Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι σου παιζει το android file transfer+note2? Αν ναι για πες μας το μυστικο :)

Βγάλε το Kies και θα σου παίξει και εσένα!

Edited by geovass

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βγάλε το Kies και θα σου παίξει και εσένα!

Επιβεβαιωνω :up:

Απεγκατασταση kies και παιζει μια χαρα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αργύρη σας...ξαναήρθα...λεπτομέρειες από κοντά...Πού είναι ο Ηλίας να μου απαντήσει μια ερώτηση πώς περνάμε μια επίσημη rom και ποια γράφει ελληνικά στο πενάκι....:devil:

Να σου απαντήσω εγώ καλύτερα??!! Αντε μεγεια και με χαρά ελπίζω να πήρες σωστό χρώμα αυτή την φορά... Sorry για το off :p

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Έχω 10% drain το βράδυ ενώ κοιμάμαι. Δεν είναι φυσιολογικό. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4440763

Μήπως ήταν οι χάρτες; Αν ναι, πήγαινε στους χάρτες/ρυθμίσεις/ρυθμίσεις τοποθεσίας (latitude) και κλείστο (αναφορά τοποθεσίας/να μην ενημερώνεται). Βασικά, ξετίκαρε τα πάντα εκεί.

Αργύρη σας...ξαναήρθα...λεπτομέρειες από κοντά...Πού είναι ο Ηλίας να μου απαντήσει μια ερώτηση πώς περνάμε μια επίσημη rom και ποια γράφει ελληνικά στο πενάκι....:devil:

Καλοριζικο ξανα :eek: :D:D

Απο τη βιβλο τα βηματα.Κατεβασε την τελευταια επισημη ελληνικη και φλασαρε με pc odin

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μήπως ήταν οι χάρτες; Αν ναι, πήγαινε στους χάρτες/ρυθμίσεις/ρυθμίσεις τοποθεσίας (latitude) και κλείστο (αναφορά τοποθεσίας/να μην ενημερώνεται). Βασικά, ξετίκαρε τα πάντα εκεί.

Όλα off είναι. :) τώρα το φορτίζω, θα ενημερώσω πάλι όταν είμαι έτοιμος

Εγώ χτές πέρασα την 4.1.2 Πολωνική επίσημη και γράφει κανονικά και στο S-Pen ελληνικά

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Δοκίμασα το android file transfer αλλά δε μου δούλευε μάλλον επειδή ήδη είχα κατεβάσει το kies. Με το kies πέρασα τα τραγούδια μου αλλά μου τα έβγαλε άλλα ντ' άλλων και εννοείται ότι δεν κράτησε τις λίστες αναπαραγωγής που είχα φτιάξει στο itunes. Επίσης δοκίμασα το doubletwist που υποτίθεται ότι μεταφέρει τα τραγούδια όπως ακριβώς τα έχεις στο itunes αλλά ούτε αυτό δούλεψε! Αύριο θα δοκιμάσω και το airdroid και wifi explorer pro που μου προτείνατε για να δω ποιο θα με βολέψει.

Πάντως το τηλέφωνο είναι απίστευτο. Μπορεί να κάνει ότι έχεις φανταστεί και ακόμη περισσότερα. Ειδικά σε σύγκριση με το galaxy s, είναι έτη φωτός μπροστά!! Θεωρώ ότι και η samsung αλλά και το android έχουν κάνει τρομερά βήματα προόδου. Το ωραίο είναι ότι σήμερα έκανα μια μικρή επίδειξη των δυνατοτήτων του σε μια μαθήτριά μου και το κοίταζε με ανοιχτό το στόμα!!! :lol:

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Να επιβεβαιώσω και'γώ ότι σε φρεσκοφορμαρισμένο pc με windows 7 ultimate 64bit σύνδεσα το τηλέφωνο έκανε εγκατάσταση τους drivers απο μόνο του (έγραφε Ν7100) και έκανα back up όλη την sd κανονικά.

Κies ούτε γι'αστείο,να φανταστείτε δεν τα έχω τσεκάρει καν στον aroma installer της omega.

Να επιβεβαιώσω και'γώ ότι σε φρεσκοφορμαρισμένο pc με windows 7 ultimate 64bit σύνδεσα το τηλέφωνο έκανε εγκατάσταση τους drivers απο μόνο του (έγραφε Ν7100) και έκανα back up όλη την sd κανονικά.

Κies ούτε γι'αστείο,να φανταστείτε δεν τα έχω τσεκάρει καν στον aroma installer της omega.

Επίσης σε Windows 8 κανένα πρόβλημα πέρασε κανονικά τους drivers και αναγνωρίζει κανονικά την συσκευή.

Φιλικά Γιώργος

Αυτό δε πρέπει να περάσει έτσι. Είναι από τα σημαντικοτερα νεα!

Αν θέλετε root, κατεβάστε την παρακάτω εφαρμογή, install και είστε έτοιμοι!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2050297

απλά τρέχουμε την εφαρμογή

και γίνεται root ? αυτο με τον

counter δεν έχω καταλάβει . πρέπει

να προσέξω κάτι ? να το κάνω install ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Αυτο που λεγεται για το πιο απλο root που υπαρχει και γινετε μεσα απο το ιδιο το τηλεφωνο ειναι ενα κενο ασφαλειας που υπαρχει στον επεξεργαστη exynos. Κατα ποσο ειναι ορθος τροπος για root ωστε να μην υπαρχει καποιο προβλημα, ας μην βιαζομαστε. Η ταπεινη μου γνωμη ειναι αυτη.

Αυτο που λεγεται για το πιο απλο root που υπαρχει και γινετε μεσα απο το ιδιο το τηλεφωνο ειναι ενα κενο ασφαλειας που υπαρχει στον επεξεργαστη exynos. Κατα ποσο ειναι ορθος τροπος για root ωστε να μην υπαρχει καποιο προβλημα, ας μην βιαζομαστε. Η ταπεινη μου γνωμη ειναι αυτη.

Ναι, είναι κενό ασφαλείας.

Δεν υπάρχει ορθός τρόπος ρουτ.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε "αυτό" τον τρόπο ρουτ.

Υπάρχει όμως πλέον ένα πολύ μεγάλο κενό ασφαλείας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι βάζουμε και τι αναβαθμίζουμε στην συσκευή μας.

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Κι εγώ τα ίδια. Σε Windows 7 Ultimate 32bit

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Παιδιά το ότι ζεσταίνεται το πίσω μέρος της συσκευής ψηλά όταν μιλάω στο skype με βιντεοκλήση για ώρα ενώ ταυτόχρονα έχω γύρω στις 10 εφαρμογές ανοιχτές να τρέχουν είναι λογικό έτσι;Να μην ανησυχώ Edited by gaster

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Στο πληκτρολόγιο της Samsung με την μέθοδο swype, πως γίνεται να μπαίνουν κενά αυτόματα με την αλλαγή γλώσσας;

Παιδιά οι drivers που κάνει εγκατάσταση μόνο του εχουν να κάνουν μονο με το να φαίνονται στον υπολογιστή ο αποθκευτικός χωρός του τηλεφώνου και της εξωτερικής καρτα για μεταφορά αρχειων απο και προς το pc.

Οσοι ομως θέλουν να φλασάρουν official rom μεσω odin θα πρεπει να περασουν το kies η μονο τους ειδικούς drivers που αφορουν την δυνατότητα αυτή.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χρησιμοποιεί κάνεις το widget του splanner; το έχω βάλει αλλά μου εμφανίζει μόνο τα συμβάντα και όχι τις εργασίες της κάθε ημέρας.

Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί;

Φιλικά Γιώργος

Χρησιμοποιεί κάνεις το widget του splanner; το έχω βάλει αλλά μου εμφανίζει μόνο τα συμβάντα και όχι τις εργασίες της κάθε ημέρας.

Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί;

Μιλάς για το "Mini Today" ή για το "Month" widget; Φαντάζομαι εννοείς τα Tasks έτσι; Δες αν είναι τικαρισμένα τα Tasks στα Calendars του S Planner (της εφαρμογής). Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα και δεν έχω τη συσκευή κοντά μου να το δω, σου λέω ό,τι θυμάμαι.

Μια που μιλάμε για το S Planner widget, αν χρησιμοποιείς το "Mini Today", να σε ρωτήσω, σου κάνει ανανέωση κάθε μέρα ώστε να δείχνει τα συμβάντα της τρέχουσας μέρας ή πρέπει εσύ να πατάς το κουμπάκι "Today" κάθε φορά; Το είχα ξαναρωτήσει και μου είχατε πει ότι δεν κάνει αυτόματη ενημέρωση, αλλά ξαναρωτάω μήπως έχει αλλάξει κάτι ή το έχουν διορθώσει.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Μιλάς για το "Mini Today" ή για το "Month" widget; Φαντάζομαι εννοείς τα Tasks έτσι; Δες αν είναι τικαρισμένα τα Tasks στα Calendars του S Planner (της εφαρμογής). Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα και δεν έχω τη συσκευή κοντά μου να το δω, σου λέω ό,τι θυμάμαι.

Μια που μιλάμε για το S Planner widget, αν χρησιμοποιείς το "Mini Today", να σε ρωτήσω, σου κάνει ανανέωση κάθε μέρα ώστε να δείχνει τα συμβάντα της τρέχουσας μέρας ή πρέπει εσύ να πατάς το κουμπάκι "Today" κάθε φορά; Το είχα ξαναρωτήσει και μου είχατε πει ότι δεν κάνει αυτόματη ενημέρωση, αλλά ξαναρωτάω μήπως έχει αλλάξει κάτι ή το έχουν διορθώσει.

Δεν ξέρω πώς λέγεται αυτό το widget παντως εχω τρεις εργασίες και ένα συμβάν σήμερα και όπως φαίνεται στην φώτο μου εμφανίζει μόνο το συμβάν.

Στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Φιλικά Γιώργος

To month widget ανανεώνεται αυτόματα χωρίς καμία ανάγκη χειροκίνητης παρέμβασης αρκεί να έχεις τον συγχρονισμό ανοικτό.

Τεσταρισμένο με λογαριασμούς outllook, gmail και facebook..

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Δεν ξέρω πώς λέγεται αυτό το widget παντως εχω τρεις εργασίες και ένα συμβάν σήμερα και όπως φαίνεται στην φώτο μου εμφανίζει μόνο το συμβάν.

Στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Το widget που φαίνεται στο screenshot δεν είναι του S Planner... Μάλλον είναι αυτό που έρχεται με το Android. Δοκίμασε να βάλεις το S Planner (Mini Today) widget, το οποίο θα βρεις στο γνωστό σημείο με τα widgets. Έχει καφέ/κίτρινο χρώμα, όπως και η εφαρμογή S Planner. Ίσως με αυτό το widget λυθεί το πρόβλημά σου. Μην ξεχάσεις μόνο να ενεργοποιήσεις τα Tasks μέσα απ' την εφαρμογή S Planner.

Φιλικά, Κώστας

To month widget ανανεώνεται αυτόματα χωρίς καμία ανάγκη χειροκίνητης παρέμβασης αρκεί να έχεις τον συγχρονισμό ανοικτό.

Τεσταρισμένο με λογαριασμούς outllook, gmail και facebook..

Το "Month" εντάξει. Το "Mini Today" όμως; Σ' εμένα παραμένει σε μία ημερομηνία και πρέπει να πατάω "Today" για να πάει στην τρέχουσα. Δείχνει κανονικά όλα τα συμβάντα κτλ., απλά η μέρα που δείχνει δεν αλλάζει αυτόματα οπότε αν ξεχάσεις να πατήσεις το κουμπάκι "Today" θα βλέπεις τη χτεσινή, προχτεσινή κτλ. μέρα (όπου το άφησες την τελευταία φορά). Να σημειώσω ότι μετά από reboot πάει στην τρέχουσα μέρα, αλλά μετά μένει εκεί (δεν ακολουθεί την αλλαγή των ημερών).

[Συγγνώμη για το διπλό post...]

Φιλικά, Κώστας

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)