Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτη πρέπει να είναι η τελευταία έκδοση που εχει βγει .

Να δε θα δοθεί κάποια στιγμή επίσημα; τι ακριβώς είναι αυτή η έκδοση; beta?

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εριξα μια ματιά στο δικό μου Note2 και η έκδοση των Google Play services που βλέπω είναι η 4.2.42 (1013934-036). Φαίνεται να είναι νεώτερη απο αυτήν που αναφέρεις.

Να δε θα δοθεί κάποια στιγμή επίσημα; τι ακριβώς είναι αυτή η έκδοση; beta?

Αν δεν την εχεις πάρει κάποια στιγμή θα ερθει το update μέσω google play .

Όχι δεν είναι beta .

Samsung galaxy s21+

Εριξα μια ματιά στο δικό μου Note2 και η έκδοση των Google Play services που βλέπω είναι η 4.2.42 (1013934-036). Φαίνεται να είναι νεώτερη απο αυτήν που αναφέρεις.

4.2.43 εδώ.(1035512-036)

Edited by NaGR

Τελικά πρέπει να κάνεις αναζήτηση στο playstore και τότε σου δείχνει ότι μπορείς να κάνεις αναβάθμιση. Δεν τη βγάζει όμως στους διαθέσιμες αναβαθμίσεις αν πας στην καρτέλα "οι εφαρμογές μου". Μετά την αναβάθμιση νομίζω ότι βελτιώθηκε πολύ το πρόβλημα. Θα ξέρω σίγουρα σε λίγες μέρες

Και επειδή ακόμα και με την αναζήτηση είναι δύσκολο να το βρει κάποιος :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms

Edited by Bezbozny

Εριξα μια ματιά στο δικό μου Note2 και η έκδοση των Google Play services που βλέπω είναι η 4.2.42 (1013934-036)..

Στο δικό μου λέει 4.2.43

Εν τω μεταξύ έχουν τα δικά σας αυτή την λειτουργία που μικραίνει η

? Δείτε από το 1:40" και μετά

Στο δικό μου λέει 4.2.43

Ναι θα μπεις στις ρυθμίσεις

Αυτο γινεται μονο στο note 3 (εκτος αν βαλεις καποια custom rom με τα futures του 3).

Καλησπέρα..εχω πρόβλημα πολύ σοβαρό. Αγορασμένο το Νοτε 2 απο κολλητό, έπαιζε άψογα με phoenix rom 11 για 2 μήνες. Όμως εδώ και 5-6 μέρες μου κολλάει και κάνει επανεκινήσεις συνεχώς. Κατέβασα την 16 ρομ, αλλά πάλι τα ίδια. Τι να κάνω? Να γυρίσω σε γνησια ρομ και αν ναι υπάρχει οδηγός?

Το δικό μου δεν κάνει τέτοια κόλπα :-(

Γιατί ;

Αυτο γινεται μονο στο note 3 (εκτος αν βαλεις καποια custom rom με τα futures του 3).

έχει δίκιο φίλος Εγώ είμαι με custom γιa αυτό και μου το βγάζει ! Απλά θεώρησα ότι είναι της 4.3

Τελικά πρέπει να κάνεις αναζήτηση στο playstore και τότε σου δείχνει ότι μπορείς να κάνεις αναβάθμιση. Δεν τη βγάζει όμως στους διαθέσιμες αναβαθμίσεις αν πας στην καρτέλα "οι εφαρμογές μου". Μετά την αναβάθμιση νομίζω ότι βελτιώθηκε πολύ το πρόβλημα. Θα ξέρω σίγουρα σε λίγες μέρες

Και επειδή ακόμα και με την αναζήτηση είναι δύσκολο να το βρει κάποιος :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms

Το google play store δινει σαν τελευταια την 4.2.42

καλημέρα, το πρόβλημα επιμένει με τρελά κολλήματα και επανεκινησεις. Κάποιος οδηγός για unroot ή γενικά τι πρέπει να κάνουμε...

• Administrators
καλημέρα, το πρόβλημα επιμένει με τρελά κολλήματα και επανεκινησεις. Κάποιος οδηγός για unroot ή γενικά τι πρέπει να κάνουμε...

Βάλε την official...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354955

Modpic.gif

Στο βίντεο όμως είναι το Note ii και νομίζω θα έκανε αναφορά σε custom rom ο τύπος , αντ'αυτού λέει πως τα Κορεάτικα μοντέλα παίρνουν πρώτα όλα τα features και ίσως μελλοντικά δοθούν στους υπόλοιπους σαν αναβάθμιση .

Αυτό το απάντησε σε κάποιους που του επισημαίνουν πως δεν υπάρχει στο δικό τους το εικονίδιο που λέει Use for all screens .

Πιστεύω ανάλογα την χώρα υπάρχουν και διαφορές στις rom .

Το google play store δινει σαν τελευταια την 4.2.42

Το ξαναγράφω , 4.2.43 , χωρίς να έχω κάνει αναβάθμιση , τουλάχιστον δεν θυμάμαι να συναίνεσα .

θα ήθελα να εκφράσω το εξής ερώτημα: Όταν υπάρχει κάποια ειδοποίηση στη lockscreen (πχ μήνυμα) και το κλικάρετε, εμφανίζεται ένα μεγάλο τετράγωνο από κάτω, σωστά? Σε τι ακριβώς χρησιμεύει?:confused:

Αυτό σκέφτομαι αλλά με το knox τι κάνουμε? Γυρίζει χωρίς κίνδυνο ο counter? Αν γυρίσω σε official και δεν διορθωθεί το πρόβλημα με τα κολλήματα του κινητού τι μπορώ να κάνω? Η εγγύηση δεν θα με καλύψει αν είναι hardware. Είναι όμως hardware το πρόβλημα?

θα ήθελα να εκφράσω το εξής ερώτημα: Όταν υπάρχει κάποια ειδοποίηση στη lockscreen (πχ μήνυμα) και το κλικάρετε, εμφανίζεται ένα μεγάλο τετράγωνο από κάτω, σωστά? Σε τι ακριβώς χρησιμεύει?:confused:

Την ίδια απορία έχω και εγώ , κάποια στιγμή έκανα μια κίνηση και μου άνοιξαν κατ' ευθείαν τα μηνύματα , έκτοτε μόνο το τετράγωνο που λες .

Αυτό σκέφτομαι αλλά με το knox τι κάνουμε? Γυρίζει χωρίς κίνδυνο ο counter? Αν γυρίσω σε official και δεν διορθωθεί το πρόβλημα με τα κολλήματα του κινητού τι μπορώ να κάνω? Η εγγύηση δεν θα με καλύψει αν είναι hardware. Είναι όμως hardware το πρόβλημα?
Βαλε την deodexed του δικου μας,του Στρατου και δεν θα εχεις προβλημα με το knox (ειναι <μαμα> η ρομ πρακτικα).Για λεπτομερειες ρωτας εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5235281#post5235281

Επίσης από την στιγμή που έχει Custom λογικά έχει παλιό Bootloader οπότε μπορεί να περάσει την Επίσημη 4.1.2 χωρίς να ανησυχεί για Knox. Φυσικά αν θέλει "μαμά" Custom 4.3 απαλλαγμένη από Knox βάζει την Pulse του StratosGR.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

παιδιά εν βάλουμε oficial rom χωρίς τις βλακειες της Samsung μέσα . Δεν έχουμε πρόβλημα με τον knox

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)