Jump to content

BlackRed_7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    192
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BlackRed_7

  1. Ακολουθησα την συμβουλη σας και πηρα το 750W. Καλες γιορτες με υγεια και αγαπη!
  2. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Εχεις καμια εναλλακτικη στα ηχεια σε αυτα τα λεφτα? Σαν ποιο τροφοδοτικο να παρω? Η μητρικη ειναι οκ με τον 4670K?
  3. Σημερα boxing day εδω στον Καναδα και ετοιμαζομαι να παραγγειλω υπολογιστη. Η κυρια χρηση θα ειναι βαρια παιχνιδια. Θα τα παρω ολα απο ncix.com γιατι εχουν καλες τιμες και τον συναρμολογουν με 50$. Για πειτε αν σας αρεσει η συνθεση μου(ποντικι, πληκτρολογιο και οθονη εχω) Gigabyte Z87X-UD3H 140$ Corsair 500R 120$ WD caviar blue 1tb 72$ Corsair tx650m 130$ Samsung DVD 23$ I5 4670k 240$ Logitech z313. 37$ Noctua nh-d14. 70$ Gigabyte r9 280x 400$ G skill 2x4gb. 90$ Samsung evo 120Gb. 90$ 1410 Σύνολο Πώς σας φαίνεται?
  4. Δεν μπορώ να βρω πουθενά το official screen protector της Samsung που όλοι λένε πόσο καλό είναι! Βρίσκομαι Καναδά και θέλω να πάρω 2, και για το άσπρο και για το γκρι. Καμία ιδέα;;;
  5. Έβαλα την τελευταία wanam αλλά επειδή δεν έχει έξτρα θέματα, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω θέματα και mods που να μην δημιουργήσουν προβλήματα στην λειτουργία και την αυτονομία;
  6. Με καλυψες ΑΠΟΛΥΤΑ το Swype ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει(ειδικα με το πενακι του Note 2 κανει παπαδες!) Και εγω την ιδια απορια εχω:blink:
  7. Αυτο με τις γυναικες που το πας?:lol: Και εμενα η δικια μου δεν το αφηνει, ολο με το πενακι την βρισκω και με τα παιχνιδια στην οθοναρα του Note. Δεν ειναι και οτι πιο λογικο αν σκεφτουμε το μεγεθος της συσκευης στα -κατα γενικο κανονα- μικροτερα γυναικια χερια:wacko:
  8. Καλοριζικο!!! Μου κανει μεγαλη εντυπωση που ολοι οσοι κανανε την μεταβαση απο το 1 στο 2 βλεπουν αυτη τη μεγαλη διαφορα! Καλα δεν το συζητω για μενα και για μερικους αλλους που ηρθαμε απο Iphone 4, ηταν σαν να βρηκαμε το φως μας:D Μπραβο στην σαμμυ για πολλοστη φορα, κερδισε πολλους loyalty customers με το Note 2!
  9. Καλημερα, καλη βδομαδα και μακαρι να το κερδισω εγω:D
  10. Πολυ ωραιο σκαλωσα και εγω για λιγο, ειναι και περασμενη η ωρα... Καλο μηνα σε ολους!
  11. Την χρησιμοποιω ακριβως οπως ο Daemonicus εκτος απο το διπλωμα:p Πηγαινα να παρω την μπεζ αλλα ευτυχως στο καταστημα ειχε και την black chocolate. Πηγαινει τελεια με λευκο νοτελι. Συμφωνω, πολυ καλη προστασια και πολυ πρακτικη σε καθημερινες δουλειες. P.S Ειναι, αλλα τα αξιζει κατα τη γνωμη μου:D
  12. Θελω να βαλω την πρωτη μου custom rom και εχω 2 θεματακια στα οποια θελω βοηθεια: 1) Πως θα παρω Nandroid backup? 2) Δεν ξερω ποια rom να διαλεξω ;) Θελω ισαξια αυτονομια με την Γαλλικη 4.1.2 που εχω, ωραια εμφανιση και απο παραμετροποιηση δεν με νοιαζει πολυ αλλα να εχει καποια χρησιμα καλουδια. Να φλασαρω η περιμενουμε καποια πολυ καλη rom?
×
×
  • Create New...