ntinoscrypton Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 αν το εχεις το κινητο κανε και εσυ το ιδιο και πες μας αμα σου δουλευει, γιατι και σε μενα και στον συζυγο μου δεν δουλευει σε τοσο χαμηλο φως. αμα ψαξεις στο ιντερνετ θα δεις που το αναφερουν παρα πολλοι οτι παιζει ρολο το φως, αμα θες μπορω να σου δωσω και λινκς Κοροιδευτηκα το ειπα για το βιντεο της Sammy:).Και εμενα δεν δουλευει σε σκοταδι,μου βγαζει το ματακι χαμηλωνει η φωτεινοτητα αναβει αλλη μια το ματακι και κλεινει η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Εμενα παντος δουλευει κανονικα το smart stay και με κλειστα φωτα μονο με τον φωτισμο απο την οθονη του Pc.Μηπως το εχετε στην αυτοματη φωτεινοτητα επιλεγμενη;Μπορει να παιζει ρολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thejimmymaister Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Καλημέρα παιδιά μόλις μου ήρθε το πολύτιμο!!! :) καταπληκτικό με την πρώτη μάτια σου παίρνει το μυαλό θα έλεγα... δύο πράγματα να επισημάνω πρώτον δεν περιέχει εντός του κουτιού βιβλιαράκι οδηγιών(δεν είναι ελληνικής αντίπρ. αλλά είχε υποθει ότι θα είχε βιβλίο οδηγιών κ μάλιστα στα ελληνικα anyway...). Το κινητό έχει μια λίγο αυξημένη θερμοκρασία. Μήπως είναι επειδή είναι αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Αν το έπιασες και δεν το αφήνεις από τα χέρια σου είναι λογική η θερμοκρασία. Ειδικά αν παράλληλα το φορτίζεις κιόλας... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thejimmymaister Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Αν το έπιασες και δεν το αφήνεις από τα χέρια σου είναι λογική η θερμοκρασία. Ειδικά αν παράλληλα το φορτίζεις κιόλας... Όχι εντάξει ανέβασε θερμοκρασία χωρίς ιδιαίτερη χρήση απλά το ανοιξα περιηγηθηκα λιγάκι στο μενού κλπ κ το αφησα. Θα το κοιτάξω πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Δεν παρατήρησα υψηλή θερμοκρασία εγώ. Το δικό μου είχε 2 βιβλιαράκια μέσα με οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Καλημέρα παιδιά μόλις μου ήρθε το πολύτιμο!!! :) καταπληκτικό με την πρώτη μάτια σου παίρνει το μυαλό θα έλεγα... δύο πράγματα να επισημάνω πρώτον δεν περιέχει εντός του κουτιού βιβλιαράκι οδηγιών(δεν είναι ελληνικής αντίπρ. αλλά είχε υποθει ότι θα είχε βιβλίο οδηγιών κ μάλιστα στα ελληνικα anyway...). Το κινητό έχει μια λίγο αυξημένη θερμοκρασία. Μήπως είναι επειδή είναι αρχή? Θες να πεις οτι δεν εχει βιβλιαρακι με την εγγυηση στα Ελληνικα; Αν ναι τοτε φιλε μου θα σε στεναχωρησω αλλα δεν θα σε καλυψει η Πανευρωπαικη εγγυση της Sammy. καλο θα ηταν να πας εκει που το πηρες και να διεκρινισεις το θεμα γιατι αν συμβει κατι θα ειναι κριμα να πληρωνεις και ειδικα στην περιπτωση που δεν θα φταις. και μια ερωτηση αν επιτρεπετε. Απο που το πηρες; Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Όχι εντάξει ανέβασε θερμοκρασία χωρίς ιδιαίτερη χρήση απλά το ανοιξα περιηγηθηκα λιγάκι στο μενού κλπ κ το αφησα. Θα το κοιτάξω πάντως... Παντως ειδικα τωρα το καλοκαιρι ανεβαζει αρκετα θερμοκρασια ενα τεταρτακι με 3G πλοηγηση και το καπακι πισω θερμαινεται....τηγανιζεις κανονικα ομελετα:lol::lol: Οδηγιες χρησης και να μην εχει κατεβασε σε pdf και καθαρισες:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Εμένα δεν ζεσταίνεται ρε παιδιά τόσο. Μην ξεχνάτε ότι στους ~35 βαθμούς είναι σε θερμοκρασία περιβάλλοντος τώρα το καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Εμένα δεν ζεσταίνεται ρε παιδιά τόσο. Μην ξεχνάτε ότι στους ~35 βαθμούς είναι σε θερμοκρασία περιβάλλοντος τώρα το καλοκαίρι. Νικο σε εσενα το smart stay δουλευει κανονικα γιατι σε εμενα γιοκ,πως εχεις ρυθμισει την οθονη/φωτεινοτητα τιποτα λεπτομερειες που εμενα μου ξεφευγουν αν σε εσενα δουλευει κανονικα:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) Νικο σε εσενα το smart stay δουλευει κανονικα γιατι σε εμενα γιοκ,πως εχεις ρυθμισει την οθονη/φωτεινοτητα τιποτα λεπτομερειες που εμενα μου ξεφευγουν αν σε εσενα δουλευει κανονικα:) Δεν το δοκίμασα καθόλου. Θα το κοιτάξω σήμερα από περιέργεια. Φωτεινότητα στο αυτόματο την αφήνω συνήθως ή στο 0 όταν είμαι μέσα στο σπίτι (είναι ανεβασμένη νομίζω στην omega γιατί έχει πολύ φωτισμό για "0%") Edit: Το δοκίμασα τώρα μέσα-έξω από το κτίριο και δουλεύει υποδειγματικά. Θα το δοκιμάσω σε χαμηλό φωτισμό και σκοτάδι το βράδυ. Edited June 12, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Δεν το δοκίμασα καθόλου. Θα το κοιτάξω σήμερα από περιέργεια. Φωτεινότητα στο αυτόματο την αφήνω συνήθως ή στο 0 όταν είμαι μέσα στο σπίτι (είναι ανεβασμένη νομίζω στην omega γιατί έχει πολύ φωτισμό για "0%") Edit: Το δοκίμασα τώρα μέσα-έξω από το κτίριο και δουλεύει υποδειγματικά. Θα το δοκιμάσω σε χαμηλό φωτισμό και σκοτάδι το βράδυ. Στα 15 η στα 30'' εχεις ρυθμισει την οθονη να σβηνει,ανεξαρτητα απο τη φωτεινοτητα που εχεις βαλει Θα το τεσταρο σημερα περισσοτερο ελπιζω να δουλεψει το ατιμο:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgeorg Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Καλημέρα σε όλους. Χθες το απόγευμα παρέλαβα απο το Πλαίσιο Περιστεριού το SIII. Το σύνδεσα στο σπίτι και ξεκίνησα να το επεξεργάζομαι. Με λύπη διαπίστωσα πως το βράδυ με το φως του δωματίου κλειστό ο φωτισμός που βγάζει το κουμπάκι που είναι το βελάκι(ανάμεσα απο το άσπρο πλαίσιο και την οθόνη) προεξέχει και βγαίνει φωτεινότητα στην οθόνη στο κάτω δεξία μέρος η οποία είναι ευκρινής το βράδυ και όταν το background είναι μαύρο. Το πήγα πίσω στο Πλαίσιο και αναμένω ενημέρωση. Έχει συμβεί και σε άλλον το ίδιο πρόβλημα? Ελπίζω να το εξήγησα σωστά.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Σιγα σιγα θα πεταξουμε λαπτοπ,παιχνιδομηχανες,media players κτλ κτλ Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Καλημέρα σε όλους. Χθες το απόγευμα παρέλαβα απο το Πλαίσιο Περιστεριού το SIII. Το σύνδεσα στο σπίτι και ξεκίνησα να το επεξεργάζομαι. Με λύπη διαπίστωσα πως το βράδυ με το φως του δωματίου κλειστό ο φωτισμός που βγάζει το κουμπάκι που είναι το βελάκι(ανάμεσα απο το άσπρο πλαίσιο και την οθόνη) προεξέχει και βγαίνει φωτεινότητα στην οθόνη στο κάτω δεξία μέρος η οποία είναι ευκρινής το βράδυ και όταν το background είναι μαύρο. Το πήγα πίσω στο Πλαίσιο και αναμένω ενημέρωση. Έχει συμβεί και σε άλλον το ίδιο πρόβλημα? Ελπίζω να το εξήγησα σωστά.:( Σε μένα κάνει bleed πάνω από το κουμπί μενού αλλά δεν φαίνεται πάνω στην οθόνη. Γενικά δεν με ενοχλεί καθόλου το bleed από τα led. Στα 15 η στα 30'' εχεις ρυθμισει την οθονη να σβηνει,ανεξαρτητα απο τη φωτεινοτητα που εχεις βαλει Θα το τεσταρο σημερα περισσοτερο ελπιζω να δουλεψει το ατιμο:p Στις δοκιμές το είχα στα 15 αλλά τώρα στο 30. Την ίδια απόδοση ακριβώς έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) Παιδια το smart stay δουλευει κανονικα...απλα θελει αποσταση το κεφαλι απο την συσκευη...ωστε να δει η καμερα το κεφαλι σας Edited June 12, 2012 by Djdeltavita Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Προσοχη παιδια το πισω καπακι της μπαταριας γρατζουνιεται για πλακα.Το εχω απο την Παρασκευη το κινητο και εχθες το βραδυ λογο περιεργειας λεω δεν το βαζω κατω απο το φως της λαμπας να δω αν εχει καμια γρατζουνια και μετα λυπης μου κοιταω ειχε κανει 2 γρατζουνιτσες αν και δεν φενονται με τιποτα αν δεν βαλεις το κινητο κοντρα στο φως στο κατω μερος απο το καπακι της μπαταριας.Το λεω αυτο για οσους δεν εχουν θηκη προστασιας.Ας κανουν τον κοπο μερικοι να κανουν το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Προσοχη παιδια το πισω καπακι της μπαταριας γρατζουνιεται για πλακα.Το εχω απο την Παρασκευη το κινητο και εχθες το βραδυ λογο περιεργειας λεω δεν το βαζω κατω απο το φως της λαμπας να δω αν εχει καμια γρατζουνια και μετα λυπης μου κοιταω ειχε κανει 2 γρατζουνιτσες αν και δεν φενονται με τιποτα αν δεν βαλεις το κινητο κοντρα στο φως στο κατω μερος απο το καπακι της μπαταριας.Το λεω αυτο για οσους δεν εχουν θηκη προστασιας.Ας κανουν τον κοπο μερικοι να κανουν το ιδιο. Και που είναι το πρόβλημα? Αφού το glossy κρύβει όπως είδες τις γρατσουνιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Μολις τωρα εκανε το πρωτο update σε Ι9300XXALF2 :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Και που είναι το πρόβλημα? Αφού το glossy κρύβει όπως είδες τις γρατσουνιές. Δεν ειπα οτι ειναι τοσο τεραστιο το προβλημα.Απλα σε ξενερωνει να εχεις ενα καινουργιο κινητο και να βλεπεις οτι γρατζουνιεται ευκολα.Παντος εχεις δικιο επειδη ειναι glossy δεν φαινονται ευκολα.Το προβλημα θα ηταν αν κατω απο το ασπρο χρωμα ενφανιζοταν τιποτα μαυρες γρατζουνιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thejimmymaister Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Ερώτηση: Τις προωθήσεις του παρόχου ( πχ όταν είναι κλειστό το κινητό να λαμβάνω μήνυμα οτι με κάλεσαν) πως τις ρυθμίζω. εννοώ που πάω στο μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Αυτό νομίζω γίνεται στέλνοντας sms σε κάποιο ειδικό αριθμό στην εταιρία κινητής. Δεν ξέρω αν γίνεται και από τη συσκευή. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Αυτό νομίζω γίνεται στέλνοντας sms σε κάποιο ειδικό αριθμό στην εταιρία κινητής. Δεν ξέρω αν γίνεται και από τη συσκευή.Σωστα το λες.Ειναι υπηρεσια του παροχου και πρεπει να επικοινωνησει καποιος μαζι τους για κατι τετοιο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Μολις τωρα εκανε το πρωτο update σε Ι9300XXALF2 :happy: Σημερα στο εβγαλε αυτο το update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Σημερα στο εβγαλε αυτο το update ? Ναι πριν λιγο. Δεν ξερω ακομα τι διορθωνει:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts