Bezbozny Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Αυτη πρέπει να είναι η τελευταία έκδοση που εχει βγει . Να δε θα δοθεί κάποια στιγμή επίσημα; τι ακριβώς είναι αυτή η έκδοση; beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Εριξα μια ματιά στο δικό μου Note2 και η έκδοση των Google Play services που βλέπω είναι η 4.2.42 (1013934-036). Φαίνεται να είναι νεώτερη απο αυτήν που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Να δε θα δοθεί κάποια στιγμή επίσημα; τι ακριβώς είναι αυτή η έκδοση; beta? Αν δεν την εχεις πάρει κάποια στιγμή θα ερθει το update μέσω google play . Όχι δεν είναι beta . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) Εριξα μια ματιά στο δικό μου Note2 και η έκδοση των Google Play services που βλέπω είναι η 4.2.42 (1013934-036). Φαίνεται να είναι νεώτερη απο αυτήν που αναφέρεις. 4.2.43 εδώ.(1035512-036) Edited February 26, 2014 by NaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) Τελικά πρέπει να κάνεις αναζήτηση στο playstore και τότε σου δείχνει ότι μπορείς να κάνεις αναβάθμιση. Δεν τη βγάζει όμως στους διαθέσιμες αναβαθμίσεις αν πας στην καρτέλα "οι εφαρμογές μου". Μετά την αναβάθμιση νομίζω ότι βελτιώθηκε πολύ το πρόβλημα. Θα ξέρω σίγουρα σε λίγες μέρες Και επειδή ακόμα και με την αναζήτηση είναι δύσκολο να το βρει κάποιος : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms Edited February 26, 2014 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Εριξα μια ματιά στο δικό μου Note2 και η έκδοση των Google Play services που βλέπω είναι η 4.2.42 (1013934-036).. Στο δικό μου λέει 4.2.43 Εν τω μεταξύ έχουν τα δικά σας αυτή την λειτουργία που μικραίνει η ? Δείτε από το 1:40" και μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Στο δικό μου λέει 4.2.43 Εν τω μεταξύ έχουν τα δικά σας αυτή την λειτουργία που μικραίνει η ? Δείτε από το 1:40" και μετά Ναι θα μπεις στις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ναι θα μπεις στις ρυθμίσεις Δεν εννοεί αυτό ο φίλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Εν τω μεταξύ έχουν τα δικά σας αυτή την λειτουργία που μικραίνει η ? Δείτε από το 1:40" και μετά Αυτο γινεται μονο στο note 3 (εκτος αν βαλεις καποια custom rom με τα futures του 3). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλησπέρα..εχω πρόβλημα πολύ σοβαρό. Αγορασμένο το Νοτε 2 απο κολλητό, έπαιζε άψογα με phoenix rom 11 για 2 μήνες. Όμως εδώ και 5-6 μέρες μου κολλάει και κάνει επανεκινήσεις συνεχώς. Κατέβασα την 16 ρομ, αλλά πάλι τα ίδια. Τι να κάνω? Να γυρίσω σε γνησια ρομ και αν ναι υπάρχει οδηγός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Εν τω μεταξύ έχουν τα δικά σας αυτή την λειτουργία που μικραίνει η ? Δείτε από το 1:40" και μετά Το δικό μου δεν κάνει τέτοια κόλπα :-( Γιατί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Αυτο γινεται μονο στο note 3 (εκτος αν βαλεις καποια custom rom με τα futures του 3). έχει δίκιο φίλος Εγώ είμαι με custom γιa αυτό και μου το βγάζει ! Απλά θεώρησα ότι είναι της 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Τελικά πρέπει να κάνεις αναζήτηση στο playstore και τότε σου δείχνει ότι μπορείς να κάνεις αναβάθμιση. Δεν τη βγάζει όμως στους διαθέσιμες αναβαθμίσεις αν πας στην καρτέλα "οι εφαρμογές μου". Μετά την αναβάθμιση νομίζω ότι βελτιώθηκε πολύ το πρόβλημα. Θα ξέρω σίγουρα σε λίγες μέρες Και επειδή ακόμα και με την αναζήτηση είναι δύσκολο να το βρει κάποιος : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms Το google play store δινει σαν τελευταια την 4.2.42 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 καλημέρα, το πρόβλημα επιμένει με τρελά κολλήματα και επανεκινησεις. Κάποιος οδηγός για unroot ή γενικά τι πρέπει να κάνουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 καλημέρα, το πρόβλημα επιμένει με τρελά κολλήματα και επανεκινησεις. Κάποιος οδηγός για unroot ή γενικά τι πρέπει να κάνουμε... Βάλε την official... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354955 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Αυτο γινεται μονο στο note 3 (εκτος αν βαλεις καποια custom rom με τα futures του 3). Στο βίντεο όμως είναι το Note ii και νομίζω θα έκανε αναφορά σε custom rom ο τύπος , αντ'αυτού λέει πως τα Κορεάτικα μοντέλα παίρνουν πρώτα όλα τα features και ίσως μελλοντικά δοθούν στους υπόλοιπους σαν αναβάθμιση . Αυτό το απάντησε σε κάποιους που του επισημαίνουν πως δεν υπάρχει στο δικό τους το εικονίδιο που λέει Use for all screens . Πιστεύω ανάλογα την χώρα υπάρχουν και διαφορές στις rom . Το google play store δινει σαν τελευταια την 4.2.42 Το ξαναγράφω , 4.2.43 , χωρίς να έχω κάνει αναβάθμιση , τουλάχιστον δεν θυμάμαι να συναίνεσα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μαλλον θα εξαρταται απο την Rom που εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 θα ήθελα να εκφράσω το εξής ερώτημα: Όταν υπάρχει κάποια ειδοποίηση στη lockscreen (πχ μήνυμα) και το κλικάρετε, εμφανίζεται ένα μεγάλο τετράγωνο από κάτω, σωστά? Σε τι ακριβώς χρησιμεύει?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ρε παιδια απο που θα κατεβασω το flash player για android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Βάλε την official... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354955 Αυτό σκέφτομαι αλλά με το knox τι κάνουμε? Γυρίζει χωρίς κίνδυνο ο counter? Αν γυρίσω σε official και δεν διορθωθεί το πρόβλημα με τα κολλήματα του κινητού τι μπορώ να κάνω? Η εγγύηση δεν θα με καλύψει αν είναι hardware. Είναι όμως hardware το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 θα ήθελα να εκφράσω το εξής ερώτημα: Όταν υπάρχει κάποια ειδοποίηση στη lockscreen (πχ μήνυμα) και το κλικάρετε, εμφανίζεται ένα μεγάλο τετράγωνο από κάτω, σωστά? Σε τι ακριβώς χρησιμεύει?:confused: Την ίδια απορία έχω και εγώ , κάποια στιγμή έκανα μια κίνηση και μου άνοιξαν κατ' ευθείαν τα μηνύματα , έκτοτε μόνο το τετράγωνο που λες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Αυτό σκέφτομαι αλλά με το knox τι κάνουμε? Γυρίζει χωρίς κίνδυνο ο counter? Αν γυρίσω σε official και δεν διορθωθεί το πρόβλημα με τα κολλήματα του κινητού τι μπορώ να κάνω? Η εγγύηση δεν θα με καλύψει αν είναι hardware. Είναι όμως hardware το πρόβλημα?Βαλε την deodexed του δικου μας,του Στρατου και δεν θα εχεις προβλημα με το knox (ειναι <μαμα> η ρομ πρακτικα).Για λεπτομερειες ρωτας εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5235281#post5235281 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Επίσης από την στιγμή που έχει Custom λογικά έχει παλιό Bootloader οπότε μπορεί να περάσει την Επίσημη 4.1.2 χωρίς να ανησυχεί για Knox. Φυσικά αν θέλει "μαμά" Custom 4.3 απαλλαγμένη από Knox βάζει την Pulse του StratosGR. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 παιδιά εν βάλουμε oficial rom χωρίς τις βλακειες της Samsung μέσα . Δεν έχουμε πρόβλημα με τον knox Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Ρε παιδιά έλεος! Υπάρχει ειδικό θέμα για τις custom rom. Γιατί δεν τα συζητάτε εκεί;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts