Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νεος κατοχος Note 2 :lol:

Και τα εχω βρει σκουρα τα πραματα. :) Εχω εναν φακελο με δυο εφαρμογες, και καθε φορα που τον ανοιγω για να επιλεξω να τρεξω μια απο τις δυο εφαρμογες, βγαινει ενας Αγγλουλης και μου λεει "Folder open" και οταν το κλεινω λεει το αντιθετο. Επισης, δεν μπορω με τιποτα να παρω screenshot περνωντας την παλαμη απο δεξια προς τα αριστερα και ουτε παιζει αυτο που λεει οτι μολις κοιταξεις αλλου σβηνει η οθονη

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα το γράψω και εγώ το off topic...

Η eltsele είναι "φίλη" γνωστή στο φορουμ από εποχής WM...(από τότε την διαβάζω με ενδιαφέρων) και "γνώστης" του αντικειμένου.:)

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!:) Αμοιβαία η εκτίμηση!

ΥΓ: WM... Παλιές αγάπες!

Και τα εχω βρει σκουρα τα πραματα. :) Εχω εναν φακελο με δυο εφαρμογες, και καθε φορα που τον ανοιγω για να επιλεξω να τρεξω μια απο τις δυο εφαρμογες, βγαινει ενας Αγγλουλης και μου λεει "Folder open" και οταν το κλεινω λεει το αντιθετο. Επισης, δεν μπορω με τιποτα να παρω screenshot περνωντας την παλαμη απο δεξια προς τα αριστερα και ουτε παιζει αυτο που λεει οτι μολις κοιταξεις αλλου σβηνει η οθονη

Καλώς τον κι εδώ! Καλορίζικο! Σου το κάνει κ σε νέες ειδοποιήσεις ή μόνο εκεί? Μήπως έχεις ενεργοποιημένη καμιά λειτουργία οδήγησης στο φωνητικό μενού?

Για το screenshot δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία από το μενού της κίνησης? Αν ναι, θέλει η κίνηση να γίνεται σχετικά αργά.

Αυτό με το σβήσιμο της οθόνης δεν το χρησιμοποιώ αλλά δεν εννοεί ότι μόλις γυρίσεις το κεφάλι θα σβήσει. Και πρέπει να έχει καλό φωτισμό στο χώρο για να δουλέψει.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!:) Αμοιβαία η εκτίμηση!

ΥΓ: WM... Παλιές αγάπες!

Καλώς τον κι εδώ! Καλορίζικο! Σου το κάνει κ σε νέες ειδοποιήσεις ή μόνο εκεί? Μήπως έχεις ενεργοποιημένη καμιά λειτουργία οδήγησης στο φωνητικό μενού?

Για το screenshot δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία από το μενού της κίνησης? Αν ναι, θέλει η κίνηση να γίνεται σχετικά αργά.

Αυτό με το σβήσιμο της οθόνης δεν το χρησιμοποιώ αλλά δεν εννοεί ότι μόλις γυρίσεις το κεφάλι θα σβήσει. Και πρέπει να έχει καλό φωτισμό στο χώρο για να δουλέψει.

Ευχαριστω πολυ :)

Η λειτουργεια του screenshot ειναι ενεργοποιημενη, αλλα δεν μπορω να το κανω ουτε στο δοκιμαστικο που εχει.

Για το σβησιμο της οθονης, εχω επιλεξει την αντιστοιχη επιλογη αλλα ενω ειμαι σε χωρο με αριστο φωτισμο, παλι δεν κανει τιποτα.

Δεν εχω περιαξει κατι αλλο για να μιλαει ο τυπος.

Πηγαινε Settings> Accessibility και δες αν ειναι ενεργοποιημενο το Talkback.

Οσον αφορα το ss δεν εχω ασχοληθει με το συγκεκριμενο τροπο, αλλα εχω διαβασει εδω πως πρεπει να το κανεις με wipe σα να μαζευεις σκονη απο τραπεζι :)

Επισης δε σβηνει η οθονη οταν κοιταξεις αλλου, αλλα παραμενει ανοιχτη οσο την κοιτας. Οταν κοιταξεις αλλου περναει λιγος χρονος μεχρι να σβησει. Εννοειται πως και το ss και το smart stay πρεπει να τα εχεις ενεργοποιησει απο τα settings.

EDIT: Sorry δεν ειδα πως ειχε κι αλλη σελιδα και εχουν απαντηθει τα ερωτηματα ;)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Σάκη καλορίζικο κι από μένα.

Για το screenshot, επειδή πολλοί κάνουν το λάθος και περνούν την παλάμη πάνω απ' την οθόνη χωρίς να την ακουμπάνε, να σου τονίσω ότι πρέπει να σύρεις την παλάμη σου από αριστερά προς τα δεξιά (ή το ανάποδο) πάνω απ' την οθόνη, με την παλάμη να ακουμπάει την οθόνη (όχι να είναι στον αέρα). Φαντάσου μια κίνηση σαν να μαζεύεις τα ψίχουλα απ' το τραπέζι.

Για το Smart Stay, δεν είναι όπως το περιγράφεις. Αυτό που κάνει είναι να κρατάει την οθόνη ενεργή όσο την κοιτάς. Αν δεν την κοιτάς θα σβήσει μόλις περάσει ο χρόνος που έχεις ορίσει στα Display Settings, όπως γίνεται σε κάθε κινητό. Αν όμως την κοιτάς δεν θα σβήσει ποτέ. Εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ η συγκεκριμένη λειτουργία. Π.χ. όταν διαβάζω ένα κείμενο ή κοιτάζω τον χάρτη στο Google Maps η οθόνη δεν σβήνει ποτέ. Μάλιστα αν κοιτάξω αλλού και η συσκευή καταλάβει ότι δεν την κοιτάω σκοτεινιάζει λίγο την οθόνη για να μου δείξει ότι σε λίγο θα σβήσει. Αν τότε την κοιτάξω ξυπνάει και επανέρχεται στην πλήρη φωτεινότητα.

Γενικά το Note II είναι η πρώτη μου συσκευή στην οποία υπάρχουν τόσο καλές και χρηστικές s/w ευκολίες όπως οι παραπάνω. Πραγματικά κάνουν τη ζωή του χρήστη πιο εύκολη και δεν είναι μόνο για εντυπωσιασμό όπως σε άλλες συσκευές (βλέπε HTC Sense).

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Σάκη καλορίζικο κι από μένα.

Για το screenshot, επειδή πολλοί κάνουν το λάθος και περνούν την παλάμη πάνω απ' την οθόνη χωρίς να την ακουμπάνε, να σου τονίσω ότι πρέπει να σύρεις την παλάμη σου από αριστερά προς τα δεξιά (ή το ανάποδο) πάνω απ' την οθόνη, με την παλάμη να ακουμπάει την οθόνη (όχι να είναι στον αέρα). Φαντάσου μια κίνηση σαν να μαζεύεις τα ψίχουλα απ' το τραπέζι.

Για το Smart Stay, δεν είναι όπως το περιγράφεις. Αυτό που κάνει είναι να κρατάει την οθόνη ενεργή όσο την κοιτάς. Αν δεν την κοιτάς θα σβήσει μόλις περάσει ο χρόνος που έχεις ορίσει στα Display Settings, όπως γίνεται σε κάθε κινητό. Αν όμως την κοιτάς δεν θα σβήσει ποτέ. Εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ η συγκεκριμένη λειτουργία. Π.χ. όταν διαβάζω ένα κείμενο ή κοιτάζω τον χάρτη στο Google Maps η οθόνη δεν σβήνει ποτέ. Μάλιστα αν κοιτάξω αλλού και η συσκευή καταλάβει ότι δεν την κοιτάω σκοτεινιάζει λίγο την οθόνη για να μου δείξει ότι σε λίγο θα σβήσει. Αν τότε την κοιτάξω ξυπνάει και επανέρχεται στην πλήρη φωτεινότητα.

Γενικά το Note II είναι η πρώτη μου συσκευή στην οποία υπάρχουν τόσο καλές και χρηστικές s/w ευκολίες όπως οι παραπάνω. Πραγματικά κάνουν τη ζωή του χρήστη πιο εύκολη και δεν είναι μόνο για εντυπωσιασμό όπως σε άλλες συσκευές (βλέπε HTC Sense).

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Μολις δοκιμασα να παρω screenshot ετσι οπως το περιεγραψες και το καταφερα. Περνουσα την παλαμη χωρις να ακουμπω. Τελικα τα καταφερα.

Το Smart stay και αυτο λειτουργησε ετσι οπως το περιεγραψε, οποτε ειχα λαθος εικονα για το πως λειτουργει αλλα ευτυχως που το εξηγησες πολυ αναλυτικα.

Παραμενει το προβλημα, με τον τυπο που μιλαει στα αγγλικα, και εκτος του οτι μιλαει οταν ανοιγω και κλεινω τον φακελο, μου μιλησε και οταν ειχε ενα παραθυρο με ολες τις home screens και μολις επελεγα μια, μου ειναι οτι " You have selected number seven home screen to work"

Πως τον απενεργοποιω τον κυριο? :)

Παραμενει το προβλημα, με τον τυπο που μιλαει στα αγγλικα, και εκτος του οτι μιλαει οταν ανοιγω και κλεινω τον φακελο, μου μιλησε και οταν ειχε ενα παραθυρο με ολες τις home screens και μολις επελεγα μια, μου ειναι οτι " You have selected number seven home screen to work"

To ειδες αυτο?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δεν τον έχω ακούσει ποτέ τον κύριο! Σ' εμένα δεν μιλάει... Είναι μουγκό! :lol:

Για δες κάτω κάτω στα Settings μήπως έχεις ενεργοποιήσει το TalkBack στο Accessibility (δεν ξέρω πώς το ονομάζει στα ελληνικά, ίσως "Προσβασιμότητα").

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

To ειδες αυτο?

Ηταν απενεργοποιημενο και το απεγκατεστησα για σιγουρια αλλα παλι μιλαει :rolleyes:

Ηταν απενεργοποιημενο και το απεγκατεστησα για σιγουρια αλλα παλι μιλαει :rolleyes:

Πετρο δεν φταιει μονο το talkback.Για παραδειγμα το lightflow ενεργοποιει το μαμακα που μιλαει

http://www.folioflow.com/lightflow/samsung.html

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Πετρο δεν φταιει μονο το talkback.Για παραδειγμα το lightflow ενεργοποιει το μαμακα που μιλαει

Χμμμ το ηξερα αυτο για το Light flow, το ειχα κι εγω καποια στιγμη το προβλημα (διορθωθηκε σε μενα πλεον), αλλα νομιζα πως ηταν καθαρα conflict με το talkback.

Το λινκ που παρεθεσες εχει τροπο αντιμετωπισης ομως (ανεξαρτητως light flow φανταζομαι), οποτε ο φιλος θα βρει εκει τη λυση λογικα :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Χμμμ το ηξερα αυτο για το Light flow, το ειχα κι εγω καποια στιγμη το προβλημα (διορθωθηκε σε μενα πλεον), αλλα νομιζα πως ηταν καθαρα conflict με το talkback.

Το λινκ που παρεθεσες εχει τροπο αντιμετωπισης ομως (ανεξαρτητως light flow φανταζομαι), οποτε ο φιλος θα βρει εκει τη λυση λογικα :)

Ναι.Απλα μολις δοκιμασα το lightflow με το talkback απεγκατεστημενο και ο ενοχλητικουλης μιλαει :D:D:D

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Να ρωτησω ετσι πληροφοριακα, για σερβις, μακρια απο μας, που απευθυνομαστε?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Να ρωτησω ετσι πληροφοριακα, για σερβις, μακρια απο μας, που απευθυνομαστε?

SMARTECH Από τα καλύτερα. Σε πολλές περιπτώσεις παίρνεις την συσκευή σου το ίδιο απόγευμα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδια απο σημερα και εγω με το note σε λευκο..μια παρατηρηση,το καπακι εκει που ειναι το logo της samsung και ακριβως απο κατω μπαινει το καπακι μεσα γιατι εχει κενο σωστα?εαν το χτυπησεις με το νυχι ακουγεται οντως οτι εχει κενο ενω κατω και επανω δεν εχει θεμα..

παιδια απο σημερα και εγω με το note σε λευκο..μια παρατηρηση,το καπακι εκει που ειναι το logo της samsung και ακριβως απο κατω μπαινει το καπακι μεσα γιατι εχει κενο σωστα?εαν το χτυπησεις με το νυχι ακουγεται οντως οτι εχει κενο ενω κατω και επανω δεν εχει θεμα..

Ισχυει.Στην αρχη το εψαχνα και εγω να δω τι κανει ετσι.

Θοδωρής

και το nicel πανω ακριβως απο το ακουστικο μου εχει εμενα ενα πολυ μικροκενο πατωντας το προς τα κατω!

Γιατί η Samsung έβγαλε το video editor?? Μια φορά το χρειάστηκα και δεν το έχει.καμία ιδέα που μπορώ να βρω ένα της Samsung ?? Να πω ότι έχω omega Rom οπότε δύσκολα από το μάρκετ της Samsung.

Βγαλε το πισω καπακι και ξαναβαλτο αλλα ξεκινα να το κουμπωνεις σιγα σιγα απο πανω προς τα κατω απο πανω πρωτα εκει που ειναι η καμερα και πατα γερα να κλεισει καλα και προς τα κατω .

Εμενα ετσι εξαφανίστηκε το κενο ..

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Γιατί η Samsung έβγαλε το video editor?? Μια φορά το χρειάστηκα και δεν το έχει.καμία ιδέα που μπορώ να βρω ένα της Samsung ?? Να πω ότι έχω omega Rom οπότε δύσκολα από το μάρκετ της Samsung.

Γιατί είναι δύσκολο από το μάρκετ της Samsung;

Δεν έχει σημασία η custom rom, μπορείς να συνδεθείς κανονικά στο λογαριασμό σου και να κατεβάσεις όποια εφαρμογή θέλεις. Επίσημη ενημέρωση λογισμικού δεν μπορείς να κάνεις.:)

SMARTECH Από τα καλύτερα. Σε πολλές περιπτώσεις παίρνεις την συσκευή σου το ίδιο απόγευμα.

Ευχαριστω και τους δυο σας.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δοκιμασα να κανω οσα λεει στο λινκ, και το μονο που καταφερα, χωρις να καταλαβω τι εκανα, ειναι να μιλαει πλεον γυναικα αντι για τον αντρα. Να πω την αληθεια, δεν βρηκα το Samsung TTS που αναφερει στο λινκ, για να το απενεργοποιησω

Δοκιμασα να κανω οσα λεει στο λινκ, και το μονο που καταφερα, χωρις να καταλαβω τι εκανα, ειναι να μιλαει πλεον γυναικα αντι για τον αντρα. Να πω την αληθεια, δεν βρηκα το Samsung TTS που αναφερει στο λινκ, για να το απενεργοποιησω

Ρυθμίσεις/Γλώσσα και εισαγωγή/Έξοδος κειμένου σε ομιλία.

Ρυθμίσεις/Γλώσσα και εισαγωγή/Έξοδος κειμένου σε ομιλία.

Ναι πηγα εκει. Και στο "Preferred TTS engine" και εχει επιλεγμενο το Pico TTS, το οποιο δεν μπορω να το αποεπιλεξω

Επισης, μπορει καποιος να μου υποδειξει πως μπορω να γλασαρω την επισημ rom απο την αρχη; To κινητο το πηρα απο εναν φιλο και ειχε βαλει μια αλλη επισημη ρομ.....μου ειπε. Και θελω να το κανω απο την αρχη οπως θα ηταν αν το αγοραζα απο καταστημα, σφραγισμενο

Edited by sakissalonika

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)