Jump to content

topdim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    152
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by topdim

  1. Μάλλον προς το κακό θα έλεγα
  2. Μα αυτό λέω. Δεν ίσχυε παλιότερα αυτό. Μια χαρά ήμουν εκτός wifi και ενώ μιλούσα σέρφαρα με το S9+ μου και χωρίς να ενεργοποιήσω τίποτα στις ρυθμίσεις.
  3. Καλημερα Strofigas αυτο που λες για το Volte δεν ίσχυε παλιοτερα, ανεκαθεν ειχα το προηγουμενο μου κινητό (S9+) με mobile data και σερφαρα ενώ μιλουσα, χωρίς να κανω καποια ρύθμιση στο κινητό. Τωρα τελευταια καποια μαλ... αλλαξαν και δεν μπορω να το κανω στο καινουργιο S21 Ultra. Οποτε πρεπει να ενεργοποιησω το VolTe για να καταλαβω.
  4. Παιδιά από τότε που έβαλα την τελευταία αναβάθμιση μου το έχει κάνει 3 φορές έως τώρα, το συγκεκριμένο τρεμόπεσμα στην οθόνη, το οποίο φεύγει με επανεκκίνηση. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο?
  5. Το ξεκολλάς το τζαμάκι και το πλένεις είναι που με κάνει και εμένα να μην το ξανά βάλω και όχι για το μην σπάσει, αλλά το ποσό εύκολο θα είναι να μην μείνει τίποτα βρωμιά ή σκόνη από το κάτω μέρος του γυαλιού
  6. Φίλε έχω ακριβώς το ίδιο και στο δικό μου S9+ και συγγνώμη που θα στο πω, αλλά είναι καθαρά ότι δεν το έβαλες καλά. Πχ έχω βάλει 5-6 dome glass σε γνωστούς και μπήκαν τέλεια και στο δικό μου τα σκάτωσα και έγινε έτσι όπως σε εσένα. Υποθέτω ότι είναι αέρας, γιατί θεωρώ ότι το καθάρισες καλά όπως και εγώ. Αλλά δεν κάνω τίποτα προς το παρόν, περιμένω να χειροτερέψει και άλλο και να το ξαναπεράσω σωστά, την επόμενη φορά
  7. Έβαλα και εγώ την τελευταία έκδοση και μου φαίνεται αρκετά καλή. Απλά δύο παρατηρήσεις 1) Αν έχεις συνδεδεμένο κάποιο ακουστικό bluetooth και το κλείσεις, σβήνει και το σηματάκι του από πάνω στα δεξιά, που σε θύμιζε ότι τρέχει ακόμα στο background και τσάμπα τρώει μπαταρία και πρέπει να το κάνεις εσύ από το menu. 2) Δεν μπορώ να βρώ που είναι η επιλογή στο GPS για να διαλέξεις πως θα λειτουργεί Μεγάλη ακρίβεια, Εξοικονόμηση μπαταρίας ή Μόνο τηλέφωνο, όπως είχε δηλαδή στην προηγούμενη έκδοση του OS.
  8. Όπα τι αντιγραφή είναι αυτή? :blink::blink: Αν κάνει βέβαια την δουλειά του, γιατί όχι!!! Γιατί καλό το Whitestone αλλά το παράκαναν με την τιμή :mad: Πάντως εδώ στο βίντεο (που δεν καταλαβαίνω Χριστό τι λέει ο τύπος) μια χαρά μου φαίνεται
  9. Καλησπέρα, από προχθές είμαι κάτοχος του S9+ και έχω πάθει πλάκα με το πόσο πετάει το κινητό :happy: Για εμένα προσωπικά μόνο ένα είναι το τέλειο τζαμάκι για το συγκεκριμένο κινητό, το Whitestone Dome. Ναι είναι ακριβό άλλα παιδιά άλλη φάση. Εφαρμόζει τέλεια, με σχετικά εύκολη διαδικασία εφαρμογής και το δάχτυλο απλά γλιστράει πάνω του. Το συνδύασα και με δυο θήκες Spigen, την Ultra Hybrid και την Neo Hybrid (προσοχή δεν ταιριάζουν όλες γενικά οι θήκες) και είμαι άρχοντας.
  10. giannis12a άσε και το δικό μου τα ίδια. Samsung μας ξενέρωσες. Περιμένω να δω S9 και αν δεν αξίζει τόσο και έχει και τιμή στον θεό, πάω S8 Plus.
  11. Όχι καμία σχέση, σε σχετικά δροσερό μέρος με φουλ σήμα είτε Wifi είτε 3G-4G. Γενικά το κινητό δεν μας τα λέει και πολύ καλά τελευταία, παρόλο που το έκανα και επαναφορά πριν καμία εβδομάδα!!!
  12. Δεν πρέπει να είναι και πολύ νορμάλ τέτοιες θερμοκρασίες ενώ έβλεπα βίντεο στο YouTube 2K?
  13. Επαναφορά του έχω κάνει στις μεγάλες αναβαθμίσεις. Στην τελευταία που ήταν μικρή, όχι. Αλλά σαν τελευταία λύση το είχα στα σχέδια να του κάνω μπας και στρώσει.
  14. Πτώσεις δεν έχει καμία η συσκευή, ήταν από την αρχή μέσα σε μια Spigen Neo Hybrid θήκη με ζελατίνα. Του εχω μια 64GB Samsung Evo MicroSD και αρκετές μάλλον θα έλεγα φωτογραφίες 1900 με 2000 και γύρω στις 150-160 εφαρμογές, αλλά κυρίως καθημερινά εκτός από τα κλασσικά τηλεφωνήματα τρέχω κυρίως Viber, email, φωτογραφίες, Chrome, Youtube, Facebook, Shazam-Soundhound. Δεν νομίζω οτι δικαιολογεί τα τόσα κολλήματα-σκαλώματα που τρώει, αν αναλογιστούμε κιόλας ότι είχα σκάσει 700 ευρώ για να το πάρω. Γενικά παρόλο που πήρε αρκετές αναβαθμίσεις (καμία 6-7 περίπου) κάπου στράβωσε το όλο θέμα.
  15. Το C είναι με τον Exynos και μάλλον το προσέχει περισσότερο η μαμά Samsung :) Μιλάμε για "αργά τα ζα" το κινητό, πατάω να ανοίξω κάμερα μερικές φορές και "η κλήση σας είναι σε αναμονή" Τελικά παίζει καμία ROM που να της λειτουργούν τα πάντα? Δοκιμασμένη? Έτσι και αλλιώς εγγύηση δεν εχω πλέον :(
  16. Και εμένα τα ίδια φίλε, το κινητό έχει γίνει πιο αργό και προβληματικό από ποτέ. Περιμένω S8 και να πάει στο ράφι το Note 4, γιατί και για Root + Custom ROM, από ότι βλέπω, δεν υπάρχει κάποια στην οποία λειτουργούν τα πάντα, εκτός αν κάνω λάθος?
  17. Τελικά μετά από επίσκεψη σε κατάστημα σέρβις στην Β.Όλγας και αλλαγή μπαταρίας, το κινητό σαν να έφτιαξε, με μια μικρή επιφυλάξει για το χαμήλωμα του ήχου κλήσης, που παίζει μια φορά να το έκανε μόνο του:angry:
  18. Παιδιά το κινητό έχει γίνει γιούχου λέμε... Τελικά αυτό με την εγγύηση μέσω IMEI γνωρίζει κανείς αν παίζει ή πρέπει να βρω την απόδειξη ?
  19. Μπαταρία δεν έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια, με την λογική ότι στις αρχές του χρόνου λογικά θα πάω σε νέα συσκευή. Θα το δω πάντως. Τώρα όσον αφορά τις εφαρμογές, αφού μου έκανε την επανεκκίνηση και στην κάμερα δεν το βλέπω να είναι θέμα εφαρμογών.
  20. Τι να πρώτο πω? Έχει ξεσκιστεί να μου κάνει επανεκκινήσεις οπότε απλά γουστάρει. Την μια πάτησα το Shazam, την άλλη με 18% πήγα να ανοίξω την κάμερα και επανεκκίνηση (αλλά και με περισσότερο ποσοστό μπαταρίας μου το έχει κάνει) άλλες φορές όχι απλά κάνει, αλλά κολλάει και σε loop επανεκκίνησης έως ότου το συνδέσω στο ρεύμα. Εν το μεταξύ το έκανα και επαναφορά, βάζοντας άλλη ROM, γιατί είχα και το θέμα με το χαμήλωμα του ήχου κλήσης, αλλά τίποτα. Samsung τα σκάτωσες για τα καλά με το Marshmallow
  21. Εντάξει έχω να πω ότι το τηλέφωνο έχει γίνει για πέταμα...
  22. Επιβεβαιώνω και εγώ ότι στο F μου, μετά από 3-4 updates εξακολουθεί και μου βγάζει την SD σε κάθε επανεκκίνηση:mad: Επίσης πάλι σήμερα μου έκανε το πρόβλημα με το χαμήλωμα του ήχου κλήσης:mad: , μάλλον η EUR ROM έχει θέμα τελικά!!! Ποια προτείνετε να βάλω, χωρίς να εχω όλες αυτές τις μαλ@κιες? Τώρα εχω την PDA N910FXXU1DPB1 CSC N910FEUR1DPE1, αλλά στο Sammobile έχει την PDA N910FXXS1DPE6 CSC N910FEUR1DPE1, που υποθέτω ότι είναι ποιο καινούργια, σωστά? Να βάλω αυτήν?
  23. Εκτός από αυτό με την κλήση, πλέον τις τελευταίες μέρες, το κουμπί απενεργοποίησης των δεδομένων κινητής, που είναι στην μπάρα από πάνω, δεν πατιέται είτε για να σβήσει είτε για να ανάψει. Μένει σε μια ενδιάμεση φάση. Μάλλον μας προορίζουν για το Note 7 όλους:lol:
  24. Και εγώ Ελληνική Rom έχω, λέτε να είναι αυτό το πρόβλημα?
×
×
  • Create New...