drgt Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 το τελευταιο ποστ ειναι με φωτογραφιες ανεβασμενες. το σκεφτηκα να μεγαλωσω λιγο το κενο με καποιο τροπο.Θα το δω πως θα το κανω.;) 15574 ή 1574?:worry: 15574 εδω σε τουτο το νημα. οκ. Θα το ξαναεπισκεφτω! Ακομα δεν τις βλεπω... τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 μονο εγω της βλεπω?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 μονο εγω της βλεπω?:worry: Να αν δεν πιστευεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 (edited) Όχι δεν τις βλέπεις μόνο εσύ ! Μου αρέσει η λεπτομέρεια στο σημείο που υπάρχει το κεντρικό κουμπί του κινητού. Ούτε στο ebay.co.uk δεν υπάρχει για την συγκεκριμένη πωλητής από Ευρώπη...:( Edited February 20, 2014 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Τη δικια σου τη βλεπω Σταυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Τη δικια σου τη βλεπω Σταυρο. Ναι σου έβαλα ένα screenshot για να δείς ότι ανοίγουν οι φωτό . Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Ναι σου έβαλα ένα screenshot για να δείς ότι ανοίγουν οι φωτό . Σε μενα οπως βλεπεις και απο την φωτο που ανεβασα δεν ανοιγουν οι δικες του. Δοκιμασα και με αλλους browsers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 καλησπερα,ειμαι στη 4.3 και εχω τεραστιο προβλημα με την αποθηκευση,ενω εχω ζητησει απο την εφαρμογη της φωτογραφικης να αποθηκευονται οι φωτο στην καρτα μνημης αθτες συνεχιζουν να μπαινουν στη μνημη του τηλεφωνου,μπορειτε να με βοηθησετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 καλησπερα,ειμαι στη 4.3 και εχω τεραστιο προβλημα με την αποθηκευση,ενω εχω ζητησει απο την εφαρμογη της φωτογραφικης να αποθηκευονται οι φωτο στην καρτα μνημης αθτες συνεχιζουν να μπαινουν στη μνημη του τηλεφωνου,μπορειτε να με βοηθησετε? Μήπως χάλασε η κάρτα? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Παιδες υπαρχει καποιο link την εκδοση του google play services που διορθωνει το battery drain? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Νέος κάτοχος χρειάζεται βοήθεια.... Παρέλαβα το Νοte 2 και ακολούθησα τις διαδικασίες που βρήκα εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354554 για να γίνω root (σε win7). Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία όπως ακριβώς περιγράφει το κείμενο στο τηλ. η εφαρμογή SU δεν λειτουργεί... Πατάω πάνω της και μου βγάζει : SuperSU διακόπηκε. Στο πάνω μέρος εμφανίζει μια ασπίδα και γράφει Ειδοποίηση ασφαλείας: Αποκλείστηκε μια προσπάθεια πρόσβασης σε μια ασφαλή περιοχή στη συσκευή σας χωρίς εξουσιοδότηση. Προέρχομαι από HTC Desire HD και ήμουν root. Τι λάθος κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Παιδες υπαρχει καποιο link την εκδοση του google play services που διορθωνει το battery drain? Αυτη πρέπει να είναι η τελευταία έκδοση που εχει βγει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_cloud Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Έβαλα την 4.3 ελληνική και μετά είδα ότι έβγαλε και η cosmote. Αν τωρα βάλω με odin την 4.3 της cosmote θα έχω κάποιο πρόβλημα με το Knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Έβαλα την 4.3 ελληνική και μετά είδα ότι έβγαλε και η cosmote. Αν τωρα βάλω με odin την 4.3 της cosmote θα έχω κάποιο πρόβλημα με το Knox? Όχι δεν γράφει το knox . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Νέος κάτοχος χρειάζεται βοήθεια.... Παρέλαβα το Νοte 2 και ακολούθησα τις διαδικασίες που βρήκα εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354554 για να γίνω root (σε win7). Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία όπως ακριβώς περιγράφει το κείμενο στο τηλ. η εφαρμογή SU δεν λειτουργεί... Πατάω πάνω της και μου βγάζει : SuperSU διακόπηκε. Στο πάνω μέρος εμφανίζει μια ασπίδα και γράφει Ειδοποίηση ασφαλείας: Αποκλείστηκε μια προσπάθεια πρόσβασης σε μια ασφαλή περιοχή στη συσκευή σας χωρίς εξουσιοδότηση. Προέρχομαι από HTC Desire HD και ήμουν root. Τι λάθος κάνω???Κανε update το su απο το play store και θα δουλεψει.Πηγαινε ομως εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345660&page=364 για τετοια θεματα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) Καλημέρα παιδιά νέος στα Android έχω το note2. Όταν γράφω μήνυμα σε κάποιον μου έχει μόνο κεφαλαία στα ελληνικα μπορείτε να μου πείτε πως το αλλάζω Edited February 25, 2014 by demosthenes7 Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 πατας το κατω αριστερα βελακι στο πληκτρολογιο μεχρι να γινει ασπρο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 τον ξέρω αυτόν τον τρόπο αλλά δεν δουλεύει Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_cloud Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ουτε κ σε μενα δουλευει με την 4.3 αυτο ισχυει μονο στα μηνυματα και μονο για τα ελληνικα γραμματα. Ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ουτε κ σε μενα δουλευει με την 4.3 αυτο ισχυει μονο στα μηνυματα και μονο για τα ελληνικα γραμματα. Ξερει κανεις γιατι? Πας μηνυματα>ρυθμισεις>εισαγωγη λειτουργιας και επιλεγεις unicode η αυτοματο. Θα γραφεις με μικρα αλλα να ξερεις οτι ετσι οι χαρακτηρες στα μηνυματα σου περιοριζονται στους 70 χαρακτηρες. Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_cloud Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Αστο κι ετσι τοτε. Μια η αλλη οι περισσοτεροι παραληπτες κεφαλαια τα λαμβανουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ευχαριστώ πολύ θα το αφήσω έτσι αν είναι να χάνω σε χαρακτήρες Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 παιδια μια βοηθεια. Εχω Rooted μαμίσια 4.1.2 και θέλω να πάω σε Official 4.3 Τι λένε οι ειδήμονες? Πρέπει να κάνω unroot και triangle-away πρώτα (ετσι διάβασα, δεν ξέρω τι είναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Μετά από 1 μήνα αναβολής κάθε 3 ώρες της αναβάθμισης, πριν από λίγο στην προσπάθειά μου να κλείσω μια κλήση, πάτησα καταλάθως εγκατάσταση. :X (μα να μη ζητήσει επιβεβαίωση? :mad:) Δεν έχω ξανακάνει μη-καθαρή εγκατάσταση οπότε φοβάμαι πως θα τρώει σκαλώματα. Λέτε να έχω θέμα? Στην περίπτωση που ναι, μπορώ με odin να την ξαναπεράσω ή λόγω knox την πάτησα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Με το S3 δύο μεγάλες αναβαθμίσεις τις έκανα απ'ευθείας και δεν είχα κανένα πρόβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts