marlboro man Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Ζήτησε να μιλήσεις με κάποιον τεχνικό. Πες του ότι έχεις συσκευή αγορασμένη από εκεί και έχει τάδε έκδοση firmware και αντιμετωπίζεις αυτό το πρόβλημα. Καλύπτεται από εγγύηση ή όχι? Αν και δεν το βρίσκω απίθανο στο σέρβις να σου επιλύσουν το πρόβλημά σου κάνοντας υποβάθμιση σε 4.1.1 :grin: :lol: επειδη ακριβως δεν θελω να μου πουν οτι λυθηκε το προβλημα με την 4.1.1, γιαυτο λεω να περιμενω να βγει η 4.1.2 και να απαιτησω να δουλεψει σωστα με αυτην! :) Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 :lol: επειδη ακριβως δεν θελω να μου πουν οτι λυθηκε το προβλημα με την 4.1.1, γιαυτο λεω να περιμενω να βγει η 4.1.2 και να απαιτησω να δουλεψει σωστα με αυτην! :) E, τότε αναγκαστικά περιμένεις. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Είδε κανείς αναγνώριση ελληνικής γραφής στην Γερμανική 4.1.2? Παρόλο που έχω τσεκάρει τα Αγγλικά και τα Ελληνικά στο πληκτρολόγιο της Samsung όταν μπαίνω σε handwriting δεν δίνει την δεύτερη επιλογή στο spacebar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Κανε reboot το router. Οχι απλα να το κλείσεις και να το ανοιξεις. Reboot. Ετσι μου εκανε κι εμενα μια φορα και έφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Ξερει κανείς πως μπορώ να ρυθμίσω τα αρχεία που κατεβάζω ή που μεταφέρω στο κινητό μέσω bluetooth, wifidirect etc να αποθηκεύονται κατευθείαν στην κάρτα μνήμης και όχι στη μνήμη του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Ερώτηση.... Με τα "κόκκινα μάτια" στις φωτογραφίες μπορούμε να κανουμε κατι;; Είτε απο τις ρυθμίσεις ή με αλλο τροπο; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankouts Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει μέσα από το data usage ότι περίπου την μισή κατανάλωση των mb τα καταναλώνει το android os (εννοώ για τα mobile data όχι με wifi), συνολικά 23mb, android os 9,7mb. Έχω ενεργοποιημένο το background data restriction και απενεργοποιημένο το auto update του συστήματος. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτο? Και κατι ακομα, Μπορώ να περάσω theme χωρίς root κι αν ναι, που τα βρίσκω? ΥΓ. Έχω spare το μπροστινό γυαλί της οθόνης για όποιον ενδιαφέρεται. Μου είχε σπάσει και το αγορασα αλλα δε το χρησιμοποίησα τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει μέσα από το data usage ότι περίπου την μισή κατανάλωση των mb τα καταναλώνει το android os (εννοώ για τα mobile data όχι με wifi), συνολικά 23mb, android os 9,7mb. Έχω ενεργοποιημένο το background data restriction και απενεργοποιημένο το auto update του συστήματος. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτο? Μια απάντηση σε αυτό θα με ενδιέφερε κ εμένα.Δεν τρέχω background apps ούτε εγώ (εμφανείς τουλάχιστον),αλλά παρ'όλα αυτά έχει αρκετά μεγάλη κατανάλωση όταν ανοίγω τα δεδομένα κινητού! Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Παιδια , θα ρωτησω κατι για μια εφαρμογη εδω και οχι σε αλλο θεμα γιατι δεν ξερω αν το κανει και σε αλλες συσκευες. Εχω βαλει το handcent sms , ομως οταν ερχετε μηνυμα και το διαβαζω, μετα εχω ακομα ειδοποιηση οτι εχω αδιαβαστο μηνυμα στην εφαρμογη της συσκευης απο την μανα του. Οταν ερχεται μηνυμα, χτυπα δυο φορες τον προκαθορισμενο ηχο. Γενικα μπερδευονται οι δυο εφαρμογες. Πως μπορω να το κανω να λειτουργει μονο η εφαρμογη handcent sms και οχι και οι δυο? Ελπιζω να σας εδωσα να καταλαβεται τι προβλημα εχω που λογικα το εχεται αρκετοι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Άνοιξε την στοκ εφαρμογή sms (όχι το handcent h και στις ρυθμίσεις απενεργοποίησης τα πάντα. Εναλλακτικά απεγκατέστησε τη. Στο handcent απενεργοποιήσετε το popup και τσέκαρε τις αναφορές παράδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 καλησπέρα, γνωριζει κανεις πως οριζουμε ως φοντο την θαλασσα με αυτοματη ανανεωση αναλογα τον καιρό? βρηκα μονο με το "ανεμομυλοι" την επιλογη αυτη, αλλα θα προτιμουσα την θαλασσα. ή αν γινεται καπως να την κατεβασω ως εφαρμογη'/ ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Παιδιά μην τρελαίνεστε με την 4.1.2! :) Δεν αλλάζει κάτι αξιοσημείωτο..ίσα ίσα που με κάτι ψιλολαγγαρίσματα και με κάπως μεγαλύτερη κατανάλωση της μπαταρίας το τελικό συμπέρασμα είναι ότι μάλλον "έπεσε" συνολικά η απόδοση του κινητού παρά αναβαθμίστηκε...Για το s3 ακουσα οτι αυξησε την αυτονομια σ εεμας το αναποδο δηλαδη??Ακουσα οτι διορθωνει την πλαινη μπαρα στην αναζητηση επαφων και ειναι πλεον ελληνικη.Αυτο αν και λεπτομερεια ειναι κατι που ειναι χρησιμο παντως. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Μετά την τελευταία αναβάθμιση με τα 30 κάτι MB η μπαταρία δεν μου κρατάει όπως πριν. Το έχει παρατηρήσει άλλος; Ενώ κράταγε 2 μέρες τώρα με το ζόρι μία... Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Ερώτηση.... Με τα "κόκκινα μάτια" στις φωτογραφίες μπορούμε να κανουμε κατι;; Είτε απο τις ρυθμίσεις ή με αλλο τροπο; Απο ρυθμισεις αν και δε το εψαξα πολυ δε βρηκα κατι. Αυτο το προγρμματακι ομως ειναι φοβερο και εκτος απο τα ματια κανει και αλλα πολυ ωραια πραγματα, τσεκαρε το! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iudesk.android.photo.editor&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dphoto+editor Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Μηπως ξέρει κανεις γιατι στα μνματα δεν μου γυρναει σε μικρα και γραφει μονο κεφαλαια?Σε ολες τις αλλες εφαρμογες δουλευει σωστα και μονο στα μνματα ειναι κολλημένο το μπλε βελακι των κεφαλαιων και δεν αλλαζει με τιποτα. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Μηπως ξέρει κανεις γιατι στα μνματα δεν μου γυρναει σε μικρα και γραφει μονο κεφαλαια?Σε ολες τις αλλες εφαρμογες δουλευει σωστα και μονο στα μνματα ειναι κολλημένο το μπλε βελακι των κεφαλαιων και δεν αλλαζει με τιποτα. Για να μπορείς να στέλνεις sms 160 χαρακτήρων :) Δηλαδή το κάνει για καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Μπορουμε να τραβηξουμε φωτο σε μορφη RAW ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Μπορουμε να τραβηξουμε φωτο σε μορφη RAW ? Μήπως ζητάς πάρα πολλά από ένα κινητό; Δεν νομίζω να γίνεται και δεν ξέρω αν έχει και νόημα... Εδώ υπάρχουν πολλές κανονικές ψηφιακές μηχανές που δεν υποστηρίζουν RAW. Το βλέπω δύσκολο έως αδύνατο να το υποστηρίζει το Note II. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Μηπως ξέρει κανεις γιατι στα μνματα δεν μου γυρναει σε μικρα και γραφει μονο κεφαλαια?Σε ολες τις αλλες εφαρμογες δουλευει σωστα και μονο στα μνματα ειναι κολλημένο το μπλε βελακι των κεφαλαιων και δεν αλλαζει με τιποτα. Είναι απλά θέμα κωδικοποίησης μιας και το πρωτόκολλο των sms είναι απαρχαιωμένο σε αυτό τον τομέα και υποστηρίζει μόνο κεφαλαία στα ελληνικά sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Αν μετά την 4.1.2 ξαναγύρισες στην 4.1.1 κ δεν είχες πρόβλημα δεν είναι hardware το θέμα για να πας στο service. Επίσης για να φλασάρεις δεν είσαι root? Άρα θα έχεις πρόβλημα στο service. Αν φλασάρει με pc odin επίσημο firmware δεν χρειάζεται να είναι root και δεν αυξάνει και ο μετρητής. Αν φλασάρει custom kernel ή custom recovery μετά το ρουτ θα αυξηθεί ο μετρητής :) Τώρα αν θέλει να το πάει οπωσδήποτε στο σέρβις καλό θα ήταν να βάλει το firmware που είχε όταν το πήρε για να έχει ήσυχο το κεφάλι του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 καλησπέρα, γνωριζει κανεις πως οριζουμε ως φοντο την θαλασσα με αυτοματη ανανεωση αναλογα τον καιρό? βρηκα μονο με το "ανεμομυλοι" την επιλογη αυτη, αλλα θα προτιμουσα την θαλασσα. ή αν γινεται καπως να την κατεβασω ως εφαρμογη'/ ? κανείς??? :( Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prince_of_thorns Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Καλημέρα σε όλους. Το πρόγραμμα πλοήγησης που δίνει το πλαίσιο μαζί με το note ii έχει δοκιμάσει κάποιος? Μου έχει κολλήσει αρκετές φορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Καλημερα και απο εμενα .Σχετικα με τα SMS αναφερω οτι με την χρηση πληκτολογιου samsung ειτε κανονικης ειτε swype απο τα κεφαλαια αφαιρουνται αυτοματα οι τονοι (για αποστολη 160 χαρακτηρων) ενω στο swype beta δεν αφαιρουνται οι τονοι και αναφερει οτι το μηνυμα θα παει κατεστραμμενο.Οσοι χρησιμοποιουν το beta θα πρεπει να αφαιρεσουν οι ιδιοι τους τονους απο τα κεφαλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Καλημερα και απο εμενα .Σχετικα με τα SMS αναφερω οτι με την χρηση πληκτολογιου samsung ειτε κανονικης ειτε swype απο τα κεφαλαια αφαιρουνται αυτοματα οι τονοι (για αποστολη 160 χαρακτηρων) ενω στο swype beta δεν αφαιρουνται οι τονοι και αναφερει οτι το μηνυμα θα παει κατεστραμμενο.Οσοι χρησιμοποιουν το beta θα πρεπει να αφαιρεσουν οι ιδιοι τους τονους απο τα κεφαλαια. Με swype beta και handcent (+ πακέτο από play "handcent Greek support" αν παίζει καποιο ρόλο) δεν ισχύει αυτό που λες, όλα είναι καλά, γράφω κανονικά με τόνους και στέλνει κανονικά κεφάλαια Ελληνικά χωρίς τόνους και πότε κατεστραμμένα. Το δουλεύω έτσι αρκετό καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Με swype beta και handcent (+ πακέτο από play "handcent Greek support" αν παίζει καποιο ρόλο) δεν ισχύει αυτό που λες, όλα είναι καλά, γράφω κανονικά με τόνους και στέλνει κανονικά κεφάλαια Ελληνικά χωρίς τόνους και πότε κατεστραμμένα. Το δουλεύω έτσι αρκετό καιρό. +1 και απο εμενα ολα καλα με το handcent kai to greek support Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts