magi13 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Μαπα η αναβαθμιση σε 4.3 σε no root συσκευη....Σερνομαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Μαπα η αναβαθμιση σε 4.3 σε no root συσκευη....Σερνομαστε... Να το έκανες καλύτερα στον Ενικό?..σέρνομαι και όχι σερνομαστε ;-) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magi13 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Υποθετω εισαι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Κι εγώ μια χαρά είμαι μετα την αναβάθμιση. Δεν είμαι ρουτ και γενικά δεν έχω πειράξει κάτι στο τηλέφωνο. Είμαι ευχαριστημενη και η μπαταρία σούπερ. Είμαι όλη μέρα στο ίντερνετ είτε με σύνδεση είτε με wifi. Κλήσεις σχεδόν 2 ώρες κάθε μέρα. Μουσική 1 ώρα κάθε μέρα. Όλα καλά! Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Υποθετω εισαι ΟΚ Φυσικά, όπως και οι περισσότεροι ;-) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Μια χαρά είναι η αναβάθμιση. Και εγώ που είχα φορτώσει λόγω ένα σωρό κουλών που είχα δει από την Samsung εδώ και ένα χρόνο, ομολογώ ότι το αποτέλεσμα διέψευσε τα όποια αρνητικά είχα διαβάσει. Αρκεί φυσικά να αναβαθμίσει κανείς με τον τρόπο που γράφτηκε εδω μέσα, κάτι που δεν έχουν κάνει αρκετοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 H ρετσινιά του s3 έκανε πολύ κακό τελικά στο κοινό που δεν ασχολείται και τόσο. Με βλέπω να το κρατάω άλλα 2 χρόνια τουλάχιστο.:cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Δηλαδή να την κάνω την αναβάθμιση ρε παιδιά; αν θέλω να κάνω root ή να βάλω καμιά custom ROM θα μπορώ; και ας βγω εκτός εγγύησης. Το knox ως ακριβώς επηρεάζει το θέμα root και εγγύηση; Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Δηλαδή να την κάνω την αναβάθμιση ρε παιδιά; αν θέλω να κάνω root ή να βάλω καμιά custom ROM θα μπορώ; και ας βγω εκτός εγγύησης. Το knox ως ακριβώς επηρεάζει το θέμα root και εγγύηση; Αν θέλεις custom rom 4.3 ή root κάντο τώρα. Δεν θα βάλεις τίποτα από αυτά , αν πρώτα πας σε official 4.3 Μετά θα έχει μπει knox και ξέχνα τα πειράγματα. Τι εστί knox θα πας στο section του S4 και θα βρεις ολόκληρο θέμα με περιγραφή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Παιδια, βλεπω πως η αρχικη οθονη παλι δεν γυριζει οταν γυριζω το κινητο, στο Note 8.0 με 4.1.2 , γυριζει ομως ... Δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο ? Ειμαι official 4.3, no root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Αν θέλεις custom rom 4.3 ή root κάντο τώρα. Δεν θα βάλεις τίποτα από αυτά , αν πρώτα πας σε official 4.3 Μετά θα έχει μπει knox και ξέχνα τα πειράγματα. Τι εστί knox θα πας στο section του S4 και θα βρεις ολόκληρο θέμα με περιγραφή. Ok. Αυτό που με απασχολεί αρκετά είναι το θέμα μπαταρία, που έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες. Μάλλον θα κάνω λίγο υπομονή ακόμη. Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Mα η μπαταρία του είναι εξίσου καλή με την 4.1 (!) Χτες είχα 6,5 ώρες οθόνη με full wifi surfing και ομιλία με 1 ημέρα και 16 ώρες λειτουργίας. Νταξει αν θέλουμε καλύτερα τι να πουν και οι άλλες μάρκες που δεν βγάζουν ούτε μέρα με τις μισές ώρες οθόνης.... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Παιδια, βλεπω πως η αρχικη οθονη παλι δεν γυριζει οταν γυριζω το κινητο, στο Note 8.0 με 4.1.2 , γυριζει ομως ... Δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο ? Ειμαι official 4.3, no root. Έτσι είναι το φυσιολογικό στο τηλέφωνο. Μη συγκρίνεις το τηλέφωνο με το tablet. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Μαπα η αναβαθμιση σε 4.3 σε no root συσκευη....Σερνομαστε... το κινητο παει σφαιρα με 4.3 stock εχω ενθουσιαστεί απο χθες που την περασα.και οντως τα χρωματα φαινονται καλυτερα,δορυφορο πιανει αμεσως οχι οτι πριν ειχε προβλημα σχεδον μηδενικο lag και γενικα ενα μπραβο στην sammy...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) Καλησπέρα παίδες. Σήμερα το πρωί αναβαθμίστηκα στην 4.3 μέσω OTA χωρίς διαγραφή δεδομένων. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ (το φωνάζω για να ακουστεί...). Ειλικρινά δεν έχω κάτι ουσιαστικό αρνητικό να αναφέρω. Εκτός απροόπτου (ο χρόνος θα δείξει), τολμώ να πω πως είναι ίσως η καλύτερη αναβάθμιση που έχει γίνει ποτέ στο Note II, καλύτερη κι απ' την 4.1.2. Μερικά σημεία που μου άρεσαν (τυχαία σειρά): - Faster & smoother παντού, σε σχέση με την 4.1.2. - Ομορφότερο UI (switches και άλλα UI objects). - Διάφανο status bar. Όμορφο, αέρινο και απλά cool! - Ομορφότερο status bar icon για το Wi-Fi (λεπτομέρεια, αλλά όλα μετράνε). - Flat look στη gallery. Πολύ ομορφότερη. Επιτέλους έβαλαν [sPACE] πριν τις παρενθέσεις! - Ομαδοποίηση των settings. Πολύ καλύτερα, τακτοποιημένα! - Καλύτερο font rendering. Τα fonts μου φαίνονται πιο παχιά/έντονα και πιο αναγνώσιμα. - Πιο μοντέρνα S Planner widgets (αν και μου άρεσε και το vintage look που είχαν πριν). - Ομορφότερα apps (Media Player, Calculator κ.α.). - Τα ονόματα των flash είναι πλέον "Device storage" και "SD memory card". - Widgets στη lock screen (λόγω 4.3). Media Player widget κατά την αναπαραγωγή. - Ομορφότερο πληκτρολόγιο και ίσως ταχύτερο. Διαφορετικοί ήχοι πλήκτρων. - Δυνατότερος ήχος (δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει, ίσως είναι ιδέα μου). - Επιλογή εφαρμογής με διπλό κλικ αντί για κλικ --> Just once. - Επιλογή "Move to SD" για τις εφαρμογές (λόγω 4.3). - Στα Contacts --> Favourites τα ονόματα είναι πλέον πυκνά και όχι αραιά όπως πριν. - Καλύτερο control του auto-brightness. Βαθμωτό και με αριθμητική ένδειξη. - Ακόμα πιο άμεσος έλεγχος όλων των υπομονάδων από το κέντρο ειδοποιήσεων. - Το Smart Stay δεν θεωρεί πλέον το φωτιστικό μου ως πρόσωπο... Κάποια μικροθεματάκια που τα περισσότερα είναι ασήμαντα για το 99,999% των χρηστών: - O χειρισμός των widgets στη lock screen δεν μου φάνηκε και πολύ intuitive. Έπρεπε να παίξω αρκετά για να μπω στο πνεύμα του χειρισμού τους (expansion, αλλαγή οθονών, swipe to unlock κτλ.). Η Apple θα το είχε απορρίψει χωρίς δεύτερη σκέψη το σύστημα αυτό... Αλλά συνηθίζεται οπότε όλα OK. - Το ρολόι στη lock screen ίσως θα το ήθελα στη μέση (προφανώς λόγω συνήθειας, όσο βλέπω το καινούριο τόσο μου αρέσει). - Το εικονίδιο του Smart Stay εμφανίζεται πλέον μόνιμα στη status bar. Το προτιμούσα όπως παλιά που φαινόταν μόνο όταν "κοίταζε". Και τώρα βέβαια δεν είναι άσχημο γιατί είναι αχνό και φλασάρει όταν "κοιτάζει", οπότε πάλι ξέρεις πότε το Smart Stay είναι ενεργό. - Στον Media Player σε landscape κατά την αναπαραγωγή, το album art δεν έχει aspect ratio 1:1 αλλά συμπιέζεται στον οριζόντιο άξονα με αποτέλεσμα οι κύκλοι να γίνονται ελλείψεις και να μου παχαίνει την Katy Perry στο One Of The Boys... Ευτυχώς δεν συμβαίνει σε portrait. Αυτά μου έρχονται μέχρι τώρα. Για το θέμα της μπαταρίας που συζητιέται πολύ, μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Όπως ήταν είναι, αλλά δεν μπορώ να έχω άποψη τόσο σύντομα. Θα φανεί σε μερικές μέρες. Δεν το φοβάμαι πάντως. Το ότι έχω πάντα τις συσκευές μου "μαμά" και χωρίς custom πειράγματα με έχει ανταμείψει και η εμπειρία μου μέχρι τώρα με το Note II είναι μόνο θετική, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Δύο ερωτήσεις αν μπορείτε να με βοηθήσετε: 1. Έβαλα την 4.3 πάνω απ' την 4.1.2 (χωρίς διαγραφή δεδομένων). Μέχρι τώρα μου φαίνεται πως όλα δουλεύουν ρολόι και καλύτερα από πριν. Τόσο το Multi-Window όσο και το S Note δουλεύουν άψογα και χωρίς κανένα κόλλημα. Καταλαβαίνω αυτό που λέτε για καθαρή εγκατάσταση. Κι εγώ έτσι είμαι και χειρότερος! Απλά επειδή όλα είναι τέλεια και βαριέμαι να το ξαναστήνω, σκέφτομαι να το αφήσω έτσι. Η ερώτηση: τι προβλήματα έχουν αναφερθεί ότι προέκυψαν κατά το upgrade; Αν μπορείτε θυμίστε μου τι δεν κάθισε καλά για να το ελέγξω. Αν δεν συμβαίνουν σ' εμένα θα το αφήσω όπως είναι. 2. Στα Settings --> More --> About device, κάτω κάτω γράφει "SE for Android status" και μετά "Enforcing" και "SEPF_GT-N7100_4.3_0010". Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό; Ευχαριστώ. _________________________________ Edit: Απαντάω ο ίδιος στις ερωτήσεις μου: 1. Τελικά θα το ξαναστήσω απ' το μηδέν, όχι γιατί προέκυψε κάτι, όλα μέχρι στιγμής παίζουν άψογα, απλά νιώθω καλύτερα να το έχω φρέσκο και καθαρό. 2. Τελικά είναι στοιχείο του KNOX. Βρήκα την απάντηση εδώ: https://support.samsungknox.com/entries/30143476-What-is-the-difference-between-the-SE-for-Android-status-Enforcing-Permissive-and-Disabled- Το "Enforcing" σημαίνει ότι η συσκευή (το OS) προστατεύεται στο μέγιστο από κακόβουλο ή κακογραμμένο λογισμικό. Είναι αυτό που θέλω, οπότε όλα OK. Edited December 28, 2013 by DrMobile Προσθήκη απαντήσεων στις ερωτήσεις μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Αν εβαζα launcher, θα προτιμουσα τον Next, αλλα δεν θελω να βαλω κατι προσθετο, γυρισα σε μαμα κατασταση και μου αρεσει τωρα, μου ελειψε το stock να σας πω την αληθεια, ιδιως τωρα με 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Αν εβαζα launcher, θα προτιμουσα τον Next, αλλα δεν θελω να βαλω κατι προσθετο, γυρισα σε μαμα κατασταση και μου αρεσει τωρα, μου ελειψε το stock να σας πω την αληθεια, ιδιως τωρα με 4.3. ...ειδικά με την διάφανη notification bar.:D Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 - Δυνατότερος ήχος (δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει, ίσως είναι ιδέα μου). Δεν πρεπει να ειναι ιδεα σου και εγω το ακουσα οτι ειναι δυνατοτερος απο πριν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lena_ili Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Καλησπέρα! Σήμερα μου ήρθε κι εμένα η αναβάθμιση 4.3! Όλα τέλεια μόνο δύο προβληματάκια.. 1. Το s note δεν ανοίγει με τίποτα!! Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να το διορθώσω χωρίς εργαστασιακές ρυθμίσεις?? Κ 2. Έχω το next launcher σαν θέμα αλλά όταν βγαίνω από κάποια εφαρμογή με πετάει στην κλασική δική του αρχική... γι'αυτό κανείς λύση?? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Πως κάνω default άλλη γραμματοσειρά στο s-note? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Καλησπέρα! Σήμερα μου ήρθε κι εμένα η αναβάθμιση 4.3! Όλα τέλεια μόνο δύο προβληματάκια.. 1. Το s note δεν ανοίγει με τίποτα!! Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να το διορθώσω χωρίς εργαστασιακές ρυθμίσεις?? Ευχαριστώ!! δεν πρόκειται να στρώσει ούτε με το κολπάκι που ποσταρίστηκε πιο παλιά. Θέλει factory reset ! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Γεια σας και Χρόνια Πολλά! Σήμερα έκανα την αναβάθμιση 4.3 official. Έχει πολλές βελτιώσεις σε πολλά θέματα. Θα ήθελα να παρακαλέσω αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή KNOX και σε τι χρησιμεύει. Επίσης πως μπορεί να μπει ξανά ο καιρός στην οθόνη κλειδώματος όπως ήταν στην 4.1.2 Δεν ξέρω εάν είναι η ιδέα μου αλλά μου φαίνεται πως τώρα τρώει περισσότερο την μπαταρία! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Γεια σας και Χρόνια Πολλά! Σήμερα έκανα την αναβάθμιση 4.3 official. Έχει πολλές βελτιώσεις σε πολλά θέματα. Θα ήθελα να παρακαλέσω αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή KNOX και σε τι χρησιμεύει. Επίσης πως μπορεί να μπει ξανά ο καιρός στην οθόνη κλειδώματος όπως ήταν στην 4.1.2 Δεν ξέρω εάν είναι η ιδέα μου αλλά μου φαίνεται πως τώρα τρώει περισσότερο την μπαταρία! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Για το KNOX μπορείς να διαβάσεις αυτό και να δείς το video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lena_ili Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Αν κάνω εργοστασιακές όμως δε θα χασω όλες τις εφαρμογές μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Για το KNOX μπορείς να διαβάσεις αυτό και να δείς το video Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν μου φαίνεται και πολύ χρήσιμο και επίσης νομίζω ότι τρώει πολύ μνήμη από τη Ram. Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts