v@gelis Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Βαγγελη τωρα ημουν με καποιον φιλο γιατρο που εχει ipad απο την πρωτη μέρα οπως εγω. Μολις του παρουσιασα το νοτε μου λεει "αυτο θέλω". "Το ipad δεν μπορεσα να το χρησιμοποιησω ποτε στη δουλεια μου" συμπληρωσε. Καλη οθονη θα εχουν ολα τα επομενα Galaxy Note tablets. Εσυ το θες για μια δουλεια συγκεκριμενη και περισσοτερο για τον καναπε. Τελος παντων εγω δεν επιστρεφω οσο η κατασταση στην apple παραμενει ως εχει. Οταν αποφασισα να το αφησω το σκεφτηκα πολυ καλα. Και δεν αλλαζω γνωμη. Το ιδιο εκανα με το iphone. Το σκεφτομουν 2 μηνες. Οταν το αποφασισα το πουλησα και δεν ξαναγυρισα. Κώστα το ξέρεις καλα ότι προμοταρω το note από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε , αλλά η αλήθεια είναι πως απλά λόγω μεγέθους δε μπορεί να το ανταγωνιστεί σε πολλά πράγματα. Καλώς η κακώς σε ο,τι αφορά κατανάλωση περιεχομένου και εξειδικευμένες εφαρμογές το iOS ακόμα παίζει μόνο του. Το iPhone 5 είναι πολύ πίσω από το note 2, για το οποίο συζητάμε εδώ, αλλα δεν ισχύει το ίδιο και για τις ταμπλετες. Πέρασα από όλες τις αξιόλογες και μόνο το iPad δικαιολογεί τα χρήματα του, αυτή είναι η αλήθεια. Αυτά τα 2 (iPad, note 2) είναι οι καλύτεροι συνεργάτες στην καθημερινότητα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 (edited) Παρη η διαφορα ειναι φανερη σε όλους τους τομείς σε σχέση με Siii και HOX. Υπαρχουν πολλα στην λειτουργία που το μαρτυρούν. Για να το πουμε με απλα λογια, σε ολους τους υπολογιστες η ram ειναι πιο σημαντικη απο το ποσα MHz ειναι ο επεξεργαστης ωστε να αποδωσει η συσκευη απροβληματιστα.Αυτό ακριβώς Κώστα περιγράφω κι εγώ όπως είδες.Χωρίς ραμ δεν περπατάει το πράγμα όπως πρέπει,όσο καλό κι αν είναι Edited October 22, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Παιδιά προφανώς κάτι πείραξα που δεν θυμάμαι και οταν βγάζω το πενακι δεν ανοιγει η εφαρμογή... Δεκτή η βοήθειά σας... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 (edited) Παιδιά προφανώς κάτι πείραξα που δεν θυμάμαι και οταν βγάζω το πενακι δεν ανοιγει η εφαρμογή... Δεκτή η βοήθειά Ρυθμίσεις s pen pop up Edited October 22, 2012 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 ΧΑΙΡΕΤΩ ολη τη παρεα!!! Δεν αντεξα αλλο και τσιμπισα το ΝΟΤΕ 2... το λατρεψα...ειναι τελειο...προερχομαι και εγω απο S3 που μου την εσπαγε λιγο η μικρη ram...τωρα αρχη ειμαι ακομα...αντε να το λιωσω λιγο!! Σας παρακαλω 2 ερωτησεις που μου ηρθαν τωρα γρηγορα!!! Βλεπω οτι χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο τρωει 1,1-2 ραμ...τωρα ξεκινησα να κατεβαζω εφαρμογες καλα καλα....δε βλεπω να εχει κανεις παραπονο οποτε πιστευω καλα θα ειναι..δε θα εχω το ιδιο προβλημα με το s3 σωστα? και κατι ακομα, ποιον browser χρησιμοποιητε? δε θελω chrome,πιστευω dolphin ειναι οτι πρεπει! και τελος,ενω στην αρχη με το s-pen μπορουσα να εχω 2 εφαρμογες στην οθονη ταυτοχρονα συνεχεια,και οποτε ηθελα,ξαφνικα δε μπορω να το κανω...πειραξα καμια ρυθμισει? Ευχαριστωωωωωωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου.Άχρηστη είναι η ελεύθερη μνήμη στο android μόνο στη θεωρία,στην πραξη συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.Ποιο android πέρασε από τα χέρια σου που όταν έπεφτε η ελεύθερη ραμ σε χαμηλά επίπεδα δεν δημιουργούσε θέματα?Η ελεύθερη μνήμη είναι η δεξαμενή μνήμης που χρειάζεται για να φορτώνει άμεσα,,ακαριαία και χωρίς καθυστερήσεις τις εφαρμογες.Εξαλου,τα 900 mb που είπαν τα παιδιά,είναι ο μέσος όρος,πράγμα που σημαίνει ότι κατά περίσταση θα πέσει και πολύ χαμηλότερα ανάλογα τις ανάγκες.Ασφαλώς και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι η διαχειρηση είναι το Α και το Ω ,όμως πόσο καλα μπορει να κάνει τη δουλειά της όταν λόγω ελειψης μνημης προσπαθεί κάθε φορά που θα χρειαστεί να σηκωσουμε μια εφαρμογή,να βρει πόρους κλείνοντας άλλες κι αρκετες φορες μαλιστα η διαδικασία αυτή να γίνεται αντιληπτη από το χρήστη (lag κλπ).Εκτός αυτού,για να κλείσω εδώ,όσες φορές είδαμε είτε smartphones είτε υπολογιστές με φουλαρισμενη τη μνημη,ολα σέρνονταν. Η συσκευή, όπως και ένας υπολογιστής, ΔΕ χρησιμοποιεί την ελεύθερη μνήμη όταν μπουκώνει. Υπάρχουν 3 κατηγορίες. Η used ram, η δεσμευμένη (cache ) και η ελεύθερη. Αν πας στις ρυθμίσεις της συσκευής, στις εφαρμογές, θα δεις να λέει ότι η ελεύθερη μνήμη είναι πολύ παραπάνω από ότι δείχνει το task manager. Αυτό γίνεται γιατί τη δεσμευμένη μνήμη τη μετράει μαζί με την ελεύθερη. Είναι κι αυτή ελεύθερη ουσιαστικά μιας και δε χρησιμοποιείται ΑΛΛΆ είναι δεσμευμένη από το σύστημα σε περίπτωση που μπουκωσει η used ram. Γιατί ένας υπολογιστής ή μια συσκευή χρησιμοποιεί τη δεσμευμένη μνήμη και ΌΧΙ την ελεύθερη για να τρέξει μια λειτουργία όταν μπουκωσει. Η πραγματικά ελεύθερη μνήμη είναι άχρηστη και σπάνια θα χρησιμοποιηθει από το σύστημα. ΆΡΑ τη διαφορά της κάνει η cache μνήμη και ΌΧΙ η ΕΛΕΎΘΕΡΗ! Δε ξέρω πόσο πιο απλά να το πω να γίνει κατανοητό..... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 (edited) Αν μπορει καποιος να βοηθησει με ποιον τροπο βαζουμε ταινια στο κινητο με τι αρχειο ? Πολύ απλά την πετάς μέσα στο κινητό αλλά αν θέλεις μπορείς να την δεις κ ασύρματα απ το pc σου μέσω του οικιακού σου δικτύου.Αρκεί να βάλεις τον es explorer Να ρωτήσω κι εγώ για όσους έχουν (είτε σε note είτε σε siii ) την flip cover case της Samsung.Διάβασα σε forum ότι χαλάει εύκολα το τμήμα που ενώνει την πλάτη με το μπροστινό κάλυμα.Iσχύει; Οχι φίλε μου δεν χαλάει εκεί.Το μόνο που της προσάπτω είναι που ξεφτίζει γύρο γύρο απ το μπροστνό κάλυμμα αλλά δεν είναι άσχημο γιατί γίνεται ομοιόμορφα κ απλά μετά απ ό λίγο καιρό νομίζεις πως έτσι απλά φτιάχτηκε.Αλλους όμως θα τους χαλάει. ΆΡΑ τη διαφορά της κάνει η cache μνήμη και ΌΧΙ η ΕΛΕΎΘΕΡΗ! Για να μαθαίνω ρωτάω όχι για να το παίξω έξυπνος.Οταν τελειώσει κ η cache τι κάνει?Παίρνει απ την ελεύθερη? Edited October 22, 2012 by takisffff Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Η συσκευή, όπως και ένας υπολογιστής, ΔΕ χρησιμοποιεί την ελεύθερη μνήμη όταν μπουκώνει. Υπάρχουν 3 κατηγορίες. Η used ram, η δεσμευμένη (cache ) και η ελεύθερη. Αν πας στις ρυθμίσεις της συσκευής, στις εφαρμογές, θα δεις να λέει ότι η ελεύθερη μνήμη είναι πολύ παραπάνω από ότι δείχνει το task manager. Αυτό γίνεται γιατί τη δεσμευμένη μνήμη τη μετράει μαζί με την ελεύθερη. Είναι κι αυτή ελεύθερη ουσιαστικά μιας και δε χρησιμοποιείται ΑΛΛΆ είναι δεσμευμένη από το σύστημα σε περίπτωση που μπουκωσει η used ram. Γιατί ένας υπολογιστής ή μια συσκευή χρησιμοποιεί τη δεσμευμένη μνήμη και ΌΧΙ την ελεύθερη για να τρέξει μια λειτουργία όταν μπουκωσει. Η πραγματικά ελεύθερη μνήμη είναι άχρηστη και σπάνια θα χρησιμοποιηθει από το σύστημα. ΆΡΑ τη διαφορά της κάνει η cache μνήμη και ΌΧΙ η ΕΛΕΎΘΕΡΗ! Δε ξέρω πόσο πιο απλά να το πω να γίνει κατανοητό.....Ξέρω παρά πολύ καλά το τι και το πως,20 χρόνια ασχολούμαι με αυτά :) Απόλυτος σεβαστή η άποψη σου,την δική μου την είπα πριν. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Τελικα την Τεταρτη θα το εχω στα χερια μου απο τον Νικο (extreme-mobile), αλλα υπαρχει ενα θεματακι.... Οι συσκευη ειναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ.... Αν εχω καταλαβει καλα απο αυτα που διαβαζω εδω η Γερμανικες ρομ δεν εχουν ακομα ΟΥΤΕ Multi-view ΟΥΤΕ ελληνικα στο S-Pen, σωστα??? Αξιζει να περιμενω να βγει το update καλυτερα να περασω την γαλλικη μεσω ODIN??? Σκεφτηκα με το που παρω το κινητο, να το ξεκινησω απλα μεχρι να κανω τις αρχικες ρυθμισεις και να φτασω στην αρχικη οθονη, χωρις να κανω ουτε συγχρονισμους ουτε τιποτα, και να περασω αμεσως την γαλλικη ρομ. Θα χρειαστει να κανω κατι αλλο μετα οπως factory reset ας πουμε ή με το που περαστει η ρομ ειμαι οκ??? Με το που το πάρεις κάνε τα εξής: Στηστο κανονικά όπως είναι και δούλεψε το μια μέρα για να τεσταρεις την συσκευή. Εφόσον όλα είναι ok, κατεβάζεις την αρχική του ρομ από το samfirmware. Κατόπιν φλασαρεις την Γαλλική η οποία φυσικά είναι no wipe και δεν χάνεις τίποτα. Η συσκευή, όπως και ένας υπολογιστής, ΔΕ χρησιμοποιεί την ελεύθερη μνήμη όταν μπουκώνει. Υπάρχουν 3 κατηγορίες. Η used ram, η δεσμευμένη (cache ) και η ελεύθερη. Αν πας στις ρυθμίσεις της συσκευής, στις εφαρμογές, θα δεις να λέει ότι η ελεύθερη μνήμη είναι πολύ παραπάνω από ότι δείχνει το task manager. Αυτό γίνεται γιατί τη δεσμευμένη μνήμη τη μετράει μαζί με την ελεύθερη. Είναι κι αυτή ελεύθερη ουσιαστικά μιας και δε χρησιμοποιείται ΑΛΛΆ είναι δεσμευμένη από το σύστημα σε περίπτωση που μπουκωσει η used ram. Γιατί ένας υπολογιστής ή μια συσκευή χρησιμοποιεί τη δεσμευμένη μνήμη και ΌΧΙ την ελεύθερη για να τρέξει μια λειτουργία όταν μπουκωσει. Η πραγματικά ελεύθερη μνήμη είναι άχρηστη και σπάνια θα χρησιμοποιηθει από το σύστημα. ΆΡΑ τη διαφορά της κάνει η cache μνήμη και ΌΧΙ η ΕΛΕΎΘΕΡΗ! Δε ξέρω πόσο πιο απλά να το πω να γίνει κατανοητό..... Ηλία έτσι είναι, αλλά αν η free πεσει κατω από ένα όριο αρχίζουν τα lag στην προσπάθεια εξασφάλισης ram από την cache. Κυρίως στο άνοιγμα απαιτητικών εφαρμογών. Στο Siii η μικρή cache σε σχέση με τα 600αρια του note, ανάγκαζε βασικες εφαρμογές οπως ο dialer να κλείνουν για να παραχωρήσουν την μνήμη τους. Αυτό δημιουργούσε την καθυστεριση. Κατά αλλά δεν υπηρχε lag στο άνοιγμα άλλων εφαρμογών αφου δεν είναι τοσο απαιτητικές όσο ένας γεμάτος με πληροφορίες dialer. Μόνο σε βαριά excel παρατηρουσα καθυστεριση. Θα πει κάποιος γιατί δεν λαγκαρει το people στα WP7.5 των 512mb ram που είναι ακομα πιο βαρύ. Απλά γιατί το λειτουργικό έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να δίνει βαση σ αυτή την εφαρμογή και την κρατά πάντα διαθέσιμη. Η Google έκανε τους υπολογισμούς της με βαση του official dialer των Nexus και κανείς δεν φρόντισε να γίνει μια προσαρμογή. Όμως το people στο LG μου ανοίγει πιο γρήγορα ακομα κι απ' αυτό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Για να μαθαίνω ρωτάω όχι για να το παίξω έξυπνος.Οταν τελειώσει κ η cache τι κάνει?Παίρνει απ την ελεύθερη? Ακριβώς.. Αυτή είναι η χρησιμότητα της ελεύθερης μνήμης. Αναπληρωματικη, στο παγκο. Ξέρω παρά πολύ καλά το τι και το πως,20 χρόνια ασχολούμαι με αυτά :) Απόλυτος σεβαστή η άποψη σου,την δική μου την είπα πριν. Δεν είπα ότι δε ξέρεις. Απλά όσοι γνωρίζουμε κάποια πράγματα τεινουμε να μη μιλάμε ξεκάθαρα γιατί τα θεωρούμε φυσιολογικά. Κι έτσι όσοι δεν ασχολούμαστε πολύ με αυτά, μπερδευομαστε λίγο. :) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ξέρω παρά πολύ καλά το τι και το πως,20 χρόνια ασχολούμαι με αυτά :) Απόλυτος σεβαστή η άποψη σου,την δική μου την είπα πριν.Καλησπέρα στην παρέα. προσπαθώντας να ξεπεράσω τον απόλυτο εκνευρισμό μου με την στραβή που μου έκατσε σήμερα στην δουλεία και δεν συναντήθηκα για καφέ με τα παιδιά, επιτρέψτε μου να πω και εγώ την άποψη μου για το θέμα RAM. Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά που λένε ότι μετρά και μάλιστα πααααρα πολύ. Η cache είναι η άμεση βοήθεια και φυσικά τα ποσοστά της αλλάζουν "έξυπνα" πλέων διαχειρίσιμα απο το OS απο την διαθέσιμη RAM. Χρύσα και άγια τα MHz των επεξεργαστών αλλά... οποιοσδήποτε ισχυριστεί ότι το 0,1 έκανε την διαφορά ανάμεσα στο νοτελι μας και το sIII... θα πρέπει να είναι λίγο άφελης. Ναι μαζί σας όταν λέτε ότι δεν είναι τα πάντα (τράνο παράδειγμα η εταιρία που πολύ απο εμάς εγκαταλείψαμε...τα μήλα... δυπίρινος επεξεργαστής, 1gb ram το 5ρι)άλλα σε ανοικτό λειτουργικό η RAM παίζει τον πρώτιστο λόγο. Δεν λέω επι εποχής που πρωτοπήγα πανεπιστήμιο και διαπίστωσα στην πράξη ότι το pc μου ένας pentium στα 66MHz τότε τον κερνάγανε τσαί 80486 με διπλάσια μνήμη σε πολλές εφαρμογές αλλά στο σήμερα. Ναι η τεχνολογία εξελύχτηκε και σίγουρα προστέθηκαν πάρα πολλές ακόμη παράμετροι αλλά και πάλι η ελεύθερη RAM ανήκει μέσα στην τριάδα-τετράδα που κάνουν την διαφορά. Μνήμη cache επεξεργαστή-μνήμη RAM- πυρήνες- συχνότητα. Ναι πάει παραπέρα το story mode...δίαυλος διαμεταγωγής κλπκλπ....το σταματώ εδώ. Ο salat (Κώστας) όπως και αρκετά παιδιά στην παρέα μας ανήκουν-ταιριάζουν στο σκεπτικό το δίκο μου. δλδ όχι ότι έχω είναι το καλυτερότερο γιατί το έχω κλπκλπ. Για οποιαδήποτε στραβό δω δε πα να το έχω θα πώ τα στραβά του και ας το έχω σκυλοπληρώσει σαν αυνάνας. Η ηλικία που παίζαμε χαρτάκια όχι εγώ έχω το υπερατού κλπκλπ πέρασε πολλά χρόνια πριν... Σαν καταναλωτής δε δίχως να κάνω διαφήμιση/δυσφήμηση... βγαίνω ωφελημένος. Τέλος για όποια/όποιο ενδιαφέρετε και τα κουλάδια που έχουν ακουστεί απο μαγαζιά τύπου birdphone. Ισχύουν όλες οι απαντήσεις που δώσανε τα παιδιά. όποια Ευρωπαϊκή συσκευή και να έχει, το κτηνάκι υποστηρίζει γραφή σε ΌΛΑ- ακυδογράφου (στην ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ)Rom προς το παρών. Θυμάμαι κάποτε κατέβαινα Λονδίνο και σε γειτονιά όπως trafalgar square τα καμάρια δεν ξέραν τι πουλάγανε. Κατέβαινες Αθήνα κέντρο και...έλεγες ωπππ έδω είμαστε. Δυστυχώς κάποτε... τα πράγματα αλλάζουν δραματικά και ενώ θα περίμενες στην σημερινή εποχή της τόσο εύκολης πληροφορίας τα πράγματα το πολύ πολύ να βελτιωνόντουσαν για τα Αγγλάκια... συνέβη το αντίθετο!!!Ξεφύτρωσαν Μαγαζιά στην Ελλαδάρα μας που απλά δεν ξέρουν τι πουλάνε. Καλά να είμαστε να διαβάζουμε τέτοια φορουμ και να ξεπερνάμε. Φιλικά, Αδαμάντιος Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 παιδιά έχω κάποιες ερωτησούλες.... 1) τι είναι το csc 2) από όσο έψαξα στο xda σε forum είδα ότι το s pen μου είναι υπερευαίσθητο, τι μπορώ να κάνω με αυτό 3) ένα screen protector ενδέχεται να επηρεάσει το hovering ή το touch του s pen??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 παιδιά έχω κάποιες ερωτησούλες.... 1) τι είναι το csc 2) από όσο έψαξα στο xda σε forum είδα ότι το s pen μου είναι υπερευαίσθητο, τι μπορώ να κάνω με αυτό 3) ένα screen protector ενδέχεται να επηρεάσει το hovering ή το touch του s pen??? 1)Το sales code. Διαφερει αναλογα με τη χωρα προελευσης της συσκευης (επισης φανερωνει την χωρα προελευσης) και στην πραξη δεν σε ενδιαφερει. 2) 1024 επιπεδα πιεσης ειναι αυτα..!:D 3)δεν θα επηρεασει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 [Deal Alert] Unlocked International Galaxy Note II Available From eBay Daily Deals For $589 Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 [Deal Alert] Unlocked International Galaxy Note II Available From eBay Daily Deals For $589 530€ μαζι με τα μεταφορικα δηλαδη. Καλη φαση, αλλα ρισκαρεις την εγγυηση της συσκευης και το doa για 80€? Δεν ξερω τι γινεται και με το τελωνειο μιας και θα ερθει απο αμερικα και δεν ειναι κατι φτηνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Δηλαδή το δικό μου κινητό που έχει γερμανική rom και λογικά γερμανικό csc αξίζει να το αλλάξω με ελληνική?και αν ναι υπάρχει περίπτωση να χάσω την εγγύηση ή τι άλλο μπορεί να χαθεί? ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Ακούστε κάτι ενδιαφέρον! Κάτω από το καπάκι στο πίσω μέρος της συσκευής, υπάρχουν κάποια επιπλέον pins. Αυτά, όπως θα διαβάσετε στο παρακάτω thread, είναι για ασύρματη φόρτιση της συσκευής!!! Επίσημα θα δωθει από την Samsung στο μέλλον αυτή η δυνατότητα, με κάποιο update και φυσικά τα ανάλογα αξεσουάρ, αλλά ο τύπος ήδη το έκανε να δουλέψει! :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1950823 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 530€ μαζι με τα μεταφορικα δηλαδη. Καλη φαση, αλλα ρισκαρεις την εγγυηση της συσκευης και το doa για 80€? Δεν ξερω τι γινεται και με το τελωνειο μιας και θα ερθει απο αμερικα και δεν ειναι κατι φτηνο.. Θα πληρώσεις πολύ παραπάνω μιας και στο στέλνει με FedEx International Priority... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Ακούστε κάτι ενδιαφέρον! Κάτω από το καπάκι στο πίσω μέρος της συσκευής, υπάρχουν κάποια επιπλέον pins. Αυτά, όπως θα διαβάσετε στο παρακάτω thread, είναι για ασύρματη φόρτιση της συσκευής!!! Επίσημα θα δωθει από την Samsung στο μέλλον αυτή η δυνατότητα, με κάποιο update και φυσικά τα ανάλογα αξεσουάρ, αλλά ο τύπος ήδη το έκανε να δουλέψει! :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1950823 Τι εργαλείο έχουμε πάρει ρε π@@στη μου! Αντε να αλλάξεις συσκευή μετά από κάτι τέτοια...:) Μήπως έχει και καμιά οπτική αναγνώριση κλήσης; Να παίρναμε τηλέφωνο με μια ματιά;;;:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Με το πληκτρολόγιο Swype μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αναγνώριση γραφής; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Με το πληκτρολόγιο Swype μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αναγνώριση γραφής; Όχι. δέκα χαρακτήρες Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καλησπέρα στην παρέα. προσπαθώντας να ξεπεράσω τον απόλυτο εκνευρισμό μου με την στραβή που μου έκατσε σήμερα στην δουλεία και δεν συναντήθηκα για καφέ με τα παιδιά, επιτρέψτε μου να πω και εγώ την άποψη μου για το θέμα RAM. Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά που λένε ότι μετρά και μάλιστα πααααρα πολύ. Η cache είναι η άμεση βοήθεια και φυσικά τα ποσοστά της αλλάζουν "έξυπνα" πλέων διαχειρίσιμα απο το OS απο την διαθέσιμη RAM. Χρύσα και άγια τα MHz των επεξεργαστών αλλά... οποιοσδήποτε ισχυριστεί ότι το 0,1 έκανε την διαφορά ανάμεσα στο νοτελι μας και το sIII... θα πρέπει να είναι λίγο άφελης. Ναι μαζί σας όταν λέτε ότι δεν είναι τα πάντα (τράνο παράδειγμα η εταιρία που πολύ απο εμάς εγκαταλείψαμε...τα μήλα... δυπίρινος επεξεργαστής, 1gb ram το 5ρι)άλλα σε ανοικτό λειτουργικό η RAM παίζει τον πρώτιστο λόγο. Δεν λέω επι εποχής που πρωτοπήγα πανεπιστήμιο και διαπίστωσα στην πράξη ότι το pc μου ένας pentium στα 66MHz τότε τον κερνάγανε τσαί 80486 με διπλάσια μνήμη σε πολλές εφαρμογές αλλά στο σήμερα. Ναι η τεχνολογία εξελύχτηκε και σίγουρα προστέθηκαν πάρα πολλές ακόμη παράμετροι αλλά και πάλι η ελεύθερη RAM ανήκει μέσα στην τριάδα-τετράδα που κάνουν την διαφορά. Μνήμη cache επεξεργαστή-μνήμη RAM- πυρήνες- συχνότητα. Ναι πάει παραπέρα το story mode...δίαυλος διαμεταγωγής κλπκλπ....το σταματώ εδώ. Ο salat (Κώστας) όπως και αρκετά παιδιά στην παρέα μας ανήκουν-ταιριάζουν στο σκεπτικό το δίκο μου. δλδ όχι ότι έχω είναι το καλυτερότερο γιατί το έχω κλπκλπ. Για οποιαδήποτε στραβό δω δε πα να το έχω θα πώ τα στραβά του και ας το έχω σκυλοπληρώσει σαν αυνάνας. Η ηλικία που παίζαμε χαρτάκια όχι εγώ έχω το υπερατού κλπκλπ πέρασε πολλά χρόνια πριν... Σαν καταναλωτής δε δίχως να κάνω διαφήμιση/δυσφήμηση... βγαίνω ωφελημένος. Τέλος για όποια/όποιο ενδιαφέρετε και τα κουλάδια που έχουν ακουστεί απο μαγαζιά τύπου birdphone. Ισχύουν όλες οι απαντήσεις που δώσανε τα παιδιά. όποια Ευρωπαϊκή συσκευή και να έχει, το κτηνάκι υποστηρίζει γραφή σε ΌΛΑ- ακυδογράφου (στην ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ)Rom προς το παρών. Θυμάμαι κάποτε κατέβαινα Λονδίνο και σε γειτονιά όπως trafalgar square τα καμάρια δεν ξέραν τι πουλάγανε. Κατέβαινες Αθήνα κέντρο και...έλεγες ωπππ έδω είμαστε. Δυστυχώς κάποτε... τα πράγματα αλλάζουν δραματικά και ενώ θα περίμενες στην σημερινή εποχή της τόσο εύκολης πληροφορίας τα πράγματα το πολύ πολύ να βελτιωνόντουσαν για τα Αγγλάκια... συνέβη το αντίθετο!!!Ξεφύτρωσαν Μαγαζιά στην Ελλαδάρα μας που απλά δεν ξέρουν τι πουλάνε. Καλά να είμαστε να διαβάζουμε τέτοια φορουμ και να ξεπερνάμε. Φιλικά, Αδαμάντιος Σωστός... Η παρέα ήταν να εξαιρετική... Στον επόμενο τόνο καφέ θα είσαι παρόν... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Σωστός... Η παρέα ήταν να εξαιρετική... Στον επόμενο τόνο καφέ θα είσαι παρόν... Η παρέα εξαιρετική και το υλικό πιο πλούσιο από το stand της Samsung!! 5 note2, nexus 7, samsung Note 10.1, Galaxy nexus και ένα λευκό iphone 5 για να δείχνει φτωχός συγγενής σε σχέση με τα υπόλοιπα :p !! Φωτογραφία δεν βγάλαμε δυστυχώς να ποστάρουμε κι εδώ μετά από ένα απαραίτητο πέρασμα από paper artist!!! Αλήθεια μπορεί κάποιος να μου στείλει ή να ανεβάσει το apk του paper artist γιατί η Hyper Note δεν το έχει!!! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Η παρέα εξαιρετική και το υλικό πιο πλούσιο από το stand της Samsung!! 5 note2, nexus 7, samsung Note 10.1, Galaxy nexus και ένα λευκό iphone 5 για να δείχνει φτωχός συγγενής σε σχέση με τα υπόλοιπα :p !! Φωτογραφία δεν βγάλαμε δυστυχώς να ποστάρουμε κι εδώ μετά από ένα απαραίτητο πέρασμα από paper artist!!! Αλήθεια μπορεί κάποιος να μου στείλει ή να ανεβάσει το apk του paper artist γιατί η Hyper Note δεν το έχει!!! Ευχαριστώ! Στο ανεβαζω αγορινα.Δωσε μου 5 λεπτα http://db.tt/AuH1L2kF Ελα μωρη τρελα Διαχειριση!!!SubNote thread :-)) Αγαπητοι Διαχειριστες δεν κανετε και sticky στην κατηγορια τον οδηγο του Ηλια για note1 Και note2,ουτως ωστε να μην ψαχνονται καποιοι? Edited October 23, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 LTE, υποστηρίζει; Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts