Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2-3 σελίδες πιο πίσω έχει το apk ο Ηλίας (elthis).

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ουουουφ.... δεν θα γκρίνιαζα για την μπαταρία και δεν νομίζω ότι η τακτική αυτή μου χαρίζει ΤΟΣΗ παραπάνω αυτονομία πια ! Τέλος πάντων, η καθυστέρηση αυτή είναι κάπως πρωτόγνωρη και περίεργη και ενοχλητική αν βιάζεσαι. Δεν υπάρχει σε καμία άλλη συσκευή, άλλης μάρκας (τουλάχιστον από αυτές που είχα και ξέρω).

Επίσης, σε άλλες συσκευές που είχα και έχω, έχω ρυθμίσει όταν η οθόνη σβήνει κλπ να πέφτει ο χρονισμός της cpu για καλύτερη αυτονομία. Εκεί όμως δεν είχα ποτέ καθυστέρηση στο ξύπνημα.

Προς ενημέρωση. Το Νοτε 2 ξυπνάει πολύ πιο γρήγορα από τα παλαιότερα galaxy

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Nice job.

Δεν το ηξερα.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Για τους φιλους του forum ενημερωνω οτι υπαρχει ενα φοβερο app με το*οποιο μπορειτε να διαβασετε δισκους και φλασακια με ανταπτορα otg μεχρικαι 2 τερα σε Ntfs τσεκαρισμενο, χωρις να ειστε root ,το ονομα αυτου:Nexus media importer

Όντως είναι πολύ καλό. Το μόνο του μειονέκτημα είναι πως μόνο διαβάζει και αντιγράφει από NTFS... δεν μπορεί να γράψει ακόμα... παρόλα αυτά είναι πραγματικά πολύ καλή εφαρμογή.

Sent from my Windows 8 device using Board Express

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Όντως είναι πολύ καλό. Το μόνο του μειονέκτημα είναι πως μόνο διαβάζει και αντιγράφει από NTFS... δεν μπορεί να γράψει ακόμα... παρόλα αυτά είναι πραγματικά πολύ καλή εφαρμογή.

Sent from my Windows 8 device using Board Express

Κοστίζει 2.32 ευρώ αλλά τα σχόλια είναι αρκετά θετικά με κάποιες παρατηρήσεις βέβαια για περιθώρια βελτίωσης. Θα την δοκιμάσω, σε ευχαριστούμε!

Φιλικά Γιώργος

Ομολογώ πως έχω μπερδευτεί...

Πως βλέπουμε τη χώρα προέλευσης της συσκευής μας;

Ποιά είναι η τελευταία επίσημη έκδοση; Το δικό μου έχει 4.1.2.

Ευχαριστώ.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Ομολογώ πως έχω μπερδευτεί...

Πως βλέπουμε τη χώρα προέλευσης της συσκευής μας;

Ποιά είναι η τελευταία επίσημη έκδοση; Το δικό μου έχει 4.1.2.

Ευχαριστώ.

volume up-home button-power button και θα αναγραφει Applied csc...!!!

H 4.1.2 ειναι η τελευταια επισημη νομιζω

Προσωπική εκτίμηση είναι ένα κλικ πιο γρήγορα. Αν το S2 ήθελε 1,1 δευτερόλεπτα το ΝΟΤΕ2 θέλει 0,9. Προσωπικά είναι το μόνο σημείο που με ενοχλεί (ελαφρώς). Μακάρι να μπορούσα να το άλλαζα αυτό χωρίς ρουτ. Πατάς το πλήκτρο και μέχρι να ξυπνήσει για να σύρεις και να ξεκλειδώσει έχει ενα μικρό μεν αλλά υπαρκτό διάστημα για να ξεκλειδώσει. Αυτό που δοκιμάζω τελευταία είναι να μην έχει καν οθόνη κλειδώματος. Πατάς το πλήκτρο μεν αλλά ο ίδιος χρόνος που έκανε να ανόξει την οθόνη κλειδώματος τώρα κάνει το ίδιο μεν και σε βγάζει στην αρχική οθόνη. Απλά θέλω να δω στην καθημερινότητα μήπως πατιέται κατά λάθος και παίρνει κανα τηλ μόνο του.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Το SGS πάντως ξυπνάει αισθητά πιο γρήγορα από το note 2.

Κώστας

Προσωπική εκτίμηση είναι ένα κλικ πιο γρήγορα. Αν το S2 ήθελε 1,1 δευτερόλεπτα το ΝΟΤΕ2 θέλει 0,9. Προσωπικά είναι το μόνο σημείο που με ενοχλεί (ελαφρώς). Μακάρι να μπορούσα να το άλλαζα αυτό χωρίς ρουτ. Πατάς το πλήκτρο και μέχρι να ξυπνήσει για να σύρεις και να ξεκλειδώσει έχει ενα μικρό μεν αλλά υπαρκτό διάστημα για να ξεκλειδώσει. Αυτό που δοκιμάζω τελευταία είναι να μην έχει καν οθόνη κλειδώματος. Πατάς το πλήκτρο μεν αλλά ο ίδιος χρόνος που έκανε να ανόξει την οθόνη κλειδώματος τώρα κάνει το ίδιο μεν και σε βγάζει στην αρχική οθόνη. Απλά θέλω να δω στην καθημερινότητα μήπως πατιέται κατά λάθος και παίρνει κανα τηλ μόνο του.

Εγώ που έχω δουλέψει πάντως το sii και το Νοτε Ι, δεν με ενοχλεί καθόλου. Νομίζω ότι η καθυστέρηση είναι ανάλογη αυτής των custom rom των προηγούμενων κινητών.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά, τελικά τι εντυπώσεις υπάρχουν για το τηλέφωνο? Από κάμερα (φωτογραφίες και βίντεο) τι λέει? Έχω προς το παρόν το xperia T, αλλά σκέφτομαι να πάρω το note2 για το Pen. Με ενδιαφέρει όμως πολύ η κάμερα

Παιδιά, τελικά τι εντυπώσεις υπάρχουν για το τηλέφωνο? Από κάμερα (φωτογραφίες και βίντεο) τι λέει? Έχω προς το παρόν το xperia T, αλλά σκέφτομαι να πάρω το note2 για το Pen. Με ενδιαφέρει όμως πολύ η κάμερα

Ειναι πολυ ικανη η καμερα. Απο τα δυνατα σημεια της συσκευης.:)

Έβγαλα χθες καμιά 100σταρια φωτογραφίες. Όλες τέλειες. Καλό φως και βίντεο τρομερό.

Θοδωρής

Είναι πολύ καλή η κάμερα, από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Γενικά για το τηλέφωνο, υπάρχει η άποψη ότι ο μόνος λόγος για να πας σε άλλη συσκευή είναι να μην καταφέρεις να συνηθίσεις το μέγεθος της συσκευής.

Έχοντας διαβάσει εκατοντάδες σελίδες από όλα τα νήματα του Note(με και χωρίς την συσκευή) το συμπέρασμα είναι ότι 9/10 το συνήθισαν το μέγεθος.

Από άποψη επιδόσεων είναι απλά ότι καλύτερο εκεί έξω!

Φιλικά Γιώργος

Είναι πολύ καλή η κάμερα, από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Γενικά για το τηλέφωνο, υπάρχει η άποψη ότι ο μόνος λόγος για να πας σε άλλη συσκευή είναι να μην καταφέρεις να συνηθίσεις το μέγεθος της συσκευής.

Έχοντας διαβάσει εκατοντάδες σελίδες από όλα τα νήματα του Note(με και χωρίς την συσκευή) το συμπέρασμα είναι ότι 9/10 το συνήθισαν το μέγεθος.

Από άποψη επιδόσεων είναι απλά ότι καλύτερο εκεί έξω!

Συμφωνω και εγω. Και το μεγεθος το συνηθισα αμεσως. Χωρις αυτο να σημαινει βεβαια οτι μεγαλωσαν τα δακτυλα μου. Η χρηση με το ενα χερι ειναι προβληματικη, αλλα ....δεν πειραζει.:D

Ποιος μιλάει για το μεγεθος όταν το δουλέψει μισή ώρα;

Το συνήθισα σε 2 ημέρες την πρώτη έλεγα πως είναι τεράστιο.

Θοδωρής

Πόσο δίκιο εχεις...:thumbup:

Πραγματικά. Τις 4 φορές που το είδα σε κατάστημα πριν το αγοράσω με έπιασε δέος και τρόμος!

Μόλις το αγόρασα και το δούλεψα για 2 ώρες με ρώτησε κάτι η γυναίκα μου για το iPhone 4 και κοιτώντας το μου φάνηκε σαν παιχνιδάκι για μωρά μπροστά στο Note:)

Φιλικά Γιώργος

Αν σας πω ότι σήμερα κρατούσε κάποιος το Siii και πριν το δω από κοντά νόμιζα πως ήταν το mini :-)

Μονέ το ένα χέρι το χρησιμοποιώ μόνο όταν είναι αναγκαίο.

Δεν είναι για τέτοια χρήση τι να λέμε τώρα.

Αν υπάρξουν βελτιώσεις στα σημεία που χρειάζεται θα πάω στο 3. Και φυσικά εφόσον το μέγεθος του δεν γίνει μεγαλύτερο ακόμα. Διαφορετικά θα το κρατήσω όσο πάει.

Τις συσκευές που είναι ξεχωριστές δεν τις πουλάω. Μένουν στην οικογένεια.

Το HD2 υπάρχει ακόμα και λειτουργεί άψογα σε καθημερινή βάση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Συμφωνώ απόλυτα .

Εαν ξεφύγει το 3 πάνω απο 5.5 '' ε τότε θα είναι υπερβολή ..

Μένω με το 2 μέχρι να λιώσει ..

Έχει γίνει μέλος τις οικογένειας πλέον.

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Και λένε για 6+ το note 3!

Να δω το θα κάνουν οι άνθρωποι στο s4 και το note 3. Πραγματικά πιστεύω πως θα μείνω παγωτό

Θοδωρής

Και λένε για 6+ το note 3!

Να δω το θα κάνουν οι άνθρωποι στο s4 και το note 3. Πραγματικά πιστεύω πως θα μείνω παγωτό

Πιο πιθανό το βλέπω για μια αύξηση μικρή, στα 5.7 - 5.8.

Le Max 2 X829 4/64

Le Max 2 Pro X820 6/64

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς εξωτερικό σκληρό σε ex-fat κ να μην τον βλέπει? Έχω έναν portable WD 320gb κ δεν τον βλέπει όταν τον συνδέω. Πιθανόν να είναι θέμα τροφοδοσίας αλλά δεν παίρνει έξτρα τροφοδοσία για να δοκιμάσω.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)