tetra1982 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Και μένα κανονικά μου τα έδωσε μόλις έδωσα το account μου κατα το setup. Eχω πλέον 50,75GB Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Παιδιά που βλέπουμε ποσά gb έχουμε; Έχω την εντύπωση ότι κάποια στιγμή με ρωτησε αν θελω 48gab αλλα δεν θυμάμαι αν τα πήρα τελικά... Εμένα λέει διαθεσιμα 52 gb... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 καλησπερα πριν απο λιγο εκανα την αναβαθμηση και πλεον ειμαι στην εκδοση ι9300ΧΧLF5.μηπως ξερει καποιος τι εχουν φτιαξει με την αναβαθμηση αυτη.ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 (edited) παιδιά 48gb δίνει το dropbox με το s3... πρέπει να κάνετε 5 από 7 βήματα επίσης για να το ενεργοποιήσετε.. Διαβάστε το email που σας ήρθε από Dropbox μετά το log in... σε όσους δεν ήρθε δεν ξέρω τι παίζει.. Να ρωτήσω τους κατόχους που τελικά έχουν αγοράσει το pebble blue...τελικά είναι μπλε όπως blue black (αυτό που βλέπαμε στην παρουσίαση) ή είναι αυτό που δείχνει πιο γκρι (αυτό είδα από κοντά στο Πλαίσιο και ήταν πάρα πολύ ωραίο..). Αν μπορείτε να μου λύσετε την απορία θα ήμουν ευγνώμων, ευχαριστώ! Edited June 24, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Έχει κανείς δοκιμάσει το NFC? Υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα σημεία που να το χρησιμοποιούν; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 παιδιά 48gb δίνει το dropbox με το s3... πρέπει να κάνετε 5 από 7 βήματα επίσης για να το ενεργοποιήσετε.. Έχεις δίκιο, με ένα twit μου έδωσε 48gb :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 καλησπερα πριν απο λιγο εκανα την αναβαθμηση και πλεον ειμαι στην εκδοση ι9300ΧΧLF5.μηπως ξερει καποιος τι εχουν φτιαξει με την αναβαθμηση αυτη.ευχαριστω πολυ Φιλε μου απο που εχεις παρει τη συσκευη και σου εβγαλε αναβαθμιση? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Φιλε μου απο που εχεις παρει τη συσκευη και σου εβγαλε αναβαθμιση? Εγώ που την πήρα απο το Πλαίσιο μου έβγαλε αναβάθμιση κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Φιλε μου απο που εχεις παρει τη συσκευη και σου εβγαλε αναβαθμιση? απο τα media markt.ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JZRAVAGER Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Τι πρόβλημα έχεις?? Κι εγώ προσπάθησα νωρίτερα και τελικά έπρεπε να πατήσω το "αόρατο" ώστε να γίνει ορατό για 120 δευτερόλεπτα και έτσι έκανα pair με το note και όλα κομπλέ.. Δοκίμασε αν θες ;) Εμένα μου βγάζει αποτυχία ότι και αν στείλω...φωτο, mp3, εφαρμογή...σε ότι και αν εχω δοκιμάσει...κινητό pc, μηχάνημα φωτογραφιών... Με το SII δεν χρειάστηκε ποτέ pairing...τα έστελνε αέρα....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Εγώ που την πήρα απο το Πλαίσιο μου έβγαλε αναβάθμιση κανονικά! Εχεις παρατηρησει τιποτα διαφορες παντα προς θετικη κατευθυνση η' ειναι νωρις να βγαλεις καποιο συμπερασμα:p Στην εβγαλε με τη μια και μεσω wifi η' kies την εκανες? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Εμένα μου βγάζει αποτυχία ότι και αν στείλω...φωτο, mp3, εφαρμογή...σε ότι και αν εχω δοκιμάσει...κινητό pc, μηχάνημα φωτογραφιών... Με το SII δεν χρειάστηκε ποτέ pairing...τα έστελνε αέρα....:( χωρίς να έχω το κινητό στα χέρια μου, θεωρώ πως μπορεί να έχει φάει κάποιο σκάλωμα η συσκευή σου ... της έκανες κάποιο restart ?? Πιστεύω πως αν είχε κλειδωμένο το BT για αποστολή/λήψη θα το είχαν διαπιστώσει πολλά άτομα εδώ μέσα καθώς και θα αποτελούσε και ανασταλτικό παράγοντα για την απόκτησή του (φαντάζομαι). έχει κανείς άλλο τέτοιο πρόβλημα ? στέλνει / λαμβάνει κανονικά με BT ? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Εμένα μου βγάζει αποτυχία ότι και αν στείλω...φωτο, mp3, εφαρμογή...σε ότι και αν εχω δοκιμάσει...κινητό pc, μηχάνημα φωτογραφιών... Με το SII δεν χρειάστηκε ποτέ pairing...τα έστελνε αέρα....:( Είναι όντως πολύ περίεργο, έπρεπε να έχει την συμπεριφορά που λες όπως το s2 ή έστω κι αυτό που έκανα εγώ μιας και δεν το έψαξα περαιτέρω.. Μήπως να κάνεις ένα reset to factory defaults και αν δεν γίνει τίποτα και τότε πάρε κάνα service να ρωτήσεις.. Αν έχεις root μπορείς να πάρεις κι ένα nanadroid και επαναφερεις στην συνέχεια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nacajima Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 επιτέλους ευτυχής κάτοχος SGS III.παιδιά μήπως ξέρει κάνει πως αφαιρώ τον ήχο που κάνει όταν τραβάς φωτό, το ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 επιτέλους ευτυχής κάτοχος SGS III.παιδιά μήπως ξέρει κάνει πως αφαιρώ τον ήχο που κάνει όταν τραβάς φωτό, το ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. Υπάρχει μια ευρωπαϊκή νόρμα (μια οδηγία ουσιαστικά) εδώ και κάνα 6μηνο που αναγκάζει τις εταιρίες να έχουν ενεργοποιημένο τον ήχο του κλείστρου ακόμα και στο αθόρυβο.. μόνο με root μπορείς να επέμβεις και να σβήσεις το αρχείο shutter sound από το system, media, sound, ui ;) Εγω έβαλα την Omega και το έχει by default απενεργοποιημένο Α, μεγειά δεν είπα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VP3690 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Υπάρχει μια ευρωπαϊκή νόρμα (μια οδηγία ουσιαστικά) εδώ και κάνα 6μηνο που αναγκάζει τις εταιρίες να έχουν ενεργοποιημένο τον ήχο του κλείστρου ακόμα και στο αθόρυβο.. μόνο με root μπορείς να επέμβεις και να σβήσεις το αρχείο shutter sound από το system, media, sound, ui ;) Εγω έβαλα την Omega και το έχει by default απενεργοποιημένο Α, μεγειά δεν είπα!!! Δεν ισχύει αυτό που λες. Στο αθόρυβο εμένα δεν κάνει ήχο η κάμερα. Το επιβεβαίωσα μολις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Δεν ισχύει αυτό που λες. Στο αθόρυβο εμένα δεν κάνει ήχο η κάμερα. Το επιβεβαίωσα μολις Καλύτερα τότε! Είχε γίνει θέμα στην Αυστραλία και είχε πάρει και την Ευρώπη η μπάλα για κάποια μοντέλα χωρίς επιλογή απενεργοποιησης ήχου κάμερας αλλά καλύτερα έτσι γιατί δεν είχε λογικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 ΑΠΟ Σαββατο ειμαι και εγω ευτυχης κατοχος του ς 3 αλλα ακομα βεβαια το ψαχνω,ομως μηπως μπορει να μου πει καποιος τι κανει στο μενου οδηγηση που εχει επανω στην κουρτινα?Επισης το προγραμα πλοηγησης του πλαισιου dont panik θα δουλευει στο συγκεκριμενο?Επισης εντοπισα τι αν κλικαρω 2 ταπ ενα κειμενο δεν το προσαρμοζει ακριβως στην οθονη οπως το παμφθηνο alkatel 995 και δεν ξερω τι να κανω.:( Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 (edited) ΑΠΟ Σαββατο ειμαι και εγω ευτυχης κατοχος του ς 3 αλλα ακομα βεβαια το ψαχνω,ομως μηπως μπορει να μου πει καποιος τι κανει στο μενου οδηγηση που εχει επανω στην κουρτινα?Επισης το προγραμα πλοηγησης του πλαισιου dont panik θα δουλευει στο συγκεκριμενο?Επισης εντοπισα τι αν κλικαρω 2 ταπ ενα κειμενο δεν το προσαρμοζει ακριβως στην οθονη οπως το παμφθηνο alkatel 995 και δεν ξερω τι να κανω.:(Αν εννοεις για το κειμενο στον browser βαλε καποιον αλλο απο το μαρκετ,πχ τον opera και θα εισαι οκ.Το alkatel που λες μπορει να προσαρμοζε το κειμενο αλλα δεν εκανε τιποτα αλλο απο αυτα που κανει αυτο το θηριο ;)Για ολα υπαρχουν λυσεις,μην αγχωνεσαι Edited June 24, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Μπορεί καποιος να με ενημερωσει, για το πως συμπεριφερεται το κινητο οταν διαβαζει ενα αρχειο pdf ή power point πολλων σελιδων πχ. 50+ η μεταβαση απο τη μια στην αλλη ειναι γρηγορη? δηλ απο τη σελ 10 στη σελ 40 ρολαρει την ανοιγει αμεσως? Με ενδιαφερει πολυ αλλα οχι οτι θα με επηρεασει να προβω στη αγορα του αυτη την εβδομαδα!:p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Νομίζεις αγαπητέ ότι το 995 είναι "τόσο" άχρηστο όπως αφήνεις να εννοηθεί. . . Αγαπητέ "Komias2" βαλε τον Dolphin HD για πλοήγηση στο διαδίκτυο. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 ΑΠΟ Σαββατο ειμαι και εγω ευτυχης κατοχος του ς 3 αλλα ακομα βεβαια το ψαχνω,ομως μηπως μπορει να μου πει καποιος τι κανει στο μενου οδηγηση που εχει επανω στην κουρτινα?Επισης το προγραμα πλοηγησης του πλαισιου dont panik θα δουλευει στο συγκεκριμενο?Επισης εντοπισα τι αν κλικαρω 2 ταπ ενα κειμενο δεν το προσαρμοζει ακριβως στην οθονη οπως το παμφθηνο alkatel 995 και δεν ξερω τι να κανω.:( Κρατα τον μαμα γιατι ειναι ο καλυτερος μακραν, απλα πηγαινε στις ρυθμισεις του και ενεργοποιησε τη προσαρμογη κειμενου στην οθονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Κρατα τον μαμα γιατι ειναι ο καλυτερος μακραν, απλα πηγαινε στις ρυθμισεις του και ενεργοποιησε τη προσαρμογη κειμενου στην οθονη... που ειναι ακριβως αυτες οι ρυθμισεις? ovelix5 δεν εχω θεμα με την πλοηγηση στο ιντερνετ σκοτωνει τι κινητο αλλα μονο τα κειμενα δεν μπορω να προσαρμοσω,θα δοκιμασω και τον οπερα που ειπε ο φιλος πιο πανω. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ οδηγηση το κατεχει κανεις? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Το μεγάλο widget του ημερολογίου που πιάνει όλη την οθόνη δεν μου το βγάζει σαν επιλογή στον apex launcher όπως και αυτό του καιρού. Είναι μόνο για τον stock launcher; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Το μεγάλο widget του ημερολογίου που πιάνει όλη την οθόνη δεν μου το βγάζει σαν επιλογή στον apex launcher όπως και αυτό του καιρού. Είναι μόνο για τον stock launcher; Ναι 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts