Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΑΠΟ Σαββατο ειμαι και εγω ευτυχης κατοχος του ς 3 αλλα ακομα βεβαια το ψαχνω,ομως μηπως μπορει να μου πει καποιος τι κανει στο μενου οδηγηση που εχει επανω στην κουρτινα?Επισης το προγραμα πλοηγησης του πλαισιου dont panik θα δουλευει στο συγκεκριμενο?Επισης εντοπισα τι αν κλικαρω 2 ταπ ενα κειμενο δεν το προσαρμοζει ακριβως στην οθονη οπως το παμφθηνο alkatel 995 και δεν ξερω τι να κανω.:(

Ανοίγεις τον browser και επιλογές-> ρυθμίσεις->Για προχωρημένους-> αυτόματη προσαρμογή σελίδων. Και είσαι έτοιμος. Από εκεί και πέρα μπορείς να βάλεις και το opera που μπορεί να σε βολέψει και καλύτερα σε αυτό το κομμάτι...

Άλλα σαν τον stock δεν είναι κανείς θα το καταλάβεις και μόνος σου....

Edited by LeGendGR

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απορια! η αλλαγη του Modem ειναι το ιδιο με το Radio στα htc? (Αν ναι ξερουμε πoiο ειναι καλητερο για cosmote?)

Απορια! η αλλαγη του Modem ειναι το ιδιο με το Radio στα htc? (Αν ναι ξερουμε πoiο ειναι καλητερο για cosmote?)

Σε όλα τα android το ίδιο είναι.

Baseband,radio,modem, όπως θέλεις πες το :)

Σήμερα μου έβγαλε ένα update 21mb.ιδέα δεν έχω τι διόρθωσε πάντως το έκανα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να κόψω την κάρτα SIM? Μιλάω για κατάστημα που το κάνει επίσημα (ο Γερμανός ίσως?). Αντάπτορα για κανονική SIM θα βρω;

Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να κόψω την κάρτα SIM? Μιλάω για κατάστημα που το κάνει επίσημα (ο Γερμανός ίσως?). Αντάπτορα για κανονική SIM θα βρω;

παρε καινουργια καρτα 5 ευρω εχει και 3 ευρω ο ανταπτορας ( Γερμανος)

Νικήτας

Αν εννοεις για το κειμενο στον browser βαλε καποιον αλλο απο το μαρκετ,πχ τον opera και θα εισαι οκ.Το alkatel που λες μπορει να προσαρμοζε το κειμενο αλλα δεν εκανε τιποτα αλλο απο αυτα που κανει αυτο το θηριο ;)Για ολα υπαρχουν λυσεις,μην αγχωνεσαι

Εγω παντως εβαλα τον opera και τον σουταρα με τη μια κολληματα/κρασαρισματα πηγαιναν συννεφο και ετσι εμεινα με dolphin hd,o οποιος βεβαια δεν εχει προσαρμογη κειμενου γνωριζεις καποιον αλλο browser να κανει αυτη τη δουλεια?

Μη μου πειτε για μαμισιο ειναι αργος και δεν μου αρεσει καθολου:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγω παντως εβαλα τον opera και τον σουταρα με τη μια κολληματα/κρασαρισματα πηγαιναν συννεφο και ετσι εμεινα με dolphin hd,o οποιος βεβαια δεν εχει προσαρμογη κειμενου γνωριζεις καποιον αλλο browser να κανει αυτη τη δουλεια?

Μη μου πειτε για μαμισιο ειναι αργος και δεν μου αρεσει καθολου:p

δοκιμασες τον google chrome;

Νικήτας

δοκιμασες τον google chrome;

Οχι αλλα θα τον δοκιμασω εφοσον κανει προσαρμογη κειμενου:)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

παρε καινουργια καρτα 5 ευρω εχει και 3 ευρω ο ανταπτορας ( Γερμανος)
Έλεγα να βρω μια πιο άμεση λύση για τη SIM γιατί η γραμμή είναι εταιρική.

Σήμερα μου έβγαλε ένα update 21mb.ιδέα δεν έχω τι διόρθωσε πάντως το έκανα

Και εγω την εβαλα , αλλα τι διορθωνει δεν ξερω :)

Έλεγα να βρω μια πιο άμεση λύση για τη SIM γιατί η γραμμή είναι εταιρική.

Δεν παιρνει πανω απο ενα λεπτο η απενεργοποιηση της παλιας sim και ενεργοποιηση της νεας, θα στο κανουν εκεινη την στιγμη

[ATTACH]25796[/ATTACH]

Και εγω την εβαλα , αλλα τι διορθωνει δεν ξερω :)

Ομοίως, ξέρει κανείς τι γίνεται? Παιδιά για νέα από Ελλάδα (widget) ποιο έχετε (διότι καινούργιος στο Android - μου άρεσε πολύ αυτό που έχει το ZTE Blade,αλήθεια ποιο είναι? Κάνει για το SIII?)

Edited by alex61

οσοι το πηρατε απο οτε ειδατε κανενα προβλημα με οθονη καμερα?γιατι θελω να το παρω συμερα.

οσοι το πηρατε απο οτε ειδατε κανενα προβλημα με οθονη καμερα?γιατι θελω να το παρω συμερα.

Τα κινητα δεν ειναι πατζαρια απο τη λαικη να ρωτησεις ποιος τα εχει πιο φρεσκα.....ολα τα κινητα ειναι το ιδιο και οτι σου κατσει αμα πεσεις σε ελαττωματικο εισαι απλα ατυχος....

παιδες εξηγειστε μου κατι που δεν εχω καταλαβει

το κινητο εχει μεσα στις ρυθμθσεις / περισ. ρυθμισεις τις εξης τρεις επιλογες

1) NFC

2) Adroid Beam

3) S Beam

ειναι το ιδιο πραγμα; το nfc ενεργοποιει τα αλλα δύο; τι κανει το καθενα απο αυτα;

TCe

παιδες εξηγειστε μου κατι που δεν εχω καταλαβει

το κινητο εχει μεσα στις ρυθμθσεις / περισ. ρυθμισεις τις εξης τρεις επιλογες

1) NFC

2) Adroid Beam

3) S Beam

ειναι το ιδιο πραγμα; το nfc ενεργοποιει τα αλλα δύο; τι κανει το καθενα απο αυτα;

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος με το NFC και Android beam μπορεις να εκτελεσεις αγορες και να στειλεις αρχεια οπου υποστηριζεται αυτη η τεχνολογια,με το Sbeam μπορεις να ανταλλαξεις αρχεια με αλλο S3.

χαιρετω και εγω την παρεα του myphone.περηφανος κατοχος ενος λευκου GS3 εδω και 2 εβδομαδες.Το κινητο ειναι απλα φοβερο παντως,εχω παθει πλακα!!λοιπον εκανα και εγω σημερα το update που αναφεραν και καποιοι πριν.αυτο που ειδα οτι αλλαξε το update ειναι το πληκτρολογιο!!!πριν υπηρχε κουμπι διπλα στο spacebar αν θυμαμαι καλα που αλλαζε τις γλωσσες απο ελληνικα σε αγγλικα αμεσως ενω τωρα αναγκαστικα πρεπει να παταω κρατημενο το spacebar για να αλλαξω γλωσσα.υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσουμε αυτο χωρις να βαζω αλλο πληκτρολογιο??:p

Γνωρίζετε αν ο αντάπτορας HDTV για το SII (για να συνδεθεί με την τηλεόραση) δουλεύει και στο SIII;

χαιρετω και εγω την παρεα του myphone.περηφανος κατοχος ενος λευκου GS3 εδω και 2 εβδομαδες.Το κινητο ειναι απλα φοβερο παντως,εχω παθει πλακα!!λοιπον εκανα και εγω σημερα το update που αναφεραν και καποιοι πριν.αυτο που ειδα οτι αλλαξε το update ειναι το πληκτρολογιο!!!πριν υπηρχε κουμπι διπλα στο spacebar αν θυμαμαι καλα που αλλαζε τις γλωσσες απο ελληνικα σε αγγλικα αμεσως ενω τωρα αναγκαστικα πρεπει να παταω κρατημενο το spacebar για να αλλαξω γλωσσα.υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσουμε αυτο χωρις να βαζω αλλο πληκτρολογιο??:p

Περνώντας το δάχτυλό σου πάνω από το space bar δεξιά προς τα αριστερά και ανάποδα δεν αλλάζει ανάμεσα στις γλώσσες που έχεις επιλέξει?

Γνωρίζετε αν ο αντάπτορας HDTV για το SII (για να συνδεθεί με την τηλεόραση) δουλεύει και στο SIII;

Νομίζω όχι γιατί έχουν αλλάξει τη σειρά στα πινάκια του κονέκτορα.

Ρε παιδιά όσοι έχετε το άσπρο έχετε παρατηρήσει στο ασημένιο πλαίσιο στα πλαγιά κάτω από πλήκτρο της έντασης μια γραμμή σαν ενώσει;

Δεν βλέπω κάτι παρά μόνο όπως είπε ένας φίλος παραπάνω πάνω δεξιά & αριστερά έχει μία γραμμή συννένωσης του ασημένιου πλαισίου.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Devil_7 ναι το γνωριζω αυτο απλως επειδη με βολευε οπως ηταν πριν το πληκτρολογιο για αυτο ρωταω αν γινεται.αλλα και ετσι κανω δουλεια μου.thx

Έβαλα τώρα το fifa 12 και ενώ παίζει κανονικά μου κάνει πολλά κολλήματα στον ήχο. Μόνο στον ήχο όμως. Το έκανε σε άλλο ένα βαρύ παιχνίδι που δοκίμασα. Έχει βάλει κανείς κάποιο τόσο βαρύ παιχνίδι να μου πει αν παίζει σωστά?

Έβαλα τώρα το fifa 12 και ενώ παίζει κανονικά μου κάνει πολλά κολλήματα στον ήχο. Μόνο στον ήχο όμως. Το έκανε σε άλλο ένα βαρύ παιχνίδι που δοκίμασα. Έχει βάλει κανείς κάποιο τόσο βαρύ παιχνίδι να μου πει αν παίζει σωστά?

Σ εμενα το φιφα παιζει μια χαρα.