Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα στα παιδιά με τα σημειωματάρια.

Έχω έναν φίλο με το NOTE2 και έχει μια απορία, και όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα πουθενα λύση.

Χρησιμοποιεί (εκτώς του gMail) για τα email του (οχι το Gmail) το ενσωματωμένο πρόγραμμα για emails που έχει το κινητό, με το προσωπικό του email (SMTP, IMAP) και όταν κάνει forward ένα email που του έρχεται, το προωθημένο μήνυμα εμφανίζεται στον παραλήπτη σαν συνημμένο εξτρα email. Δηλαδή δεν το βάζει στο σώμα του κειμένου, κάτω από το κείμενο που γράφει όταν προωθεί κάτι. Υπάρχει καμιά λύση ούτως ώστε να μπαίνει το προωθημένο μήνυμα στο σώμα του κειμένου κάτω απο αυτά που γράφει;

Σε εμένα δε το κάνει αυτό.

Τι μπορείς να κοιτάξεις:

Δες αν είναι updated το τηλέφωνο.

Βάλε και άλλο λογαριασμό στον client (π.χ. POP) , κάνει το ίδιο;

Ένα πιθανό fix είναι να πας στις ρυθμίσεις, να βρεις στο διαχειριστή εφαρμογών το gmail (όχι τον ενσωματωμένο client), να κάνεις κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων και να το ξανακάνεις update.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά να ρωτήσω κάτι στο gallery όταν έχω ανοιχτό το wifi κάνει ένα ελαφρό κώλυμα όταν κανεις πίσω να δεις τα album όταν όμως έχω κλειστό το wifi δεν κολλάει. είναι γνωστό αυτό ξέρετε γιατί το κάνει ?

Παιδιά να ρωτήσω κάτι στο gallery όταν έχω ανοιχτό το wifi κάνει ένα ελαφρό κώλυμα όταν κανεις πίσω να δεις τα album όταν όμως έχω κλειστό το wifi δεν κολλάει. είναι γνωστό αυτό ξέρετε γιατί το κάνει ?

ok παιδιά το βρήκα....είχα το pc μου να κανεις streaming τις φωτογραφίες μου με αποτέλεσμα οταν ήταν στο wifi το κινητό να μπορεί να τις stremarei και αυτές απλά lagare λίγο. το έκλεισα απ το pc και όλα κομπλέ

Το Note 3 λενε πως η οθονη του θα ειναι pentile! Η δικη μας, εκτος του οτι δεν ειναι full hd, θα εχει καλυτερη απεικονιση. Το νοτελι μας δεν εχει pentile διαταξη. Αυτο το εχει κανει να ξεχωρισει σε σχεση με το s3 σε πολλα σημεια,φυσικα προς το καλυτερο.

Μια ερωτηση ομως,ειναι οτι δεν εχω καταλαβει που υπερτερει το note3 σε σχεση με το δικο μας.Και παλι αναφερω οτι εξαιρω το οτι ειναι full hd το note3.Προσωπικη μου κ ταπεινη αποψη, θα περιμενει πολυς κοσμος για ενα χρονο ακομη, για το note4!!

Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Μια ερωτηση ομως,ειναι οτι δεν εχω καταλαβει που υπερτερει το note3 σε σχεση με το δικο μας.Και παλι αναφερω οτι εξαιρω το οτι ειναι full hd το note3.Προσωπικη μου κ ταπεινη αποψη, θα περιμενει πολυς κοσμος για ενα χρονο ακομη, για το note4!!

Αμα σου πω οτι στην πράξη, πουθενα,τι θα πεις?Για την οθονη λιγο πολυ τα ειπες πριν, ασε που λογω μεγαλυτερης αναλυσης θα υπαρχουν θεματα με πολλες εφαρμογες.Για τον επεξεργαστη και την μνημη ενα μεγαλο μερος θα το καταπιει η full hd (που ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι τις βαζουν σε κινητα μιας και το ανθρωπινο ματι ειναι σχεδον απιθανο να καταλαβει την διαφορα),η καμερα ειναι λιγο καλυτερη απο την πολυ καλη του note2 (κι εκει οχι και τιποτα ουαου),οποτε το δια ταυτα θα ειναι σχεδον πουθενα.

Θα ειναι Pentile αλλα λόγω της πολυ υψηλης αναλυσης ( σε σχεση με το μεγεθος της οθονης ) δεν θα φαινεται και δεν θα ενοχλει απολυτως καθολου η διαταξη. Μονο το πλεονεκτιμα της θα καταλαβουμε σαν χρηστες το οποιο ειναι στην ουσια 5-10% εξοικονομηση ενεργειας.

Οσο για το HD vs Full-HD πιστεψτε με δεν ειναι η τρελη διαφορα αλλα ακομα και σε 5 ιντσες οθονη την καταλαβαινεις την διαφορα. Ποσο μαλλον σε 5,7 ιντσες. Σιγουρα δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα που να ενδιαφερει τον μεσο χρηστη αλλα για ολους τους αλλους ειναι και ορατη με γυμνο ματι κανονικα η διαφορα, αλλα και βελτιωμενη η εμπειρια χρησης.

Καθολου μεγαλο μεγεθος δεν καταλωνει ουτε στην μνημη ουτε στην Ram η Full-HD. Η διαφορα ειναι απειροελαχιστη απο την μια, αδιαφορη απο την αλλη. Γιατι ? Γιατι σε σχεση με το 2 που εχει HD και όχι FHD, υπαρχει επισης 2πλασιος αποθηκευτικος χωρος και 50% περισσοτερη Ram. Οποτε και να σου καταναλωνε σημαντικα παραπανω μνήμη κινητου και μνήμη RAM παλι δεν θα ειχε σημασια καθως ειναι αυξημενες ουτως ή αλλως και οι 2.

Άλλες σημαντικες ( για εμενα ) διαφορες εκτος απο την διαφορα αναλυσης της οθόνης ειναι

1. Ηχειο στο κατω μερος της συσκευης και οχι πισω.

2. Μικροτερο ( κατα 1 χιλιοστο ) και ελαφρύτερο.

3. Πολυ σημαντικη η αυξηση της εσωτερικης μνημης.

Αυτοι οι 4 ειναι για εμενα οι λογοι που θα αναβαθμιστω στο 3. ( Τωρα εχω το 2. )

Αυτα τα 4 ( η θεση του ηχειο οχι και τοσο ) ειναι, κατα την γνωμη μου, διαφορες που κανουν την συσκευη πιο "futureproof".

no sig...

1. Μήπως έχεις κάποιο app που καθαρίζει αυτόματα το σύστημα από σκουπίδια/caches κτλ.

2. Μήπως η microSD σου είναι στα τελευταία της;

Αν είναι το 1, απλά απεγκατέστησε την εφαρμογή και μην ασχολείσαι με καθαρισμό του συστήματος/RAM. Τα task/system cleaners περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό. Το Android ξέρει από μόνο του τι πρέπει να κάνει και δεν χρειάζεται task killers/cleaners κτλ. Εγώ δεν χρησιμοποιώ ποτέ μου τέτοια apps και οι λίστες αναπαραγωγής μου είναι άθικτες εδώ και 1 χρόνο.

Αν είναι το 2, παρατήρησε αν η microSD σου αποσυνδέεται ή είναι μη προσπελάσιμη. Αυτό είναι σημάδι ότι είναι ετοιμοθάνατη (συχνό φαινόμενο, ειδικά στον συνδυασμό Note II + SanDisk). Δοκίμασε με άλλη microSD και πάρε άμεσα backup των δεδομένων σου.

Κωστα σε ευχαριστω για την απαντηση το 2 ειναι.Κριμα τα λεφτα που ξοδεψα στην αγορα της καρτας.Καρτες samsumg μονο πλεον.

Παιδιά έχει τύχει σε κάποιον ενώ βάζεις το κινητό στο αθόρυβο αύτο να απ ενεργοποιεί μόνο τον ήχο των κλήσεων και όχι και των ειδοποιήσεων; ;;
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Καλησπέρα φίλοι μου! Απο σημερα ειμαι και γω κατοχος του καταπληκτικου αυτου κινητου. Μονο που τωρα το ψαχνω και δεν βρισκω τα εξης δυο προβληματα. 1ον Ενω μπορω να καλεσω κανονικα, δεν μπορω να απαντησω σε εισερχομενη κλιση. Παταω το πρασινο κουμπι και δεν γινεται τιποτα. 2ον Στο πληκρολογιο ενω ολα ειναι στα ελληνικα μου δινει την δυνατοτητα να γραφω μονο αγγλικ. Πως τα λυνω αυτα τα θεματα; Σας ευχαριστω!

Καλησπέρα φίλοι μου! Απο σημερα ειμαι και γω κατοχος του καταπληκτικου αυτου κινητου. Μονο που τωρα το ψαχνω και δεν βρισκω τα εξης δυο προβληματα. 1ον Ενω μπορω να καλεσω κανονικα, δεν μπορω να απαντησω σε εισερχομενη κλιση. Παταω το πρασινο κουμπι και δεν γινεται τιποτα. 2ον Στο πληκρολογιο ενω ολα ειναι στα ελληνικα μου δινει την δυνατοτητα να γραφω μονο αγγλικ. Πως τα λυνω αυτα τα θεματα; Σας ευχαριστω!

1. Δε πατάς το πράσινο κουμπί αλλά το ''σέρνεις'' όπως όταν μπαίνεις στο κινητό από την αρχική οθόνη κλειδώματος.

2. Στο πληκτρολόγιο που σου βγάζει κάτω στο space που γράφει English το ''σέρνεις'' όπως ακριβώς σου είπα από πάνω προς τη μία κατεύθυνση και σου εμφανίζει το Ελληνικά.

1. Δε πατάς το πράσινο.Σέρνεις το δάχτυλό σου προς τα δεξιά.

2. Στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου πρέπει να προσθέσεις την ελληνική γλώσσα.

Να κατεβάσεις το manual του κινητού από τη Samsung και να το διαβάσεις, γιατί όπως καταλαβαίνω πρέπει να είναι το πρώτο σου android.

*Το 1 βλέπω ότι απαντήθηκε ήδη :)

1. Δε πατάς το πράσινο κουμπί αλλά το ''σέρνεις'' όπως όταν μπαίνεις στο κινητό από την αρχική οθόνη κλειδώματος.

2. Στο πληκτρολόγιο που σου βγάζει κάτω στο space που γράφει English το ''σέρνεις'' όπως ακριβώς σου είπα από πάνω προς τη μία κατεύθυνση και σου εμφανίζει το Ελληνικά.

Σε ευχαριστω πολυ!!! Φανταζομαι πως στο μελλον μπορει να σας κουρασω λιγο με τις ερωτησεις μου ως ασχετος στο android Προερχομαι απο ios...

Επισης επειδη το συρσιμο θα σε δυσκολεψει στην απαντηση με ενα χερι, λογω του ότι ειναι τεραστια η οθονη, πηγαινε ρυθμισεις > προσβασιμοτητα > απαντηση/τερματισμος κλησεων > και τικαρε το πληκτρο απαντησης ωστε να απαντας στις κλησεις και με το κεντρικο κατω πληκτρο, ειναι πολυ πιο ευκολο

EDIT: Καλορίζικο και καλοδούλευτο!

Edited by Manossef

Επισης επειδη το συρσιμο θα σε δυσκολεψει στην απαντηση με ενα χερι, λογω του ότι ειναι τεραστια η οθονη, πηγαινε ρυθμισεις > προσβασιμοτητα > απαντηση/τερματισμος κλησεων > και τικαρε το πληκτρο απαντησης ωστε να απαντας στις κλησεις και με το κεντρικο κατω πληκτρο, ειναι πολυ πιο ευκολο

EDIT: Καλορίζικο και καλοδούλευτο!

Να σαι καλα και σε ευχαριστω πολυ!!! Κατι ακομα.. (προς το παρον) Παρολο που λεει να περασω το δαχτυλο απο πανω για ξεκλιδωμα το κανω και δεν αντιδρα... Ειναι και αυτο θεμα ρυθμισης;

Να σαι καλα και σε ευχαριστω πολυ!!! Κατι ακομα.. (προς το παρον) Παρολο που λεει να περασω το δαχτυλο απο πανω για ξεκλιδωμα το κανω και δεν αντιδρα... Ειναι και αυτο θεμα ρυθμισης;

Όταν λέει να το περάσεις από πάνω εννοεί να ακουμπάς την οθόνη με το δάχτυλο, όχι στον αέρα! Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ... :confused:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ρυθμισεις > κλειδωμα οθονης > διαλεγεις πως θες να ξεκλειδωνεις.

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι εκανα update στο samsung apps με το καινουργιο logo κ βλεπω μου εγκατεστησε κ μεσα με την ονομασια ''Samsung In app Purchase'' μπορω να το κανω καταργηση εγκαταστασης!!!!????διοτι νομιζω οτι ειναι περιτο???

Διοτι βλεπω απο τοτε μεγαλη καταναλωση ''Λειτουργικου Android"

Έχω ξαναρωτήσει άλλες δύο φορές αλλά δε βρέθηκε κάποιος να απαντήσει (ίσως επειδή δεν είναι δυνατό να γίνει) αλλά μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται κάποιο αρχείο που λαμβάνω μέσω του wifi direct να αποθηκεύεται κατευθείαν στην κάρτα μνήμης και όχι στη μνήμη του κινητού;

Εγώ το κάνω αυτό με πλάγιο τρόπο. Χρησιμοποιώ το foldersync και με το που κατεβαίνει το αρχείο το μεταφέρει αυτόματα στον φάκελο που του έχω δηλώσει. Αν θες να το πας και πιο μακριά μπορείς να το βάλεις να σου ξεχωρίζει και τα αρχεία πχ. Φωτογραφίες στο gallery, κείμενα pdf κλπ στο my documents και πάει λέγοντας.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Ναι αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω γιατί για παράδειγμα χρειάστηκε να πάρω αρχείο που ήταν μεγαλύτερο από την ελεύθερη εσωτερική μνήμη και δεν μπορούσα

Παρατήρησα σήμερα, πως με τα δεδομένα ανοιχτά με επιλογή GSM/WCDMA auto, μετά από κάποια ώρα δεν παίζει η δυνατότητα κλήσης, λήψης κλήσης και περιήγησης στο διαδίκτυο, παρόλο που το κινητό είναι λειτουργικό (δείχνει πως έχει σήμα, μπορείς να καλέσεις αλλά χωρίς επιτυχή σύνδεση με την άλλη πλευρά).

Φοράει από ότι είδα τη τελευταία έκδοση rom για την Ελλάδα, απείραχτη.

Με επανεκκίνηση διορθώνεται. Πλέον παίζω χειροκίνητα με GSM ή WCDMA.

Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Αν ναι, υπάρχει λύση έστω και μέσω πλήρως λειτουργικής custom rom;

Edited by saroy1982

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Παρατήρησα σήμερα, πως με τα δεδομένα ανοιχτά με επιλογή GSM/WCDMA auto, μετά από κάποια ώρα δεν παίζει η δυνατότητα κλήσης, λήψης κλήσης και περιήγησης στο διαδίκτυο, παρόλο που το κινητό είναι λειτουργικό (δείχνει πως έχει σήμα, μπορείς να καλέσεις αλλά χωρίς επιτυχή σύνδεση με την άλλη πλευρά).

Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Αν ναι, υπάρχει λύση έστω και μέσω πλήρως λειτουργικής custom rom;

Εγω εχω παρατηρησει τις τελευταιες μερες που ειμαι με αδεια και το χω λιωσει στο 3g σε αυτοματη επιλογη, καμμιά φορα οταν με καλούν δεν βαράει ο ηχος κλησης. Του κανω καθε 2_3 μερες επανεκινηση για να συνερχεται γιατι καταναλώνω πολλά gb και το νοτελι περνει φωτια χαχαχα

Εγω εχω παρατηρησει τις τελευταιες μερες που ειμαι με αδεια και το χω λιωσει στο 3g σε αυτοματη επιλογη, καμμιά φορα οταν με καλούν δεν βαράει ο ηχος κλησης. Του κανω καθε 2_3 μερες επανεκινηση για να συνερχεται γιατι καταναλώνω πολλά gb και το νοτελι περνει φωτια χαχαχα

Σωστά, κοινός παράγοντας: δε το είχα κλείσει για 2 ημέρες!

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Τι δίκτυο έχετε παιδιά;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)