρουσιάσεις η γνώμη μου είναι να τις αφησουμε για τις ίδιες τις εταιρείες.

Εμείς σαν καταναλωτές και χομπιστες πρέπει να παρουσιάζουμε τα πράγματα όπως είναι. Επαναλαμβάνω ότι σέβομαι παρα πολυ όσους κουράζονται για να δημιουργήσουν μια βίντεο παρουσίαση. Όμως αυτα που ενδιαφέρουν τον χρήστη τα βλέπει σε βίντεο όπως ήταν το πρώτο που ανέβασες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τελικά υπάρχει θέμα με τις σκοτεινές φωτό η όχι. Πείτε μου παιδιά γιατί ζαχάρωνω το κινητό και η φωτό είναι σημαντικό

Φιλε μου τσιμπησε το. Απλα εχει λιγο θορυβο. Δεν ειναι τραγικα τα πραγματα. Δεν ειναι και ψηφιακη μηχανη.

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Ένα άλλο που βλέπω είναι ότι η Samsung επιδιώκει να φτιάξει fans σε όλο τον κόσμο, αντιγράφοντας και σ αυτο την apple.

Κάτι αντίστοιχο με το Samsung mobile Greece υπάρχει σε όλες τις χωρες, με τις γνωστές υπερβολές που γράφονται σ αυτο.

Η apple κατάφερε να οδηγήσει όλο το σύστημα στον χαζό αμερικανικό στυλ.

Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι για να πουλήσει κάτι θα πρέπει να ακολουθήσει αυτη την τακτικη. Διαφορετικα όσο καλο κι αν είναι ένα προϊόν δεν έχει μέλλον.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα της Apple. Oi Mob!lers πάντως υπάρχουν 4 χρόνια και είναι απλά fun Samsung. Δεν πληρώνονται και αυτό είναι που κάνει το πρόγραμμα σημαντικό. Μας αρέσουν τα προιόντα της και γουστάρουμε να ασχολούμαστε στον ελεύθερο χρόνο μας εξηγώντας σε όλους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, τι κάνει τις συσκευές μοναδικές :)

"Opportunities are out there waiting to be seized and exploited. If you don't plan on doing so, let them be seized by someone who does."

τελικά υπάρχει θέμα με τις σκοτεινές φωτό η όχι. Πείτε μου παιδιά γιατί ζαχάρωνω το κινητό και η φωτό είναι σημαντικό

Εγώ λέω να μην το πάρεις. Δεν είναι για σένα.

Σε έχω δει άπειρες φορές να κραζεις samsung,s2,android.

Δεν σε βόλεψε, μαπα φώτο, κακό λειτουργικό και άλλα πολλά.

Επίσης είπες αρκετές φορές πως το ν8 σε καλύπτει σε όλα και δεν έχει κανενα πρόβλημα.

Πήγαινε προς 808 λοιπόν ή μείνε στο ν8.

Πρόταση κάνω εννοείται και όχι κουμάντο στην τσέπη κανενός.

Ρε παιδιά όταν πάω να τραβήξω video δεν μου εμφανίζει την επιλογή να τραβήξω φωτογραφία. Το κάνει και σε σας; Υπάρχει κάποια ρύθμιση;

Ευχαριστώ.

Ρε παιδιά όταν πάω να τραβήξω video δεν μου εμφανίζει την επιλογή να τραβήξω φωτογραφία. Το κάνει και σε σας; Υπάρχει κάποια ρύθμιση;

Ευχαριστώ.

Απενεργοποιησε το anti shake

................................

Γιαννης

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα της Apple. Oi Mob!lers πάντως υπάρχουν 4 χρόνια και είναι απλά fun Samsung. Δεν πληρώνονται και αυτό είναι που κάνει το πρόγραμμα σημαντικό. Μας αρέσουν τα προιόντα της και γουστάρουμε να ασχολούμαστε στον ελεύθερο χρόνο μας εξηγώντας σε όλους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, τι κάνει τις συσκευές μοναδικές :)

Όχι δεν υπάρχουν apple mobilers, αλλα υπάρχουν δεκάδες sites & blogs που μοναδικο τους σκοπό έχουν να εκθειάζουν τα καλα της apple και να παρουσιάζουν τα κακά :p σαν καλύτερα :D

Το ίδιο επιχειρείται απο την samsung εδω κι ένα χρόνο. Ο λόγος απλός: όταν αποκτήσεις μια σταθερη βάση fan boys and girls έχεις υποστήριξη και δωρεάν βοήθεια στην προώθηση των συσκευών σου. Ειδικα για την Sammy είναι κάτι παραπάνω απο αναγκαίο γιατι ενω διαθέτει κορυφαία τεχνογνωσία υστερει σε image.

Λογικό είναι λοιπόν να υπάρχουν groups, forums, που ασχολούνται με την συσκευη που τους αρέσει. Όμως κατα την δικη μου πάντοτε γνώμη πρέπει να δρουν ανεξάρτητα και να παρουσιάζουν τα καλα και τα κακά ώστε να βελτιώνονται συνεχώς τα προϊόντα της αγαπημένης τους εταιρειάς.

@@ Παρακαλω κάποιος mod να μεταφέρει αυτα τα post στα off topic. Ευχαριστω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Άρα τι πρέπει να κάνω για να προβάλω videos, photos στην τηλεόραση μέσω του player που έχει;

με καλωδιο HDMI η με wifi δοκιμασες?νομιζω εχει και RCA καλωδιο αμα δεν εχεις hdmi.

με καλωδιο HDMI η με wifi δοκιμασες?νομιζω εχει και RCA καλωδιο αμα δεν εχεις hdmi.

Aυτό κάνει;

http://www.ebay.com/itm/100-New-Original-Samsung-Galaxy-S3-i9300-MHL-Micro-USB-to-HDTV-Adapter-HDMI-/180927456526?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item2a201de50e&_uhb=1#ht_1899wt_1185

The USB mass storage device class, otherwise known as USB MSC or UMS, is a protocol that allows a Universal Serial Bus (USB) device to become accessible to a host computing device, to enable file transfers between the two. To the host device, the USB device appears similar to an external hard drive, enabling drag-and-drop file transfers.''

Οπως ειπα το βλεπει οπως βλεπει σαν να συνδεω στο pc usb hdd η' usb flash σαν 2 δισκους ξεχωριστα,για θεμα ταχυτητας δεν με νοιαζει και ουτε παρατηρησα κατι τετοιο παιρνοντας αρχεια απο και προς pc,μονο με usb3 θα το χαρακτηριζα ετσι με αντιστοιχη usb συσκευη

Το αν το βλεπει η tv η'σε αυτοκινητο ειναι θεμα λογισμικου tv η ηχοσυστημα αν το υποστηριζει οχι ελλατωμα του κινητου

Πρακτικα να το δεις κανει μια χαρα τη δουλεια του. Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο στη τελικη να παιρνας οτι θες απο και προς pc......το κανει μια χαρα:)

Δεν θελεις να το καταλαβεις...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πλεονεκτημα αυτο που εχει το S3...στο XDA εχει γινει ολοκληρο θεμα οτι οτι ΔΕΝ υποστηριζει usb mass storage...

Δεν φταιει το αυτοκινητο ουτε το ηχοσυστημα ελεος...το κινητο ΔΕΝ υποστηριζει το παγκοσμιο προτυπο USB mass storage που ειναι ορατο απο τα ΠΑΝΤΑ...και μετα λες οτι δεν ειναι ελλατωμα του κινητου?

Πολλα προγραματα συγχρονισμου θελουν να βλεπουν το κινητο σαν σκληρο δισκο και πολυ εχουν προβλημα...

Συμφωνω οτι για εσενα και για μενα που θελουμε να μεταφερουμε τις φωτο και τα τραγουδια μας ειναι ΟΚ...αλλα για καποιον που χρησιμοποιουσε μεχρι και το S2 του στο αμαξι του? Στο στερεοφωνικο του? Ειναι πισογυρισμα το οτι δεν υποστηριζει mass storage...

:)

Καλημέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα, όταν βγάζω φωτογραφίες, μερικές ενώ τις βλέπω σωστά από το μανισιο πρόγραμα, μετά από λίγο καιρό τις βγάζει παραμορφωμένες. Άλλες με αρνητικά χρώματα και άλλες σαν κομμένες. Γνωρίζει κανείς κάτι περί του θέματος? Τις έχω να σώζονται στην MicroSD.

Επίσης, καθυστερεί και σε εσάς, όταν είναι μαύρη η οθόνη, να επανέλθει, όταν πατάτε το power?

Τέλος μου αργεί, να βγάλει τα εικονίδια και widgets, όταν πατάω το home, ενώ ήμουν σε κάποια εφαρμογή.

Ευχαριστώ

Καλημέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα, όταν βγάζω φωτογραφίες, μερικές ενώ τις βλέπω σωστά από το μανισιο πρόγραμα, μετά από λίγο καιρό τις βγάζει παραμορφωμένες. Άλλες με αρνητικά χρώματα και άλλες σαν κομμένες. Γνωρίζει κανείς κάτι περί του θέματος? Τις έχω να σώζονται στην MicroSD.

Πιθανότατα έχει πρόβλημα η κάρτα σου.

Επίσης, καθυστερεί και σε εσάς, όταν είναι μαύρη η οθόνη, να επανέλθει, όταν πατάτε το power?

Πόσο εννοείς με το καθυστερεί; κάπου ένα δευτερόλεπτο μου κάνει. Είναι ο χρόνος για να "ξυπνήσει" η συσκευή.

Τέλος μου αργεί, να βγάλει τα εικονίδια και widgets, όταν πατάω το home, ενώ ήμουν σε κάποια εφαρμογή.

Ευχαριστώ

Αν είναι βαριά η εφαρμογή πχ internet ή κάποιο παιχνίδι, ναι το κάνει. Είναι bug του Launcher. Περιμένουμε με κάποια αναβάθμιση να διορθωθεί.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ευχαριστώ

Επίσης αν θες δοκίμασε από launchers Apex ή Nova και απενεργοποίησε από svoice (μέσα από την εφαρμογή) στις ρυθμίσεις την εκκίνηση με διπλό πάτημα του home button...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πλεονεκτημα αυτο που εχει το S3...στο XDA εχει γινει ολοκληρο θεμα οτι οτι ΔΕΝ υποστηριζει usb mass storage...

Δεν φταιει το αυτοκινητο ουτε το ηχοσυστημα ελεος...το κινητο ΔΕΝ υποστηριζει το παγκοσμιο προτυπο USB mass storage που ειναι ορατο απο τα ΠΑΝΤΑ...και μετα λες οτι δεν ειναι ελλατωμα του κινητου?

Πολλα προγραματα συγχρονισμου θελουν να βλεπουν το κινητο σαν σκληρο δισκο και πολυ εχουν προβλημα...

Συμφωνω οτι για εσενα και για μενα που θελουμε να μεταφερουμε τις φωτο και τα τραγουδια μας ειναι ΟΚ...αλλα για καποιον που χρησιμοποιουσε μεχρι και το S2 του στο αμαξι του? Στο στερεοφωνικο του? Ειναι πισογυρισμα το οτι δεν υποστηριζει mass storage...

δεν ειναι θεμα του κινητου.ειναι θεμα του ics.βρες μου συσκευη με ics που να υποστηριζει επισημα mass storage.ακομα και το s2 που το υποστηριζε στην 2.3 μολις αναβαθμιστηκε στην 4.0.x δεν το υποστηριζει.βεβαια λυνεται με ενα μικρο tweak απο το xda

δεν ειναι θεμα του κινητου.ειναι θεμα του ics.βρες μου συσκευη με ics που να υποστηριζει επισημα mass storage.ακομα και το s2 που το υποστηριζε στην 2.3 μολις αναβαθμιστηκε στην 4.0.x δεν το υποστηριζει.βεβαια λυνεται με ενα μικρο tweak απο το xda

Huawei x5 pro

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Ετσι ειναι ναι...αλλα μην τα κανουμε ολα ροδινα κι ωραια οτι και καλα ειναι καλυτερα ετσι...

Παρεπιπτοντως το ONE X υποστηριζει νομιζω mass storage

Edited by NeverMind
:)

Ετσι ειναι ναι...αλλα μην τα κανουμε ολα ροδινα κι ωραια οτι και καλα ειναι καλυτερα ετσι...

Παρεπιπτοντως το ONE X υποστηριζει νομιζω mass storage

το One x αποσο ξερω επισημα(χωρις ανεπισημα Mod) υποστηριζει mtp οχι ums.γαι το huawei δεν γνωριζω.δεν ειπα οτι ειναι ροδινα ολα.εγω πρωτος με το που βγηκε το mod για mass storage το εγκατεστησα στο s2 μου.απλως θελω να πω οτι δεν ειμαι μειονεκτημα του κινητου.ειναι του λειτουργικου

Παιδιά εγώ στο mac δεν μπορώ να το συνδέσω μέρες τώρα με κανένα τρόπο!!! Σταμάτησε και το Android File Transfer να "διαβάζει" την συσκευή.... πάντως και με ics στο note θυμάμαι ότι μέσα από τις Ρυθμίσεις--> Περισσότερες Ρυθμίσεις είχε μια επιλογή USB που μπορούσες να το επιλέξεις και μετά σου έλεγε "Συνδέστε Καλώδιο USB" και ενεργοποιούσε το mass storage... τώρα αν ήταν κάποιο mod των customs δεν θυμάμαι αλλά όπως και να έχει το θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρχει ανυπερθέτως στο τηλέφωνο η επιλογή!!! :blink:

Παιδιά εγώ στο mac δεν μπορώ να το συνδέσω μέρες τώρα με κανένα τρόπο!!! Σταμάτησε και το Android File Transfer να "διαβάζει" την συσκευή.... πάντως και με ics στο note θυμάμαι ότι μέσα από τις Ρυθμίσεις--> Περισσότερες Ρυθμίσεις είχε μια επιλογή USB που μπορούσες να το επιλέξεις και μετά σου έλεγε "Συνδέστε Καλώδιο USB" και ενεργοποιούσε το mass storage... τώρα αν ήταν κάποιο mod των customs δεν θυμάμαι αλλά όπως και να έχει το θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρχει ανυπερθέτως στο τηλέφωνο η επιλογή!!! :blink:

Δεν ηταν καποιο mod.Δε ξερω βεβαια αν μετα την αναθμιση του Note σε 4.0.4 ισχυει ακομα αυτο.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δεν ηταν καποιο mod.Δε ξερω βεβαια αν μετα την αναθμιση του Note σε 4.0.4 ισχυει ακομα αυτο.

Λες να φταίει η έκδοση 4.0.4??? Μπορεί λογικά να είναι και αυτό γιατί στο note μόνο 4.0.3 προλάβαμε... ειδικά εσύ για μια μέρα την έχασες την 4.0.4 :p:p

αγορασα και γω αυτο το απιστευτο τηλεφωνο.

εχω παθει πλακα με τον επεξεργαστη. πολυ γρηγορο .

απιστευτη αναλυση φωτογραφιων και λειτουργιες αναλογες ενος υπεροχου κινητου.

αξιζει τα λεφτα του !!!

GALAXY S3 ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

Edited by Superuser
Μορφοποίηση Κειμένου

Εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να τα βλεπει και τη μνημη του κινητου και τη sd card σαν 2 ξεχωριστους δισκους οταν τα συνδεω στο pc και το κανει κανονικα με windows 7/8 και αυτο ειναι που μετραει.Αδιαφορω αν το κανει η' οχι σε τηλεοραση η' ηχοσυστημα σε αυτοκινητο και αν δεν το υποστηριζει σε αυτες τις περιπτωσεις δεν σημαινει οτι φταιει η συσκευη για ολες τις αλλες περιπτωσεις που το αναγνωριζει οπως γινεται με το pc που αυτο ειναι το ζητουμενο στη δικια μου περιπτωση και σε πολλα αλλα ατομα.

Ουτε και αποτελει κριτηριο αγορας του S3 το οτι δεν το υποστηριζει σε τηλεοραση η ηχοσυστημα σαν usb mass storage και γενικα αν δεν υποστηριζει ums παρα σε ατομα οσο τα δαχτυλα του ενος χεριου.

Σε καθε περιπτωση το mtp τη δουλεια του τη κανει και πολυ καλα μαλιστα;)

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T