fioravanti90 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Επειδή το multiwindow χωρις root ειναι πρακτικα αχρηστο, ριξτε μια ματια σε αυτη την εναλλακτική λύση, δουλευει στο νοτελακι μας αψογα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lwi.android.flappsfull Οντως πολυ καλο, μετατρεπει το αντροϊντ σε windroid αλλα....... σ' εμενα λαγκαρουν αρκετα ΟΛΕΣ οι εφσρμογες οταν τρεχει στο παρασκηνιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Γνωρίζεις μήπως πως το κάνουμε format? Ο υπολογιστής μου ---> Δεξί κλικ στο USB Stick και ύστερα?? Διαμορφωση Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Παιδιά συγνώμη αλλά και εγώ έχω το Note 2 από Νοέμβριο του 12 και είμαι από τότε με vodafone... Μέχρι και σήμερα δεν έχω χάσει ΠΟΤΈ κλείσει, ούτε το πρόβλημα <<Μ'ακούς ? Δεν μ'ακούς>> Και τώρα που είναι γιορτές και μιλάω αρκετή ώρα στο κινητό δεν έχω κάποιο παράπονο σχετικά με όσα διαβάζω αυτές τις μέρες στο Θέμα... Τα ίδια και εγώ (από Δεκέμβριο 2012). Μηδέν προβλήματα στις κλήσεις με δίκτυο Vodafone στην Ελλάδα και ΚΡΝ στην Ολλανδία (ο Ολλανδικός ΟΤΕ) . Οσο για το σήμα σε dBm, όσο πιο μεγάλο (όχι κατ'απόλυτη τιμη, άρα όσο πιο κοντά στο 0, αφού μιλάμε για αρνητικά νούμερα), τόσο το καλύτερο. Αυξηση του σήματος κατά 3 dB σημαίνει διπλάσια ισχύς και αύξηση κατα 10 dB σημαίνει 10πλάσια ισχύς (διαφορά dBm μέιον dBm μας κάνει dB και όχι dBm, οι συνάδελφοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Υπολογιστών του φόρουμ με καταλαβαίνουν :lol:). Ετσι το -87 ειναι διπλάσιο του -90, ενώ το -80 είναι 10πλάσιο του -90. προφανώς το -70 ειναι 100πλάσιο του -90 και το -77 είναι 20πλάσιο του -90. Τα 0 dBm είναι 1 milliWatt, οπότε τα -80 dBm είναι 10 picoWatt ή το 1/100.000.000.000 του Watt (ένα εκατοστό του δισεκατομμυριοστού). Αυτή είναι η ισχύς λήψης και όχι φυσικά η ισχύς εκπομπής που είναι τάξεις μεγέθους μεγαλύτερη (από την ισχύ εκπομπής βγαίνει και το SAR) . Αντίστοιχα, τα -60 dBm είναι 1 nanoWatt. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) Ενδιαφέροντα τα όσα μας λες... Ενισχύουν βέβαια το στρατόπεδο αυτών που πιστεύουν πως φταίει η συσκευή και όχι το δίκτυο (ανάμεσα τους κι εγώ). Η κατάσταση σήμερα ήταν δραματική για μένα. Πραγματικά 8 στις 10 κλήσεις μου σε διάφορα σημεία της Κορίνθου οδηγούσαν στο << μ'ακούς δεν μ'ακούς>> που λες κι εσύ. Άντε να περάσουν οι γιορτές να ξεκινήσουμε να στέλνουμε στην Smartec γιατί ΔΕΝ πάει άλλο. Στην ουσία σήμερα δεν είχα τηλέφωνο. Αδελφέ σε διαβάζω μέρες τώρα και σε "συμπονώ" και σε καταλαβαίνω είναι σπαστικό... Ειλικρινά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη στο τι μπορεί να φταίει διότι δεν είμαι γνώστης και δεν θέλω να σου πω ότι είναι το δίκτυο και να έχει πρόβλημα η συσκευή σου ή το αντίθετο... Απλά ανάφερα και την δική μου πλευρά όσο κακιά και ας είναι σε κάποιους :P φυσικά και κάνω πλάκα... Υπομονή και ελπίζω όλα να φτιάξουν και να μην είναι μεγάλη η ταλαιπωρία Υ.Γ το έκανα διαμόρφωση αλλά δεν ήταν σε NTFS αλλά FAT32... Μου έχει 3 επιλογές ( FAT 32 / NTFS / exFAT ) πριν κάνω την διαμόρφωση μήπως πρέπει να επιλέξω κάποιο από τα 3?? Edited December 29, 2013 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Αδελφέ σε διαβάζω μέρες τώρα και σε "συμπονώ" και σε καταλαβαίνω είναι σπαστικό... Ειλικρινά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη στο τι μπορεί να φταίει διότι δεν είμαι γνώστης και δεν θέλω να σου πω ότι είναι το δίκτυο και να έχει πρόβλημα η συσκευή σου ή το αντίθετο... Απλά ανάφερα και την δική μου πλευρά όσο κακιά και ας είναι σε κάποιους :P φυσικά και κάνω πλάκα... Υπομονή και ελπίζω όλα να φτιάξουν και να μην είναι μεγάλη η ταλαιπωρία Υ.Γ το έκανα διαμόρφωση αλλά δεν ήταν σε NTFS αλλά FAT32... Μου έχει 3 επιλογές ( FAT 32 / NTFS / exFAT ) πριν κάνω την διαμόρφωση μήπως πρέπει να επιλέξω κάποιο από τα 3?? Είσαι σίγουρος ότι το καλωδιάκι σου είναι OTG; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Είσαι σίγουρος ότι το καλωδιακι σου είναι OTG; http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S2-I9100-note-N7000-OTG-Data-Cable-microUSB-to-USB-Converter-anagnosis-usb-stick-flash-drives-keyboard-mouse.415423.html Αυτό έχω και δούλευε μια χαρά με ένα usb 2 gb που είχα πριν το σπάσει ο αδερφός μου Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S2-I9100-note-N7000-OTG-Data-Cable-microUSB-to-USB-Converter-anagnosis-usb-stick-flash-drives-keyboard-mouse.415423.html Αυτό έχω και δούλευε μια χαρά με ένα usb 2 gb που είχα πριν το σπάσει ο αδερφός μου Κάνε διαμόρφωση fat32 και από κάτω αν λέει μέγεθος cluster ή όπως αλλιώς το λέει βάλε προεπιλογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Κάνε διαμόρφωση fat32 και από κάτω αν λέει μέγεθος cluster ή όπως αλλιώς το λέει βάλε προεπιλογή. Όταν πατάω δεξί κλικ στο usb stick και μετά διαμόρφωση μου βγάζει ένα πινακάκι και λέει τα εξής: Χωρητικότητα: 28.8GB Σύστημα αρχείων: FAT32 ( Προεπιλογή ) Μέγεθος μονάδας εκχώρησης: 16 kilobyte ( έχει και άλλες επιλογές εδώ όπως---> 8192 kilobyte / 32 kilobyte / 64 kilobyte / προεπιλεγμένο μέγεθος εκχώρησης Επαναφορά προεπιλογών συσκευής Ετικέτα τόμου : KINGSTON Επιλογές διαμόρφωσης Γρήγορη διαμόρφωση ( έχει τικ εδώ ) Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Όταν πατάω δεξί κλικ στο usb stick και μετά διαμόρφωση μου βγάζει ένα πινακάκι και λέει τα εξής: Χωρητικότητα: 28.8GB Σύστημα αρχείων: FAT32 ( Προεπιλογή ) Μέγεθος μονάδας εκχώρησης: 16 kilobyte ( έχει και άλλες επιλογές εδώ όπως---> 8192 kilobyte / 32 kilobyte / 64 kilobyte / προεπιλεγμένο μέγεθος εκχώρησης Επαναφορά προεπιλογών συσκευής Ετικέτα τόμου : KINGSTON Επιλογές διαμόρφωσης Γρήγορη διαμόρφωση ( έχει τικ εδώ ) Πάτα επαναφορά και εκκίνηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Πάτα επαναφορά και εκκίνηση. Νέκρα... Το μόνο που άλλαξε ήταν Μέγεθος μονάδας εκχώρησης: 16 kilobyte σε Επαναφορά προεπιλογών συσκευής αλλά τίποτα δεν το βλέπει... Κάποτε ήθελα να συνδέσω εξωτερικό δίσκο 750gb και δεν το έβλεπε και είχα ρωτήσει τότε τα παιδιά στο Θέμα για το Galaxy Note 1 και μου είχαν πει να κατεβάσω αυτές τις εφαρμογές https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.stickmount&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kwull.ntfsmounter&hl=el και το είχε δει αλλά όπως καταλαβαίνουμε όλοι είναι για root συσκευές και εγώ δεν είμαι :D τότε άλλες εποχές με το Note 1 Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Νέκρα... Το μόνο που άλλαξε ήταν Μέγεθος μονάδας εκχώρησης: 16 kilobyte σε Επαναφορά προεπιλογών συσκευής αλλά τίποτα δεν το βλέπει... Κάποτε ήθελα να συνδέσω εξωτερικό δίσκο 750gb και δεν το έβλεπε και είχα ρωτήσει τότε τα παιδιά στο Θέμα για το Galaxy Note 1 και μου είχαν πει να κατεβάσω αυτές τις εφαρμογές https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.stickmount&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kwull.ntfsmounter&hl=el και το είχε δει αλλά όπως καταλαβαίνουμε όλοι είναι για root συσκευές και εγώ δεν είμαι :D τότε άλλες εποχές με το Note 1 Ο εξωτερικος για να τον δει πρεπει να εχει δικη του τροφοδοσια και οχι usb.. Δοκιμασε αν θελεις με αυτο το προγραμμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter&hl=el Δεν χρειαζεται να ειναι ρουταρισμενο το κινητο για να δει τα φλασακια και τα λοιπα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Για να δούμε χρειάζεται να τρέξω κάτι μέσα από αυτή την εφαρμογή?? Για το εξωτερικό δίσκο που είπα δεν είχε τροφοδοτικό και με τις εφαρμογές που ανάφερα τον είχε διαβάσει μια χαρά.. Όλα καλά όμως κάτσε να δω μήπως βγάλω άκρη με την εφαρμογή που έδωσες... Ευχαριστώ πολύ φίλε μου Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) Οντως πολυ καλο, μετατρεπει το αντροϊντ σε windroid αλλα....... σ' εμενα λαγκαρουν αρκετα ΟΛΕΣ οι εφσρμογες οταν τρεχει στο παρασκηνιο... Δεν ξέρω με τι συσκευή εισαι αλλα στο note δεν λαγκαρει τιποτα.Αρκει να πας στα settings και να προσθεσεις τις εφαρμογεε που εχεις εσυ και οχι καποιες που εχει η εφαρμογη. Παιδια, για το πρόβλημα που γίνεται συζήτηση, να πω ότι επειδή ταξιδεύω σε πολλά μέρη, δεν συμβαίνει παντού. Εγώ πχ το έχω δει να συμβαίνει σε συγκεκριμενες περιοχές επαναληπτικα ενώ σε αλλες δεν συμβαίνει ποτε.Το ιδιο προβλημα μου αναφερουν οτι αντιμετωπιζουν φιλοι και συνεργατες με διαφορες συσκευες.Προφανως ειναι θεμα κεραιων και δικτυου, μην στενοχωριεστε αδικα. Edited December 29, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Για να δούμε χρειάζεται να τρέξω κάτι μέσα από αυτή την εφαρμογή?? Για το εξωτερικό δίσκο που είπα δεν είχε τροφοδοτικό και με τις εφαρμογές που ανάφερα τον είχε διαβάσει μια χαρά.. Όλα καλά όμως κάτσε να δω μήπως βγάλω άκρη με την εφαρμογή που έδωσες... Ευχαριστώ πολύ φίλε μου Αφου το συνδεσεις και δεν κανει τιποτα..κανε ενα mount μεσα απο την εφαρμογη..λογικα θα το δει.. Τιποτα φιλαρακι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Αφου το συνδεσεις και δεν κανει τιποτα..κανε ενα mount μεσα απο την εφαρμογη..λογικα θα το δει.. Τιποτα φιλαρακι.. Verify root access with Root Checker app. και αυτή είναι για root συσκευές τώρα το είδα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Verify root access with Root Checker app. και αυτή είναι για root συσκευές τώρα το είδα Δοκίμασε και άλλο στικάκι. Αν δε δουλέψει, δοκίμασε το otg σε άλλη συσκευή. Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι καμία εφαρμογή για να το δει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Αδελφέ μου το στικάκι δεν έχει ούτε μήνα που μου το έσπασε ο αδερφός μου όπως είπα. .. δούλευε μια χαρά και το μεν και το δε... θα το δοκιμάσω αύριο μετά την δουλειά και θα ξανά γράψω. .. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και καλό βράδυ Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Οσον αφορα το δίκτυο, η κοπέλα μου όταν με παίρνει από cosmote ,μιλάμε και με χάνει, συνεχίζω να μιλώ και στο τέλος κλείνει η γραμμή ..... !!!! Επίσης για το φίλο με την κάρτα μνήμης, φορμάρεις σε exfat32 για να μπορείς να μεταφέρεις αρχεία μεγαλύτερα των 4.7g χωρίς περιορισμό. Το τηλέφωνο αναγνωρίζει όλα τα είδη φόρμα χωρίς πρόσθετο πρόγραμμα. Ελπίζω να προσπαθείς να φορμάρεις μέσω card reader και όχι με την κάρτα μέσα στο κινητό .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Παίζοντας με τα widgets της lock screen στη νέα 4.3 ROM, συνδύασα την πολύ όμορφη και καλοσχεδιασμένη εφαρμογή DashClock Widget με το επίσης όμορφο wallpaper του Android 4.4 KitKat και ιδού το αποτέλεσμα. Πώς σας φαίνεται; Το βρίσκω καθαρό και μινιμαλιστικό. To wallpaper μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ (σε 1080p ανάλυση). Lock screen σε κανονική κατάσταση: http://i44.tinypic.com/mv5mqq.jpg Lock screen με expanded widget: http://i40.tinypic.com/4l3mhc.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Παιδια, για το πρόβλημα που γίνεται συζήτηση, να πω ότι επειδή ταξιδεύω σε πολλά μέρη, δεν συμβαίνει παντού. Εγώ πχ το έχω δει να συμβαίνει σε συγκεκριμενες περιοχές επαναληπτικα ενώ σε αλλες δεν συμβαίνει ποτε.Το ιδιο προβλημα μου αναφερουν οτι αντιμετωπιζουν φιλοι και συνεργατες με διαφορες συσκευες.Προφανως ειναι θεμα κεραιων και δικτυου, μην στενοχωριεστε αδικα. One-way Phone Calls Issue Κάτι ακόμα να παρατηρήσουμε σε όσους συμβαίνει: 1) Συμβαίνει σε συγκεκριμένα μέρη, και υπό συγκεκριμένο mode (2g ή 3g?)* , δηλ. σε συγκεκριμένες κεραίες;;; 2) Συμβαίνει σε ώρες μη-αιχμής, ή συμβαίνει μόνο όταν είναι φορτωμένο το δίκτυο κινητής;;; 3) Αν υπάρχει κάποιος με Cosmote που να έχει το πρόβλημα ας το πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Οσον αφορα το δίκτυο, η κοπέλα μου όταν με παίρνει από cosmote ,μιλάμε και με χάνει, συνεχίζω να μιλώ και στο τέλος κλείνει η γραμμή ..... !!!! Επίσης για το φίλο με την κάρτα μνήμης, φορμάρεις σε exfat32 για να μπορείς να μεταφέρεις αρχεία μεγαλύτερα των 4.7g χωρίς περιορισμό. Το τηλέφωνο αναγνωρίζει όλα τα είδη φόρμα χωρίς πρόσθετο πρόγραμμα. Ελπίζω να προσπαθείς να φορμάρεις μέσω card reader και όχι με την κάρτα μέσα στο κινητό .... Δεν ειναι microSD card φιλε μου... USB Stick 32gb ειναι Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Το ίδιο ισχύει και για το usb όσον αφορά σε τι θα πρέπει να το φορμάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Πάλι τίποτα... Τσάμπα το πήρα μου φαίνεται :/ Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Τι φαση; http://www.public.gr/product/tilefonia/mobile-phones/samsung-galaxy-note-ii-gkri-16gb/prod3040608pp/ :eek: :eek: Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Τι φαση; http://www.public.gr/product/tilefonia/mobile-phones/samsung-galaxy-note-ii-gkri-16gb/prod3040608pp/ :eek: :eek: εξαντλήθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts