LeGendGR Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 (edited) ΑΠΟ Σαββατο ειμαι και εγω ευτυχης κατοχος του ς 3 αλλα ακομα βεβαια το ψαχνω,ομως μηπως μπορει να μου πει καποιος τι κανει στο μενου οδηγηση που εχει επανω στην κουρτινα?Επισης το προγραμα πλοηγησης του πλαισιου dont panik θα δουλευει στο συγκεκριμενο?Επισης εντοπισα τι αν κλικαρω 2 ταπ ενα κειμενο δεν το προσαρμοζει ακριβως στην οθονη οπως το παμφθηνο alkatel 995 και δεν ξερω τι να κανω.:( Ανοίγεις τον browser και επιλογές-> ρυθμίσεις->Για προχωρημένους-> αυτόματη προσαρμογή σελίδων. Και είσαι έτοιμος. Από εκεί και πέρα μπορείς να βάλεις και το opera που μπορεί να σε βολέψει και καλύτερα σε αυτό το κομμάτι... Άλλα σαν τον stock δεν είναι κανείς θα το καταλάβεις και μόνος σου.... Edited June 24, 2012 by LeGendGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Απορια! η αλλαγη του Modem ειναι το ιδιο με το Radio στα htc? (Αν ναι ξερουμε πoiο ειναι καλητερο για cosmote?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Απορια! η αλλαγη του Modem ειναι το ιδιο με το Radio στα htc? (Αν ναι ξερουμε πoiο ειναι καλητερο για cosmote?) Σε όλα τα android το ίδιο είναι. Baseband,radio,modem, όπως θέλεις πες το :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Σήμερα μου έβγαλε ένα update 21mb.ιδέα δεν έχω τι διόρθωσε πάντως το έκανα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να κόψω την κάρτα SIM? Μιλάω για κατάστημα που το κάνει επίσημα (ο Γερμανός ίσως?). Αντάπτορα για κανονική SIM θα βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να κόψω την κάρτα SIM? Μιλάω για κατάστημα που το κάνει επίσημα (ο Γερμανός ίσως?). Αντάπτορα για κανονική SIM θα βρω; παρε καινουργια καρτα 5 ευρω εχει και 3 ευρω ο ανταπτορας ( Γερμανος) Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Αν εννοεις για το κειμενο στον browser βαλε καποιον αλλο απο το μαρκετ,πχ τον opera και θα εισαι οκ.Το alkatel που λες μπορει να προσαρμοζε το κειμενο αλλα δεν εκανε τιποτα αλλο απο αυτα που κανει αυτο το θηριο ;)Για ολα υπαρχουν λυσεις,μην αγχωνεσαι Εγω παντως εβαλα τον opera και τον σουταρα με τη μια κολληματα/κρασαρισματα πηγαιναν συννεφο και ετσι εμεινα με dolphin hd,o οποιος βεβαια δεν εχει προσαρμογη κειμενου γνωριζεις καποιον αλλο browser να κανει αυτη τη δουλεια? Μη μου πειτε για μαμισιο ειναι αργος και δεν μου αρεσει καθολου:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Εγω παντως εβαλα τον opera και τον σουταρα με τη μια κολληματα/κρασαρισματα πηγαιναν συννεφο και ετσι εμεινα με dolphin hd,o οποιος βεβαια δεν εχει προσαρμογη κειμενου γνωριζεις καποιον αλλο browser να κανει αυτη τη δουλεια? Μη μου πειτε για μαμισιο ειναι αργος και δεν μου αρεσει καθολου:p δοκιμασες τον google chrome; Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 δοκιμασες τον google chrome; Οχι αλλα θα τον δοκιμασω εφοσον κανει προσαρμογη κειμενου:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 παρε καινουργια καρτα 5 ευρω εχει και 3 ευρω ο ανταπτορας ( Γερμανος)Έλεγα να βρω μια πιο άμεση λύση για τη SIM γιατί η γραμμή είναι εταιρική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Σήμερα μου έβγαλε ένα update 21mb.ιδέα δεν έχω τι διόρθωσε πάντως το έκανα Και εγω την εβαλα , αλλα τι διορθωνει δεν ξερω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Έλεγα να βρω μια πιο άμεση λύση για τη SIM γιατί η γραμμή είναι εταιρική. Δεν παιρνει πανω απο ενα λεπτο η απενεργοποιηση της παλιας sim και ενεργοποιηση της νεας, θα στο κανουν εκεινη την στιγμη Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 (edited) [ATTACH]25796[/ATTACH]Και εγω την εβαλα , αλλα τι διορθωνει δεν ξερω :) Ομοίως, ξέρει κανείς τι γίνεται? Παιδιά για νέα από Ελλάδα (widget) ποιο έχετε (διότι καινούργιος στο Android - μου άρεσε πολύ αυτό που έχει το ZTE Blade,αλήθεια ποιο είναι? Κάνει για το SIII?) Edited June 25, 2012 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 οσοι το πηρατε απο οτε ειδατε κανενα προβλημα με οθονη καμερα?γιατι θελω να το παρω συμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Οχι τιποτα ολα ρολοι. Το καλυτερο που υπαρχει αυτη τη στιγμη σε κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 οσοι το πηρατε απο οτε ειδατε κανενα προβλημα με οθονη καμερα?γιατι θελω να το παρω συμερα. Τα κινητα δεν ειναι πατζαρια απο τη λαικη να ρωτησεις ποιος τα εχει πιο φρεσκα.....ολα τα κινητα ειναι το ιδιο και οτι σου κατσει αμα πεσεις σε ελαττωματικο εισαι απλα ατυχος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 παιδες εξηγειστε μου κατι που δεν εχω καταλαβει το κινητο εχει μεσα στις ρυθμθσεις / περισ. ρυθμισεις τις εξης τρεις επιλογες 1) NFC 2) Adroid Beam 3) S Beam ειναι το ιδιο πραγμα; το nfc ενεργοποιει τα αλλα δύο; τι κανει το καθενα απο αυτα; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 παιδες εξηγειστε μου κατι που δεν εχω καταλαβει το κινητο εχει μεσα στις ρυθμθσεις / περισ. ρυθμισεις τις εξης τρεις επιλογες 1) NFC 2) Adroid Beam 3) S Beam ειναι το ιδιο πραγμα; το nfc ενεργοποιει τα αλλα δύο; τι κανει το καθενα απο αυτα; Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος με το NFC και Android beam μπορεις να εκτελεσεις αγορες και να στειλεις αρχεια οπου υποστηριζεται αυτη η τεχνολογια,με το Sbeam μπορεις να ανταλλαξεις αρχεια με αλλο S3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisSGS3 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 χαιρετω και εγω την παρεα του myphone.περηφανος κατοχος ενος λευκου GS3 εδω και 2 εβδομαδες.Το κινητο ειναι απλα φοβερο παντως,εχω παθει πλακα!!λοιπον εκανα και εγω σημερα το update που αναφεραν και καποιοι πριν.αυτο που ειδα οτι αλλαξε το update ειναι το πληκτρολογιο!!!πριν υπηρχε κουμπι διπλα στο spacebar αν θυμαμαι καλα που αλλαζε τις γλωσσες απο ελληνικα σε αγγλικα αμεσως ενω τωρα αναγκαστικα πρεπει να παταω κρατημενο το spacebar για να αλλαξω γλωσσα.υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσουμε αυτο χωρις να βαζω αλλο πληκτρολογιο??:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Γνωρίζετε αν ο αντάπτορας HDTV για το SII (για να συνδεθεί με την τηλεόραση) δουλεύει και στο SIII; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 χαιρετω και εγω την παρεα του myphone.περηφανος κατοχος ενος λευκου GS3 εδω και 2 εβδομαδες.Το κινητο ειναι απλα φοβερο παντως,εχω παθει πλακα!!λοιπον εκανα και εγω σημερα το update που αναφεραν και καποιοι πριν.αυτο που ειδα οτι αλλαξε το update ειναι το πληκτρολογιο!!!πριν υπηρχε κουμπι διπλα στο spacebar αν θυμαμαι καλα που αλλαζε τις γλωσσες απο ελληνικα σε αγγλικα αμεσως ενω τωρα αναγκαστικα πρεπει να παταω κρατημενο το spacebar για να αλλαξω γλωσσα.υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσουμε αυτο χωρις να βαζω αλλο πληκτρολογιο??:p Περνώντας το δάχτυλό σου πάνω από το space bar δεξιά προς τα αριστερά και ανάποδα δεν αλλάζει ανάμεσα στις γλώσσες που έχεις επιλέξει? Γνωρίζετε αν ο αντάπτορας HDTV για το SII (για να συνδεθεί με την τηλεόραση) δουλεύει και στο SIII; Νομίζω όχι γιατί έχουν αλλάξει τη σειρά στα πινάκια του κονέκτορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Ρε παιδιά όσοι έχετε το άσπρο έχετε παρατηρήσει στο ασημένιο πλαίσιο στα πλαγιά κάτω από πλήκτρο της έντασης μια γραμμή σαν ενώσει; Δεν βλέπω κάτι παρά μόνο όπως είπε ένας φίλος παραπάνω πάνω δεξιά & αριστερά έχει μία γραμμή συννένωσης του ασημένιου πλαισίου. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisSGS3 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Devil_7 ναι το γνωριζω αυτο απλως επειδη με βολευε οπως ηταν πριν το πληκτρολογιο για αυτο ρωταω αν γινεται.αλλα και ετσι κανω δουλεια μου.thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Έβαλα τώρα το fifa 12 και ενώ παίζει κανονικά μου κάνει πολλά κολλήματα στον ήχο. Μόνο στον ήχο όμως. Το έκανε σε άλλο ένα βαρύ παιχνίδι που δοκίμασα. Έχει βάλει κανείς κάποιο τόσο βαρύ παιχνίδι να μου πει αν παίζει σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Έβαλα τώρα το fifa 12 και ενώ παίζει κανονικά μου κάνει πολλά κολλήματα στον ήχο. Μόνο στον ήχο όμως. Το έκανε σε άλλο ένα βαρύ παιχνίδι που δοκίμασα. Έχει βάλει κανείς κάποιο τόσο βαρύ παιχνίδι να μου πει αν παίζει σωστά? Σ εμενα το φιφα παιζει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts